-ponedjeljak je free za peglanje kartice po milanskim ducanima šala-mala... vjerojatno zujimo po gradu ili idemo do Lake Como...
-utorak ujutro lagano prema torinu... parkiranje pred dvoranom i zujanje po gradu... koncert... nakon koncerta polako prema pistoi i spavanje negdje na autocesti...
-srijeda ujutro nastavak prema pistoi... smjestaj u kampu http://www.barcoreale.it/Home.htm ili u slucaju kise u nekom lokalnom B&B... koncert...
-četvrtak- odmor i zujanje po toscani...
-petak- voznja do zagreba...
-subota- bicikliranje do grada
-ponedjeljak- beč... nakon koncerta natrag u zg...
-utorak- zagreb i druzenje ugodno
+385917615471 pa se javite ako ste u blizini... samo bez spama
a covjece sta nisi reko da ces bit pa bi se nasli...
ja nisam bio nesto extra dugo, od jedno 20:45 do 23:15
ono kaj sam uspio dozivjet - 1-2 PJ pjesme pa isto tolko "stranih" i tako na repeat...> stvarno bez razloga za duze zadrzavanje.. ak je PJ night, onda zajebi ostale? razocaran sam al jbga to je ipak samo zagreb i samo kset
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
a covjece sta nisi reko da ces bit pa bi se nasli...
ono kaj sam uspio dozivjet - 1-2 PJ pjesme pa isto tolko "stranih" i tako na repeat...> stvarno bez razloga za duze zadrzavanje.. ak je PJ night, onda zajebi ostale? razocaran sam al jbga to je ipak samo zagreb i samo kset
e, ti si meni tako komičan... mislim, simpatično smiješan... ono, ti si mi kao jedan od ona dva starca na balkonu u muppet showu kaj stalno nekaj brundaju... ili ko onaj štrumf mrgud... pa jebiga, bilo bi nam dosadno da je bio samo pj... nego, nadam se da ste se poslije na jarunu dobro zabavili... i nanjupali...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
-ponedjeljak je free za peglanje kartice po milanskim ducanima šala-mala... vjerojatno zujimo po gradu ili idemo do Lake Como...
-utorak ujutro lagano prema torinu... parkiranje pred dvoranom i zujanje po gradu... koncert... nakon koncerta polako prema pistoi i spavanje negdje na autocesti...
-srijeda ujutro nastavak prema pistoi... smjestaj u kampu http://www.barcoreale.it/Home.htm ili u slucaju kise u nekom lokalnom B&B... koncert...
da se i ja nadovežem sa svojim itinererom...
*krećemo u nedjelju ujutro (07.00) viki, sintija i ja... (moj rob, moja najbolja prijateljica i ja, ne? ) i planiramo doći do Milana do 15.30 da tamo pokupimo 10c karte
-chekiranje u Studios Hotel
-poslije koncerta slobodno
-spavanje i slijedeći dan chekiranje u hotel Lido
*onda u utorak ujutro krećemo za Torino gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Campidoglio
-koncert i poslije koncerta slobodno i spavanje
*u srijedu ujutro krećemo za Pistoiu gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Bellavista Albergo u San Barontou
-koncert i poslije koncerta dva dana piždenja po Toscani i onda u petak pičimo za Domovinu...
*ponedjeljak 25.09. sintija i ja pičimo za Beč i prespavljivamo tamo, što će reći da se u ZG na dan koncerta vraćam najranije u 12.00...
To je to... moj mob je 0038598247118 i tko me treba, slobodan je obratiti mi se... Tinna, ti pogotovo, jer se ja u Zagreb vraćam u petak 22.09. pa moramo dogovoriti detalje... ako ti je skupo zvati me, a pretpostavljam da je, pošalji mi svoj broj telefona pa ću ja tebe nazvati... nije problem...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
e, ti si meni tako komičan... mislim, simpatično smiješan... ono, ti si mi kao jedan od ona dva starca na balkonu u muppet showu kaj stalno nekaj brundaju... ili ko onaj štrumf mrgud... pa jebiga, bilo bi nam dosadno da je bio samo pj... nego, nadam se da ste se poslije na jarunu dobro zabavili... i nanjupali...
hehe bilo je fora na jarunu, malo zima though al ajde
kaj bi nam bilo dosadno da je samo PJ svirao? jok!
...They said... timing was everything, made him
boogaloo u subotu? to sam cuo.. 4 lika, 10kn upad.. jel ih tko ikad cuo?
ajd doci cu, sta imam izgubit
@ c2v3n ovaj put bi se mogli i upoznat, a ne da smo svi na istom mjestu, a nitko nista.. p.s. u kojem si dijelu kseta bio? mi smo bili na balkonu gore...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
zna netko neku stranicu na kojoj ima dobrih pj "ikonica", da tako kazem, da si napravim neku homemade majicu, jer mi se ne isplati davat 11$ prekobarske postarine i cekat 2 mjeseca zbog jedne majice koju bih narucivo s neta...
da trazim po netu stickerse ili nesto?.. ajmo neki savjet.. fala..
pozdrav
boogaloo u subotu? to sam cuo.. 4 lika, 10kn upad.. jel ih tko ikad cuo?
@ c2v3n ovaj put bi se mogli i upoznat, a ne da smo svi na istom mjestu, a nitko nista.. p.s. u kojem si dijelu kseta bio? mi smo bili na balkonu gore...
pa mogli bi da, nisam ziher jos dal cu doc ali za sada je 100%
bil sam ti malo kod bine, malo na sanku, malo u separeu
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
zna netko neku stranicu na kojoj ima dobrih pj "ikonica", da tako kazem, da si napravim neku homemade majicu, jer mi se ne isplati davat 11$ prekobarske postarine i cekat 2 mjeseca zbog jedne majice koju bih narucivo s neta...
pozdrav
Pokusao sam da ti odgovorim na PM, ali je negde zapelo.
Dakle, u vezi majice..
Ja sam takodje pravio sam jer se, nazalost, kod nas ne mogu naci originali. Ako ti treba stickman ja ga imam u dobroj rezoluciji pa ti mogu poslati na mail.
Pozdrav!
Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...
prva ZG majica zavrsila na stageu u Bologni... lansirali ju Pajo i Iva
a ti nisi tamo? sta nisi i ti trebo bit tamo?
ma pusti tebe.. jel su skuzili majicu ovi decki sto su svirali?
znam da na nekim koncertima bace nazad stvari koje ima dolete..
Speaking about represent...brat i ja idemo u totally "bosnia-represent" stilu: maice i zastava BiH!...tako, ako vidite dvojicu otkacenjaka sa B&H maicama...znajte da to smo mi!
hahaha, bas sam dobio poruku da ste viđeni veceras u Bologni!
idem od verone... ne znam da li su skuzili majicu... cut cemo...
Comments
Ticket Centar, Zrinjevac 18
Integral, Pothodnik
Dallas music shop, Tkalčićeva
Dancing Bear CD shop, Gundulićeva
Shoe Be Do, Gajeva
Evo, gazda!
što si i ti bio u KSETu? a nismo se upoznali, jel tak? mislim, glupo pitanje s obzirom da nisam pila, a sjećanje me još kak tak služi...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ana, sjecas se ti onog prvog PJ partija u ksetu? prije ljubljane... kad je capko puštao mjuzu...
onda je bilo i crowd surfinga
-u subotu ujutro krecemo autom prema veroni... tamo se oko 14h nalazimo sa cropdustress i killroy-em i smjestamo se u lokalni B&B... koncert...
-u nedjelju ujutro krecemo prema veroni... ako ce biti mjesta (ovisno o stvarima) s nama idu cropdustress i killroy... smještaj u kampu http://www.campeggi.com/count_url.asp?url=www.campingmilano.it&ID=704 u šatoru ili u slucaju kiše u bungalovima... koncert...
-ponedjeljak je free za peglanje kartice po milanskim ducanima
-srijeda ujutro nastavak prema pistoi... smjestaj u kampu
http://www.barcoreale.it/Home.htm ili u slucaju kise u nekom lokalnom B&B... koncert...
five, five, against one
Zagreb
e, ti si meni tako komičan... mislim, simpatično smiješan...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
da se i ja nadovežem sa svojim itinererom...
*krećemo u nedjelju ujutro (07.00) viki, sintija i ja... (moj rob, moja najbolja prijateljica i ja, ne?
-chekiranje u Studios Hotel
-poslije koncerta slobodno
-spavanje i slijedeći dan chekiranje u hotel Lido
*onda u utorak ujutro krećemo za Torino gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Campidoglio
-koncert i poslije koncerta slobodno i spavanje
*u srijedu ujutro krećemo za Pistoiu gdje isto planiramo doći do 15.30 da pokupimo karte...
-chekiranje u hotel Bellavista Albergo u San Barontou
-koncert i poslije koncerta dva dana piždenja po Toscani i onda u petak pičimo za Domovinu...
*ponedjeljak 25.09. sintija i ja pičimo za Beč i prespavljivamo tamo, što će reći da se u ZG na dan koncerta vraćam najranije u 12.00...
To je to... moj mob je 0038598247118 i tko me treba, slobodan je obratiti mi se... Tinna, ti pogotovo, jer se ja u Zagreb vraćam u petak 22.09. pa moramo dogovoriti detalje... ako ti je skupo zvati me, a pretpostavljam da je, pošalji mi svoj broj telefona pa ću ja tebe nazvati... nije problem...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ide i sintija? cijelu italiju ili?
hehe
kaj bi nam bilo dosadno da je samo PJ svirao? jok!
Zagreb
Jednom, kad budem imao i vremena i para sigurno cu doci na tako neko PJ druzenje sa vama. Svakako hvala na pozivu.
@ c2v3n ovaj put bi se mogli i upoznat, a ne da smo svi na istom mjestu, a nitko nista..
pozdrav
E super!
Bas sam se pitala dal netko ide u Bolognu...
E da, kad sam vec tu, Domagoj ipak ide sutra, ja sam tamo u subotu. Si dobio mail? Nalazimo se tamo, jos se cujemo sutra
bil sam ti malo kod bine, malo na sanku, malo u separeu
five, five, against one
Pokusao sam da ti odgovorim na PM, ali je negde zapelo.
Dakle, u vezi majice..
Ja sam takodje pravio sam jer se, nazalost, kod nas ne mogu naci originali. Ako ti treba stickman ja ga imam u dobroj rezoluciji pa ti mogu poslati na mail.
Pozdrav!
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...
dobio jucer 2 maila... tnx...
veceras sam te krivo skuzio, mislio da si jos nesto slala
sorry ljudi kaj chatamo
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
boja majice? pitam jer mi je frendica zapela za jednog u bijeloj, a znao je rijeci svake pjesme...
hahaha, bas sam dobio poruku da ste viđeni veceras u Bologni!
Yes! Pocelo je, pocelooooooooo!
Joj, joj, jos sutra i u subotu krecem ujutro..Nema spavanja!
Imate report iz Verone i Milana kad se vratim u pon, a zelim cut kako je bilo na ostalim Tal. koncertima
u veronu cemo u subotu ujutro... mogli bi nakon milana lagano potrosit koje talijansko vino
idem od verone... ne znam da li su skuzili majicu... cut cemo...
T - 12 and counting
Zagreb
bas gledam sad reading i santiago,chile.... u pm.. ovo bu gadno
Zagreb
btw tog decka u bijeloj majici znam i da zna sve rijeci --> od jedne frendice bivshi decko
imo je onak sminkersko bijelu majicu?
five, five, against one
A zeznuto mi je sto putujem sam iz Podgorice...
Ali vrijedi
Zna li iko kakva je politika u Domu Sportova kad su u pitanju kamere i ostala mlatimudijalna pomagala?
Sto se moze unijeti a sto ne?