Ja sam za i za majice i za penkale. ako svi zapnemo i slozimo se (a vidim da vecina vec se slaze) ona cemo uspjeti. Javite sta treba, koliko i kad. Ja bih ful pomogla s transparentima, ali bojim se da sam ipak malo predaleko i od 22. sam i ja na turneji
Za Berlin nije problem majicu mi uzeti, a idem i u Bec. Ima jos netko tko ide u Bec?
CAOOOOOOO SVIMAAAAAA DOBRI LJUDIIIII!!!!
Nije me bilo na svetlosne godine, ali.....srce lupa BIM BAM BAMMMM ))
Pa, kako ste mi?? Ja ne mogu da dochekam taj divniiiii dan od prevelikog uzbudjenja!!! Kartu samo shto nisam uramila ;p he he BTw, dolazim u ZG u jutarnjim chasovima, josh samo da vidim kojim prevoznim sredstvom, pa vam javnem detalje....Dakle, nalazimo se pre koncerta, jel ostao takav dogovor?? I PRVI RED????!!!! he he he
Malo sam propustila detalje oko transparenta i ostalog, ali ZELIM da se PRIKLJUCHIM!!! Shta mogu da uradim??
Neshto razmishljam...mogla bih mozda da stignem i dan ranije u Zg, ali, u tom sluchaju mi treba dobri domacin, da me uputi na neki hostel i sl... i, naravno, za dobro DRUSHTVOOOO...uvek!
SEE YAAAA SOOOON!!!!
WOOOOOHHHHAAAAAAA
VIVA LA PEARL JAM
Voli vas i grli vasha PJ drugarica
SARAH *-)~
sutra kset ekipa? ja mislim da cu se ja muvat od 8 tamo u onom parkicu iza, kod one drvene kucice tocnije, zna killroy, ako se sijeca.. gdje se tiskao jednom kad smo bili...
hmmm... ovo mozda cudno zvuci
uc oko 9 unutra, bit ce puno svijeta, a kset tako mali...
ludilo
pozzz
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
ljudi sad se vec brinem. sto su koncerti blize, simptomi su sve jaci-koljena drhte, vid se muti, srca ubrzava, misli lutaju, koncentracija ravna nuli...da ne nabrajam dalje.
pitanje za one koji idu na vise koncerata:jeste li rezervisali smjestaj ili mislite tamo da ganjate nesto? any advice is more than welcome.
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
sutra kset ekipa? ja mislim da cu se ja muvat od 8 tamo u onom parkicu iza, kod one drvene kucice tocnije, zna killroy, ako se sijeca.. gdje se tiskao jednom kad smo bili...
Danas kupio ZG majicu (crna sa velikim natpisom Zagreb i licitarskim srcem...totalni kich, 59 kn u suvenir shopu u Bakacevoj sa lijeve strane) koja ce sutra u Bologni zavrsit na stageu.
Ljudi, vidimo se na koncertima!
opcija 1: tehnička olovka koju nađoh u zagrebačkoj turist. zajednici što znači pravi suvenir. ima kutijicu, objašnjenje na engleskom kako i gdje je nastala, starinska, smiješna, žena mi nije mogla ni pokazati kako se mine umeću. cijena 150 kuna.
za graviranje se još raspitujem. koliko sam skužila, ono nije uvijek moguće jer ovisi o materijalu, veličini itd. cijena oko 50 kuna po olovci.
druga opcija nam je tampon tisak, što znači obična naštampana slova. skuplje je od graviranja, minimum 350 kuna, što je cijena samog pokretanja tog stroja.
toliko zasad od mene
P.S.
na olovkama bismo htjeli napisati, ukoliko bude moguće:
Danas kupio ZG majicu (crna sa velikim natpisom Zagreb i licitarskim srcem...totalni kich, 59 kn u suvenir shopu u Bakacevoj sa lijeve strane) koja ce sutra u Bologni zavrsit na stageu.
ja u istom ducanu kupio 3 iste majice, samo razlicitih boja... crvenu, zutu i plavu... gore pise Zagreb, pa ima grb grada i kralja Tomislava + kaj pise "Moj voljeni grad" i na eng. "My dear city"... onak, nosio bi ju da nisam iz zg-a
kilroy, zeznuo sam te, jer sam kupio premalo... stignes ti kupiti 2 za tebe i sid (berlin i prag) ili da ja probam jos u petak otici do grada i kupiti vam?
mi smo u principu za bilo koju varijantu koja se ne mjeri u stotinama kn po glavi jer cemo biti dekintirani na povratku... naravno, ovisi i koliko ce nas biti na kraju...
uglavnom, računajte na nas:
"Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok,
jer slušamo ploče i sviramo rock"...
opcija 1: tehnička olovka koju nađoh u zagrebačkoj turist. zajednici što znači pravi suvenir. ima kutijicu, objašnjenje na engleskom kako i gdje je nastala, starinska, smiješna, žena mi nije mogla ni pokazati kako se mine umeću. cijena 150 kuna.
za graviranje se još raspitujem. koliko sam skužila, ono nije uvijek moguće jer ovisi o materijalu, veličini itd. cijena oko 50 kuna po olovci.
druga opcija nam je tampon tisak, što znači obična naštampana slova. skuplje je od graviranja, minimum 350 kuna, što je cijena samog pokretanja tog stroja.
toliko zasad od mene
P.S.
ja u istom ducanu kupio 3 iste majice, samo razlicitih boja... crvenu, zutu i plavu... gore pise Zagreb, pa ima grb grada i kralja Tomislava + kaj pise "Moj voljeni grad" i na eng. "My dear city"... onak, nosio bi ju da nisam iz zg-a
kilroy, zeznuo sam te, jer sam kupio premalo... stignes ti kupiti 2 za tebe i sid (berlin i prag) ili da ja probam jos u petak otici do grada i kupiti vam?
Ma nemoj se gnjavit, budem ja sutra otisao. I tak sam na trgu, pa se samo prosecem pod pauzom. Samo sam zaboravio di.
A jel se mogu i autsajderi uključiti u pripreme za doček?
Sviđaju mi se ideje za olovke i transparente i htjela bih pomoći ako mogu. Pa eto, ako vam treba još jedan par ručica...
bat ofkors!!! ja sam još jednog danas regrutirala u KSETu...
inače, tko ide u Milano evo jedan link di možete naći svakavih hotela, a posebno za datum 17 na 18.09. preporučujem Studios Hotel (66 eura za 2 osobe - hotel 4 zvjezdice)
dakle: http://www.etours.hr/hoteli_online.html
Studios Hotel
Viale Europa, 20090 Mailand Cologno Monzese
Datum
Oznaka cijene
* Garantirana cijena - u obračunskoj valuti (Euro) Servis / taksa (Euro)
17.09.2006 do 18.09.2006 Aktionsrate 1 DS 66.00 EUR Noć
Doručak uklj. *
* Navedene cijene su važeće za sobu i noć, doručak na osobu
Indication of
Service fee/taxes
no responsibility is taken for the correctness of this information
... I surfaced and all of my being was enlightened...
bat ofkors!!! ja sam još jednog danas regrutirala u KSETu...
inače, tko ide u Milano evo jedan link di možete naći svakavih hotela, a posebno za datum 17 na 18.09. preporučujem Studios Hotel (66 eura za 2 osobe - hotel 4 zvjezdice)
Studios Hotel
Datum
Oznaka cijene
Doručak uklj. *
Indication of
Service fee/taxes
Hvala ti, Ana.
Mi jos trazimo smjestaj za Milano. Nismo sigurni kamo cemo....
Hvala. sad bas gledam ovaj site
Cini se da nema vise mjesta
Meni se neki drugi hotel ispisao...
toliko zasad od mene
P.S.
(ime člana benda) zagreb 9/26/06 COME BACK!
Meni se svidjaju ove olovcice pod opcijom 2.
I ovo tu sa datumom i imenom clana benda je super
Samo treba vidjet najbolju i najpovoljniju varijantu, ja sam za, samo da je OK cijena
Ma uzivaj! Nadam se da jos uvek mogu da se kupe karte kod njih!!!
ZAGREBCANI, zavidim vam sto imate Pearl Jam party-je. Ovde u Nisu PJ jedino moze da se cuje kad sviramo mi ili bend "Styptic" i naravno kod mene kuci. Voleo bih da se tako nekad skupim sa gomilom Jammera i da divljam celu noc! BLAGO VAMA!!! Svaka cast
Pozdrav
di je to bilo jebote? ak mislis ono u ksetu... no comment-bar za onaj dio do kad sam ja bio... :(
neznam ja sam bio od 8 do pola 1 uz litre pivice (dok je nije ponestalo mamu im) i meni je bilo je predobro, pogotovo zadnjih sat vremena.... alive, jeremy, hail hail, black, daughter, love boat captain, brain of J... poganje
sad mi se vrat ukocio...
p.s. ispricavam se ako sam nekoga jucer zalio pivom, jer znam da neke jesam
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
ZAGREBCANI, zavidim vam sto imate Pearl Jam party-je. Ovde u Nisu PJ jedino moze da se cuje kad sviramo mi ili bend "Styptic" i naravno kod mene kuci. Voleo bih da se tako nekad skupim sa gomilom Jammera i da divljam celu noc! BLAGO VAMA!!! Svaka cast
Pozdrav
pa ako ste voljni u subotu u klubu boogalo u zg jedan bend svira od PJ-a stvari pa dodite u zg... to je isto pj party
p.s. za karte.... jucer je netko javio na forum.hr da je ostalo josh samo 200 karata... pozurite
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
Comments
five, five, against one
Super su ideje, naravno. PJ fanovi su naj, hehe.
Ja sam za i za majice i za penkale. ako svi zapnemo i slozimo se (a vidim da vecina vec se slaze) ona cemo uspjeti. Javite sta treba, koliko i kad. Ja bih ful pomogla s transparentima, ali bojim se da sam ipak malo predaleko i od 22. sam i ja na turneji
Za Berlin nije problem majicu mi uzeti, a idem i u Bec. Ima jos netko tko ide u Bec?
Cujemo se ekipa, ja se vec pomalo tresem
Nije me bilo na svetlosne godine, ali.....srce lupa BIM BAM BAMMMM
Pa, kako ste mi?? Ja ne mogu da dochekam taj divniiiii dan od prevelikog uzbudjenja!!! Kartu samo shto nisam uramila ;p he he BTw, dolazim u ZG u jutarnjim chasovima, josh samo da vidim kojim prevoznim sredstvom, pa vam javnem detalje....Dakle, nalazimo se pre koncerta, jel ostao takav dogovor?? I PRVI RED????!!!! he he he
Malo sam propustila detalje oko transparenta i ostalog, ali ZELIM da se PRIKLJUCHIM!!! Shta mogu da uradim??
Neshto razmishljam...mogla bih mozda da stignem i dan ranije u Zg, ali, u tom sluchaju mi treba dobri domacin, da me uputi na neki hostel i sl... i, naravno, za dobro DRUSHTVOOOO...uvek!
SEE YAAAA SOOOON!!!!
WOOOOOHHHHAAAAAAA
VIVA LA PEARL JAM
Voli vas i grli vasha PJ drugarica
SARAH *-)~
Svaka čast...
Poster je fakat prekrasan. E da je bilo malo sreće...
Detalji oko puta se jos ne znaju.
The waiting drove me mad..!!!
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...
hmmm... ovo mozda cudno zvuci
uc oko 9 unutra, bit ce puno svijeta, a kset tako mali...
ludilo
pozzz
Oh please let me sleep its Christmas time
pitanje za one koji idu na vise koncerata:jeste li rezervisali smjestaj ili mislite tamo da ganjate nesto? any advice is more than welcome.
LOL!!!!
Da, zvuci malo cudno...
Sto se tice smjestaja, manje vise sve rezervirano, ili ce tek biti...ako stignem
nadjoh nešto jeftinije.
opcija 2: kemijska toz olovka u kutijici, ovako nešto:
http://kenny2.globalnet.hr/www.toz-penkala.hr/main.asp?id=149
cijena do 100 kuna, a moguće i puno manje (50-60 kuna).
toliko zasad od mene
P.S.
(ime člana benda) zagreb 9/26/06 COME BACK!
uglavnom, računajte na nas:
"Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok,
jer slušamo ploče i sviramo rock"...
a ne, to je drugo
Ma nemoj se gnjavit, budem ja sutra otisao. I tak sam na trgu, pa se samo prosecem pod pauzom. Samo sam zaboravio di.
joj super
od trga prema katedrali po bakacevoj... pri vrhu je s lijeve strane ducan sa suvenirima... i tak
samo nas informirajte kaj trebamo
pozdraf
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
Sviđaju mi se ideje za olovke i transparente i htjela bih pomoći ako mogu. Pa eto, ako vam treba još jedan par ručica...
bat ofkors!!!
Studios Hotel
Datum
Oznaka cijene
Doručak uklj. *
Indication of
Service fee/taxes
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hvala ti, Ana.
Mi jos trazimo smjestaj za Milano. Nismo sigurni kamo cemo....
Hvala. sad bas gledam ovaj site
Cini se da nema vise mjesta
Meni se neki drugi hotel ispisao...
Meni se svidjaju ove olovcice pod opcijom 2.
I ovo tu sa datumom i imenom clana benda je super
Samo treba vidjet najbolju i najpovoljniju varijantu, ja sam za, samo da je OK cijena
five, five, against one
tak dobro je bilo?
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
dajte nesto detalja...
Probaj Ticketline. 011/20 30 570
Pozdrav
sad mi se vrat ukocio...
p.s. ispricavam se ako sam nekoga jucer zalio pivom, jer znam da neke jesam
five, five, against one
p.s. za karte.... jucer je netko javio na forum.hr da je ostalo josh samo 200 karata... pozurite
five, five, against one