Btw sta su ove jedinice i dvojke u tablici? :geek:
EDIT: aj ti to meni upisi fino u tablicu... Ndakle, imam u planu kupit par za Berlin i par za Stockholm. Za Berlin za frendicu i mene, za Stock za Sid i mene. Tako da nema viska. Pa vi vite koji brojevi i koje boje...
Gordan: Sad bi sve trebalo štimat, osim zbroja u Copenhagenu. Ako silji maknem onaj 2 u zagradi, štimat će i to
Brojevi?
1 = jedna osoba
2 = dvije osobe
Boja?
zeleno = kupljene ulaznice
crno = ulaznice koje će biti kupljene
ja cu pricekat.. ne vjerujem da ce se kroz par dana rasprodati floor na generalu.. a i naivno vjerujem da su uistinu ostavili dio za 10c i da ce pustit kad tad na servere..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
ja cu pricekat.. ne vjerujem da ce se kroz par dana rasprodati floor na generalu.. a i naivno vjerujem da su uistinu ostavili dio za 10c i da ce pustit kad tad na servere..
Same here...al ovo je vec krajnje neozbiljno.....pa jednu jebenu recenicu da nisu u stanju stavit na njuz..."prodaja karata stopirana do xx.xx. datuma, ne sekirajte se cuvamo vam karte i dobit cete mail prije nego krene prodaja", i ciao djaci, stvar rijesena.
Samo mene brine da bi oni to vec napisali, da je situacija stvarno takva da mozda znaju da nema popravnog i da je nesto gadno poslo po zlu.
Sta bude, bit ce
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
Kvragu, di ste? Svi vec u krevetu?? Sutra treba karte kupit na general sale ako hocemo wristbande. To ce nam jos javit kako...detalji.
Nego, ne mogu vam svima javit jer namam sve br moba. Masni, Juras, njima nisam pisala.
Javite njima, tko ovo vidi, ja sam smsala Domagoju, Niki i predsjednickom paru da se i oni oglase jer sigurno imaju svih u mobu.
Da znate da morate imati registrovane posebne accounte na svakoj od ove tri skandinavske Ticnet stranice. :crazy:
Napravio account, sad je čeka
Sretno svima...vidimo se u Scandinaviji već nekako
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ok vidim što se događa, bit će opet zajebancije :?
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Comments
Gordan: Sad bi sve trebalo štimat, osim zbroja u Copenhagenu. Ako silji maknem onaj 2 u zagradi, štimat će i to
Brojevi?
1 = jedna osoba
2 = dvije osobe
Boja?
zeleno = kupljene ulaznice
crno = ulaznice koje će biti kupljene
:thumbup:
izaberi 1 ili 2, sigurno ces pogrijesiti
Gordan: Sjedi, 5+
@ siljo: Izabrao sam 2. Ispada da nas je više, a tak i tak ćeš kupit dvije ulaznice.
oki doki, jer ni ja ne znam jos da li cu trebati jednu ili dvije...
laku noc djeco! :geek:
Nema nikakvog infa o prodaji, maknuli su sve linkove... Hoce li zaista biti ista sutra ili se ceka 10c???
Ovdje jos uvijek stoje:
http://www.pearljam.com/news/pearl-jam- ... eanuk-tour
Same here...al ovo je vec krajnje neozbiljno.....pa jednu jebenu recenicu da nisu u stanju stavit na njuz..."prodaja karata stopirana do xx.xx. datuma, ne sekirajte se cuvamo vam karte i dobit cete mail prije nego krene prodaja", i ciao djaci, stvar rijesena.
Samo mene brine da bi oni to vec napisali, da je situacija stvarno takva da mozda znaju da nema popravnog i da je nesto gadno poslo po zlu.
Sta bude, bit ce
Nego, ne mogu vam svima javit jer namam sve br moba. Masni, Juras, njima nisam pisala.
Javite njima, tko ovo vidi, ja sam smsala Domagoju, Niki i predsjednickom paru da se i oni oglase jer sigurno imaju svih u mobu.
sve u svemu, mislim da smo ok prošli.. ako uspijemo svi doći do karata.. jeftinije karte + early entry..
win!
sretno vam sutra/preksutra s kartama, moja borba je u subotu
Koje je to objasnjenje?!? Netko ih je sabotirao..djizs...koda slusam vijesti iz 90tih. :roll:
Znaci prodaja sutra pocinje:
Oslo u 9:00
Berlin u 10:00
CET je nasa zona jel?
Hahaha. Je, nasa je CET.
za 15 minuta krece Oslo i Stockholm.
Da znate da morate imati registrovane posebne accounte na svakoj od ove tri skandinavske Ticnet stranice. :crazy:
We have reached the maximum number of users for this event, please try again in a few minutes
zasto bi bilo jednostavno ako moze biti komplicirano
sto je sa tickets.de? ne moze im se bas pristupiti...
Please note:: The queue is full so we are redirecting you to the home page (billettservice.no)
:roll:
Napravio account, sad je čeka
Sretno svima...vidimo se u Scandinaviji već nekako
http://www.billettservice.no/
Ok vidim što se događa, bit će opet zajebancije :?