E ljudi fakat ako neko ima iz Srbije ili iz nekog mjesta koje je blizu Tininog a da ide na koncert, super bi bilo da je pokupite i zajedno odete na konc.. Jos bi bilo super da to bude neka starija osoba (ono, oko 30 godina ) pa da joj uvjerite starce da je puste..
Stavite se u njen polozaj i shvaticete kako je sjeb situacija..
@Tina, ako mi kako se thread-a mozemo pomoci, nekom peticijom ili nekim garantnim pismom samo javi!
ovako..da probamo..caletovi mailovi su: info@alco.co.yu i office@alco.co.yu
aj probajte da ga natrpate mailovima...smislite nesto..pleaseeeeee...mislim mama je meksa, ona bi me kao nesto pustila...hajde vi probajte nesto da mu posaljete..
and thanx in advance!!!
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
"dogovorite se nesto.. meni svejedno.. samo recite kad i gdje.. ja sam naravno vise za tamburu i park, nego nesto drugo, al stariji imaju prednost u odlucivanju.. lol"
to volim kad se poštuju stariji.... uglavnom, ajmo se konkretno dogovoriti pa da se nađemo prije nego što se raziđemo... lijepo sam ovo sročila... kam vi mladi danas izlazite? ima neki birc gdje je dobra muzika i dobra piva? all in one? molim konstruktivne prijedloge...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
tinna, nesrećo, kakva su to negativna razmišljanja... miloš ili netko neka te pokupi, a za kartu ćemo se snaći... naravno da stoji moja ponuda da dođeš spavati kod mene... i moram priznati da sam već pomislila kako si neozbiljna... započneš ovaj thread i onda te nema nigdje...
ajde, dopeljaj roditelje do kompa i pokaži mu sve ove postove podrške... i javljaj se malo češće...
imam novac za taj organizovan prevoz i vrlo rado bih krenula sa milosem i ekipom.
ma nisam neozbiljna, meni ovaj forum mnogo znaci nego sam imala mnogo problema..veruj ne znam gde mi je glava...explodiracu...
ja pokusavam svakog minuta i vec dolazi do nekih konflikata ali necu odustati!
hvala na podrsci!!!
And sometimes is seen a strange spot in the sky
imam novac za taj organizovan prevoz i vrlo rado bih krenula sa milosem i ekipom.
ma nisam neozbiljna, meni ovaj forum mnogo znaci nego sam imala mnogo problema..veruj ne znam gde mi je glava...explodiracu...
hvala na podrsci!!!
bio bi red da se i ja javim... i da vam pitanje dam odmah. Kaj s cim to vedder svira na wishlistu na solazi onoj, nesto plasticno s lampicom . Uglavnom vidimo se u ksetu i kolko cujem u bugaloo-u neki bend svira pj iduci petak. pozdrav
bio bi red da se i ja javim... i da vam pitanje dam odmah. Kaj s cim to vedder svira na wishlistu na solazi onoj, nesto plasticno s lampicom . Uglavnom vidimo se u ksetu i kolko cujem u bugaloo-u neki bend svira pj iduci petak. pozdrav
To sa cime Eddie svira na Wishlistu se zove "e-bow". To je neka spravica na baterije koja se drzi iznad zica i stvara neko elektromagnetno polje i tako pomera zice koje proizvode zvuk kao da su svirane gudalom (bow)
Elektronsko Gudalo = E-Bow
To sa cime Eddie svira na Wishlistu se zove "e-bow". To je neka spravica na baterije koja se drzi iznad zica i stvara neko elektromagnetno polje i tako pomera zice koje proizvode zvuk kao da su svirane gudalom (bow)
odmah da kazem, necu moci u petak, sori
tko god isao, dobar provod vam zelim
a sad, da se malo maknem od nadolazeceg koncerta kao jedine PJ teme.
naime, bas sam citala novi Q magazin, i unutra su pitanja citatelja na koja PJ odgovaraju.
ima jedan odgovor u kojem mikey spominje svoju zenu, i to rijecima 'MY WIFE'.
e sad, jesam ja toliko ispala iz stosa da ne znam da je mike ozenjen? mislila sam da su samo matt i ed family guys.
ako vam se ne da sa mnom raspravljat o stvarima nevezanim za muziku i samo muziku, kuzim ali, ja volim znati o svim aspektima necijeg rada, hehe
odmah da kazem, necu moci u petak, sori
naime, bas sam citala novi Q magazin, i unutra su pitanja citatelja na koja PJ odgovaraju.
e sad, jesam ja toliko ispala iz stosa da ne znam da je mike ozenjen? mislila sam da su samo matt i ed family guys.
ako vam se ne da sa mnom raspravljat o stvarima nevezanim za muziku i samo muziku, kuzim ali, ja volim znati o svim aspektima necijeg rada, hehe
a jebemu miša malog, i ti isto!!! pa kaj je sad... baš sam se veselila da se vidimo... nevermind, vidjet ćemo se već...
nego, i ja sam negdje vidjela da Mike ima ženu, a pročitala sam i nešto u vezi Jeffa - da ima curu ili ženu... mislim, pa kaj... svi su oni hetero osim stona, pa zakaj ne bi bili orijentirani na stvaranje familije... a imaju i dosta godina, jel?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a jebemu miša malog, i ti isto!!! pa kaj je sad... baš sam se veselila da se vidimo... nevermind, vidjet ćemo se već...
nego, i ja sam negdje vidjela da Mike ima ženu, a pročitala sam i nešto u vezi Jeffa - da ima curu ili ženu... mislim, pa kaj... svi su oni hetero osim stona, pa zakaj ne bi bili orijentirani na stvaranje familije... a imaju i dosta godina, jel?
procitao da i Stone ima curu... koliko god to cudno zvucalo...
shit, koji smo bapci...
ja ne mogu u petak.. steta.. u srijedu sam sigurno u ksetu, iako u cetvrtak ujutro imam ispit, i to jedan od vaznijih...
sve se dogodilo tako brzo..
have fun..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
au...pa nikog nema
a nista onda, sta cemo... srijeda kset ili...?
kako stvari sad stoje, mislim da cu moci do kseta u srijedu.
nisam dugo bila na tom vrlo dragom mi mjestu, a jos kad je PJ povod, a moguce je i okupljanje jammera...
a propos ove prizemne price o curama i deckima nasih PJ guys, nije me toliko zanimalo jel' netko od njih 'hoda' s nekim, nego da je bas U BRAKU. fakat sam mislila da su samo matt i ed bili/jesu married w/ children.
Comments
aj probajte da ga natrpate mailovima...smislite nesto..pleaseeeeee...mislim mama je meksa, ona bi me kao nesto pustila...hajde vi probajte nesto da mu posaljete..
and thanx in advance!!!
to volim kad se poštuju stariji....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pokusacu da ih ubedim..dacu sve od sebe...a i milos ce mi pomoci ako zagusti...
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=326348
hvala na podrsci!!!
ajde dodji na gmail!
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=214331
u ovom postu gore imate link
five, five, against one
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Pa da. Di?
Ak idemo na cugu, mozda Portal u Tkalci? Tamo danas izlaze mladi....valjda.
LOL!!!
ajmo, izjašnjavanje.... i mladi i stari...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ako vam se ne da sa mnom raspravljat o stvarima nevezanim za muziku i samo muziku, kuzim
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
procitao da i Stone ima curu... koliko god to cudno zvucalo...
shit, koji smo bapci...
Procitajete ovo!!!
Neki lik ni kriv ni duzan zavrsio u backstageu sa Pearl Jamom samo zato sto je drug od Stoneove cure...
Ima i dokaza u vidu fotografija
http://tetongravity.com/forums/showthread.php?t=17269
pa nije loše biti biseksualac... biraš kaj hoćeš, kada hoćeš... a pogotovo ako si stone...
nego, kaj smo onda sa izlaskom sutra? već sam sama sebi dosadna... ja sam za birc...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sve se dogodilo tako brzo..
have fun..
mene nema sutra nazalost... femili obaveze... juras, hajde svrati do nas nakon pj druzenja ako ne zaruzite...
e da, tu sam procitao o SG curi
a nista onda, sta cemo... srijeda kset ili...?
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
kako stvari sad stoje, mislim da cu moci do kseta u srijedu.
nisam dugo bila na tom vrlo dragom mi mjestu, a jos kad je PJ povod, a moguce je i okupljanje jammera...
a propos ove prizemne price o curama i deckima nasih PJ guys, nije me toliko zanimalo jel' netko od njih 'hoda' s nekim, nego da je bas U BRAKU. fakat sam mislila da su samo matt i ed bili/jesu married w/ children.
16.9.2006. subota u Boogaloo-u; neki tipovi sviraju Peral Jam
Eto! Toliko!
vidimo se