Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
i ja sam protiv tagova:D
i predlazem i've got a feeling
btw, procitajte pm:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
War-huh-YAH!
What it is good for
Absolutely nothing...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
A da odaberemo s popisa covera na tenclubu i bok?
Mozemo uvijek iduci put uzet sam edove stvari, pa edove stvari na ukuleleu, pa stonove stvari i tak...
meni je ona prva lista skroz o.k. a ak se moze jos dodat (i) ja bi lijepo prosila:
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless melody
Let my love open the door (super je onaj na jubitou Soldier Field '95! tenx niko)
The KKK Took My Baby Away
The Kids Are Alright
Blitzkrieg Bop
Another Brick In The Wall
wheee!0 -
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless Melody
Trouble
Everyday
Don't Be Shy
Let my love open the door
Harvest Moon
I Am A Patriot
I'm One
Little Sister
I've Got a Feeling
25 Minutes To Go
The Kids Are Alright
Beast of Burden
Waiting on a Friend
Sudija...malo sam si dao truda i analizirao sve te PJ covere i same prijedloge naših dragih igrača i zaključak koji mi se nameće je da je brojka od 32 pjesme ipak malkice premala pa te molim da to uzmeš u obzir. Slažemo se da tagovi ne idu, da ne idu niti pjesme koje je Ed pjevao sa drugim bendovima na njihovim koncertima tako da mislim da bi sljedeće pjesme trebale biti izostavljene:
Save it for Later
Another Brick In The Wall
Modern Girl
Interstellar Overdrive
It's Ok
A Quick One (While He’s Away)
World Where You Live
It Makes No Difference
Slow Night, So Long
Stuff and nonsense (Iva lobira za ovu, ali sam strog i neumoljiv)
Blitzkrieg Bop
E i mi smo do sutra u Ljubljani tak da smo samo sad dotrčali se izjasnit, a onda se sutra opet pišemo.
E i ja budem aploudao sve pjesme sa konačne liste na box.net tako da će se moći i preslušat prije glasanja.0 -
ja bi još ovo:
Timeless Melody
Trouble
Everyday
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Forever Young
Reach down
i bez tagova0 -
Ja sam spreman za poster, još 15 min pa ubijam malo vrijeme......F5.....F5.....F5
meni je ovo ful adrenalin, pred kupnju postera!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ja sam spreman za poster, još 15 min pa ubijam malo vrijeme......F5.....F5.....F5
meni je ovo ful adrenalin, pred kupnju postera!
Vis, ja se danas ne zamaram, jer ga ne mogu kupit. Nemam dosta para na racunu, a igrom slucaja je danas blagdan, pa ne mogu na banku....
AKO sutra jos bude bio u goods (mos milsit), al nekim cudom, hehe, onda
ga mozda uzmem
Ovako me Viktor i Leo spasili jucer, pa cu ipak imat onog lijepog
Endless Summer-a"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
KupljenoDeath or glory!0
-
Ole, 2 od 3 postera nije loše.
Skinuo sam i Blue print
Sorry Sid, da mogu uzeti 2 :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ole, 2 od 3 postera nije loše.
Skinuo sam i Blue print
Sorry Sid, da mogu uzeti 2 :(
Kako am rekla, ako ostane do sutra ujutro, super. Ako ne nis, usparala sam 50 dolaraZa benzinu
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
takoder kupljeno, zahvaljujuci Domagoju:D
tnx killroy;)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
http://www.amazon.com/Pearl-Jam-Micro-Bikini-Groove/dp/B000VHK9B2/ref=sr_1_56?ie=UTF8&s=apparel&qid=1211477762&sr=1-56
:D:D:D:D
Enough said.26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
-
cropdustress wrote:Nisi valjda i to kupio?
Nažalost traženi artikl je "currently unavailable"
Sad ozbiljno.. Kakve veze ovo ima sa PJ-om? Možda je dotična "dala" Edu pa je ova sada markirala svoj dizajn26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Vjerovatno nema nikakve veze ali sinjorina je super, bikini istoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Doctor wrote:Nažalost traženi artikl je "currently unavailable"
Sad ozbiljno.. Kakve veze ovo ima sa PJ-om? Možda je dotična "dala" Edu pa je ova sada markirala svoj dizajn
Uostalom, nas Ed je dobar decec, ne bi on prevario svoju dragu...
osim ako sam ja u pitanjulol
ma ovo je sigurno neki marketinski trik. Treba malo 10c to prijavit..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Sudija...malo sam si dao truda i analizirao sve te PJ covere i same prijedloge naših dragih igrača i zaključak koji mi se nameće je da je brojka od 32 pjesme ipak malkice premala pa te molim da to uzmeš u obzir.
Videćemo...:D
Kad bi uzeli sve pjesme koje bi netko želio - mogli bismo imati i njih stotinjak u igri!Negdje treba postaviti granicu! :P
A postoji i mogućnost kvalifikacija, zar ne!0 -
Ja bi da se igra normalno, 30-50 pjesama koliko treba i pomalo na ispadanje redom. Glasa se tko ispada sve do kraja do pobjednika.
sa grupama mi je prekomplicirano, koja pjesma sa kojom će ići u skupinu?? Koji će biti nosioci grupe itd???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Dirty Frankk wrote:Ja bi da se igra normalno, 30-50 pjesama koliko treba i pomalo na ispadanje redom. Glasa se tko ispada sve do kraja do pobjednika.
sa grupama mi je prekomplicirano, koja pjesma sa kojom će ići u skupinu?? Koji će biti nosioci grupe itd???
??????
Za ovakve riječi moraš imati pokriće u precizno definiranim pravilima!:D
Kako bi se glasalo odjednom za 50 pjesama... i kaj onda, jedna ispadne pa onda glasamo za 49... to bi trajalo 2-3 mjeseca, ako te dobro razumijem! Molim pojasni malo!
I kaj ti znači da se igra "normalno"???0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads