Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ok, o čemu vi pričate?
kakva prinova?
tko postaje teta, a tko teta u vrtiću?0 -
Ma kupe izgubljenu djecu po ulici samo da bi se preselile u sijetlOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
moram se osvrnuti na današnje prosvjede:
GO SREDNJOŠKOLCI GO!
fakat, svaka vam čast!
i na organizaciji, i na duhu.
što reći nego:
"ne čemo državnu maturu!"
btw, helen, tko je janko? elokventniji je od većine osoba koje defiliraju javnim životom ove zemlje.0 -
ma jankec nam je zakon, koje on solaze ima! a da se super s njim i popricat
prinovi od voditeljice juras cemo isto svakako bit najbolje pj tete(i striceki).
buntovnim srednjoskolcima zelim da im uspije da poporave stvaripower to the people!
kaj vele nasi pj srednjoskolci? (ima vas par, ne?jeste prosvjedovali?
0 -
hehe,ja sam zadnja generacija koja nejde po toj državnoj maturi pa nisam imao potrebu prosvejdovati-budemo vidli kolko je to dobro
nek se neko ne uvrijedi, ali mislim da od toga nebude ništ :S
većina iz moje škole je otišla štrajkat isamo da se malo popije i da se nebude u školi,nit neznaju zašto su uopće vani
osobno mislim da im je ova matura bolja,ali slažem se da je još to sve neorganizirano i da ne bi trebali žuriti s tim
najprije je to trebalo biti samo za gimnazijalce,pa je velika većina pobjegla u druge škole kako bi baš to izbjegla,a kad sad i oni to moraju
još jedna stvar koja je zayebana-već upisom u srednju školu moraš znati što želiš studirati-većina nas je otišla u gimnaziju iz jednostavnog razloga, a to je da se "kupi" još 4 godine za razmisliti a kad sad ovo
i za kraj,kak bi rekli moji "dragi" profesori: "SREDNJA ŠKOLA NIJE OBAVEZNA!" ...još...0 -
elcielo wrote:moram se osvrnuti na današnje prosvjede:
GO SREDNJOŠKOLCI GO!
fakat, svaka vam čast!
i na organizaciji, i na duhu.
što reći nego:
"ne čemo državnu maturu!"
totali agri! napokon su se mladi ljudi organizirali i prosvjeduju za sebe! digli guzice sa lan partija i izašli na ulice! ihaaaa! svaka čast! tako kreće revolucija...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
prosvjed bio genijalan
u školi su mojoj s oduševljenjem dočekali što idemo
bilo je mirno nije bilo nikakvih ekscesa
policija bila bezveze
lijepo smo izrazili svoje mišljenje
i ako ste gledali dnevnik onda ste mogli vidjeti da se primorac prepao i odgodio je maturu za godinu dana što znači da vaša draga kolegica sa foruma neće biti pokusni kunić...te su nadam se poučeni ovim iskustvom odlučili to malo bolje pripremiti za iduću generaciju...
janko, dečko iz mog razreda, je vodio prosvjed u zagrebu i napravio je izuzetan posao...:)
hvala na podršci!!!I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Iva: ako je Janko mladi gospodin koji je dao izjavu za RTL, svaka čast, ide mu zavidno bolje nego cijelom RTL-u!
općenito, dobro da ste se tako kvalitetno organizirali - nisam sigurna da se mogu sjetiti mnogo drugih pitanja oko kojih su se dogodili paralelni prosvjedi u više gradova, dakle, respect! kažu mediji da ste se organizirali preko foruma i facebooka. je li to istina?
osim toga, nisam sigurna da li ste primijetili da su naši dragi učenici poremetili i možda jednu malo veću stvar. naime kad se u kontekstu šuškanja da će Primorca hdz kandidirati za predsjednika dogodi da mu pola vlade bude na promociji knjige o forenzici (mislim nije da je izumio lijek za rak), malo se treba zapitati kakvu su oni poruku s tog događanja danas htjeli poslati. a umjesto toga su morali pričati o državnoj maturi! bravo srednjoškolci!0 -
bravo vi!
a ja sumnjao,ccc,shame on me!
pokazali ste da će biti nešto od nove generacije
GJ!0 -
pajo wrote:Iva: ako je Janko mladi gospodin koji je dao izjavu za RTL, svaka čast, ide mu zavidno bolje nego cijelom RTL-u!
znaš što je najbolje?
to nije isti dečko!
za RTL je izjavu dao dečko iz klasične (preziva se rumora), a u HTV-ovu emisiju Hrvatska uživo došao je taj janko iz helenine privatne klasične gimnazije.
kužiš ti to, dečki zvuče smislenije i kulturnije od većine javnih osoba u hrvatskoj!pajo wrote:kažu mediji da ste se organizirali preko foruma i facebooka. je li to istina?
koliko ja znam, to je fakat istina! i ne samo to, uspjeli su se organizirati doslovno preko vikenda!0 -
da ana ima pravo njih dvoje su podijelili malo te medijske uloge... s tim da je janko bio taj koji je pričao sa tajnicom...
on je inače već jednom iskoristio svoje pojavljivanje na parlaonici da napadne jednu tetu iz ministarstva...;)
dečko je jak na jeziku...nema što:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Cure su to lijepo prokomentirale pa samo još mogu dodati jedno 'svaka čast' na pokazanoj inicijativi i organizaciji prosvjeda. Možda ovim tutlekima iz ministarstva napokon dođe iz gujsce u glavu da naši mladi budući intelektualci nisu ofce i da ih se kao takve ne treba tretirati.
Jebate, kad vidim neke od ovih naših nazovi "čelnih ljudi" dobijem jedan vrlo spontani poriv otkinuti istima glavu s ramena i baciti je čoporu bijesnih i gladnih vukova.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
lol! a tu je i neki drugi janko u prici! ja pisala o janku - najmladjem crocrew pj fanu btw.
vec sam prije ulovila par puta izjave nekih nasih srednjoskolaca (tipa kad su prosvjedovali u rijeci) pa fakat jesu uberkul. svaka cast. i eto odgodjena drz matura za godinu dana!
e, a nasa potatosica je zapravo isto totalno agresivka!! aaa!0 -
helen cross wrote:on je inače već jednom iskoristio svoje pojavljivanje na parlaonici da napadne jednu tetu iz ministarstva...;)
ali ako je napadnuta teta bila dužnosnik (pomoćnica ministra, državna tajnica, a u to spadaju i sami ministri), e onda bome fire at will!
nadam se da se ne ljutite na moj mali apel za zaštitu digniteta državnih službenika.većina ih se ipak trudi i bori protiv glupih odluka vrhuške. a one koji ništa ne rade ionako nikada nećete susresti jer su dovoljno lukavi da uvijek ostanu 'ispod radara'...
0 -
komentar o tetama iz ministarstva potpuno prihvaćen:)
ali isto tako mislim da se ne događa baš svaki dan (kao danas) da netko ima priliku doći do neke od navedenih osoba koje donose odluke, pa onda treba imati razumijevanja i za ljude koji kad vide nekog iz mrskog im ministarstva odmah skoče na njih, ne pitajući tko kriv, tko dužan.....
znam da to nije u redu, ali valjda vam to spada u opis posla...u hrvatskoj možda malo više nego nekim drugim zemljama:)
i zato velike pohvale jednoj teti iz ministarstva koju svi znamo a nije postala čangrizava baba:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
E da, samo da se ogradim da me se krivo ne shvati...
Pod 'tutleki iz ministarstva' mislim na Zamorca i co.
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
ej ukucajte na googlu "find chuck norris" i onda Prati me srecha - presmijesno!
'noch!0 -
vidjeh tu foru i prije, stvarno se odvalis
sta sam ono htio reci.. ja se nisam previse uvlacio u rasprave oko mature, samo ono sto sam vidio na telki, i to mi se svidja.. totalno ste u pravu.. steta sto je FER na isti nacin proveo bolognu kao sto ministarstvo zeli provest maturu.. onako, zbrda zdola (u obranu FER-a samo da kazem da su kroz 3 godine što postoji bologna postali faks koji ju je najbolje i najucinkovitije proveo).. netko ce morati biti prvi, kad god. samo ste prebacili lopticu na drugu stranu terena, onima mlađima.. iako će njima loptica ici puuno sporije, i bit ce je spremni vratiti nazad
no, kad se sve to sredi i u potpunosti definira, i kad fakulteti prihvate maturu (FER je vec izjavio da bi i ovu prvu maturu prihvatio kao zamjenu za prijemni, op.a.), matura ce biti definitivno prava stvar..
a druga stvar sto sam htio rec je ta da smo mi ispali totalno slabo organizirani (mislim mi s foruma), jer nam se danas vani događala revolucija, a nase drustvo glazbenih kriticara stoji za forumom umjesto da se progura uz mladost na ulicikad cemo imat bolju priliku? heh, mozda dogodine kad slijedeca generation bude revolvuirala
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:
a druga stvar sto sam htio rec je ta da smo mi ispali totalno slabo organizirani (mislim mi s foruma), jer nam se danas vani događala revolucija, a nase drustvo glazbenih kriticara stoji za forumom umjesto da se progura uz mladost na ulicikad cemo imat bolju priliku? heh, mozda dogodine kad slijedeca generation bude revolvuirala
pozdrav
nisam im se mogla pridruziti, al ih podrzavam.
Moja kriza identiteta se nastavlja...Sintija Skoric (naime tako su me danas zvali) je bila vrlo zaposlena, necu sad ulazit u detalje, ali eto, vidjeh djecu kako hodaju po sred ceste u Rijeci, vicu: Ovo je Rijeka!
i citam transparente poput: Pitajte ucenike, a ne politicare.
Cula sam da se tu i tamo nasao i pokoji FRE TIBET transparent isto...ah djeca bi samo protestirala haha. alo dobro.
Dnevnike i vijesti nisam gledala, al sam isto cula da su se super organizirali i profesori nisu imali pojma sto ih ceka jutros. Zbilja dobra organizacija, samo prvi i drugi razredi nemaju sto raditi van skole, po mom misljenju. Ostali, revolucija!
Eto tako, glazbeni kriticari ipak su (donekle) ukljuceni u ova zbivanja, makar kao aktivni promatraci, haha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
helen cross wrote:ali isto tako mislim da se ne događa baš svaki dan (kao danas) da netko ima priliku doći do neke od navedenih osoba koje donose odluke, pa onda treba imati razumijevanja i za ljude koji kad vide nekog iz mrskog im ministarstva odmah skoče na njih, ne pitajući tko kriv, tko dužan.....
ali eto, onako nam je kako nam Narod na izborima odredi (očito bez obzira na to bio taj narod u RH ili drugim državama...)0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music