Pearl Jam in Zagreb!

1678679681683684860

Comments

  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Što reći nakon ovakve liste, osim da su dečki opet nadmašili sami sebe. Nevjerojatno je kako to još uvijek uspjevaju napraviti. Otvaranje s Wash, Why go i Given to fly da nas odmah razdrmaju. I poletio sam. Anica je bila užasnuta, s obzirom na stanje mog zgloba: "Budalo, moramo još i u Vancouver" :). No, skakalo mi se. Nisam mogao onako žestoko, ali... Ne znam bi li noga izdržala još jedan RVM :lol: Bilo je toliko toga, da bi to bilo previše tražiti. Bilo je rariteta, puno Lost Dogsa i Avokada, savršeni Present Tense, Betterman i RITFW... danas je i Stone došao do izražaja, čestitali smo rođendan The Bossu, a svi su dečki bili nasmijani i dobro raspoloženi, pogotovo nakon što se Eddie rasplakao govoreći da bez njih vjerojatno ne bi bio uspio... Ed je bio u formi, uspio je čak dignuti Marka Arma na ramena za vrijeme Kick Out The Jams :) Akustika dvorane savršena, prekrasan Emekov poster... Niko, naš sretni prašćić :), opet u prvom redu, Ty prvi put u životu tako blizu, Nikina jurnjava za posterom i sreća kad je uspio dograbiti Special Edition... Mislim da Niko još uvijek nije uspio procesuirati što ga je sve snašlo u ova tri dana.
    Meni je još uvijek teško povjerovati da sam gledao naše dečke u istoj dvorani u kojoj je Najveći osvajao Stanley Cup i to ne jednom nego 4 puta. This is freaking awsome, kak' bi se to ovdje reklo.
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    daj, niko, zezaš, dva puta prvi prvcati red? :o

    ijjjjuuuuuuuuuuuu! nadam se da je i ovaj put bilo zagreb remembers in your face! :)

    gordane, sva sreća da je zglob izdržao, ali znaš kak' je, k'o i na utakmici, boli tek poslije, kad se ohladi. :mrgreen:

    zakon! :)

    koliko još imate koncerata, tj. kad se vraćate?
  • _annie__annie_ Posts: 980
    elcielo wrote:
    nadam se da je i ovaj put bilo zagreb remembers in your face! :)

    gordane, sva sreća da je zglob izdržao, ali znaš kak' je, k'o i na utakmici, boli tek poslije, kad se ohladi. :mrgreen:

    zakon! :)

    koliko još imate koncerata, tj. kad se vraćate?

    Gordan: Niko je opet imao zadatak. Mjesta su im bila skroz desno na Stoneovoj strani, tako da nije baš bilo in your face, ali ziher su ga vidjeli.
    Kaj se noge tiče, dobitna kombinacija glasi: painkiller x 2 + pivo :lol:
    Imamo još Vancouver pred nama sutra, Niko se vraća dan poslije, a mi bi u Samoboru trebali biti 1.10.
  • masnimasni Posts: 1,657
    Sto vise da recem nego da me sere na ovoj turneji...

    popišao sam se od smijeha na ovaj dio.. totalno ga zamišljam dok ovo tipka i smije se..

    edit: poster je savršen

    edit 2: deluxe paket naručen :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie__annie_ Posts: 980
    sinoć je (opet) bilo sjajno!!!
    wash me nije dotaknuo kao release prije dvije večeri (hej, ne brinite, nitko ne može biti veća plačipi... od mene, to je moja uloga) ali to samo stvarno željela čuti i bilo je... wow....
    btw. mislim da se ne varam ako ću ustvrditi da u dvorani ipak eddie ima ulogu najvećeg wussa - ti emocionalni izljevi, to stvarno izgleda nevjerojatno iskreno. to je valjda ono pitanje "are you woman enough to be my man" :D (just for the record, moj odgovor je "da") ;)
    a energija koja vlada unutar benda me svaki put fascinira. kad se sjetim nekih bendova koje sam gledala uživo koji, koliko god mogu savršeno zvučati, ipak na kraju samo odrađuju posao, ovo je nešto posebno... ponekad mi se čini da zaborave da ih itko gleda, koliko uživaju u zajedničkom jam-anju... i onda i u interakciji s publikom.
    drugi highlight za mene - Present Tense.
    jedino mi baš nije drag taj kraj koncerta, možda zato jer je tako predvidljiv, a možda jer je - kraj.

    ekipa u kanadi je ok, ali samo mjestimice. bili smo 15. red i ispred nas je bilo puno previše statične ekipe. ne mogu reći da, generalno govoreći, atmosfera nije dobra jer bi to bila laž. ali ipak ono oduševljenje koje rezultira goosebumpsima tjednima i godinama kad se sjetiš te vibre, kakvo sam iskusila u zagrebu (a mislim da je publika odigrala značajnu ulogu), nije se nigdje ponovilo. zagreb rules!!! kako ne dolaze opet??? kako??? kakav banner moramo napraviti???

    na kraju, gordan je still alive, idemo u vancouver :)
    u nekim trenucima sam se, glede divljanja, bojala da se eddie ne strga prije kraja turneje, to bi ipak bila malo veća tragedija :) , sorry dragi :ugeek:
  • Kako vam je dobro! :) Citam i bas mi je drago.
    Ovo za Eda si totalno dobro rekla-pravi je emo i wuss :oops: :lol:

    Jos 2 dana pa nam je 5 godina od ZG koncerta
    http://www.youtube.com/watch?v=yfnhT6rWJQE&NR=1
    Goosebumps kad je bacio onu nasu zastavu preko speakera. Mislim da ih sad imaju 3! :lol::mrgreen:
    Ako ih to ne dovede ovamo i banner od Ive i Paje, ne znam sto hoce. Ajde Niko, opet u prvi red ti pa im sapni na uho da se tu nacrtaju na proljece :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Hey...Gordan i Anica su reportazu odradili profesionalno a ja cu samo malo zacinit ;)

    WASH...jedan od drazih openera za mene...mozda zato sto je prije nisam nikad cuo, savrseno
    Marker in the Sand, U, Come Back, Down, 1/2 Full...super iznenadenja
    @ Iva & Pajo: mislio sam na vas kad su svirali Last Kiss i Present Tense ;)
    Kao sto su G&A rekli momci su super raspolozeni, stvarno slave 20 godina...Kick Out The Jams su totalno rasturali sa Mudhoney ekipom, ful su se zabavljali sa dvije bass gitare :lol:
    Prvi red opet ali ovaj put na kraju prva i druga stolica...ali tamo imas jos vise mjesta sa skakat i baca se tako da je bilo ful zabavno.
    ZG Remembers je bio opet u akciji visio je na ogradi ful dvije pjesme i za vrijeme encora dok Ed drzi govor.
    Ed's speach about band...covjek je imao suze u ocima mogao si osjetiti po njegovom glasu dok se zahvaljivao svima u bendu i za vrijeme rodendaske cestitke posvecene Bruce S. i njegovoj kcerci koja se vratila kuci u petak...rekao je da mu vec puno fali.
    Publika je bila glasna kao i u Calgariju, ja im nemam sto zamjeriti, odlicno su odradili posao ;)

    e i na kraju dok je svirao YLB do mene i Ty je dosla Edova boca Borolo crno vino tako da smo nazdravili iz Edove boce...security je uzeo suvenir...boca nije ostala u publici :(

    Ne znam kako moze biti bolje od ovoga ali imamo jos Vancouver
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masnimasni Posts: 1,657
    kao da sam tamo..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • zagizagi Posts: 414
    Joj čitam sve ove reporte i skačem od sreće zbog svih kanađana, ali u sebi plačem jer još nisam imala tu sreću vidjeti najdraži mi bend live. Nekako me ovaj film i gledanje svih godina koje su prošle dok sam bila klinka ili još gore, bila mutava i nisam slušala PJ, a uz to i raspad R.E.M-a bacaju u malu depru. Tako da se toplo nadam novom albumu sljedeće godine i nekoj europskoj turneji kojom će popratiti taj album.
    Ko zna, možda je Vedder uz sve ove Hrvatske zastave i vrlo direktan baner, napokon shvatio hint i pojave se u Zg ponovo. Nadam se samo da nije ova trzalica u Nikine ruke samo utješna nagrada, tipa: necemo doci, al sad se malo veseli. By the way, svaka cast na skuliranosti, mislim da bi meni u takvoj situaciji trebala voda sa secerom a mozda i nosila :roll: :D

    Sto se tice filma, moram reci da u Os nije bila potpuno puna dvorana, ali mislima da je bilo peoplea i iz madarske i bosne, i svi su pomno gledali do zadnjih creditsa. Nakon filma mi je ostala mala praznina, kao da nisu sve u potpunosti obradili, a ocekivala sam i malo vise nepoznatog i nevidenog (inside story i to, a kao da 80% toga vec znam) no valjda je zato tu onaj delux DVD za kojim cu mastati dok god nedobijem poziv iz drage nam carine :evil: . No i mene je film bacio u neki mod ponovog preslusavanja albuma i gledanja svih dvdova po milijunti put
    Stone,salica i grammy, te napokon snimka izbliza sa Singles partyja-NEPROCJENJIVO

    E jel u onoj montazi svih Eddijevih Evil Knievel pothvata bila nakratko snimka od Drop in park? izgledalo mi je tako i nadam se da ima negdje na dvdu jer sam dosad vidjela samo slike i prezakon su mi

    Nadam se da ovaj post nije bio prepesimističan jer mi se u biti svidio film i divim se svemu sto se dogada na ovoj turneji, but I just had to give my 2 cents about it :D
  • Lijepo si to slozila.
    Meni se rijeci ne slazu tako dobro jer sam sve ove dane overwhelmed i sve nesto...
    Ali, eto, da se prisjetimo malo. Na fb nema albuma, al sam ga ja iskopala na netu. Moje fotke od pred 5 godina :)
    http://s42.photobucket.com/albums/e323/ ... ?start=all

    Happy anniversary!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajopajo Posts: 3,292
    Izvadak iz jucerasnje setliste:

    "25. Olé
    {Ed asks for a show of hands of those from Seattle. He mentions some people in the front few rows that are just standing there and wishes he could give those seats to the folks in the back "losing their minds". He takes note of sign that says 'Zagreb Remembers'}"

    :!: :!: :!: :!: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
  • pozdrav!!
    haha ja vec godinu dana lunjam po ovom forumu i nisam skuzila da tu ima hrvata koji se druze i dopisuju ah ..uglavnom podrav ekipi iz zadra :D
    "And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."

    "We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Ljudi, rasturili smo Vancouver!!! :)
    Javimo se malo kasnije.
  • pajopajo Posts: 3,292
    _annie_ wrote:
    Ljudi, rasturili smo Vancouver!!! :)
    Javimo se malo kasnije.
    Iva: skužili smo da vas/nas je spomenulo! jeeeeeeee!!!!! jedva čekamo report!!!! jeeeeeeeeee!!!!!
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    0omeadowo0, dobrodošla!

    slobodno češće navrati :)
    a inače, ne znam da među nama ima ikoga iz zadra, hm.

    @zagi
    hvala na podužem osvrtu, zakon! :)
    a ovo s drop in park, jel' misliš na ono kad ed visi sa žice?
    u filmu nisam to primijetila, ali inače postoji snimka na jubitou.

    a eda i transparent niš' ne komentiram dok ne čujem iz prve ruke. :mrgreen:
  • Mario, Iva,
    It's Tyler, hello. Oh I wish you guy's could have made it. My turn next. Hope all is well. I wore my Bears shirt from Gordon tonight. What a night. Hope all is well,
    Talk soon
    Keep on rock'n in the free world
    Hello to Ranko, Domagoj, Iva
    Ty
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Mario, Iva,
    It's Tyler, hello. Oh I wish you guy's could have made it. My turn next. Hope all is well. I wore my Bears shirt from Gordon tonight. What a night. Hope all is well,
    Talk soon
    Keep on rock'n in the free world
    Hello to Ranko, Domagoj, Iva
    Ty

    Go Ty! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajopajo Posts: 3,292
    Mario, Iva,
    It's Tyler, hello. Oh I wish you guy's could have made it. My turn next. Hope all is well. I wore my Bears shirt from Gordon tonight. What a night. Hope all is well,
    Talk soon
    Keep on rock'n in the free world
    Hello to Ranko, Domagoj, Iva
    Ty
    Iva&Mario: HELOOOOOO!!!! Oh, HOW we wish we could've made it! But we're sooo happy to hear that Niko and you are having a blast! :D Talk to you soon...
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: ej pipl, pajo tu pokušava dati još malo visibilityja cijeloj ZAGREB REMEMBERS kampanji pa se priključite da malo budemo na prvoj strani i s time... ;)
    viewtopic.php?f=5&t=171913
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Ne mogu izdurati :D
    Evo nas u nekom baru poslije showa...
    Bilo je pregenijalno!!!
    Prvo, hvala Tyleru i Niki, koji su odlucili nama dati najbolji par karata! Kako je bilo puno ljudi iz Seattlea, dobili smo tribinu, Mikeovu stranu, mi 13. red, a Tyler i Niko 14., nekoliko sjedala dalje.
    Setlistu ste vidjeli... Strava!!! Ne znam sto da izdvojim... Garden, Crown of Thorns... Predivno...
    U par navrata smo vadili banner i prije Alive-a ga je Eddie prvi put snimio i nazdravio bocom. GG tvrdi da je Alive zapoceo sa "Zagreb!" - nisam skuzila, trazit cemo video na netu!
    Opet je mahnuo kad smo ga pokazali na Keep on rockin' :)
    Niko je skuzio da je Pajo stavio link na thread iz Vancouvera, ne mogu vjerovati da je tip to registrirao! Znaci, sad je official, nisam sanjala :D
    Ljudi dragi, veceras je stvarno bilo posebno, steta sto nas nije bilo jos vise...
    Mission accomplished, preko Seattlea do doma, puni emocija i punih baterija :)
  • pajopajo Posts: 3,292
    _annie_ wrote:
    Ne mogu izdurati :D
    Iva: pa sva sreća da ne možeš izdurati! mi tu čekamo elaboraciju shout-outa cijelo jutro! :):)

    samo ću ponovit: jeeeeeeeeeeee!!!!!! bravo vi!!!!!! jeeeeeeeeeee!!!!!
  • zagizagi Posts: 414
    welcome 0omeadowo0 i kao sto elcielo kaze, slobodno navrati :)
    elcielo wrote:
    a ovo s drop in park, jel' misliš na ono kad ed visi sa žice?
    u filmu nisam to primijetila, ali inače postoji snimka na jubitou.
    da, na to sam mislila. ucinilo mi se da je u filmu bio dio taman prije nego sto se ed spusti.
    bas sam osla na jubito i naravno da prvo sto iskoci je taj video. TNX :!: ja dok sam to trazila postojao je samo onaj edov intervju sa perikom i kacigom ispred wc-a.
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Ljudi moji, što nam se ovo dogodilo u Vancouveru. Evo, prošla su četiri sata od kraja koncerta, a dok ovo pišem još mi uvijek suze naviru. Strašno. Set list za "ukenjat se u gaće" kako bi reka naš gospar Niko, a ja samo razmišljam o onim trenucima kad je Eddie prepoznao transparent. Ljudi, digli smo ga možda četiri puta tijekom koncerta, od toga ga je dvaput ubrao. Prvi put je to učinio prije Alive. Posljednja Eddijeva riječ prije nego što će početi šprepoynata n je "ZAGREB". I što je najbolje od svega, to sam uspio vidjeti i čuti samo ja, Niko i Anica to uopće nisu registrirali. :shock: Da to nije netko objavio, još ih uvijek ne bih uspio uvjeriti. Drugi put, za vrijeme RITFW, ED je pokazao prstom prema nama i mahnuo. Nisam uspaljena tinejdžerica, ali čovjeku bude stvarno toplo oko srca kad dobiješ takav znak pažnje. U tom trenutku smo mu bili važniji od one uštogljene skupine fanova iz Seattlea koji su okupirali gotovo cijeli floor i donji prsten sjedala na tribinama. Većina ih, naime, ne mrda za vrijeme koncerta.
    No, što ću vam pričat o tome kakva je setlista na kojoj su Chloe Dancer/Crown of Torns, Smile, Pilat, Present Tense, Off he goes, SOLAT, Mankind,... nešto sam sigurno i zaboravio. Ono što je mene oduševilo je Ole! Znate da sam nakon Fallona bio totalno protiv te stvari, ali nakon što su je odsvirali u Vancouveru, moram reći da je to potpuno druga pjesam. Puna energije, a i Ed si je dao oduška, pa je na kraju stvari izgledalo kao da viče na škvadru u prvim redovima.
    Što reći o koncertu kad na njemu doživite da Stone svira tri instrumenta: gitaru, bas i bubnjeve! Na Smile je Jeff uzeo gitaru, a Stone bas. No, to našem Kamenom nije bilo dosta, pa se (relativno uspješno) okušao i kao kao bubnjar na Yellow Ledbetteru, a Matt je uzeo akustičnu gitaru.
    Ty je nosio Medveščakov dres, čak je rekao da su ga neki prepoznali. Za "medvjede" se čuje posvuda. Glava mi pada na tipkovnicu (kod nas je pošlo 4 ujutro) i zato ću ostatak priče ostaviti za kasnije. Probat ću još uplodat koju fotku da osjetiti djelić kanadske atmosfere.
  • pajopajo Posts: 3,292
    _annie_ wrote:
    Nisam uspaljena tinejdžerica, ali čovjeku bude stvarno toplo oko srca kad dobiješ takav znak pažnje.
    Iva: a što sam se strgala od smijeha na ovaj dio! :lol::lol::lol: Da, to fakat je super - tak je nama bilo u Munchenu kad je pokazao na znak i rekao "me too" i u Rotterdamu kad se rukovao s nama.

    Kaj da vam velimo Niko, Anica i Gordan - totalno ste se pokazali kao vrhunski nositelji znaka ZAGREB REMEMBERS. :D I totalno smo svi tu u domovini presretni kaj vam je tako dobro! Ono, meni recimo baš unosite hrpe veselja u moje dane! Dakle, tenks društvo, fakat ste super! ;)
  • e fala ljudi na dobrodošlici :D
    inace me mozete zvat mare, ovo 0omeadowo0 je predugo :D

    ugl. citam ove dozivljaje s zadnjih koncerta i sve sto mogu reci je svaka cast, ako sad ne dodu u hrvatsku neznam kad ce!!

    p.s. da li je neko od vas bio prosle godine na koncertu u hyde parku, sjecam se da sam na povratku na areodromu vidila par ljudi s majcama..mozda je neko od vas bio..ko zna :D
    "And sometimes is seen a strange spot in the sky, a human being that was given to fly..."

    "We are all determined by our gene pool...obviously, somebody peed in yours"-Walter Bishop
  • siljosiljo Posts: 2,203
    0omeadowo0 wrote:
    e fala ljudi na dobrodošlici :D
    inace me mozete zvat mare, ovo 0omeadowo0 je predugo :D

    ugl. citam ove dozivljaje s zadnjih koncerta i sve sto mogu reci je svaka cast, ako sad ne dodu u hrvatsku neznam kad ce!!

    p.s. da li je neko od vas bio prosle godine na koncertu u hyde parku, sjecam se da sam na povratku na areodromu vidila par ljudi s majcama..mozda je neko od vas bio..ko zna :D

    zivila mare! :)

    bilo nas je preko nekoliko u hyde parku... niko (dirty frank),iva i pajo (pajo), anica i gordan (annie), ja i mislim da je to sve... ili je jos netko bio?

    za gordana: zaboravio si garden ;)

    za sve kanađane: good job! sjednite, 5! :) a sad doma, dosta je bilo zajebancije po svijetu... po mogucnosti preko Seattlea ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Ovo je samo još jedna sitnica prije odlaska na spavanje, par fotki koje bi vam se mogle svidjeti. Na onim masovkama su s nama naši kanadski i američki prijatelji.
    http://pjcro-in-canada.smugmug.com/Music/CroCanadian-Tour/19213167_WQ4knW
    link radi, provjereno
    P.S. Ono što izgleda kao neljudski stvor u ljudskom tijelu je moj zglob nakon koncerta u Calgaryu. :mrgreen:
    Odoh na spavanje.
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    edited September 2011
    Joj da, bas sam htjela rec-kako zglob? Meni je drago da si u svoj toj ludosti zaboravio malo na to hehe. Lako za zglob, dug je put do doma, proci ce do tamo. uzivajte u seattleu. ej, ako bude kakav secret show, naculite usi, nikad se ne zna :o

    Nego, toliko sam odusveljena nasom delegacijom da sam zaboravila komentirat selistu... Ono, samo sam letimicno vidjela MASU No Codea (Cak 6 pjesamam brojila sam, Ana Z.!!!) plus jos Garden, CHLOE DANCER/CROWN OF THORNS, na koji bih se ja GARANT raspala ma gdje bila u venueu, i onda jos Little Wing!!! Hello! Mislim, neki fanviewsi da je prvih par redova stajalo samo-pa ja bih popizdila. Dobro, ne bih, imala bih vise mjesta za skakat,, al to mi je tako cudno naspram naseg europskog mosh pita i ludila. E da, i to da je Stone svirao 3 instrumenta, haha, i to na bubnjevima! Boze, sta oni rade, nevjerojatni su! I fuckin love this band! :D
    Post edited by cropdustress on
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljosiljo Posts: 2,203
    evo PJ20 knjige i na našim policama:

    http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod ... &id=149210
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:
    evo PJ20 knjige i na našim policama:

    http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod ... &id=149210
    A kvragu, mogla sam je uzet tu da sam znala pa bih ustedila na postarini i uzela bih odmah de luxe dvd. Cek, jel se ta knjiga uopce isplati uzimat preko 10c? :/
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
Sign In or Register to comment.