Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
jesmo jesmo
baš mi je drago da ti je bilo super!! moramo ponovit! čim prije nadam se
0 -
Doma sam, doma!
Joj, moram skriveno postat, *mama* Iva mi je rekla da idem ravno u krpe.
A ja papala, vec perem robu pa malo na net prije spavanja...kad mi vec falite
Meni bilo super u ZG-u, samo sto sam stalno bila umorna, danas pogotovo.
Jucer mi je odlican bio koncert, i drago mi je da smo otisli na to, jer TBF sam vec gledala i sigurno ce bit jos prilike, a ovi Notwist nisu bas tako cesto tu.
Nego, imam ja idejicu za nas meetup ovdje u PGZ-u, ako ste zbilja ozbiljni vi koji ste rekli da ste za...a bilo vas je dosta, koliko se sjecam. Malo razradim plan, pa javim ovih dana"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da da stigle doma ok:) sve bilo divno:) jedan od ljepših koncerata u zadnje vrijeme......dostatna količina tjelovježbe za cijeli tjedan:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ma hvala vama kaj ste poveli janka...
meni je zbilja zabavno družit se s njim:) ne naleti se na tako kul dijete svaki dan (ono da je bob graditelj zgodniji od eda ćemo mu oprostit;))I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:ono da je bob graditelj zgodniji od eda ćemo mu oprostit;))
To meni nije rekao!
Sigurno je skuzio koliko volim Eda, ipak sam nosila onu majicu i pricala o Edu i njegovim fazama, lookovima, hehe
A to da se na tako kul dijete ne naleti svaki dan je istina.Svaka cast.U to smo se uvjerili i ovaj put.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote::eek:
To meni nije rekao!0 -
lestes wrote:kak to nisi čula?? to smo svi čuli
meni je pricao isto o Bobu i svemu necemu
Bas je kul kid. Kad dodju nazad u HR imat ce se mala Maslina s kim druzit.
I prinova isto."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
imali bi i mi neke koristi možda da se maslina i janko počnu malo družit...hmm:)
a i za ovu prinovu će se nać društvo sad:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
vidim cure se raspisale o djeci, bolje da se ne pačamOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:vidim cure se raspisale o djeci, bolje da se ne pačam
Jesi ziv?
E da, Helen...bit ce drustva i za prinovu, bit ce
Ajme, bit cu teta! hahaha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
hahahahahaha
morala sam0 -
a da mi osnujemo pj vrtić i tebe tamo zaposlimo, sid?:) kako je krenulo....:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:a da mi osnujemo pj vrtić i tebe tamo zaposlimo, sid?:)
Onda i ti imas posao nakon faksa
Bit ce to PJ-glazbeni-eko vrtic, sa farmom i stajatnam cime jos.
Uglavnom ludo i puno svega i svacega zanimljivoga i ludoga.
Stvaramo male PJ fanove, ali i dobre ljude"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa već imamo tu računovođe..
lestes bi se brinula o ovom životinjsko-biljnom dijelu:)
a i sigurna sam da bi pj vrlo rado koji benefit napravio za tako nešto....što znači da su i neki novčeki tu:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:pa već imamo tu računovođe..
lestes bi se brinula o ovom životinjsko-biljnom dijelu:)
a i sigurna sam da bi pj vrlo rado koji benefit napravio za tako nešto....što znači da su i neki novčeki tu:)
Samo treba naci ljude koji ce djecu poslati k namamislim, to bi u USA proslo odmah, a znamo kavi su (prosjecni) Hrvati i trebat ce im neko vrijeme da shvate kako je ovo genijala stvar...pa stoga, da ne bi ostali bez posla kad se to otvori...ajmo, make babies!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ili to ili kolektivna selidba u seattle:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
mislim da sad prvo treba smislit majicu.. za djecu još ima vremena0
-
helen cross wrote:ili to ili kolektivna selidba u seattle:D
Skuzila si me odmah, dobro me znas.
Pa ja na to i ciljam, lol"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pa i oni su svi tamo podobivali dječicu...moraju i oni u neki vrtić...
vidiš da stone nikako ne može nać pa nosi dijete sa sobom na radijske intervjue...:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ljudi,
durex for the win!...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy