Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Doktore sretan rođendan!
Niko - predobre stvari, jedna ljepša od druge, svaka čast! (sve bih pokupovala)
Shela - congrats za vizu i karte, uživaj na koncertima u Nev Jorku.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Dragi Armane alias doktore,
sve najbolje ti želim za ročkas i posebno jedan PJ koncert u Sarajevu na koji bi svi mi isto došli! dakle, želja tebi je želja i meni... možda zvuči sebično, ali nije...
inače, ja sam se trebala roditi isto 24.04. ali sam malo ranije izašla... ako ti to išta znači...i dino rađa je rođen 24.04. a on mi je bio idol dugi niz godina u osnovnoj i srednjoj školi....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
potato girl wrote:Doktore sretan rođendan!
Shela - congrats za vizu i karte, uživaj na koncertima u Nev Jorku.
nemam nista vise za dodatiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
potato girl wrote:Doktore sretan rođendan!
Shela - congrats za vizu i karte, uživaj na koncertima u Nev Jorku.
Sve to, i jos uz to bih dodao da sam ljubomoran na ove njujorcane0 -
killroy wrote:Danas hodam tu po nekom shoping centru u luxemburgu, ubijam vrijeme i nadjem neki music shop. I sta...gleda me sa police ravno u oci Ten+Vs, pakiranje oba cd-a za 11 eura...i dere se "Kupi meeeee". I eto...napokon posto vlasnik originalnih Ten i Vs prvi put u zivotu.
Dobar osjecaj!
Pozdrav i vidimo se u petak!
Nisam vidio PJ u trgovini već godinama... A je ima sretnika na ovom svijetu....
Kada sam prije puno godina kupio Ten, skoro su me izopćili iz moga tadašnjeg društva ali daj isti cd je ostavio dosta traga i kao sjeme koje naraste, vi ovdje čitate mene ali i neke druge.
Malo sam ponosan što sve jedan običan cd učiniti može.0 -
Ej, bok ekipa! Pozdrav iz Zagreba!
Jeste se opravili? Mi vec nastaljamo partijat od ranog jutra"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jeste vi uspjeli sredit karte za tbf? il dolazite na the notwist?0
-
lestes wrote:jeste vi uspjeli sredit karte za tbf? il dolazite na the notwist?
A meni svejedno, kud svi tud i mali Mujo
Ja idem danas sigurno u centar, negdje cu bit, Cvjetni, ovo ono, pa tko moze, nek se javi. Glumit cu mao turista
091 547 5298 tko nema moj broj (Helen)"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ja bih samo rekao da mi je jucer bilo ge-ni-jal-no, kao i svaki put s vama i da sam presretan sto sam dio croatian freek kluba
pozdrav svimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
I dodao bih to da sam se sad sjetio kako je iva drzala onaj dres na vjesalici dok smo se slikaliOh when I was a kid oh how magic it seemed
evo bi ja jučer na koncertu pa da napišem koji doživljaj sa hladne pive
bilo je yebeno!
a sad detalji:
-frend izgubio novi sat
-odjeća mi se još suši od pive
-umalo si rasjekao usnicu,sad mi je sve naoteklo-hehe sad znam kak je severinicmok!
-neko mi ukrao jaknu
-i grand finale-potukao s frendom-on me napao jer sam htio sprječiti tuču njega i drugog frenda pa smo svi tri dobili
i danas nastavak za frendov rođendan
ROCK ON!0 -
I da sam presretan zbog Modrica sto je konacno gotova fama oko transfera.. sad covjek moze uzivati u igri ponovo
da, definitli hepiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: ehej people! baš nam je drago da vam je bilo dobro jučer i nama je bilo mrak!
da se podsjetite, evo i fotki koje smo slikali mi, a u istom albumu su i slike od Sid:
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008?authkey=GXcvHNIqMdM
inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:I dodao bih to da sam se sad sjetio kako je iva drzala onaj dres na vjesalici dok smo se slikali
LOL! Koja bizarna scena...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: au shit! koju ja krizu identiteta imam! sad sam zadnja dva posta postala kao Sid jer nisam skužila da je ona ulogirana, a ne Mario.
Jbg, valjda sam još malo umorna od jučer...
Htjela sam nešto drugo istaknuti, tj. postaviti vam pitanje vidite li možda sličnost u plesnom stilu na iduća dva klipa?
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008/photo?authkey=GXcvHNIqMdM#5193514390901596994
http://www.youtube.com/watch?v=Oh9FDFQd4pQ
iako je ONA ipak soooo više cool od NJEGA!0 -
hola pj pipl!
ma bas bio zakon domjenak jucer!!veri veri najs! i fotke su fora!
tenks ivi i paji0 -
auf!
bome fini party)
velki pozdrav svima,
a posebno rock staru Janku!...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
cropdustress wrote:Iva: ehej people! baš nam je drago da vam je bilo dobro jučer i nama je bilo mrak!
da se podsjetite, evo i fotki koje smo slikali mi, a u istom albumu su i slike od Sid:
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008?authkey=GXcvHNIqMdM
inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time...
nice
nadam se da je potraga za chagericom jurasicom sinoc uspjesno zavrsila
@masni: i ja bi tu majicu... M, L, XL? kaj si uzeo?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Super su vam sličice, sad mi je baš onako mnogo žao što se nisam dogegao do metropole. : onajsmajlićkojisečekićemlupapoglavi :
I malčice sa zakašnjenjem, ali opet bolje nego ikako. Doctore Sretan ti rođendan bio!
Pozdraf, nastavite partijat i daljeDeath or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads