CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
A neka malo vatre i iskre...bilo je i vrijeme da se zapali atmosfera na ovom forumu
Gledam set listu od Toronto 2...koja drama Garden, Sad, In My Tree, SOLAT, Rats
Hey, zaboravio sam reći da sam kupio Hrvatsku zastavu od 1.5m samo da se zna.
Još 2 dana
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Gordan: Bože, pa ti ideš za dva dana. Koji sretnik! Ti zastavu, a ja ću se pobrinut za banner.
Malo sam se zaletio....za 3 dana to jest u petak rano u jutro
sad, garden, present tense, solat, light years.. savrseno.. zadnje dvije sam cuo, al na koncerte idem dok ne cujem i prve 3 (kad me strefe i te 3, onda cu nac nove naravno )
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
nego, sretan vam put svima i želim vam setliste o kakvima samo možete sanjati pa neka vam se i neki snovi ispune... mi smo s vama kako god okrenete...
Gordan: Hvala na lijepim željama. Mi se pokrećemo u utorak 20.9. Siguran sam da će setliste biti na razini dosad viđenih na turneji. Jedan mix dosadašnja tri koncerta bio bi idealan
Kaj mislite, jel bi odsvirali Strangest Tribe kad bi uz ZAGREB REMEMBERS napravio dodatni sign STRANGEST TRIBE?
toliko su nas razmazili s ovim listama da sam pogledao ovu sinoćnju i pomislio da je "ništa posebno"
a dao bih lijevu cipelu da ju čujem.. ja sam lijevak pa mi je lijeva cipela dosta bitna
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Gordan: Hvala na lijepim željama. Mi se pokrećemo u utorak 20.9. Siguran sam da će setliste biti na razini dosad viđenih na turneji. Jedan mix dosadašnja tri koncerta bio bi idealan
Kaj mislite, jel bi odsvirali Strangest Tribe kad bi uz ZAGREB REMEMBERS napravio dodatni sign STRANGEST TRIBE?
Auuu to bi bilo ultra cool, iako je request možda malo previše ambiciozan.
Mi nekak nikad nismo s tim znakom kombinirali nikakav request nego je ideja čisto pilanje i konstantno podsjećanje...helouuu, da to smo opet mi dosadnjakovići iz kroejše, izvolte se vratit...a i ne znam kako bismo smislili koju bi pjesmu ZG čopor htio čuti odsviranu za sebe - to nam ni veliki sudija snih sigurno ne bi mogao izračunati Iako sudeći po svim igricama s kojima nas je izmučio u zadnjih par godina, prilično je jasno tko je faforit
toliko su nas razmazili s ovim listama da sam pogledao ovu sinoćnju i pomislio da je "ništa posebno"
a dao bih lijevu cipelu da ju čujem.. ja sam lijevak pa mi je lijeva cipela dosta bitna
hahahaha
da kad preletiš set listom it's ok ali nije wow ali kad malo bolje pogledaš ostali bi bez cipela kako masni kaže
Hvala na željama!!!
Što se tiže nekih posebnih želja neću se previše nadati recimo Lukin II (slow version) za nju bi recimo dao i neki dio tijela..... recimo kosu....da me ošišaju jedinicom
Ja se više nadam dobrim posterima, jer sa koncertom se ne mogu razočarati ali sa posterom da...zadnja dva su koma, dobro da smo ih skinuli sa liste.
večeras pakiranje :wave:
Što se tiže nekih posebnih želja neću se previše nadati recimo Lukin II (slow version) za nju bi recimo dao i neki dio tijela..... recimo kosu....da me ošišaju jedinicom
Gordan: Pazi što želiš! Ja svugdje nosim aparat za šišanje! :twisted:
Iva: samo da kazem da je snih najgori mucitelj kojeg je covjek ikad sreo... Dakle kakve zadatke taj covjek daje...uzas! I sad mi se opet ide na koncerte, slusa PJ stalno i sve je otislo kvragu! Ufff!
Nego Kanadjani nasi, kaj bu vama dobroooo!!! Strava jedna!
Prvo javljanje iz Kanade, let je bio ok DBK-Frankfurt-Calgary pogledao 2 filma i proletilo vrijeme.
Sad je 5 sati u jutro jos nisam isao spavat tako da uhvatim ritam, Ty sprema veceru to jest
moj dorucak ;-)
Prvo javljanje iz Kanade, let je bio ok DBK-Frankfurt-Calgary pogledao 2 filma i proletilo vrijeme.
Sad je 5 sati u jutro jos nisam isao spavat tako da uhvatim ritam, Ty sprema veceru to jest
moj dorucak ;-)
Gordan: Pa sretno nam stigao. Nadam se da još ne spavaš i da nisi zaspao preko dana, znaš ono, poslije ručka, pa se taj power nap pretvori u tri, četiri sata i sjebe ti cijeli bioritam. Nadam se da ćeš izdržati barem do osam navečer. Mi ćemo morati taktizirati sa spavanjem u avionu. Ne bi smjeli zaspati, a kako dolazimo navečer, ne bi smjelo bit problema s prešaltavanjem na lokalnu uru.
Gordan: Nisam siguran da će se nadležnima svidjeti, bez obzira što nije torrent. Al' neka si ga stavio... I auto probaš prije nego što ga kupiš, čak i onaj za koji znaš da je pouzdan.
Nego, naš veliki sudija Snih nikako da se oglasi glede one muke koju nam je priredio s Top 100 izborom. Baš bi me zanimala jedna interna Top 100 lista od naših pristiglih glasova. O, Sniše, gdje si? Oglasi se...
fellow freaks, jel ima tko akrtu viška za preksutra? sad bi išao i sintijin krešo (dobro, nismo mu ni rekli kaj planiramo) pa nam treba još jedna karta... ako znate prijatelja od prijatelja koji je rezervirao/kupio a nemre doći, javite pliiiizzzz...
i da, pa narafski da ćemo se negdje ranije naći... ja bi u cascade centru jer ipak tamo izlazi elita, a tko smo mi nego elita...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ja predlažem da se nađemo u Kaptol centru. Mi ćemo vjerojatno doći dosta kasno (oko 8) pa mi je malo bezveze da se parkamo u Kaptolu pa onda u Cascade pa onda opet Kaptol. A to da smo elita, jesmo.
Ja predlažem da se nađemo u Kaptol centru. Mi ćemo vjerojatno doći dosta kasno (oko 8) pa mi je malo bezveze da se parkamo u Kaptolu pa onda u Cascade pa onda opet Kaptol. A to da smo elita, jesmo.
eh sniše, mi se nikada nećemo razumjeti... to je tak... ja sam se narafski šalila... mada se slažem s tobom da bi se mogli naći u kaptol centru kad smo već tamo... ne znam kak se tamo zovu bircevi ali tko prvi dodje, neka zauzme puno mjesta i javi drugima... ja bi mogla biti tamo već oko pola 8... ima li još tko da bi došao oko tog vremena?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Comments
daj link
Gledam set listu od Toronto 2...koja drama Garden, Sad, In My Tree, SOLAT, Rats
Hey, zaboravio sam reći da sam kupio Hrvatsku zastavu od 1.5m
Još 2 dana
Gordan: Bože, pa ti ideš za dva dana. Koji sretnik!
Malo sam se zaletio....za 3 dana to jest u petak rano u jutro
sad, garden, present tense, solat, light years.. savrseno.. zadnje dvije sam cuo, al na koncerte idem dok ne cujem i prve 3
veliki like i to te ja pitam za zastavu!!! ali šta nije bilo veće?!?
@gabrovci: kad vi krećete?
nego, sretan vam put svima i želim vam setliste o kakvima samo možete sanjati pa neka vam se i neki snovi ispune...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Gordan: Hvala na lijepim željama.
Auuu to bi bilo ultra cool, iako je request možda malo previše ambiciozan.
Mi nekak nikad nismo s tim znakom kombinirali nikakav request nego je ideja čisto pilanje i konstantno podsjećanje...helouuu, da to smo opet mi dosadnjakovići iz kroejše, izvolte se vratit...a i ne znam kako bismo smislili koju bi pjesmu ZG čopor htio čuti odsviranu za sebe - to nam ni veliki sudija snih sigurno ne bi mogao izračunati
hahahaha
da kad preletiš set listom it's ok ali nije wow ali kad malo bolje pogledaš ostali bi bez cipela kako masni kaže
Hvala na željama!!!
Ja se više nadam dobrim posterima, jer sa koncertom se ne mogu razočarati ali sa posterom da...zadnja dva su koma, dobro da smo ih skinuli sa liste.
večeras pakiranje :wave:
Gordan: Pazi što želiš! Ja svugdje nosim aparat za šišanje!
Gordan: Valjda ćemo uspjeti "ubosti" jedan dobar od tri! Imamo još nepopunjenih zidova u kući
valjda će im posteri ove godine biti bolji
Gordan:
Mislit ćemo intenzivno na vas i uz pomoć moderne tehnologije podrobno vas izvještavati o našem kretanju "tamo gore".
Nego Kanadjani nasi, kaj bu vama dobroooo!!! Strava jedna!
moj dorucak ;-)
http://www.rlslog.net/pearl-jam-twenty- ... -2011-oma/
Gordan: Pa sretno nam stigao. Nadam se da još ne spavaš i da nisi zaspao preko dana, znaš ono, poslije ručka, pa se taj power nap pretvori u tri, četiri sata i sjebe ti cijeli bioritam. Nadam se da ćeš izdržati barem do osam navečer. Mi ćemo morati taktizirati sa spavanjem u avionu. Ne bi smjeli zaspati, a kako dolazimo navečer, ne bi smjelo bit problema s prešaltavanjem na lokalnu uru.
Gordan: Nisam siguran da će se nadležnima svidjeti, bez obzira što nije torrent.
Nego, naš veliki sudija Snih nikako da se oglasi glede one muke koju nam je priredio s Top 100 izborom. Baš bi me zanimala jedna interna Top 100 lista od naših pristiglih glasova. O, Sniše, gdje si? Oglasi se...
jesam ja zabrijala da je neki meet-up u planu?
a naći ćemo se negdje preksutra, red je
i da, pa narafski da ćemo se negdje ranije naći... ja bi u cascade centru jer ipak tamo izlazi elita, a tko smo mi nego elita...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sve naj ekipi u kanadi želim, ali i ja sam pomalo uzbuđena zbog filma, nadam se da ostali dijele feeling sa mnom.
pogotovo kad čitam listu na potlisti, hehehe
odlični, odlični tekstovi, ekipa! a tek je počelo!
Vedran i ja cemo se vjerojatno ranije dokoturati, pokupiti karte i sjesti na cugu pa tko naleti...
eh sniše, mi se nikada nećemo razumjeti... to je tak... ja sam se narafski šalila... mada se slažem s tobom da bi se mogli naći u kaptol centru kad smo već tamo... ne znam kak se tamo zovu bircevi ali tko prvi dodje, neka zauzme puno mjesta i javi drugima... ja bi mogla biti tamo već oko pola 8... ima li još tko da bi došao oko tog vremena?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
inače, što kažete na koncert koji je strefio niku sinoć?
in my tree, untitled, in the moonlight, dosta edovih razgovora i improva s publikom.. mislim da će niko bit zadovoljan..
čim nije počelo sa sometimes si je pomislio "to je to.. ovo će biti dobra noć, predosjećam"