Pearl Jam in Zagreb!

16736746766786791290

Comments

• shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Draga nasha Croatian Sensation zelim ti sve najbolje za bday! jeeeee! :D
  • shela
    jurasica wrote:
    ajmo mi, čovjeku Biliću u čast, slijedeće PJ majice napraviti s njegovim likom.... opet nas nitko u svijetu neće kužiti, ali kao da nam je to bitno! :)

pa budu englezi barem, ne? hehe ;)

e jedna nogometna: zasto zene ne komentiraju nogomet? ne mogu nogometasi tolko brzo trcat kolko zene mogu pricat :)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Sretan rodjendan, jurasica!!!
    Nek nas jos puno, puno puta, godina i ljeta vodis u strane zemlje! A moze i po Hrvatskoj, al onda ne dolazi tolko zastava do izrazaja :D
    Uzivaj!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    O, Juras! Pa jos jedan rodjendan u Aprilu. :D

E pa, sve najbolje ti zelim danas i svaki dan, i svaku turneju i i i...sve :D
    Zivila ti nama jos sto godina i dozivila jos sto turneja! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Sretan rođendan Ana J. :)

Majice sa Bilićem, to je dobra ideja, to moramo napraviti...genijalno :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo :) ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! :(

Ovaj puta mislim da ćemo se ipak odlučiti za Manu Chao-ta u Areni!

Sranje!!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Jurasici sretan roćkas! :)

Bilić je prefakin zakon! :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    snih wrote:
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! : (

Sranje!!!!
    :eek: :eek: :eek: :eek:
    omg omg omg!!!
    jel to istina???
    ja danas cijeli dan razmišljam kak bi opet na national, kak bi opet i opet!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo :) ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! :(

Sranje!!!!
    Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! :D Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...

I da, čuli smo se danas s njom, ali ipak da ponovimo: Juras is the leader of us all! :D
  • shela
    pajo wrote:
    Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! :D Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...

a kad nisi bila na shalati 2002. ;)

a kud bas isti dan i the national?? :( zadnji put sam ih fulala a bas su mi se svidjeli u medjuvremenu, dosta ih cesto sad slusam.

This world go crazy!!!

vidjet cemo, manu jos nije 100% potvrdjen, iako na njegovom sajtu lijepo pise 08.07 / CROATIE / PULA / ARENES :) nema jos cijene karata i sve... mozda bude jos kakva promjenica...al i ja idem na njega ak cu morat birat. gn.
  • lestes
    ok moram kupit današnji jutarnji :):) the national <3
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    libe frojnde,
    filen dank! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Juuuuuraaaaaaaaaas!!!!!

Sreeeeeeeeeetaaaaaaaaaan rooooooooočkaaaaaaaaaas!!!!!

(od jedne brđanke koja ne zna drugačije čestitat :D)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    :eek: :eek:
    omg omg omg!!!
    jel to istina???
    ja danas cijeli dan razmišljam kak bi opet na national, kak bi opet i opet!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :)
    I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
    I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
    Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima. :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
    I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
    Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima. : D
    ana z. zakaj meni nisi javila? :( :(
    a evo kaj piše u jutarnjem:
    ako se ispostavi da je pauk premalen za gang of four i ako posluži vrijeme, postoji
    mogućnost da se koncert održi vani, na prostoru iza MM centra, gdje će 8.
    srpnja ponovno nastupiti (ovo je ekskluziva!), ni osam mjeseci nakon trijumfalnog
    koncerta u pauku, miljenici zagrebačke studentske publike - grupa the national.

ou yeah :):D
    sid, prvi red ;)
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    pod 1. sretan rođo jurasica! sve najbolje! :D

pod 2. i ja bi se "zapisao" za national! i ja sam pao pod njihov utjecaj :D
    jedino je zayebano ako neću taj dan imati prijemni,ali budem nešto već
    smislio
    dakle,ako vam ne smetam,ima mjesta za još jednoga? :)
  • lestes
    uvijek ima mjesta!
    al čini se da smo se prerano počeli veselit koncertu :/

pa zapravo je bilo više manje sve dogovoreno i onda je njihov agent prekjučer
    skužio da bi ih malo puno koštale avionske karte iz finske dovde...
    dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...

na kraju ispalo da bi ih samo avion koštao najmanje 4500 eura, tako da će
    vjerojatno završiti negdje u francuskoj umjesto kod nas...
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    ^^ a crap!!!

možda se ipak nekaj dogodi pa ipak dođu :D
    optimistc till the end!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    lestes wrote:
    uvijek ima mjesta!
    al čini se da smo se prerano počeli veselit koncertu :/

pa zapravo je bilo više manje sve dogovoreno i onda je njihov agent prekjučer
    skužio da bi ih malo puno koštale avionske karte iz finske dovde...
    dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...

na kraju ispalo da bi ih samo avion koštao najmanje 4500 eura, tako da će
    vjerojatno završiti negdje u francuskoj umjesto kod nas...
    Iva: :( ali ipak, ako i završe u Francuskoj, onda elcielo može ići na koncert jer mi je baš danas javila da će tada biti u Francuskoj! pa eto, nije sve izgubljeno...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ljudi moji, napravih totalnu pomutnju s današnjim SMS-ovima o the national :D

prvo, za lestes, odmah sam pomislila na tebe, ali tvoj broj mobitela nemam, a kako sam danas bila na putu, javila sam svima čiji imam broj.

drugo, mene ta vijest uopće ne veseli, jer kako je rekla iva, ja moram ići u francusku taj tjedan.

treće, ako pak otkažu zagreb i ipak odu u francusku, neću biti ni tada najsretnija jer nisam ni blizu većih gradova u to vrijeme, i imamo puno obiteljskih obveza i sve, tako da bi ih u tom slučaju propustili i vi, i ja skupa s vama.

držim fige da ipak dođu u zagreb, al nikako između 2. i 13.7. :D