Iva: ajme baš sjajno za AIC! ne bih nikad bila rekla da će u Zgb svirati i Pearl Jam i AIC i The Pixies i Violent Femmes! presuper!
a nadam se da je mala razbijačica Melnjak već skužila za ovaj koncert, ona ih ful voli! i iako naravno da nije to Layne, ovaj zamjenski čiča je stvarno, stvarno dobar. tko god ide, bit će vam sjajno!
AIC u Zagrebu jeee!! predobro!! svakak odite ko moze prosle godine u berlinu bili jako jako dobri.
Malo je cudno priviknut se na drugog pjevaca al kad otpjeva par stvari sve je ok
Bok ljudi,
ne bih htio puno gnjavit, al evo vidim da je neki profesor napravio peticiju za ukidanje emisije "Na rubu znanosti" uz objasnjenje kako to zapravo nije znanstvena emisija. Kako mi je ta emisija jako dobra, a u zelji da ne ostanu samo emisije tipa "Vecera za 5", "Farma", "Hrvatska trazi zvijezdu" i "TV Bingo show", potpisao sam peticiju za podrsku Misaku, pa ako netko zeli moze se pridruziti. http://www.gopetition.com/online/36545.html
Super su mi ti nasi "znanstvenici". U ovoj hrvatskoj ocito je sve trulo na svim razinama.
Bok ljudi,
ne bih htio puno gnjavit, al evo vidim da je neki profesor napravio peticiju za ukidanje emisije "Na rubu znanosti" uz objasnjenje kako to zapravo nije znanstvena emisija. Kako mi je ta emisija jako dobra, a u zelji da ne ostanu samo emisije tipa "Vecera za 5", "Farma", "Hrvatska trazi zvijezdu" i "TV Bingo show", potpisao sam peticiju za podrsku Misaku, pa ako netko zeli moze se pridruziti. http://www.gopetition.com/online/36545.html
Super su mi ti nasi "znanstvenici". U ovoj hrvatskoj ocito je sve trulo na svim razinama.
Gordan: Potpisao Trebalo bi potpisati peticiju da se emisija stavi u primetime, a ne da se jos moramo boriti kako bi je zadrzali na HTV-u.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sniše i Niko,
kak ćemo plaćati majice? prošle godine ili kada ono, je Niko platio preko svoje firme... da li je sada isto? ajde, guknite da to platimo prije nego kaj će netko od vas morati platiti sa svojom lovom...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Raspisali smo mali, uzbudljivi natječaj. Sigurno ima zainteresiranih. Prijave primamo samo preko FB
Iva
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
The National su 17.08. u Grazu... za otic nakon posla
iduci utorak ce objaviti ostatak jesenske turneje... zagreb je siguran, ali se ne zna datum... drugi dio 10. ili prvi dio 11. mjeseca..
fora
ja sam totalno za otic na to.. ako je netko mislio autom, ima jedno mjesto vec popunjeno
Iva: mi smo si već bili mislili o tome ili o Beču, ali u oba slučaja nije samo njihov koncert, nego ima više bendova. pa ako to znači kraći set onda nam baš i nije napeto. ali ako se odlučimo ići čoporativno, onda kud svi frikovi, tud i iva i pajo
Iva: he, he, he...ma je li to prvi post od Nikine Ive na pitu? baš super!
Draga, iako me ne vidiš, revno pratim problem dvanaeste bajadere
Iva
Iva: he, he, he...ma je li to prvi post od Nikine Ive na pitu? baš super!
Iva
Iva: jesi vidla - korupcija, neučinkovito pravosuđe, razmirice sa Slovencima i, odmah uz bok im po važnosti, dvanaesta bajadera!
ajde ajde, svrati nam još ponekad...
The National su 17.08. u Grazu... za otic nakon posla
iduci utorak ce objaviti ostatak jesenske turneje... zagreb je siguran, ali se ne zna datum... drugi dio 10. ili prvi dio 11. mjeseca..
fora
ja sam totalno za otic na to.. ako je netko mislio autom, ima jedno mjesto vec popunjeno
Iva: mi smo si već bili mislili o tome ili o Beču, ali u oba slučaja nije samo njihov koncert, nego ima više bendova. pa ako to znači kraći set onda nam baš i nije napeto. ali ako se odlučimo ići čoporativno, onda kud svi frikovi, tud i iva i pajo
čopor čopor čopor
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
vidis, koliko god sam citao, pisalo je da nema problema s prijevozom da se komotno na licu mjesta moze ubost karta, dapace, jos s popustom uz iksicu (koju naravno cuvam ), al tek mi sad pocinje kroz glavu prolazit da ce to bit horda od par tisuca ljudi koji ce odmah slijedeci dan put belfasta.. aaa jezim se..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske, , pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...
idem u veneciju... to mi je jedino veselje...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ekipica, da i svima kažem da sam službeno odustala od irske, , pa ako znate nekoga kome trebaju karte za dublin (ticketmaster) i belfast (10c od Nike), javite...
a hebemu misa, bas sam se ponadao da cemo skupa letit... :?
dublin karte su dosta trazene... uvali nam osobnu ili studentsku iskaznicu pa cemo ih podici na tvoje ime... ako si ih ti kupila.. trcimo, hodamo, karte prodamo
Comments
zakon
a nadam se da je mala razbijačica Melnjak već skužila za ovaj koncert, ona ih ful voli! i iako naravno da nije to Layne, ovaj zamjenski čiča je stvarno, stvarno dobar. tko god ide, bit će vam sjajno!
nisam ih slušala s ovim zamjenskim čičom. nisam ni novi album preslušala. stignem
Malo je cudno priviknut se na drugog pjevaca al kad otpjeva par stvari sve je ok
ne bih htio puno gnjavit, al evo vidim da je neki profesor napravio peticiju za ukidanje emisije "Na rubu znanosti" uz objasnjenje kako to zapravo nije znanstvena emisija. Kako mi je ta emisija jako dobra, a u zelji da ne ostanu samo emisije tipa "Vecera za 5", "Farma", "Hrvatska trazi zvijezdu" i "TV Bingo show", potpisao sam peticiju za podrsku Misaku, pa ako netko zeli moze se pridruziti.
http://www.gopetition.com/online/36545.html
Gordan: Hura, hura!
Gordan: Potpisao
da, dobro kažeš, samo ne znam da li bi to baš interesiralo sve one obožavatelje thompsona, škore i vladajuće nam stranke... nabijem ih!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
kak ćemo plaćati majice? prošle godine ili kada ono, je Niko platio preko svoje firme... da li je sada isto? ajde, guknite da to platimo prije nego kaj će netko od vas morati platiti sa svojom lovom...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Raspisali smo mali, uzbudljivi natječaj. Sigurno ima zainteresiranih. Prijave primamo samo preko FB
Iva
fora
a o drugoj temi, također molim da nam se kaže gdje da platimo za majice...
ja cu mozda ici.. cekam jos zg datum.. u 11. mjesecu me vjerojatno 2 tjedna nema pa su velike sanse da ih fulam u zg...
Iva
ajde ajde, svrati nam još ponekad...
čopor čopor čopor
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sad gledam vlak... na onom u 11h ima tek nekoliko mjesta... na onom u 9:35 ih u vagonu D koji se jedini moze online rezervirati ima jos 42...
ja cu pogledati i varijantu s busom, mozda je nesto kraci put.. .vlak fura 2h10min...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
za one koji vole postere i Brad Klausen-a ima dobra vijest
http://www.akashicbooks.com/fromabasement.htm
a hebemu misa, bas sam se ponadao da cemo skupa letit... :?
dublin karte su dosta trazene... uvali nam osobnu ili studentsku iskaznicu pa cemo ih podici na tvoje ime... ako si ih ti kupila.. trcimo, hodamo, karte prodamo