Ali je fakat fora kad se cuje u 6:55 ujutro u autu
Čuo je i ja u isto vrijeme, vrhunski početak petka...a brijem da će se čut još koji put kroz dan...pa kad krenem tlačit kolege iz ureda: to vam je nova stvar od PJ-a, ali u principu nije nova, sad je malo drugačija, inače je sa Tena, ali tehnički nije sa Tena nego sa Lost Dogsa, a Lost Dogsi su vam...
Čuo je i ja u isto vrijeme, vrhunski početak petka...a brijem da će se čut još koji put kroz dan...pa kad krenem tlačit kolege iz ureda: to vam je nova stvar od PJ-a, ali u principu nije nova, sad je malo drugačija, inače je sa Tena, ali tehnički nije sa Tena nego sa Lost Dogsa, a Lost Dogsi su vam...
smjestit ce te u neki mracni sobicak bez prozora u podrumu...
Iva: moj pajo je šef svima koji s njim sjede u uredu, dakle i tamo je precjednik! ergo, nek' idu oni u mračnu sobicu u podrumu ako se ne daju ili neće educirati!
a i kad smo kod braceka na 101 ranom zorom, kaj vas dvojica pacijenata radite u autima u 6:55 kad sav normalan narod spava?!?
Iva: moj pajo je šef svima koji s njim sjede u uredu, dakle i tamo je precjednik! ergo, nek' idu oni u mračnu sobicu u podrumu ako se ne daju ili neće educirati!
a i kad smo kod braceka na 101 ranom zorom, kaj vas dvojica pacijenata radite u autima u 6:55 kad sav normalan narod spava?!?
1. respect
2. kak kaj radimo? fushiramo za 101-icu... Minja i Azer... javljanje sa zagrebačkih cesata
Chaos svima!!
moram s vama podijelit da sam bila na Notwistu ovaj tjedan i bilo je ge-ni-jal-noooo!!
Svirali cca. dva i pol sata, a zvuka ko u prichi! jako jako dobro!
odsvirali meni sve poznate hitove i miksali do besvjesti al na vrlo kvalitetan nacin. ostala bi ih slusat jos dva i pol sata
btw. buraz i bend imaju par novih stvari, sva podrska je vrlo dobro doshla i cijenjena
moje skromno misljenje je da su se fakat poboljsali
I&M: Eto nas doma sa T.B.F.-a...svaka im čast, napunili su Dom Sportova...svirka i atmosfera odlične, ali malo nekako razbijeno u središnjem dijelu koncerta sa nekim pokušajima akustike/brazilskih ritmova/gostovanja Ibrice Jusića...zadnji dio su razvalili sa redom hitčina i žestoke svirke...e i predgrupa Stillness je bila vrhunska. Eto toliko za sada...
Iva: ja za taj srednji dio imam samo dvije riječi napisati, koje su meni sasvim fajn ukakile taj srednji dio, s posebnim naglaskom na uništenje Nostalgične - Hrvoje Rupčić. Mislim WTF?!? :roll:
I&M: Eto nas doma sa T.B.F.-a...svaka im čast, napunili su Dom Sportova...svirka i atmosfera odlične, ali malo nekako razbijeno u središnjem dijelu koncerta sa nekim pokušajima akustike/brazilskih ritmova/gostovanja Ibrice Jusića...zadnji dio su razvalili sa redom hitčina i žestoke svirke...e i predgrupa Stillness je bila vrhunska. Eto toliko za sada...
Iva: ja za taj srednji dio imam samo dvije riječi napisati, koje su meni sasvim fajn ukakile taj srednji dio, s posebnim naglaskom na uništenje Nostalgične - Hrvoje Rupčić. Mislim WTF?!? :roll:
vrag vas jebi šašašve, pa kaj niste rekli da idete na tbf?!? bile sintija i ja.. i još neki... meni je bilo uebersuper - čak sam i ibricu dobro podnijela ali mislim da je bio malo preglasno... ufff. valjda sam ostarila... a nisam mogla biti dalje od zvučnika... najviše me se dojmila "odjeb je lansiran" - tp mi je tako dobro sjelo... mmmm....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
vrag vas jebi šašašve, pa kaj niste rekli da idete na tbf?!? bile sintija i ja.. i još neki...
Iva: pa rekli mi ovđe i pitali tko još ide. nismo se s nikim dogovarali, ali smo sreli sniha odmah na ulazu pa smo malo bili s njima. a tvoju smo plavu headbangersku čupu tražili, ali nismo ju našli...
vrag vas jebi šašašve, pa kaj niste rekli da idete na tbf?!? bile sintija i ja.. i još neki...
Iva: pa rekli mi ovđe i pitali tko još ide. nismo se s nikim dogovarali, ali smo sreli sniha odmah na ulazu pa smo malo bili s njima. a tvoju smo plavu headbangersku čupu tražili, ali nismo ju našli...
ma baš mi je žao da se nismo vidjeli... fučkaš sad ovo rekli-kazali... i ja sam napisala prije par dana da idem i pitala tko još ide... :( budemo se već vidjeli, jel tak?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: tak je! a mi smo jučer tu pokazivali tvoju malu frajericu i svima je bila fuuuul slatka!
a kad smo već kod PJ klinaca, moram istaknuti da je Janko stvarno vrlo profesionalan u svojim gastronomskim kritikama. kad se čovjek potrudi i napravi mu nešto fino, fakat predivno pohvali i to pohvale samo pljušte! ono, pravi profesionalac!
howdy!
jurasica pa dobro di si bila?!?!?! jednostavno te nemrem zamisliti na tribinama :P
meni je bilo super na tbf-u, ali moram priznati da mi je u Jedinstvu ipak bilo malo bolje, atmosfera je bila intimnija...
ne znam je li ranije spomenut na forumu - snihu i meni je odličan, presmiješan, fenomenalan, ultimativan, ovo ono ,spot za Datu? http://www.youtube.com/watch?v=i4vGgeVWQBg
howdy!
jurasica pa dobro di si bila?!?!?! jednostavno te nemrem zamisliti na tribinama :P
meni je bilo super na tbf-u, ali moram priznati da mi je u Jedinstvu ipak bilo malo bolje, atmosfera je bila intimnija...
ne znam je li ranije spomenut na forumu - snihu i meni je odličan, presmiješan, fenomenalan, ultimativan, ovo ono ,spot za Datu? http://www.youtube.com/watch?v=i4vGgeVWQBg
na kraju i ja neplanirano zavrsio na TBF-u i bilo je bas dobro... dosli nakon pocetka nadajuci se da cemo uspjeti kupiti karte, ali je frend vidio poznatog lika na ulazu pa smo morali uci besplatno.. :twisted:
vidio asfo i sniha...
jucer sam si nakon dugo vremena slozio poduzu PJ playlistu... red obrada, red njihovih stvari... i bas me zbediralo... ja bi na svirku...
to i ja gledam bas, samo se javljaju tko je bio, sad ce jos netko iz metropole banut kako je bio na njima nema veze, bitno da ste uskladili toplomjere ..a ja nisam bio na tbf-u ali idem iduci petak jer je najavljena njihova svirka u Rijeci, a kako ih nisam prilicno dugo gledao uzivo veoma se radujem tom dogadaju.
I nisam dobio Deep, ali ga ocekujem ovih dana posto sam poslao mail negdje kad i ostali. Pa kako je Rijeka cesto slijepo crijevo drzave par dana kaskanja nije nista zabrinjavajuce . A bogami nisu me jos ni vratili pod staro ime, u biti vec sam i odustao od slanja mailova i pomirio se s VB kodom.
I nazalost necu moci na Eagles of Death Metal u Zg :(
Sa EODM? Moze, nek navrate u Rijeku! Sa Josh-om if possible
Ma ne treba hvala, poslao sam im sigurno 20ak mail-ova, jos mi je i hard sun dao mail nekog tipa za kojeg ni ja nisam skuzio sto predstavlja, ali je neki baja u funkcioniranju foruma. Mislim nije meni problem ovo moje tajno ime, jednostavno ne mogu vjerovat da dzubrad bahata samo tako ignorira mail-ove. Al krivim ja masone za to!
Eto Viktore da te utješim i ja još nisam dobio deep...ima nade i za nas!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
stigao Deep, samo ih treba malo pogurat 10c a i postu!
Super mi je prica djevojcice i njenom dozivljaju lani u Hartfordu, bas lijepo
Al me nazivcirao onaj razgovor Stone-a i Josh Homme-a. Mislim super je i sve to, ali jel fakat potrebno taj razgovor objaviti u dva dijela s razmakom od godine dana ( i vise). Sad opet moram traziti prosli Deep da se sjetim sto su tamo pricali . A mozda nas i dogodine ceka treci dio konverzacije??
I slusam VS trenutno, svaka cast Matku i Jacku, ali Dave je bio zivotinja za bubnjevima
I slusam VS trenutno, svaka cast Matku i Jacku, ali Dave je bio zivotinja za bubnjevima
X-čina do neba!
Tehnički je bio odličan i još ta sirova snaga i bes... sjajno! Kad ga gledam na nekim lajv svirkama jednostavno me oduševi! Toliko paše u tim stvarima... savršeno!
Ja sam lijena-nisam im mailala nis, pa nema ni Deep-a.
Manje sam na forumu, samo pogledam sto pistete tu, event. na Porch, al ne mogu se priviknut...cudno mi jos uvijek...ah ah
btw Niko, vidio sam tvoje prijedloge za "Volim trcanje"... respect!
Zabavio sam se dok sam ih radio, fora je inaće staklene medalje kao ideja, pa ćemo vidjet što će biti.
Da li i ti sudjeluješ u toj trci??
A što se tiće navikavanja pisanja na novom forumu, meni isto nekako teže sjeda, manje me privlaći, ali što je tu je važno je da nas ima
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
uh, uh, stigao mi Crashious Stickman Hoodie... majstori su mi opalili 166kn carine i poreza... na kraju je ispao prilicno skup sport.. :(
ali hudi je bas fensi... bojao sam se kak ce ona zivotinja na leđima izgledati, ali je bas cool... i hudi je lagan, za ogrnuti ramena na nekoj ljetnoj terasi uz zvuke domacih uspjesnica tete s kokoticom i brke na klavijaturama
Eto samo da prijavim dugo očekivani dolazak Deep-a i usput stigao i zadnji PJ poster koji je bio na prodaji i da bi stvar bila još lijepša carina mi nije udarila po novčaniku ovaj put...mirakul :P
Comments
a) Braco
b) Buraz
c) Burki
d) Brother
e) Zelene oci
Pobjednik dobiva 2 karte za PJ u Budimpesti 2000. godine :twisted:
smjestit ce te u neki mracni sobicak bez prozora u podrumu...
1. respect
2. kak kaj radimo? fushiramo za 101-icu... Minja i Azer... javljanje sa zagrebačkih cesata
moram s vama podijelit da sam bila na Notwistu ovaj tjedan i bilo je ge-ni-jal-noooo!!
Svirali cca. dva i pol sata, a zvuka ko u prichi! jako jako dobro!
odsvirali meni sve poznate hitove i miksali do besvjesti al na vrlo kvalitetan nacin. ostala bi ih slusat jos dva i pol sata
btw. buraz i bend imaju par novih stvari, sva podrska je vrlo dobro doshla i cijenjena
moje skromno misljenje je da su se fakat poboljsali
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =175868860
ana z, dobar san
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ma baš mi je žao da se nismo vidjeli... fučkaš sad ovo rekli-kazali... i ja sam napisala prije par dana da idem i pitala tko još ide... :( budemo se već vidjeli, jel tak?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a kad smo već kod PJ klinaca, moram istaknuti da je Janko stvarno vrlo profesionalan u svojim gastronomskim kritikama. kad se čovjek potrudi i napravi mu nešto fino, fakat predivno pohvali i to pohvale samo pljušte!
ne znam je li ranije spomenut na forumu - snihu i meni je odličan, presmiješan, fenomenalan, ultimativan, ovo ono ,spot za Datu?
http://www.youtube.com/watch?v=i4vGgeVWQBg
na kraju i ja neplanirano zavrsio na TBF-u i bilo je bas dobro... dosli nakon pocetka nadajuci se da cemo uspjeti kupiti karte, ali je frend vidio poznatog lika na ulazu pa smo morali uci besplatno.. :twisted:
vidio asfo i sniha...
jucer sam si nakon dugo vremena slozio poduzu PJ playlistu... red obrada, red njihovih stvari... i bas me zbediralo... ja bi na svirku...
nego, htjedoh javiti da mi je stigao deeeeep... zamislite?!?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
I nisam dobio Deep, ali ga ocekujem ovih dana posto sam poslao mail negdje kad i ostali. Pa kako je Rijeka cesto slijepo crijevo drzave par dana kaskanja nije nista zabrinjavajuce
I nazalost necu moci na Eagles of Death Metal u Zg :(
Hoćeš da malo porazgovaram s njima? Uspjela sam sa sinkanjem sniha
Ma ne treba hvala, poslao sam im sigurno 20ak mail-ova, jos mi je i hard sun dao mail nekog tipa za kojeg ni ja nisam skuzio sto predstavlja, ali je neki baja u funkcioniranju foruma. Mislim nije meni problem ovo moje tajno ime, jednostavno ne mogu vjerovat da dzubrad bahata samo tako ignorira mail-ove. Al krivim ja masone za to!
419 352
nisam ni ja jos dobio, ali su mi tek prosli tjedan poslali...
btw Niko, vidio sam tvoje prijedloge za "Volim trcanje"... respect!
Super mi je prica djevojcice i njenom dozivljaju lani u Hartfordu, bas lijepo
Al me nazivcirao onaj razgovor Stone-a i Josh Homme-a. Mislim super je i sve to, ali jel fakat potrebno taj razgovor objaviti u dva dijela s razmakom od godine dana ( i vise). Sad opet moram traziti prosli Deep da se sjetim sto su tamo pricali
X-čina do neba!
Tehnički je bio odličan i još ta sirova snaga i bes... sjajno! Kad ga gledam na nekim lajv svirkama jednostavno me oduševi! Toliko paše u tim stvarima... savršeno!
Manje sam na forumu, samo pogledam sto pistete tu, event. na Porch, al ne mogu se priviknut...cudno mi jos uvijek...ah ah
Zabavio sam se dok sam ih radio, fora je inaće staklene medalje kao ideja, pa ćemo vidjet što će biti.
Da li i ti sudjeluješ u toj trci??
A što se tiće navikavanja pisanja na novom forumu, meni isto nekako teže sjeda, manje me privlaći, ali što je tu je važno je da nas ima
je, super je ideja i super izgledaju na fotkama... trcim sigurno, sprijeciti me moze samo neka turneja
ali hudi je bas fensi... bojao sam se kak ce ona zivotinja na leđima izgledati, ali je bas cool... i hudi je lagan, za ogrnuti ramena na nekoj ljetnoj terasi uz zvuke domacih uspjesnica tete s kokoticom i brke na klavijaturama