Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Di ste svi danas???
Ja koma, idem spat sad prije druge smjene na poslu. danas sam dvokratno
Nego, da, dosli mi posteri!!! Sad sa, ih pokupila, jucer me nije bilo doma
cijeli dan, a cekali me u posti vec :eek:
Ovo je vjerojatno zanimljivo samo Niki, al meni su bas WOW
Morate ih vidjet uzivo, onda cete shvatit tu umjetnost.
Sad kuzim zasto taj DC toliko vrijedi, ne samo da je jedan od najlepsih ali
i od najosjetljivijih postera. ne smijem ga ni dotaknut, odmah bi ostala ogrebotina ili stogod
od prsta iil cega... :eek:
Al lijepooooooooooo
hehe"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
http://youtube.com/watch?v=gct6BB6ijcw
Ja ovo prvi put vidim i čujem, poezija sa Ten session-a
Ed još bolje zvući kad prića...da bog ima glas zvučao bi kao Ed.
Oprostite ali ja ne mogu sebi doći...............................CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:http://youtube.com/watch?v=gct6BB6ijcw
Ja ovo prvi put vidim i čujem, poezija sa Ten session-a
Oprostite ali ja ne mogu sebi doći...............................
Mislila sam da to svi tu imamo. mogu ti slat mp3, predivna je zbilja.
to je ovuda kruzilo po forumu i svako toliko kruzi, prica se o tome onako kao
underground, al zbilja mi je posebna..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Sorry, nije Ten session....možda oko 2002g.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Ja ovo prvi put vidim i čujem, poezija sa Ten session-a
ajme, pogodio si u sridu!!!
neki dan sam je slušala 6-7 puta zaredom.
totalno tužna, a ful smiruje.
baš sam si mislila da ed mora snimiti neki spoken-word album. već se ježim kad pomislim.
"she said to me,
over the phone,
she wanted to
see other people
i thought,
well then,
look around
they're everywhere."
taj 'they're everywhere" s tim edovim posmjehom/sarkazmom/tugom/ironijom/očajem u isti čas....
genijalno.0 -
masni wrote:Big Wave - Pearl Jam
I'm Open - No Code
Push Me, Pull Me - Yield
Rival - Binaural
Bee Girl - Lost Dogs - CD 2
Bu$hleaguer - Riot Act
Sweet Lew - Lost Dogs - CD 2
Whale Song - Lost Dogs - CD 1
Mankind - No Code
Hitchhiker - Lost Dogs - CD 1
Glorified G - Vs
Get Right - Riot Act
All Night - Lost Dogs - CD 1
In the Moonlight - Lost Dogs - CD 1
Gremmie Out of Control - Lost Dogs - CD 1
Arc - Riot Act
Untitled - Yield
Evacuation - Binaural
Wasted Reprise - Pearl Jam
Pry, To - Vitalogy
Aye Davanita - Vitalogy
Hey Foxy... - Vitalogy
Brother - Lost Dogs - CD 2
voila..
pozdrav
Gospon. masni, falili ste jednu pismu!
Molim te da uvrstiš negdje Help, Help pa da krenemo dalje.
Ovaj krug je preveliki bad!0 -
danas nam je neki loš dan...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:danas nam je neki loš dan...
Valjda su svi BUSY
Di ste ljudi, javite se malo
PS eno Dredisa na facebooku"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
super mi je ona pjesma! nekaj predobro... baš sam se sjetila toga prije mjesec
dana i nikak nisam mogla naći na kompu...
wish me luck - ispit...
sid, super su slikenisam stigla komentirat. budem kad sve prođe...
0 -
lestes wrote:super mi je ona pjesma! nekaj predobro... baš sam se sjetila toga prije mjesec
dana i nikak nisam mogla naći na kompu...
wish me luck - ispit...
sid, super su slikenisam stigla komentirat. budem kad sve prođe...
a i vama ostalima su neki ispiti?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: evo javljam se po 'naredbi'
pajo je u susjednoj nam državi na seminaru pa ne može...
slike s koncerta i svi clipovi su fakat dobri... sad ovih dana puno slušam national (kao i svi vi ostali pretpostavljam), ali sam danas dok sam pjehe išla doma slušala Vic boot i već pri samom početku me uhvatilo da bih opet na neki njihov koncert...again, pretpostavljam da nam je tako svima...
a za edov glas je so true sve što ste rekli...the one and only...
E, da, funny story - Dobila sam novog cimera u uredu, dečko je par godina mlađi od mene, a k tome je iz Sarajeva pa je preskočio većinu muzike koja je bila popularna početkom 90-ih jer je bio izbjeglica. Anyway, pustila ja prije neki dan PJ, a čuješ njega 'e, pa taj tvoj pjevač ima isti glas kao i onaj iz onog benda koji je imao neki hit prije koju godinu'. 'Misliš na Creed?' pitam ja, a kaže on 'da, da, kao da kopira tog tipa!'Strgala sam se od smijeha, baš onako jedno 'što je bilo prvo, kokoš ili jaje' pitanje. Malo sam ga educirala (točnije, podviknula da taj momak kopira Eda, a ne Ed njega). Morala sam si odmah odslušat jednom ITW soundtrack da se smirim...
0 -
za svakoga ko voli tbf nek izvoli poslusat http://rapidshare.com/files/47076400/Stillness_-_2007_-_Sve_sto_znam_o_zivotu_je_odabrao_Djelo_Hadziselimovic.rar0
-
pajo wrote:
E, da, funny story - Dobila sam novog cimera u uredu, dečko je par godina mlađi od mene, a k tome je iz Sarajeva pa je preskočio većinu muzike koja je bila popularna početkom 90-ih jer je bio izbjeglica. Anyway, pustila ja prije neki dan PJ, a čuješ njega 'e, pa taj tvoj pjevač ima isti glas kao i onaj iz onog benda koji je imao neki hit prije koju godinu'. 'Misliš na Creed?' pitam ja, a kaže on 'da, da, kao da kopira tog tipa!'Strgala sam se od smijeha, baš onako jedno 'što je bilo prvo, kokoš ili jaje' pitanje. Malo sam ga educirala (točnije, podviknula da taj momak kopira Eda, a ne Ed njega). Morala sam si odmah odslušat jednom ITW soundtrack da se smirim...
Hahah, nisu svi Bosanci ko Edis i brat njegov. i ostala ekipa od tu
Al dobro si ga ti educirala, drugi put mu pusti malo Education
Svasta ce on nauciti, haha.
Pa ne po naredbi, ne morate se javljat, nego mi cudno da su svi odjednom nestali. :eek: Ili smo svi tu i pisemo, ili nema nikoga...
a danas ja sama sa sobom vise manje pricam, pa ono, da nije samo moj monolog tu..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
PS da, ja sslusala danas the National, hehe. Jos filmica moram uploadat, nikako da to napravim. Ni sama nisam znala sto sam snimala, a sad to sve nekako stalno pjevusim od koncerta, pa sad albumi...
A Vic nisam neko vrijeme slusala, moram priznat. Trebam malo bootova slusat, al stalno neke druge bendove zadnje vrijeme, tu i tamo PJ al ne cijeli boot :eek:
Pauzica mala, al nije bed. Edvard i decki u mom srcu, bez brige"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
evo, da se i ja javim
sta se tice ispita, 5 ovaj tjedan, a sljedeci isto 5...i toliko o hnosu:)
super su one slike i clipovi sa koncerta
i da, nikad nisam cuo onu Edovu pjesmu:)...a ni necu do dalnjega, jer mi ne rade zvucnici:(
mi je moze neko poslat ili dat link da ju skinem da si je prebacim na ipod?:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Evo da se i ja javim
...
Što se tiče ispita, nećemo o tome..Hvala Niko, izvukao si pjesmu koju nisam čuo duugo, pa sam danas to iskopao negdje u arhivi. Predivno..
Evo link za skinuti tu pjesmu, ako kome treba...
Sid, pobogu kakva ti je to profile pic na facebookuDeath or glory!0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
e tnx viktor:)
btw, aj da i ja otovrim profile na fejs buku...al di moram ic, sta napravit?:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:e tnx viktor:)
btw, aj da i ja otovrim profile na fejs buku...al di moram ic, sta napravit?:)
tamo odi i sve ces skuzit, mlad si, nije tesko"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music