Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
E Vitkore, pazi, imam i tvojih slika onako krasnih
Kad to osvane na facebooku...hahaha
da ljudi tu ne bi mislili tko zna sto smo mi to slikali, to
smo po povratku iz Beca...ja sam otkrila Warp aplikaciju na mobu
i kad napravi sve one lude face od nekog lica. Krepavali smo od
smijeha onako pospani u onom paklenom vlaku, a ljudi bulje.
Stavit cu ja to na facebook, pa da malo vidite ovih dana"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:E Vitkore, pazi, imam i tvojih slika onako krasnih
Kad to osvane na facebooku...hahaha
Daj, daj...Baš mi trebaju slike za dokumente
...
Kad će sljedeće kolo natjecanja naše igrice? Fali mi mazohizma u zadnje vrijeme...Death or glory!0 -
hehe
evo, otvorio sam...Hard Sun:)
samo sad trebam cekat da mi prihvate account...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
0
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Help help, 6.mjesto
sorry ekipa, sutra se javim, nemam danas komp..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
1. Big Wave (Pearl Jam) - 303
2. Glorified G (Vs.) - 289
3. I'm Open (No Code) - 254
4. Bee Girl (Lost Dogs) - CD 2 - 230
5. Get Right (Riot Act) - 224
6. Wasted Reprise (Pearl Jam) - 216
7. Bu$hleaguer - Riot Act - 216
8. Rival (Binaural) - 214
9. Brother (Lost Dogs) - CD 2 - 201
10. Evacuation (Binaural) - 198
11. Hitchhiker (Lost Dogs) - CD 1 - 192
12. Mankind (No Code) - 189
13. Push Me, Pull Me (Yield) - 183
14. All Night (Lost Dogs - CD 1) - 172
15. Whale Song (Lost Dogs - CD 1) - 170
16. Arc (Riot Act) - 147
17. In the Moonlight (Lost Dogs - CD 1) - 144
18. Sweet Lew (Lost Dogs) - CD 2 - 137
19. Help Help (Riot Act) - 122
20. Gremmie Out of Control (Lost Dogs - CD 1) - 118
21. Untitled (Yield) - 117
22. Aye Davanita (Vitalogy) - 73
23. Pry, To (Vitalogy) - 65
24. Hey Foxy... (Vitalogy) - 26
Pogledajte zadnja tri mjesta! Zaista ne znam kaj su im te pjesme trebale - ma baš za ništa!0 -
Evo i dvije nove liste za glasati:
11. mjesta
10. mjesta
11. mjesta
Pilate (Yield)
Don't Gimme No Lip (Lost Dogs - CD 1)
W.M.A. (Vs.)
Soon Forget (Binaural)
Bugs (Vitalogy)
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
1/2 Full (Riot Act)
Habit (No Code)
Driftin' (Lost Dogs - CD 2)
10. mjesta
All Those Yesterdays (Yield)
Hold On (Lost Dogs - CD 1)
Rats (Vs.)
Gods' Dice (Binaural)
Satan's Bed (Vitalogy)
Unemployable (Pearl Jam)
Oceans (Ten)
Ghost (Riot Act)
Around The Bend (No Code)
Other Side (Lost Dogs - CD 2)0 -
11. mjesta
Parachutes (Pearl Jam)
Deep (Ten)
Driftin' (Lost Dogs - CD 2)
1/2 Full (Riot Act)
Soon Forget (Binaural)
Pilate (Yield)
Habit (No Code)
W.M.A. (Vs.)
Don't Gimme No Lip (Lost Dogs - CD 1)
Bugs (Vitalogy)
10. mjesta
Oceans (Ten)
Other Side (Lost Dogs - CD 2)
Satan's Bed (Vitalogy)
Hold On (Lost Dogs - CD 1)
Rats (Vs.)
Ghost (Riot Act)
Unemployable (Pearl Jam)
All Those Yesterdays (Yield)
Gods' Dice (Binaural)
Around The Bend (No Code)... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
hard_sun wrote:hehe
evo, otvorio sam...Hard Sun:)
samo sad trebam cekat da mi prihvate account
Na facebooku najcesce ljudi upisu pravo ime i prezime, jako rijetko
neki nadimak tako.
Myspace je vise za to, al ionako ne valja. Facebook je pravi, rula hahaha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nije da mi je drago, ali opet se moram vratit na politiku....kako rekoh, vec ce se oni dogovorit i podijelit svoje foteljice...pa upravo su poceli dogovori, ucjene i ne znam sta vec ne...ovaj se proglasava pobjednikom prvi dan, sad mu se gace tresu, ovaj drugi govori jedno sinoc, da bi jutros okrenuo plocu na drugu stranu jer je vjerovatno toliko zeljan vlasti da ce pristat na bilo koju ucjenu....vjerujte da mi je u ovoj nasoj politici jedini korektan i ljudski potez napravio pokojni racan kad je odmah nakon nesluzbenih rezultata priznao poraz...da su barem svi takvi, pa da nas barem rjese ovog zauzimanja medijskog prostora...kao da nije bilo u izbornoj kampanji, sad se jos moraju mjesec dana natezat...zlo mi je od svega!!
kud ide ovaj svijet??0 -
cropdustress wrote:
tko je sve od naših na fejsbuku?
dajte se pls dopišite da ne moram tražiti po forumu, pls... ja isto jesam negdje... javim....... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:tko je sve od naših na fejsbuku?
dajte se pls dopišite da ne moram tražiti po forumu, pls... ja isto jesam negdje... javim....
ima vas više!! al brijem da si ti ona bez slike i bez frendova. sam u pravu? da ne dodam krivu0 -
nothingman1911 wrote:nije da mi je drago, ali opet se moram vratit na politiku....kako rekoh, vec ce se oni dogovorit i podijelit svoje foteljice...pa upravo su poceli dogovori, ucjene i ne znam sta vec ne...ovaj se proglasava pobjednikom prvi dan, sad mu se gace tresu, ovaj drugi govori jedno sinoc, da bi jutros okrenuo plocu na drugu stranu jer je vjerovatno toliko zeljan vlasti da ce pristat na bilo koju ucjenu....vjerujte da mi je u ovoj nasoj politici jedini korektan i ljudski potez napravio pokojni racan kad je odmah nakon nesluzbenih rezultata priznao poraz...da su barem svi takvi, pa da nas barem rjese ovog zauzimanja medijskog prostora...kao da nije bilo u izbornoj kampanji, sad se jos moraju mjesec dana natezat...zlo mi je od svega!!
kud ide ovaj svijet??
Gle stari, to ti je politika! Ne bi ni Račan priznao poraz da nije bio toliko očit. Bavljenje politikom na tom nivou (a u biti na bilo kojem) podrazumijeva želju za vlašću, tako da sve ovo kaj se događa i nije baš tako čudno.
A ovakva situacija nije nepoznata ni u demokratskim državama koje imaju puno više "demokracije u nogama" nego mi!
Sve u svemu - ja se tu ništa previše ne čudim!0 -
nothingman1911 wrote:nije da mi je drago, ali opet se moram vratit na politiku....kako rekoh, vec ce se oni dogovorit i podijelit svoje foteljice...pa upravo su poceli dogovori, ucjene i ne znam sta vec ne...ovaj se proglasava pobjednikom prvi dan, sad mu se gace tresu, ovaj drugi govori jedno sinoc, da bi jutros okrenuo plocu na drugu stranu jer je vjerovatno toliko zeljan vlasti da ce pristat na bilo koju ucjenu....vjerujte da mi je u ovoj nasoj politici jedini korektan i ljudski potez napravio pokojni racan kad je odmah nakon nesluzbenih rezultata priznao poraz...da su barem svi takvi, pa da nas barem rjese ovog zauzimanja medijskog prostora...kao da nije bilo u izbornoj kampanji, sad se jos moraju mjesec dana natezat...zlo mi je od svega!!
kud ide ovaj svijet??
slažem se... ovo je katastrofa... cijeli dan im majčicu spominjem....... I surfaced and all of my being was enlightened...
snih wrote:Ne bi ni Račan priznao poraz da nije bio toliko očit.
pa da se u tom slucaju pitalo npr. pusicku ona ne bi priznala poraz nego bi se isla natezat sa sastavljanjem vlade ko ovi danas...zalosno je sto se ona jos dan danas nije s tim pomirila i smatra da je to velika racanova greska....
ma necu vise o tome jer mi dize tlak, a to nije dobro za moje zdravlje0 -
nothingman1911 wrote:pa da se u tom slucaju pitalo npr. pusicku ona ne bi priznala poraz nego bi se isla natezat sa sastavljanjem vlade ko ovi danas...zalosno je sto se ona jos dan danas nije s tim pomirila i smatra da je to velika racanova greska....
ma necu vise o tome jer mi dize tlak, a to nije dobro za moje zdravlje
Ali daj mi samo reci jedan jedini razlog zašto bi Milanović trebao priznati poraz???
Frajer ima mogućnost okupiti većinu u Saboru i to pokušava, zar ne!?! isto to pokušava i Sanader... i to je to. Politika!
Izoliraj se i nemoj to pratiti!:);)
Bolje glasaj na našim izborima! Simpatični su, slušaš PJ i sve je super! A i dok glasaš, ne razmišljaš o OVIMA!0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Dirty Frankk wrote:http://youtube.com/watch?v=gct6BB6ijcw
Ja ovo prvi put vidim i čujem, poezija sa Ten session-a
Ed još bolje zvući kad prića...da bog ima glas zvučao bi kao Ed.
Oprostite ali ja ne mogu sebi doći...............................
Meni je ovo također prvi put da čujem tu stvar... Prekrasno nešto...
Niko, ovo si jako lijepo rekao - da Bog ima glas, zvučao bi kao Ed... Couldn't agree more...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music