Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
I&M: WOW! Mi isto otišli na sat vremena i hrpa aktivnosti se izdogađala. Ne znamo, malo bi se admini morali ispričat na krivom kopčanju cijele priče... Nije u redu baš nas zatvarati jer mi se činimo kao najkonstruktivniji thread ovdje. Mislim Australci se igraju word games na svome, a mi se još uvijek bediramo oko svakog offtopica...
A da, možemo ostat na ovom threadu, pa tu smo već doma, zar ne?0 -
Ja bih da svakako ostanemo tu - sve dok nas ne otjeraju!
Pa tu smo već korijenje pustili!:D
0 -
pajo wrote:I&M: WOW! Mi isto otišli na sat vremena i hrpa aktivnosti se izdogađala. Ne znamo, malo bi se admini morali ispričat na krivom kopčanju cijele priče... Nije u redu baš nas zatvarati jer mi se činimo kao najkonstruktivniji thread ovdje. Mislim Australci se igraju word games na svome, a mi se još uvijek bediramo oko svakog offtopica...
A da, možemo ostat na ovom threadu, pa tu smo već doma, zar ne?
Samo mi isto to sto kazes glupo,. oni su definitevno privilegirani :mad:
a bez veze, cak ih se i kuzi, mislim svarno. word games???
A mi se zbilja trudimo i imamo jos PJ igre i sve nesto.
A onda je idem pisat KAt i kazem joj kako nije u redu da oni nama spamaju thread i onda ona zatvori NAS. :eek: Svasta! I to ti je AT&T cenzura.
Prijavih sve postove koje su oni spamali, no mislim da imah pravo jer nisu OK. i to sam joj rekla. Kat. macka jedna. bas. mijau."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: e, makli su sve njihove postove i sad je nothingman 11000 post! gubica! to ti je nagrada za super smiješni off topic danas!
nice admins...:)0 -
pajo wrote:Iva: e, makli su sve njihove postove i sad je nothingman 11000 post! gubica! to ti je nagrada za super smiješni off topic danas!
nice admins...:)
Vis, pametno. znaci pocistili su ipak od spama. Woohoo
Tako treba, nek rade malo.
Samo da i njih tamo stave na red, jer je to zbilja prava anarhija.
mislim stvarno. ok postaj sto hoces, al ne igraj neke glupe ne-PJ igre. joj joj
E Jurasica je 10000ti"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:E Jurasica je 10000ti0
-
he he...kako su ove nase dvije policajke isprasile australce ko' balavce
:D
Valjda ce im to sad biti dosta.0 -
Haha, da. Ako to ne bude, onda su zbilja u BANANI
Sta procitali moj post na njihovom threadu?
Zadnji je. sad kad se probude, docekat ce ih surprise. hahahaha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
još se pokušavam snaći...
izbrisali su ih, jeej!
i par mojih
idem sad vidjet kaj se u puli priča0 -
opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...idem ja opet off na 5 minuta...
ovo kad odem off pa se vratim me podsjeca na ove tv shopove...dobijete to, ali ako odmah nazovete dobit ce te i ovo, ali to nije sve...bla bla...
tako i ovdje...ako odeste offline dogodit ce se to, ali ako odete odmah sada bit ce jos to i to...:D0 -
nothingman1911 wrote:opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...idem ja opet off na 5 minuta...
ovo kad odem off pa se vratim me podsjeca na ove tv shopove...dobijete to, ali ako odmah nazovete dobit ce te i ovo, ali to nije sve...bla bla...
tako i ovdje...ako odeste offline dogodit ce se to, ali ako odete odmah sada bit ce jos to i to...:D
Nisi u toku, ne idi off.
Pulu mozemo imati kao rezervni, al mislim da nije lose,
Ili nek nas spoje, al onda je tesko lobirat ako nemamo slike na pocetku trheada. hahaha
Koja strategija :rolleyes:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...
Ti si 11000., a jurasicin post je 10000. jer su obrisali i onaj njihov 10000. koji su nam ukrali0 -
a di je jurasica 10000?
sad vidim... obrisali su i stare postove! cool
sid, tvoj pm me totalno šokiral!! prvo sam išla to čitat. i onak si mislim pa nije
valjda da su nas zatvorili?? al na kraju sve ok0 -
lestes wrote:a di je jurasica 10000?
sad vidim... obrisali su i stare postove! cool
sid, tvoj pm me totalno šokiral!! prvo sam išla to čitat. i onak si mislim pa nije
valjda da su nas zatvorili?? al na kraju sve ok
Pa smo se nas dvije cule. a ja lagano pizdila. I jos pizidim jer
sad citam njihove postove ne njihovom threadu. Bas su BEZOBRAZNI. al zbilja bezobrazni. Uzas."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Kakvo događanje naroda!!!
Evo, vidite kako nas nevolja može spojiti!0 -
evo me nazad..:) znaci ipak ostajem 11000...sid kako da ti se oduzim sto si prijavila ove kengure da ih pobrisu pa da ja imam tu cast da sam 11000..:D0
-
cropdustress wrote:Molim? Ovo se otvorilo...kad? :eek:
hahahahah
Helen, sad ce svi kasnije doci i nece im nis bit jasno...
Pa ljudi, ja sam se zalila na one Australce, a ocito oni imaju neke privilegije pa
su NAMA zatvorili thread...no valjda da oni vise ne spamaju.
Pa tako ja otvorih novi, i sad opet je ovaj tu...mislim svasta...ok...sta sad? lol
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=265628
i sad sam i ja malo pogubljena...:)
ali drago mi je da smo natrag tuI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
da, znam, čitala sam i ja... kaj oni misle da ih ne razmemo?
ja ih kužim kad
pričaju na eng, al ovaj zagreb-ian baš i ne0 -
lestes wrote:da, znam, čitala sam i ja... kaj oni misle da ih ne razmemo?
ja ih kužim kad
pričaju na eng, al ovaj zagreb-ian baš i ne
vec AUSTRALSKI. tako se ni klokani ne ponasaju razuzdano.
Ma proctiaj molim te samo dvije zadnje stranice onoga. ne samo o nama,
vec opcenito. psihijatrija. uzas.
ok, dosta o tome, idem gledat uskoro anatomiju.
lijecim se pravljenjem bozicnih cestitki, hehe"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ma da, znam. jer nikoga nije bilo online osim mene. i onda je Helen dosla.
Pa smo se nas dvije cule. a ja lagano pizdila. I jos pizidim jer
sad citam njihove postove ne njihovom threadu. Bas su BEZOBRAZNI. al zbilja bezobrazni. Uzas.
e taj njihov thread je tako inferioran u odnosu na naš...mi sami sebe opominjemo kad zabrazdimo u neki off topic (tipa ono s vretencima:D)
ali ono njihovo je jedan veliki ogromni off topic..ma zapravo nije jer ni nemaju topic više..
dobro si ti njima rekla sid:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads