Pearl Jam in Zagreb!

Options
15485495515535541290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    I&M: WOW! Mi isto otišli na sat vremena i hrpa aktivnosti se izdogađala. Ne znamo, malo bi se admini morali ispričat na krivom kopčanju cijele priče... Nije u redu baš nas zatvarati jer mi se činimo kao najkonstruktivniji thread ovdje. Mislim Australci se igraju word games na svome, a mi se još uvijek bediramo oko svakog offtopica...

A da, možemo ostat na ovom threadu, pa tu smo već doma, zar ne?
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Ja bih da svakako ostanemo tu - sve dok nas ne otjeraju!

Pa tu smo već korijenje pustili! :D:D
  • pajo wrote:
    I&M: WOW! Mi isto otišli na sat vremena i hrpa aktivnosti se izdogađala. Ne znamo, malo bi se admini morali ispričat na krivom kopčanju cijele priče... Nije u redu baš nas zatvarati jer mi se činimo kao najkonstruktivniji thread ovdje. Mislim Australci se igraju word games na svome, a mi se još uvijek bediramo oko svakog offtopica...

A da, možemo ostat na ovom threadu, pa tu smo već doma, zar ne?
    Ma da da, znam, tu smo, naravno.

Samo mi isto to sto kazes glupo,. oni su definitevno privilegirani :mad:
    a bez veze, cak ih se i kuzi, mislim svarno. word games???

A mi se zbilja trudimo i imamo jos PJ igre i sve nesto.
    A onda je idem pisat KAt i kazem joj kako nije u redu da oni nama spamaju thread i onda ona zatvori NAS. :eek: Svasta! I to ti je AT&T cenzura. :D
    Prijavih sve postove koje su oni spamali, no mislim da imah pravo jer nisu OK. i to sam joj rekla. Kat. macka jedna. bas. mijau.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Iva: e, makli su sve njihove postove i sad je nothingman 11000 post! gubica! to ti je nagrada za super smiješni off topic danas! :)
    nice admins...:)
  • pajo wrote:
    Iva: e, makli su sve njihove postove i sad je nothingman 11000 post! gubica! to ti je nagrada za super smiješni off topic danas! :)
    nice admins...:)
    Haha, zbilja? Super! Odlicno :)
    Vis, pametno. znaci pocistili su ipak od spama. Woohoo :)
    Tako treba, nek rade malo.
    Samo da i njih tamo stave na red, jer je to zbilja prava anarhija.
    mislim stvarno. ok postaj sto hoces, al ne igraj neke glupe ne-PJ igre. joj joj

E Jurasica je 10000ti :)
  • pajo
    E Jurasica je 10000ti :)
    Iva: jeeeeee! go Angela! :D
  • pajo
    he he...kako su ove nase dvije policajke isprasile australce ko' balavce :D:D

Valjda ce im to sad biti dosta.
  • Haha, da. Ako to ne bude, onda su zbilja u BANANI :D

Sta procitali moj post na njihovom threadu?
    Zadnji je. sad kad se probude, docekat ce ih surprise. hahahaha
  • lestes
    lestes Posts: 959
    još se pokušavam snaći... :D izbrisali su ih, jeej! :) i par mojih :D

idem sad vidjet kaj se u puli priča :D
  • opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...idem ja opet off na 5 minuta...
    ovo kad odem off pa se vratim me podsjeca na ove tv shopove...dobijete to, ali ako odmah nazovete dobit ce te i ovo, ali to nije sve...bla bla...
    tako i ovdje...ako odeste offline dogodit ce se to, ali ako odete odmah sada bit ce jos to i to...:D
  • opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...idem ja opet off na 5 minuta...
    ovo kad odem off pa se vratim me podsjeca na ove tv shopove...dobijete to, ali ako odmah nazovete dobit ce te i ovo, ali to nije sve...bla bla...
    tako i ovdje...ako odeste offline dogodit ce se to, ali ako odete odmah sada bit ce jos to i to...:D
    Ne. Ti is 11000, Jurasica je 10000.

Nisi u toku, ne idi off. :p

Pulu mozemo imati kao rezervni, al mislim da nije lose, ;)

Ili nek nas spoje, al onda je tesko lobirat ako nemamo slike na pocetku trheada. hahaha
    Koja strategija :rolleyes: :p
  • pajo
    opet bio off i opet hrpa dogadjaja...ove pobrisali, pajo kaze da sam ja 11000, sid vice da je jurasica 11000...postaje zanimljivo...
    Hehe, totalna konfuzija nastala :)
    Ti si 11000., a jurasicin post je 10000. jer su obrisali i onaj njihov 10000. koji su nam ukrali
  • lestes
    a di je jurasica 10000?

sad vidim... obrisali su i stare postove! cool :)

sid, tvoj pm me totalno šokiral!! prvo sam išla to čitat. i onak si mislim pa nije
    valjda da su nas zatvorili?? al na kraju sve ok :)
  • lestes wrote:
    a di je jurasica 10000?

sad vidim... obrisali su i stare postove! cool :)

sid, tvoj pm me totalno šokiral!! prvo sam išla to čitat. i onak si mislim pa nije
    valjda da su nas zatvorili?? al na kraju sve ok :)
    Ma da, znam. jer nikoga nije bilo online osim mene. i onda je Helen dosla.
    Pa smo se nas dvije cule. a ja lagano pizdila. I jos pizidim jer
    sad citam njihove postove ne njihovom threadu. Bas su BEZOBRAZNI. al zbilja bezobrazni. Uzas.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Kakvo događanje naroda!!! :D

Evo, vidite kako nas nevolja može spojiti! :D
  • evo me nazad..:) znaci ipak ostajem 11000...sid kako da ti se oduzim sto si prijavila ove kengure da ih pobrisu pa da ja imam tu cast da sam 11000..:D
  • Molim? Ovo se otvorilo...kad? :eek:
    hahahahah

Helen, sad ce svi kasnije doci i nece im nis bit jasno...

Pa ljudi, ja sam se zalila na one Australce, a ocito oni imaju neke privilegije pa
    su NAMA zatvorili thread...no valjda da oni vise ne spamaju.
    Pa tako ja otvorih novi, i sad opet je ovaj tu...mislim svasta...ok...sta sad? lol :D
    http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=265628

i sad sam i ja malo pogubljena...:)
    ali drago mi je da smo natrag tu :)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • lestes
    da, znam, čitala sam i ja... kaj oni misle da ih ne razmemo? :D ja ih kužim kad
    pričaju na eng, al ovaj zagreb-ian baš i ne :D:D
  • lestes wrote:
    da, znam, čitala sam i ja... kaj oni misle da ih ne razmemo? :D ja ih kužim kad
    pričaju na eng, al ovaj zagreb-ian baš i ne :D:D
    Ne, oni ne pricaju cak ni Engleski ni *americki*
    vec AUSTRALSKI. tako se ni klokani ne ponasaju razuzdano.
    Ma proctiaj molim te samo dvije zadnje stranice onoga. ne samo o nama,
    vec opcenito. psihijatrija. uzas.
    ok, dosta o tome, idem gledat uskoro anatomiju.
    lijecim se pravljenjem bozicnih cestitki, hehe
  • Ma da, znam. jer nikoga nije bilo online osim mene. i onda je Helen dosla.
    Pa smo se nas dvije cule. a ja lagano pizdila. I jos pizidim jer
    sad citam njihove postove ne njihovom threadu. Bas su BEZOBRAZNI. al zbilja bezobrazni. Uzas.

e taj njihov thread je tako inferioran u odnosu na naš...mi sami sebe opominjemo kad zabrazdimo u neki off topic (tipa ono s vretencima:D)
    ali ono njihovo je jedan veliki ogromni off topic..ma zapravo nije jer ni nemaju topic više..
    dobro si ti njima rekla sid:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich