Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
E, da... zaboravih reći!
Idemo dalje... s glasanjem!:D:D
0 -
uf... opet od naj do naj? to ostavljam za sutra. više nemrem gledat niš...0
-
I&M: budemo sutra glasali, sad smo precrknuti za išta...
jedino kaj smo upravo skužili da je Black ko' Ifo Zanada (masni care!) - nijedna joj se pjesma neće usudit zamjerit, opet će pobjedit i šta da čovjek sad radi...
0 -
Evo zanimljivog clanka
http://spokane7.com/music/stories/?ID=3677
Teta Siki nije kupila niti jednu, jer su uvijek preskupe kad je turneja...
uvijek treba para za sruge stvari i za prezivjet...no, nadasve zanilmljivo je..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni, zakon ti je ova pjesma:D
sid, gust clanak...sve u svemu, tip radi strava majice:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
cropdustress wrote:Evo zanimljivog clanka
http://spokane7.com/music/stories/?ID=3677
Teta Siki nije kupila niti jednu, jer su uvijek preskupe kad je turneja...
uvijek treba para za sruge stvari i za prezivjet...no, nadasve zanilmljivo je...
Super story
Sad ću im ja uvaliti neke staklene stvari za next 10c Christmas giftda i ja uđem u taj circle of trust
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Super story
Sad ću im ja uvaliti neke staklene stvari za next 10c Christmas giftda i ja uđem u taj circle of trust
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Super story
hehe, ne bi bilo lose da se uvalis u to:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
snih wrote:Još jedan Armageddon - boj za posljednja mjesta. U natjecanju se nalaze sve pjesme koje su zauzela 12.-16. mjesta na natjecanjima albuma!
Push Me, Pull Me - Yield
Untitled - Yield
Hitchhiker - Lost Dogs - CD 1
All Night - Lost Dogs - CD 1
Whale Song - Lost Dogs - CD 1
In the Moonlight - Lost Dogs - CD 1
Gremmie Out of Control - Lost Dogs - CD 1
Glorified G - Vs.
Rival - Binaural
Evacuation - Binaural
Big Wave - Pearl Jam
Wasted Reprise - Pearl Jam
Pry, To - Vitalogy
Aye Davanita - Vitalogy
Hey Foxy... - Vitalogy
I'm Open - No Code
Mankind - No Code
Brother - Lost Dogs - CD 2
Bee Girl - Lost Dogs - CD 2
Sweet Lew - Lost Dogs - CD 2
Bu$hleaguer - Riot Act
Get Right - Riot Act
Arc - Riot Act
Help Help - Riot Act
Hey sudija, ja još nisam glasao jer mi nije ništa jasno što trebam sa ovim pjesmama radit: ko, koga, gdje, kada, kome što????????
Čekam da drugi krenu ali vidim da se nitko ne usuđuje:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:Here's to the state of Ifo Zanada,
For Underheath her borders, the devil draws no lines,
If you drag her muddy river, nameless bodies you will find.
Whoa the fat trees of the forest have hid a thousand crimes,
The calender is lyin' when it reads the present time.
Whoa here's to the land you've torn out the heart of,
Ifo Zanada find yourself another country to be part of!
And here's to the government of Ifo Zanada
In the swamp of their bureaucracy they're always bogging down
And criminals are posing as the mayors of the towns
They're hoping that no one sees the sights and hears the sounds
And the speeches of the governor are the ravings of a clown
Oh, here's to the land you've torn out the heart of
Ifo Zanada find yourself another country to be part of
masni, DOOOOBAAAAAR!!!!
to bi trebalo na plakate neke staviti...
@iva - naravno da sam skužila kaj piše na razglednici,, ali hvala na ukazanom povjerenju enivej...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Hey sudija, ja još nisam glasao jer mi nije ništa jasno što trebam sa ovim pjesmama radit: ko, koga, gdje, kada, kome što????????
Čekam da drugi krenu ali vidim da se nitko ne usuđuje:)
ja isto ne žikim?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Isto kao i s albumima, pjesme treba poredati od najbolje do najmanje dobre.
To su sve pjesme koje su na natjecanjima albuma osvojile mjesta od 12. do 16.
Slijedeći krugovi će biti - sve 11. pjesme, pa 10. i tako. U ostalim će krugovima biti točno 10 pjesama, a u ovoj grupaciji je malo više zbog toga što se na albumima nalazi različiti broj pjesama. Ten ih ima najmanje - 11 pa je to bila čvrsta točka. Sve koje su bile na 12. 13. 14. 15. i 16. mjestu su tu (na albumima koje imaju veći broj pjesama)!
Uzmite ih i poredajte po kvaliteti.
Nadam se da sam uspio barem nešto objasniti!0 -
Skoro sam napisala jedan iritantan post, kako bih naživcirala sniha, ali sam se u zadnji čas predomislila jer sam skužila da bih možda i nekog drugog iziritirala.
Znate li da mi doma u excelu imamo i tablicu rezultata izbora po jedinicama i izračunato po rezultatima koliko tko dobiva mjesta? BEAT THAT!!!!:D
Ajmo sad zasukati rukave da razvrstamo te dvanaestice do šesnaestice!0 -
asfo wrote:Znate li da mi doma u excelu imamo i tablicu rezultata izbora po jedinicama i izračunato po rezultatima koliko tko dobiva mjesta? BEAT THAT!!!!
:D
Naravno, to bi svako kucanstvo koje drzi do sebe trebalo imati...ono kad dr.ivo kaze da ce uskoro svako kucanstvo imati brzi internet...zajebi to i daj nam excela:D
"Spreadsheets are my life"0 -
pajo wrote:Naravno, to bi svako kucanstvo koje drzi do sebe trebalo imati...ono kad dr.ivo kaze da ce uskoro svako kucanstvo imati brzi internet...zajebi to i daj nam excela
:D
"Spreadsheets are my life"
Ja se isto potpuno slažem s tim... tko nema ekscela, nema šta raditi sa brzim internetom!!! first thing's first...
a sniha definitivno za tajnika!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
elcielo wrote:nemoj mi reći da actually kužite d'hondtovu metodu? :eek:
Vidjet cete na kraju ove PJ igre d'snihovu metodu izbora najboljeg albuma sukladno broju mandata izracunatih prema rezultatima u svim izbornim jedinicama iliti ovim krugovima glasanja(pakla:D)...d'hondt je prema njoj djecja igra:D
0 -
siljo wrote:umjesto Srebrica... Snih se koristi računalom pa ne bi krao olovke po aerodromima... go Snih!
uf, di bi stigli kad bi nam se nogometni dužnosnici koristili računalima... pa to bi bilo van svake pameti...
prepametan je naš snješko...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Aha, umjesto da glasate za najlošije od najlošijih
našli ste za shodno da podjebavate poštenog čovjeka, koji je, doduše samo malo, malkice zastranio!
Sve će vam se to kad-tad vratiti!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads