Večeras sam potegao i nočnu smjenu u radioni...najdraže mi je navečer raditi, nitko ne gnjavi, sam sam i PJ mi pravi društvo. Bootovi Euro 2006 su se peglali
Sad mi svira Lisabon It's ok (najdraži tag) sad mogu u krpe...
Laku noć svima
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Samo javljam da je teta Jadranka pronašla pripremu. Za jednu majicu mi je dala paprenu cijenu od 250 kn, a to sam javio drugu Kekinu i sad čekam reply!
Kaj se tiče Bilićeve pjesme, nije baš nešto. tekst mi je nekako polusmiješan, a i pjevač njihov mi je izuzetno iritantan.
Connect nisam čuo, nego malo u Konzumu u pozadini šopinga, ali učinilo mi se da je ref u glavu. Kaj se tiče himničnosti to će biti sigurno jača stvar od Bilićeve.
Kaj se tiče pozadine majice već sam o tome malo telefonski razgovarao s Nikom i zaključili smo da je najbolje da majica ostane ista! Držim da je tako najbolje!
Samo javljam da je teta Jadranka pronašla pripremu. Za jednu majicu mi je dala paprenu cijenu od 250 kn, a to sam javio drugu Kekinu i sad čekam reply!
Kaj se tiče Bilićeve pjesme, nije baš nešto. tekst mi je nekako polusmiješan, a i pjevač njihov mi je izuzetno iritantan.
Connect nisam čuo, nego malo u Konzumu u pozadini šopinga, ali učinilo mi se da je ref u glavu. Kaj se tiče himničnosti to će biti sigurno jača stvar od Bilićeve.
Bilićeva mi nekako, ni vrit ni mimo!
ovih 250 kn je obična krađa i nemoj nasjest na to... ne mogu vjerovati koji burek žena prodaje.... :(
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Radi se o tome da je u pitanju izrada samo jedne majice, a kako oni uglavnom rade veće serije, bubnula je cijenu, pa ako prođe masno će zaradit na njoj. Vidjet ćemo kaj će reći drug Kekin - pa on bar ima para!
Uz svo dužno poštovanje najdražem izborniku i onima kojima se ova "himna" sviđa, mišljenja sam da je tekst žešći isprdak...
Connect, s druge strane, ima pravu navijačku pjesmu kojoj predviđam blistavu budućnost i vrtnju na repeatu na mnogim mp3 playerima, linijama i inom u Hrvatskoj i šire.
Još mi se nikad nije dogodilo da se naježim na Konzumovu reklamu. Ovo nešto znači.
A sad si idem pustit dotičnu...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Iva: i mi se prijavili za coldplay predlažem i ostalima da se prijave jer jedan lucky winner dobiva plaćen put do New Yorka i hotel - pa onda platite još koji dan hotela i karte za još koji koncert u msg. nikad ne znate...;)
manu chao karte u prodaji! 200 kn
ima ih u:
Ticketline središte (Drniška 22)
Dancing Bear (Gundulićeva 7)
Generalturist (Ilica 1, Praška 5, Bogovićeva 6)
manu chao karte u prodaji! 200 kn
ima ih u:
Iva: koja promotorica!
mi nakon ugodnog vikenda, koji je uključivao čak i jela s roštilja majstora sniha (mislili smo se ne hvalit da ne budete ljubomorni, ali ipak...;)), pripremamo se za tjedan koji je pred nama. što bi rekli na stojedinici - zakaj ja ne volim ponedelek... have a good one!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
fakat su bili mladi i mislim da se srame sami sebe kad vide ovo, posebno eddie.
(ne mislim reći da su nešto blesavo radili, jednostavno su bili klinci.)
Meni je ovaj trening Babe neprocjenjiv. Kako sam i sam nekada svirao u bendovima i održavao probe, onda mi je ovo presuper vidjeti.
@masni: Kaj se tiče sviranja, jesu oni napredovali, mada su i onda odlično svirali. A ovo kaj se vidi je uvježbavanje stvari. Super je vidjeti kako je nastajao aranžman kojega i danas možemo čuti. Odlično! :)
Javijo se Mile i kaže da mu je majca fora, ali preskupa! Lihvarček!
bila jučer nekakva emisija o nekakvome "student radiju" ili čemu već i taj radio je ugostio "the posies-e".
odsvirali su jednu pjesmu,valjda kao zagrijavanje pred ovaj koncert u zgu
mogu reći da nisu loši
Meni je ovaj trening Babe neprocjenjiv. Kako sam i sam nekada svirao u bendovima i održavao probe, onda mi je ovo presuper vidjeti.
@masni: Kaj se tiče sviranja, jesu oni napredovali, mada su i onda odlično svirali. A ovo kaj se vidi je uvježbavanje stvari. Super je vidjeti kako je nastajao aranžman kojega i danas možemo čuti. Odlično! :)
Tete Jadranka je malo pretjerala sa 250 kn ali sam siguran da na drugom mjestu bi prošli jeftinije, ne znam da li je Mile odustao ali može se potražit ponuda na još kojem mjestu.
bila jučer nekakva emisija o nekakvome "student radiju" ili čemu već i taj radio je ugostio "the posies-e".
mogu reći da nisu loši
pa kad je to bilo?? u kolko sati? ja čekala tu emisiju, a net mi nije radil da vidim
raspored.. a tv prastar pa nema teletext..
ok.. vidim grešku.. ja sam misla da je na htv1 :rolleyes: a lijena
prebacit kanal..
Danas je u jednom ženskom tjedniku "LISA" izašao opet neki članak o Ivi i meni (BE CRAFT) standardna prića bla,bla,bla....
Slika u novini je slična to jest od istog dana kao i u Gloriji što je bilo, sa PJ majicom, ali vidim ja nešto mi fali na fotki...kad ono skontam da su izbrisali Pearl Jam sa majice u Photoshop-u.
Nisam mogao vjerovati, morao sam nazvati i provjeriti da li je to bila neka urednička cenzura tipa ne mogu se reklamirat druge stvari ili netko u redakciji ne voli PJ....
Uspostavilo se da su okrenuli fotku radi preloma i text je bio naopako (kao u ogledalu) i zato su morali izbrisati PJ sa majice damn :(
Tete Jadranka je malo pretjerala sa 250 kn ali sam siguran da na drugom mjestu bi prošli jeftinije, ne znam da li je Mile odustao ali može se potražit ponuda na još kojem mjestu.
Cijena je previsoka, ali ne znam gdje bi se drugdje u Zg mogao dobiti takav isti tisak.
Kaj se mene tiče, ova je priča završena.
Comments
Sad mi svira Lisabon It's ok (najdraži tag) sad mogu u krpe...
Laku noć svima
Bilićeva mi nekako, ni vrit ni mimo!
ovih 250 kn je obična krađa i nemoj nasjest na to... ne mogu vjerovati koji burek žena prodaje.... :(
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
(iako je mnogo skupo)
Oh please let me sleep its Christmas time
Uz svo dužno poštovanje najdražem izborniku i onima kojima se ova "himna" sviđa, mišljenja sam da je tekst žešći isprdak...
Connect, s druge strane, ima pravu navijačku pjesmu kojoj predviđam blistavu budućnost i vrtnju na repeatu na mnogim mp3 playerima, linijama i inom u Hrvatskoj i šire.
Još mi se nikad nije dogodilo da se naježim na Konzumovu reklamu. Ovo nešto znači.
A sad si idem pustit dotičnu...
http://www.tubeg.com/watch?v=GC87hm1klaM
http://www.coldplay.com/newsdetail.php?id=4
Good luck!
http://img114.imageshack.us/img114/5194/dsc00709up9.jpg
btw grof je moj nick
ipak je kraće od gunner za napisati
evo i potvrde da je dobra vijest stigla do svekolikog rvackog pučanstva
Iako vjerujem da su mnogi to već vidjeli, ali barem da prvi objavim!
http://www.net.hr/film-glazba/page/2008/05/09/0436006.html
edit: Kakav luzer! sad vidim da je već Iva objavila!
nego fakat poskupila ona nasa vegeta majica. malo mi to celavo buduci da teta vec ima i pripremu i sve
biliceva himna mi nije bas nes. navijacica kakva jesam bolja mi navijacka od connecta
http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=195418
a tu pise da su karte za msg rasprodane
http://www.menart.hr/index.php?news_id=4472
ima ih u:
mi nakon ugodnog vikenda, koji je uključivao čak i jela s roštilja majstora sniha (mislili smo se ne hvalit da ne budete ljubomorni, ali ipak...;)), pripremamo se za tjedan koji je pred nama. što bi rekli na stojedinici - zakaj ja ne volim ponedelek... have a good one!
http://www.youtube.com/watch?v=nxOTIgP78bY
Zakon...ovo nisam nikad vidio, thanks!!
UUUUUUUUUUU, što je ovo???
zakon!
i još piše stay tuned! hmmmm
tko ono svira s njima, jel netko prepoznaje?
fakat su bili mladi i mislim da se srame sami sebe kad vide ovo, posebno eddie.
(ne mislim reći da su nešto blesavo radili, jednostavno su bili klinci.)
a jurasici preporučam da frizne kadar na 1:43.
thx pajo
hahaha ajme jos je Abbruzzese tu s njima! fakat kul
@masni: Kaj se tiče sviranja, jesu oni napredovali, mada su i onda odlično svirali. A ovo kaj se vidi je uvježbavanje stvari. Super je vidjeti kako je nastajao aranžman kojega i danas možemo čuti. Odlično!
mogu reći da nisu loši
raspored.. a tv prastar pa nema teletext..
ok.. vidim grešku.. ja sam misla da je na htv1 :rolleyes: a lijena
prebacit kanal..
Slika u novini je slična to jest od istog dana kao i u Gloriji što je bilo, sa PJ majicom, ali vidim ja nešto mi fali na fotki...kad ono skontam da su izbrisali Pearl Jam sa majice u Photoshop-u.
Nisam mogao vjerovati, morao sam nazvati i provjeriti da li je to bila neka urednička cenzura tipa ne mogu se reklamirat druge stvari ili netko u redakciji ne voli PJ....
Uspostavilo se da su okrenuli fotku radi preloma i text je bio naopako (kao u ogledalu) i zato su morali izbrisati PJ sa majice
Cijena je previsoka, ali ne znam gdje bi se drugdje u Zg mogao dobiti takav isti tisak.
Kaj se mene tiče, ova je priča završena.