Sretan rodjendan, jurasica!!!
Nek nas jos puno, puno puta, godina i ljeta vodis u strane zemlje! A moze i po Hrvatskoj, al onda ne dolazi tolko zastava do izrazaja
Uzivaj!
Majice sa Bilićem, to je dobra ideja, to moramo napraviti...genijalno
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! : (
Ovaj puta mislim da ćemo se ipak odlučiti za Manu Chao-ta u Areni!
Sranje!!!!
:eek: :eek: :eek: :eek:
omg omg omg!!!
jel to istina???
ja danas cijeli dan razmišljam kak bi opet na national, kak bi opet i opet!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! :(
Sranje!!!!
Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...
I da, čuli smo se danas s njom, ali ipak da ponovimo: Juras is the leader of us all!
Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...
a kad nisi bila na shalati 2002.
a kud bas isti dan i the national?? :( zadnji put sam ih fulala a bas su mi se svidjeli u medjuvremenu, dosta ih cesto sad slusam.
This world go crazy!!!
vidjet cemo, manu jos nije 100% potvrdjen, iako na njegovom sajtu lijepo pise 08.07 / CROATIE / PULA / ARENES nema jos cijene karata i sve... mozda bude jos kakva promjenica...al i ja idem na njega ak cu morat birat. gn.
:eek: :eek:
omg omg omg!!!
jel to istina???
I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima.
I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima. : D
ana z. zakaj meni nisi javila? :( :(
a evo kaj piše u jutarnjem: ako se ispostavi da je pauk premalen za gang of four i ako posluži vrijeme, postoji
mogućnost da se koncert održi vani, na prostoru iza MM centra, gdje će 8.
srpnja ponovno nastupiti (ovo je ekskluziva!), ni osam mjeseci nakon trijumfalnog
koncerta u pauku, miljenici zagrebačke studentske publike - grupa the national.
pod 2. i ja bi se "zapisao" za national! i ja sam pao pod njihov utjecaj
jedino je zayebano ako neću taj dan imati prijemni,ali budem nešto već
smislio
dakle,ako vam ne smetam,ima mjesta za još jednoga?
uvijek ima mjesta!
al čini se da smo se prerano počeli veselit koncertu
pa zapravo je bilo više manje sve dogovoreno i onda je njihov agent prekjučer
skužio da bi ih malo puno koštale avionske karte iz finske dovde...
dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...
na kraju ispalo da bi ih samo avion koštao najmanje 4500 eura, tako da će
vjerojatno završiti negdje u francuskoj umjesto kod nas...
uvijek ima mjesta!
dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...
Iva: :( ali ipak, ako i završe u Francuskoj, onda elcielo može ići na koncert jer mi je baš danas javila da će tada biti u Francuskoj! pa eto, nije sve izgubljeno...
ljudi moji, napravih totalnu pomutnju s današnjim SMS-ovima o the national
prvo, za lestes, odmah sam pomislila na tebe, ali tvoj broj mobitela nemam, a kako sam danas bila na putu, javila sam svima čiji imam broj.
drugo, mene ta vijest uopće ne veseli, jer kako je rekla iva, ja moram ići u francusku taj tjedan.
treće, ako pak otkažu zagreb i ipak odu u francusku, neću biti ni tada najsretnija jer nisam ni blizu većih gradova u to vrijeme, i imamo puno obiteljskih obveza i sve, tako da bi ih u tom slučaju propustili i vi, i ja skupa s vama.
držim fige da ipak dođu u zagreb, al nikako između 2. i 13.7.
mi idemo na manu chao - ja nisam bila na shalati, ali svi koji su bili kažu da je to bio najbolji koncerat ever (naravno, svi oni koji nisu bili nikada na PJ koncertu), tako da mi je to dovoljna preporuka...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
uf to ti je bilo jaaako davno, dok se jos nisu nagomilali svi ti rodjendani u travnju (i drugim mjesecima) pa se ja fakat vise ne sjecam, al brijem da nije bilo prevech
uf to ti je bilo jaaako davno, dok se jos nisu nagomilali svi ti rodjendani u travnju (i drugim mjesecima) pa se ja fakat vise ne sjecam, al brijem da nije bilo prevech
Koliko se sjećam cijena karata je bila relativno povoljna, u odnosu na slične koncerte, nekih 150-200 kn!
Comments
pa budu englezi barem, ne? hehe
e jedna nogometna: zasto zene ne komentiraju nogomet? ne mogu nogometasi tolko brzo trcat kolko zene mogu pricat
Nek nas jos puno, puno puta, godina i ljeta vodis u strane zemlje! A moze i po Hrvatskoj, al onda ne dolazi tolko zastava do izrazaja
Uzivaj!
E pa, sve najbolje ti zelim danas i svaki dan, i svaku turneju i i i...sve
Zivila ti nama jos sto godina i dozivila jos sto turneja!
Majice sa Bilićem, to je dobra ideja, to moramo napraviti...genijalno
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sranje!!!!
Bilić je prefakin zakon!
omg omg omg!!!
jel to istina???
I da, čuli smo se danas s njom, ali ipak da ponovimo: Juras is the leader of us all!
a kad nisi bila na shalati 2002.
a kud bas isti dan i the national?? :( zadnji put sam ih fulala a bas su mi se svidjeli u medjuvremenu, dosta ih cesto sad slusam.
This world go crazy!!!
vidjet cemo, manu jos nije 100% potvrdjen, iako na njegovom sajtu lijepo pise 08.07 / CROATIE / PULA / ARENES
filen dank!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Sreeeeeeeeeetaaaaaaaaaan rooooooooočkaaaaaaaaaas!!!!!
(od jedne brđanke koja ne zna drugačije čestitat
Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima.
a evo kaj piše u jutarnjem:
ako se ispostavi da je pauk premalen za gang of four i ako posluži vrijeme, postoji
mogućnost da se koncert održi vani, na prostoru iza MM centra, gdje će 8.
srpnja ponovno nastupiti (ovo je ekskluziva!), ni osam mjeseci nakon trijumfalnog
koncerta u pauku, miljenici zagrebačke studentske publike - grupa the national.
ou yeah
sid, prvi red
pod 2. i ja bi se "zapisao" za national! i ja sam pao pod njihov utjecaj
jedino je zayebano ako neću taj dan imati prijemni,ali budem nešto već
smislio
dakle,ako vam ne smetam,ima mjesta za još jednoga?
možda se ipak nekaj dogodi pa ipak dođu
optimistc till the end!
prvo, za lestes, odmah sam pomislila na tebe, ali tvoj broj mobitela nemam, a kako sam danas bila na putu, javila sam svima čiji imam broj.
drugo, mene ta vijest uopće ne veseli, jer kako je rekla iva, ja moram ići u francusku taj tjedan.
treće, ako pak otkažu zagreb i ipak odu u francusku, neću biti ni tada najsretnija jer nisam ni blizu većih gradova u to vrijeme, i imamo puno obiteljskih obveza i sve, tako da bi ih u tom slučaju propustili i vi, i ja skupa s vama.
držim fige da ipak dođu u zagreb, al nikako između 2. i 13.7.
mi idemo na manu chao - ja nisam bila na shalati, ali svi koji su bili kažu da je to bio najbolji koncerat ever (naravno, svi oni koji nisu bili nikada na PJ koncertu), tako da mi je to dovoljna preporuka...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ana, sve najbolje
national again? yes, please
koliko je bila karta na salati?
Oh please let me sleep its Christmas time
uf
Koliko se sjećam cijena karata je bila relativno povoljna, u odnosu na slične koncerte, nekih 150-200 kn!
sry ana sta kasnim, imao sam nekih problema s logiranjem,
pa sretan rodendan i sve najbolje;)
btw, vidim da se puno prica o nadolazecim koncertima, pa...ide tko na ratm u modenu 14.6?
(znatizelja:D)
419 352
za modenu ne znam..
Oh please let me sleep its Christmas time