Pearl Jam in Zagreb!

1448449451453454860

Comments

• shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Draga nasha Croatian Sensation zelim ti sve najbolje za bday! jeeeee! :D
    jurasica wrote:
    ajmo mi, čovjeku Biliću u čast, slijedeće PJ majice napraviti s njegovim likom.... opet nas nitko u svijetu neće kužiti, ali kao da nam je to bitno! :)

pa budu englezi barem, ne? hehe ;)

e jedna nogometna: zasto zene ne komentiraju nogomet? ne mogu nogometasi tolko brzo trcat kolko zene mogu pricat :)
  • killroykillroy Posts: 739
    Sretan rodjendan, jurasica!!!
    Nek nas jos puno, puno puta, godina i ljeta vodis u strane zemlje! A moze i po Hrvatskoj, al onda ne dolazi tolko zastava do izrazaja :D
    Uzivaj!
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    O, Juras! Pa jos jedan rodjendan u Aprilu. :D

E pa, sve najbolje ti zelim danas i svaki dan, i svaku turneju i i i...sve :D
    Zivila ti nama jos sto godina i dozivila jos sto turneja! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Sretan rođendan Ana J. :)

Majice sa Bilićem, to je dobra ideja, to moramo napraviti...genijalno :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snihsnih Posts: 1,052
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo :) ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! :(

Ovaj puta mislim da ćemo se ipak odlučiti za Manu Chao-ta u Areni!

Sranje!!!!
    Jurasici sretan roćkas! :)

Bilić je prefakin zakon! :)
  • lesteslestes Posts: 959
    snih wrote:
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! : (

Sranje!!!!
    :eek: :eek: :eek: :eek:
    omg omg omg!!!
    jel to istina???
    ja danas cijeli dan razmišljam kak bi opet na national, kak bi opet i opet!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :)
  • pajopajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Navodno su The National 8.7. u Zagrebu (izvor pouzdan - elcielo :) ), a isti dan Manu Chao u Areni!!!!! Pa to je nevjerojatno!!!! :(

Sranje!!!!
    Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! :D Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...

I da, čuli smo se danas s njom, ali ipak da ponovimo: Juras is the leader of us all! :D
    pajo wrote:
    Iva: Sorry Manu Chao, ali mi ćemo ipak na The National! :D Ja bila na Manu Chao-tu kad sam živjela u Rimu i bilo je cool, ali ipak nije bilo tako da bi zvalo na ponavljanje...

a kad nisi bila na shalati 2002. ;)

a kud bas isti dan i the national?? :( zadnji put sam ih fulala a bas su mi se svidjeli u medjuvremenu, dosta ih cesto sad slusam.

This world go crazy!!!

vidjet cemo, manu jos nije 100% potvrdjen, iako na njegovom sajtu lijepo pise 08.07 / CROATIE / PULA / ARENES :) nema jos cijene karata i sve... mozda bude jos kakva promjenica...al i ja idem na njega ak cu morat birat. gn.
    ok moram kupit današnji jutarnji :):) the national <3
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    libe frojnde,
    filen dank! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    Juuuuuraaaaaaaaaas!!!!!

Sreeeeeeeeeetaaaaaaaaaan rooooooooočkaaaaaaaaaas!!!!!

(od jedne brđanke koja ne zna drugačije čestitat :D)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    :eek: :eek:
    omg omg omg!!!
    jel to istina???
    ja danas cijeli dan razmišljam kak bi opet na national, kak bi opet i opet!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :)
    I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
    I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
    Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima. :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    I meni Ana Z javila a ja ludim vec tu! Idemo, Anamarija. Mislim da cu ipak u ZG na njih radije nego na Manu Chao.
    I ja cijelo vrijeme slusam i mislim kako bi bilo super ici opet, a kad ono, evo ih natrag.
    Jos nema ZG-a na popisu, al mislim da ce ga uskoro ugurat jer izmedju 6. i 10.7. nema nista. Sad ima. : D
    ana z. zakaj meni nisi javila? :( :(
    a evo kaj piše u jutarnjem:
    ako se ispostavi da je pauk premalen za gang of four i ako posluži vrijeme, postoji
    mogućnost da se koncert održi vani, na prostoru iza MM centra, gdje će 8.
    srpnja ponovno nastupiti (ovo je ekskluziva!), ni osam mjeseci nakon trijumfalnog
    koncerta u pauku, miljenici zagrebačke studentske publike - grupa the national.

ou yeah :):D
    sid, prvi red ;)
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    pod 1. sretan rođo jurasica! sve najbolje! :D

pod 2. i ja bi se "zapisao" za national! i ja sam pao pod njihov utjecaj :D
    jedino je zayebano ako neću taj dan imati prijemni,ali budem nešto već
    smislio
    dakle,ako vam ne smetam,ima mjesta za još jednoga? :)
    uvijek ima mjesta!
    al čini se da smo se prerano počeli veselit koncertu :/

pa zapravo je bilo više manje sve dogovoreno i onda je njihov agent prekjučer
    skužio da bi ih malo puno koštale avionske karte iz finske dovde...
    dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...

na kraju ispalo da bi ih samo avion koštao najmanje 4500 eura, tako da će
    vjerojatno završiti negdje u francuskoj umjesto kod nas...
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    ^^ a crap!!!

možda se ipak nekaj dogodi pa ipak dođu :D
    optimistc till the end!
    lestes wrote:
    uvijek ima mjesta!
    al čini se da smo se prerano počeli veselit koncertu :/

pa zapravo je bilo više manje sve dogovoreno i onda je njihov agent prekjučer
    skužio da bi ih malo puno koštale avionske karte iz finske dovde...
    dotad ni riječi nije bilo o avionu, ja mislio da se podrazumijeva da putuju nightlinerom...

na kraju ispalo da bi ih samo avion koštao najmanje 4500 eura, tako da će
    vjerojatno završiti negdje u francuskoj umjesto kod nas...
    Iva: :( ali ipak, ako i završe u Francuskoj, onda elcielo može ići na koncert jer mi je baš danas javila da će tada biti u Francuskoj! pa eto, nije sve izgubljeno...
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    ljudi moji, napravih totalnu pomutnju s današnjim SMS-ovima o the national :D

prvo, za lestes, odmah sam pomislila na tebe, ali tvoj broj mobitela nemam, a kako sam danas bila na putu, javila sam svima čiji imam broj.

drugo, mene ta vijest uopće ne veseli, jer kako je rekla iva, ja moram ići u francusku taj tjedan.

treće, ako pak otkažu zagreb i ipak odu u francusku, neću biti ni tada najsretnija jer nisam ni blizu većih gradova u to vrijeme, i imamo puno obiteljskih obveza i sve, tako da bi ih u tom slučaju propustili i vi, i ja skupa s vama.

držim fige da ipak dođu u zagreb, al nikako između 2. i 13.7. :D
    jupi! i meni bi pasao neki drugi datum zbog chao-ta :)
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    jeeeeee! :)

mi idemo na manu chao - ja nisam bila na shalati, ali svi koji su bili kažu da je to bio najbolji koncerat ever (naravno, svi oni koji nisu bili nikada na PJ koncertu), tako da mi je to dovoljna preporuka... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masnimasni Posts: 1,657
    ok, vidim događanja neka :)

ana, sve najbolje :) i dosta vise s tim rodjendanima u travnju, nema se para vise za sve silne poklone koje vam kupujem ;)

national again? yes, please :) ne vjerujem za manu chao, a onda opet tko zna, blizu je pula, sjedne se u auto..

koliko je bila karta na salati?
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    koliko je bila karta na salati?

uf :) to ti je bilo jaaako davno, dok se jos nisu nagomilali svi ti rodjendani u travnju (i drugim mjesecima) pa se ja fakat vise ne sjecam, al brijem da nije bilo prevech ;)
    shela wrote:
    uf :) to ti je bilo jaaako davno, dok se jos nisu nagomilali svi ti rodjendani u travnju (i drugim mjesecima) pa se ja fakat vise ne sjecam, al brijem da nije bilo prevech ;)

Koliko se sjećam cijena karata je bila relativno povoljna, u odnosu na slične koncerte, nekih 150-200 kn!
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    Jel netko zainteresiran za Springsteenov koncert u Milanu 25.06.? :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    Jel netko zainteresiran za Springsteenov koncert u Milanu 25.06.? :)
    Iva: držim fige da nađeš nekog...:)
    Iva: ovdje je bio info kako doći do nas, ali sad to već svi znate :)
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    evo da uletim i prikljucim se rodendanskim cestitkama

sry ana sta kasnim, imao sam nekih problema s logiranjem,
    pa sretan rodendan i sve najbolje;)

btw, vidim da se puno prica o nadolazecim koncertima, pa...ide tko na ratm u modenu 14.6?
    (znatizelja:D)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • masnimasni Posts: 1,657
    ide ti siljo na ratm u sklopu novarock festivala polovicom lipnja :)

za modenu ne znam..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
Sign In or Register to comment.