Pearl Jam in Zagreb!

1447448450452453860

Comments

• cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Evo, Masni, saljem :)

Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad :o:D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajopajo Posts: 3,292
    Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad :o:D
    Iva: jesmo jednom na stojedinici, a danas popodne i Hunger Strike! :D
    Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma). :)
    Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
    10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
    18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
    19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
    20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
    21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
    23.00 - ??.?? - razno

Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.

Dakle, what say you? :D
  • lesteslestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: jesmo jednom na stojedinici, a danas popodne i Hunger Strike! :D
    i ja sam danas čula hunger strike!! taman sam upalila radio i počne :D

propustili ste fora koncertić danas :p prvi red je bil naš! čak su i sišli s
    pozornice :D i dali autograme : D

meet up u subotu? :/ c u next time onda... konceeeert :)
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    i ja sam danas čula hunger strike!! taman sam upalila radio i počne :D

propustili ste fora koncertić danas :p prvi red je bil naš! čak su i sišli s

Koji koncert je to bio?
    ne znam bas ako cu stici na meetup...
    Al mislim da bi bilo vrijeme da se vi malo ovdje pojavite ;)
    Sad u 5.mjesecu ima blagdana pa se moze nesto smilslit taman oko ono 22., kad je Tijelovo. Pa se nadam da ce ljudi dobit i petak slobodno... :D
    Taj vikend bi bio bas super kad bi dosli malo...produzeni vikend.

Da, za subotu cu jos vidjet.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    onaj o kojem je ana z. pričala. the posies :)
  • snihsnih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma). :)
    Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
    10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
    18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
    19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
    20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
    21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
    23.00 - ??.?? - razno

Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.

Dakle, what say you? :D

S iznimnim žaljenjem moram konstatirati da moja draga supruga i ja nećemo moći sudjelovati! :( Preko dana smo gosti na krizmi kod Ljubičine sestrične, a navečer idemo na koncert TBF-a!
    Iva: naravno, postoji i mogućnost da meet-up bude u petak (subotu smo stavili u nadi da će Riječani moći dojezditi), a i mi smo vidjeli da je TBF pa i nas to malo muči...
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    je, petak bi bio bolji.
    u subotu sviraju, osim TBF-a, i the notwist, a neki uvaženi članovi ovog foruma idu i na to (blinkblink lestes, blinkblink helen_cross) :)

usput, iva, kaj se mučiš s objavljivanjem protokola kad svi znamo da je to samo mazanje očiju javnosti. znamo mi vas visoke diplomate i vaše security fore :D
  • masnimasni Posts: 1,657
    kako se mora biti obucen? :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    da da petak bi bio bolji u svakom slučaju:)

a i kad se fino najedemo delicija prve dame onda imamo cijeli vikend za oporavak:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Pajo...zakon pozivnica, još umirem od smijeha :D

Ja bi isto išao na TBF ako i moji domaćini budu htjeli tako da za meet up petak bude više ljudi.

Nema obružavanja (ili kako vi kažete kad se ne pojavite na školski sat??)

Morat će te donijeti presjedniku ispričnicu od doktora!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    masni wrote:
    kako se mora biti obucen? :)
    Iva: Žene isključivo kao Bianca Matković (ili ako baš morate kao Jadranka Kosor), muškarci (zar uopće morate i pitati), kao jedan jedini doktor, doktor, the ruler of us all, Ivo Sanader!
    Pajo...zakon pozivnica, još umirem od smijeha :D

Ja bi isto išao na TBF ako i moji domaćini budu htjeli tako da za meet up petak bude više ljudi.

Nema obružavanja (ili kako vi kažete kad se ne pojavite na školski sat??)

Morat će te donijeti presjedniku ispričnicu od doktora!!
    Iva: OK, znači petak službeni program, subota after party na TBF-u! :D
  • killroykillroy Posts: 739
    pajo wrote:
    Iva: OK, znači petak službeni program, subota after party na TBF-u! :D

Super, super!
    Meni isto pase petak vise, subota mi je vec dogovorena neka pijanka :)
    Ispričavam se prvoj dami, sad sam primjetio da je text / pozivnica od Ive ;)

After party TBF...super !!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    ok, može... ja se veselim kad god to bilo... :)

nego, neka mi prva dama pm-a kaj bi ja mogla napraviti (ispeći, shuhati...) da pripomognem... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Draga prva damo i predsjedniche nam,

Zahvaljujem na upucenom pozivu. Pomnim pregledom mojih zaduzenja ustanovila sam da mogu prisustvovati vasem domjenku u petak 25. travnja i unaprijed se veselim novom okupljanju frikova :) jeeee!

uf sad moram nabavit jos neku opravicu tak da se uklopim :) pridruzjuem se i prijedlogu gospodje voditeljice juras da pomognemo prvoj dami s pripremom domjenka (kod navedene ili u samostalnoj djelatnosti), ukoliko nam ista to dozvoli. ;)

a isla bih bogme i na tbf :)

PS: a jeste vidjeli da je manu chao u puli 8.7.?? jel bi isao tko?

bila sam 2002. na koncertu na shalati i bilo je predobro! trajao nekoliko sati, (imali su pauze, al cijelo vrijeme je bila super mjuza) i svi su chagali ko ludi, turbo pozitiva! na kraju se hrpa ljudi popela bendu na stage i svi skupa skakali!! nadam se da ce i sad bit tak :D jeee!
    Iva: U svezi glede menua, u čast gosta iz južnih, morskih krajeva, planirano je da poslužimo riblji menu. Trenutnim planom je predviđeno:
    1. - neka modernija verzija komiške pogače (dakle, nije kao oriđiđi, ali close enough)
    2. - salata s trobojnom paštom, tunom i ponekim povrćkama
    3. - pašteta od tune

Dobrodošli su tekući doprinosi (vino, pivo ili neki drugi, alkoholni ili ne, napitak sukladno preferencijama donositelja) kao i slatki doprinosi (odabir istih u potpunosti je na volju donositeljica). No, imajte na umu da to sve treba i popit i pojest jer što ne popijete/pojedete, nosite nazad sa sobom doma (ili sutra na koncert). :D
    pajo wrote:
    Iva: U svezi glede menua, u čast gosta iz južnih, morskih krajeva, planirano je da poslužimo riblji menu. Trenutnim planom je predviđeno:
    1. - neka modernija verzija komiške pogače (dakle, nije kao oriđiđi, ali close enough)
    2. - salata s trobojnom paštom, tunom i ponekim povrćkama
    3. - pašteta od tune

Dobrodošli su tekući doprinosi (vino, pivo ili neki drugi, alkoholni ili ne, napitak sukladno preferencijama donositelja) kao i slatki doprinosi (odabir istih u potpunosti je na volju donositeljica). No, imajte na umu da to sve treba i popit i pojest jer što ne popijete/pojedete, nosite nazad sa sobom doma (ili sutra na koncert). :D

:D:o

Čuo sam da je Bilić snimio tu stvar...samo ili li je gdje za čut???

Što reći još za tog čovjeka....spomenik mu treba napraviti :)
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    Što reći još za tog čovjeka....spomenik mu treba napraviti :)

ajmo mi, čovjeku Biliću u čast, slijedeće PJ majice napraviti s njegovim likom.... opet nas nitko u svijetu neće kužiti, ali kao da nam je to bitno! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masnimasni Posts: 1,657
    aaa, nemoj tako, ima da nas poslije eura svi znaju.. pa ako jednog dana budemo imali majicu s tvojim likom, da dodje neka baka iz belgije i kaze "ej, zar nije to ana juras, iz HRVACKE, zemlje slavena bilića?".. pih, da nece znat :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    jurasica wrote:
    ajmo mi, čovjeku Biliću u čast, slijedeće PJ majice napraviti s njegovim likom.... opet nas nitko u svijetu neće kužiti, ali kao da nam je to bitno! :)
    Iva: da, ali skužit će nas netko iz benda tko mu je frendić! :D tko to ono biješe - Stone? Jeff?
    masni wrote:
    aaa, nemoj tako, ima da nas poslije eura svi znaju.. pa ako jednog dana budemo imali majicu s tvojim likom, da dodje neka baka iz belgije i kaze "ej, zar nije to ana juras, iz HRVACKE, zemlje slavena bilića?".. pih, da nece znat :)
    Iva: za nju bi nas već sad skužila cijela Poljska, Rvacka, vjerojatno i Italija i dijelovi drugih država... :D
  • snihsnih Posts: 1,052
    Šanse za naš dolazak na veličanstveni summit Dugave '08 u petak 25. travnja su više od 90%! :)

Kaj se tiča Manu Chao u Areni - to nećemo propustiti!

Kao što shela kaže, prije koju godinicu na Šalati je bilo zaista fenomenalno! Jedan od naj koncerata koje pohodih! Manu je totalni zakon, pun energije, a i bend je odličan. Svakako preporučujem svima, bez ikakve zadrške! Arena je inače sjajan prostor za koncerte, ali ovaj unutra sjeda ko kec na cenera. Veselim se!:)
    pajo wrote:
    Iva: za nju bi nas već sad skužila cijela Poljska, Rvacka, vjerojatno i Italija i dijelovi drugih država... :D
    a mogli bi joj zaželjet i happy bday... pa ono.. sretan rođendan, legendo! :D:)
    Čuo sam da je Bilić snimio tu stvar...samo ili li je gdje za čut???
    i evo kak to zvuči...
    http://youtube.com/watch?v=r5rIFW_q_Hk
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Sretan rođendan Ana J. legendo hrvatske PJfreakološke udruge :)
    Death or glory!

Sign In or Register to comment.