Još mi nije jasno koji k.... stavlja onog Šimića, pa taj nije zaigrao nogomet pravi zadnje 2 godine ako ne u repki, mislim da taj može slobodno svoje kopačke objesit na zid.
...skupa sa Šimunićem, a ni brat Robert nije baš više u nekoj formi, o onom smiješnom Kneževiću da ne govorimo...u principu, obrana nam je kriminal!
...skupa sa Šimunićem, a ni brat Robert nije baš više u nekoj formi, o onom smiješnom Kneževiću da ne govorimo...u principu, obrana nam je kriminal!
Moram se uključit... a onaj frajer na golu! Nije on tamo da glumi drvo nego da pokuša nešto i obraniti. Stvarno, cijela obrana nam je u laganoj banani! I golman i većina obrambenih igrača su bili loši. Samo je pitanje može li se išta napravit do prvenstva, a odgovor je vjerojatno da se može malo. Ja čak brijem da bi Biliću bilo najbolje da napravi rez i stavi Ćoru na zadnjeg i onda oko njeg ekipirati obranu, jer bojim se da ćemo ovako neslavno završiti.:(
I tak ...
Žao mi je zbog Cro, i nije mi drago što kvarim raspravu al' imam pitanje ne vezano za utakmicu..
Je li se Ed u ITW pojavljuje kao glumac? Kao da sam svojevremeno čitao da je imao neku maalu ulogu..
Ne u tom filmu. Mislim da je to u onom filmu o Dewey Cox-u ako se ne varam...
Malo je sve to zbunjujuce, jer je Ed *involved* sa dosta filmova u zandjih nekoliko mjeseci...Tesko je to sve pohvatat: ITW; Body of War, Dewey Cox, onaj od Dylanu...svugdje ga ima
Ne u tom filmu. Mislim da je to u onom filmu o Dewey Cox-u ako se ne varam...
Malo je sve to zbunjujuce, jer je Ed *involved* sa dosta filmova u zandjih nekoliko mjeseci...Tesko je to sve pohvatat: ITW; Body of War, Dewey Cox, onaj od Dylanu...svugdje ga ima
Ok, sad se vracam na pocetak Kakav je to film i kada njega možemo očekivati? Šta će Ed glumiti - konobara možda?
EDIT: Evo sad saznah da Ed tu glumi "Himself" a film je izašao 21 Decembra '07..
Film opisuju: "Life made him tough. Love made him strong. Music made him hard. Singer Dewey Cox overcomes adversity to become a musical legend".. Sve u svemu, biće i ovo interesting..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Kad smo vec kod filmova...veceras sam gledo JOHN RAMBO!!!
Odlican film, klasicni akcijski iz 80-tih godina. Doduse, prilicno krvav i brutalan, body count je prestrasan.
I koga sretnem na izlazu iz kina...?? masni i kosta
ja sam nosio onaj axov brojac, izbrojao sam njegovih 60ak komada, ali tesko je popratit kad su neke scene s masinerijama palac samo ide click click click
ali kad smo vec spomenuli brojanje, film je postavio rekord sluzbeni u povijesti po broju ubijenih u filmu (ubojstva koja se vide na ekranu, a ne sad neke bombe i to) mislim da je broj 286, nisam siguran..
eto
ramble on
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Kad smo vec kod filmova...veceras sam gledo JOHN RAMBO!!!
Odlican film, klasicni akcijski iz 80-tih godina. Doduse, prilicno krvav i brutalan, body count je prestrasan.
Eto, to je to...Rambo Wins!!!
e da ste barem ranije rekli - poslala bih sintiju s vama... ona brije na takve filmove, ali nema baš neku podršku u našem društvu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ja sam isto izgubio volju za pisanjem, sad mi je neka faza gdje PJ nije više u centru pažnje kao u cijeloj prošloj godini...need some break
Samo sam htio reći da sam vidio Into The Wild knjigu u Algoritmu za 105 kn ako još nekoga zanima. Meni se ne da peglat sa knjigom na eng.
Pitao sam da li ima HR verzija ali tip nije mi znao odgovoriti??
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ja sam isto izgubio volju za pisanjem, sad mi je neka faza gdje PJ nije više u centru pažnje kao u cijeloj prošloj godini...need some break
Samo sam htio reći da sam vidio Into The Wild knjigu u Algoritmu za 105 kn ako još nekoga zanima. Meni se ne da peglat sa knjigom na eng.
Svi smo u manje-više u nekoj sličnoj fazi. Zamislite da cijeli vikend (subota i nedjelja) nije bilo niti jednog jedincatog posta. Unbifakinlivbl!
Želim nas samo ovim putem zamoliti da se malo trgnemo. Ako je kriza s PJ to ne znači da ne možemo gadno ofopičarit, zar ne.
Čak ću se aktivirati i pripremiti igricu, jer ovako stvarno više ne ide.
Molba ide svima koji vide ovaj post - postajte bilo što pa makar i prazan post, sam radi provjere jesmo li još uvijek tu!
Inače, mi smo prošli tjedan bili na TBF-u u Akvarijusu i bilo je odlično. Odsvirali nekih 20-tak stvari, prilično žestko i zabavno. Jedini bed bio zbog utorka jer se nije moglo baš bančit!
Molba ide svima koji vide ovaj post - postajte bilo što pa makar i prazan post, sam radi provjere jesmo li još uvijek tu!
Inače, mi smo prošli tjedan bili na TBF-u u Akvarijusu i bilo je odlično. Odsvirali nekih 20-tak stvari, prilično žestko i zabavno. Jedini bed bio zbog utorka jer se nije moglo baš bančit!
u subotu bio u Pauku na Beatles Revival Bandu, Majkama i Urbanu...
"beatlesi"- skroz ih dobro decki skidaju... bilo je fora te stvari cut uzivo, smijesno mi je bilo kak je ekipa razdragano djuskala
majke - poslovicno odlicni dobri duh Bare i dalje vlada pozornicom, ziv je i drago mi je zbog toga...
urban - covjek mi je u zadnjih nekoliko koncerata opet sve bolji i bolji... jurasica, you'll miss him prestao je biti naporan i bezobrazan... go Damire, ajde vise s tim albumom na sunce
Pauk je bio ugodno popunjen, ali daleko od neke guzve... prostora za djuskanje dovoljno... nije bilo vruce... tuborg je prelos, bambus cisto fin...
bilo je lijepo probudit se drugo jutro s osmjehom na licu i stavit jos jednu koncertnu kvacicu.. .debelu... koji pussy post
možda je razlog nepostanju preko vikenda i to što je server foruma pao, barem ja cijelu nedjelju nisam mogla na ove stranice.
e da, ja sam mislio da je moj komp u banani!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
"beatlesi"- skroz ih dobro decki skidaju... bilo je fora te stvari cut uzivo, smijesno mi je bilo kak je ekipa razdragano djuskala
majke - poslovicno odlicni dobri duh Bare i dalje vlada pozornicom, ziv je i drago mi je zbog toga...
urban - covjek mi je u zadnjih nekoliko koncerata opet sve bolji i bolji... jurasica, you'll miss him prestao je biti naporan i bezobrazan... go Damire, ajde vise s tim albumom na sunce
Pauk je bio ugodno popunjen, ali daleko od neke guzve... prostora za djuskanje dovoljno... nije bilo vruce... tuborg je prelos, bambus cisto fin...
bilo je lijepo probudit se drugo jutro s osmjehom na licu i stavit jos jednu koncertnu kvacicu.. .debelu... koji pussy post
ja sam mislio ici na to, ali nekako se nije imalo para..
mislim da je zbog toga i premjesteno to sve s velesajma u pauk, i da je u pauku bilo komoda
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
joj ja sam jučer tolko toga htjela napisat, al forum nije radil... ne
živa sam, živčana... i kak to već ide. a rem ne sviraju na moj rođendan...
kakvu to igricu spremaš?
hej ljudi, ja opet na brzinu da vam se javim samo.
vas brucos moze da vam se pohvali da je ocistila semestar!
no, sledeci je odmah poceo i da vas ne smaram neorganizovanoscu mog faxa, samo vas pozdravljam-bas sam sinoc gledala nase klipove i nista,ono, vratila mi se boja u lice:)!!!!
pozdravljam vas!
Keep on rockin in the free world!!!!!!!!!!!
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
ja sam evo bila u nedjelju na giboniju... bilo zakon... bio je i urban... mislim da ću se zaletiti na slijedeći urbanov koncert definitivno... gdjegod bio....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Svi smo u manje-više u nekoj sličnoj fazi. Zamislite da cijeli vikend (subota i nedjelja) nije bilo niti jednog jedincatog posta. Unbifakinlivbl!
Želim nas samo ovim putem zamoliti da se malo trgnemo. Ako je kriza s PJ to ne znači da ne možemo gadno ofopičarit, zar ne.
I tako, čekam postove, da nas zbrojim!
To snih!
Super mi je ovaj post, fakat je vrijeme da se trgnemo i pocnemo redovito pisat o svemu i svacemu ak vec nema nekih PJ tema...
TBF koncert - standardno fenomenalan...sad vec imaju toliku hrpu odlicnih pjesama da mogu svirat do jutra bez da odviraju losu stvar. Jedno mi malo isla na zivce ona guzva, a posebno ekipa koja stalno sece unutra-van pa cak i kad znaju da svira zadnja stvar...ono, svi pjevaju u deliriju, a oni bas, bas tad moraju ici po cugu...
R.E.M. - nama vec padaju razne ideje za produzivanje naseg boravka u italiji u lipnju koji bi onda osim radioheada ukljucio i r.e.m., a jos ako i national uleti...
@tinna: bravo! samo naprijed u nove studentske pobjede i keep us posted!
Nikako mi ne uspijeva ponovno se registrirat na youkan, a naime pojavio se devede iz minkena, pa ak neko ima akaunt, volje, vremena, resursa...bio bih mu zahvalan
Nikako mi ne uspijeva ponovno se registrirat na youkan, a naime pojavio se devede iz minkena, pa ak neko ima akaunt, volje, vremena, resursa...bio bih mu zahvalan
15,9%
sljedeći tjedan smo u Zg povodom Youngovog koncerta, pa može i neki mini meet up čisto rekreativnog karaktera. A ja nosim ovo kome zatreba, kroz par dana će se valjda skinuti. Trenutno stoji ...
Comments
Je li se Ed u ITW pojavljuje kao glumac? Kao da sam svojevremeno čitao da je imao neku maalu ulogu..
Moram se uključit... a onaj frajer na golu! Nije on tamo da glumi drvo nego da pokuša nešto i obraniti. Stvarno, cijela obrana nam je u laganoj banani! I golman i većina obrambenih igrača su bili loši. Samo je pitanje može li se išta napravit do prvenstva, a odgovor je vjerojatno da se može malo. Ja čak brijem da bi Biliću bilo najbolje da napravi rez i stavi Ćoru na zadnjeg i onda oko njeg ekipirati obranu, jer bojim se da ćemo ovako neslavno završiti.:(
I tak ...
hm, ja ga nisam primijetila. ni kao statista, a kamoli da nešto kaže.
Ok, sad se vracam na pocetak
EDIT: Evo sad saznah da Ed tu glumi "Himself" a film je izašao 21 Decembra '07..
Film opisuju: "Life made him tough. Love made him strong. Music made him hard. Singer Dewey Cox overcomes adversity to become a musical legend".. Sve u svemu, biće i ovo interesting..
mislim da je napisao glazbu za taj film
dovoljna uloga?
Eto, to je to...Rambo Wins!!!
ali kad smo vec spomenuli brojanje, film je postavio rekord sluzbeni u povijesti po broju ubijenih u filmu (ubojstva koja se vide na ekranu, a ne sad neke bombe i to)
eto
ramble on
e da ste barem ranije rekli - poslala bih sintiju s vama...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
I tako, čekam postove, da nas zbrojim!
majke - poslovicno odlicni
urban - covjek mi je u zadnjih nekoliko koncerata opet sve bolji i bolji... jurasica, you'll miss him
e da, ja sam mislio da je moj komp u banani!!
ja sam mislio ici na to, ali nekako se nije imalo para..
mislim da je zbog toga i premjesteno to sve s velesajma u pauk, i da je u pauku bilo komoda
i REM vole Italiju:
July 2008
20th: Italy: Perugia, Parco Giuliana
21st: Italy: Verona, Arena
23rd: Italy: Naples, Mostra d’Oltremare
24th: Italy: Udine, Villa Manin
26th: Italy: Milan, Arena
brings back memories, kaj ne? ja bi se vratio
jos datuma:
http://remhq.com/news_story.php?id=668
Isss! IDem!!! Verona here I come!
Ajde, nije se moglo jucer na forum pa se nije ni moglo postat. AL zato smo mi, Neil Youngovci, to nadoknadili mailovima
živa sam, živčana... i kak to već ide. a rem ne sviraju na moj rođendan...
kakvu to igricu spremaš?
izgleda da ce biti jos nekoliko koncerata.
jel neko zna gdje mogu skinut reading 2006 i jel mi neko moze rec za neki dobar video converter
vas brucos moze da vam se pohvali da je ocistila semestar!
no, sledeci je odmah poceo i da vas ne smaram neorganizovanoscu mog faxa, samo vas pozdravljam-bas sam sinoc gledala nase klipove i nista,ono, vratila mi se boja u lice:)!!!!
pozdravljam vas!
Keep on rockin in the free world!!!!!!!!!!!
A human being that was given to fly...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Jesu The National i Modest Mouse predgrupe i u EU ili samo SAD? - pitanje drugo
5 svima
To snih!
Super mi je ovaj post, fakat je vrijeme da se trgnemo i pocnemo redovito pisat o svemu i svacemu ak vec nema nekih PJ tema...
TBF koncert - standardno fenomenalan...sad vec imaju toliku hrpu odlicnih pjesama da mogu svirat do jutra bez da odviraju losu stvar. Jedno mi malo isla na zivce ona guzva, a posebno ekipa koja stalno sece unutra-van pa cak i kad znaju da svira zadnja stvar...ono, svi pjevaju u deliriju, a oni bas, bas tad moraju ici po cugu...
R.E.M. - nama vec padaju razne ideje za produzivanje naseg boravka u italiji u lipnju koji bi onda osim radioheada ukljucio i r.e.m., a jos ako i national uleti...
@tinna: bravo! samo naprijed u nove studentske pobjede i keep us posted!
And echoes nobody hears, it goes, it goes, it goes
Like echoes nobody hears, it goes, it goes, it goes...
logičan komentar, zar ne?
e, i btw ste vidli da su maknuli s naslovnice i iz news sectiona vijest o stoneovoj genijalnoj pjesmi 'rock around barack'? i wonder why...:)
15,9%
sljedeći tjedan smo u Zg povodom Youngovog koncerta, pa može i neki mini meet up čisto rekreativnog karaktera. A ja nosim ovo kome zatreba, kroz par dana će se valjda skinuti. Trenutno stoji