Pearl Jam in Zagreb!

14104114134154161290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Cutki wrote:
    kolko cesto slusate Pearl Jam doma, u trenucima kad vam se bas slusa neka muzika, ne da vam se nista raditi...?

omjer bi bio 10:90 u korist druge muzike.
    za jednog fana slušam zastrašujuće malo pearl jama :D
    ali slušam puuuuuno glazbe općenito, tak da je količinski zapravo ok :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ja uopće ne slušam muziku... ništa doma... kad me nikad niti nema doma... eventualno u carismi, ako nije viki samnom, a u fiesti ne mogu jer mi kazić ne valja pa sam osuđena na milost radijskih dj-ejeva... sad su mi se i zvučnici na kućnom kinu pokvarili pa ni tu baš neću slušati... a mp3 player su mi potrgali na putu u poljsku, tak da ni na to više ne mogu ništa... jadna ja...
    ajmo umjesto glasanja za najbolju/najgoru/najšašaviju pjesmu glasati za kupnju koje stvarčice ćemo jurasici dati izdašne priloge/donacije (ne priznam studentski status jer vidim da masni ide na more, dakle, ima love...) :

a) kazić za auto sa USB priključkom
    b) novi mp3 player/ipod/iphone
    c) kućno kino sa DVD recordom

:):):) a jesam ga sada nasrala, ha?

inače, ako slušam, pj je 90% na repertoaru...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    PJ : ostalo - 90:10

podjednako bootovi i studijski albumi

Trenutno sam u toj fazi kad mi uši teško podnose bilo što osim Pearl Jama... A 10% ostalog je zapravo samo jedan bend tak da sam po pitanju muzike trenutno dosta ograničena... :D

Stanje se obično malo mijenja u desetom mjesecu kad počne sezona koncerata i brucošijada... :o:D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Samo da vas sve pozdravim i obznanim vam da nisam dobila vizu ovo ljeto i ne idem u kamp :(
    Malo sam koma ovih dana, al ce proci...nadam se da bismo mogli organizirat neko druzenje tu u mojim krajevima pred kraj ljeta, mozda kraj 8. ili cak 9. mjesec, dok je jos toplo. jedan vikend, lao rostilja, druzenje i PJ talk/pjesme...koncert :D

Inace, nisam jos stigla poslusat ono sto sam dobila od Paje (hvala), al dosta PJ dvd-a ceka da ih pogledam malo, hehe, pa onda slijede bootovi i przenje ;)

Zao mi je sto se nismo vidjeli nakon nedjelje, al sam bila zbilja luda. tako da se nisam bas javljala tu previse...jucer sam dosla doma.

jos sam htjela pitati...citala sam jucer o onom InMunich festivalu sto ce biti na kraju 8.mjeseca, pa me zanima da li netko namjerava ici? meni se svidja line up dosta, biti ce Sonic Youth, Iggy i Letu Stuke od kojih imam album i super su mi.
    a jos su tu Gustafi, hehe, pa ako nis, s njima cu se zabavit, naplesat i...napit.
    ide netko? Ja bih islaaaaa
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: hej crop, :( za vizu i :) za susret u rijeci
    baš sam danas mariju spomenula da smo pričale o mogućem susretu u rijeci pa je predložio da možemo obilježiti godišnjicu koncerta u rijeci kod tebe (je da je 26.9. srijeda, ali možemo vikend prije ili poslije)
    to ne bi trebalo biti baš tako teško - potrpamo se u par auta i za sat i 15 smo kod tebe... :D
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: hej crop, :( za vizu i :) za susret u rijeci
    baš sam danas mariju spomenula da smo pričale o mogućem susretu u rijeci pa je predložio da možemo obilježiti godišnjicu koncerta u rijeci kod tebe (je da je 26.9. srijeda, ali možemo vikend prije ili poslije)
    to ne bi trebalo biti baš tako teško - potrpamo se u par auta i za sat i 15 smo kod tebe... :D
    to je super, al je kraj 9. mjeseca, ne znam ako ce biti toliko toplo onda..i do onda ima dosta :(
    mislim, ja cu dolazit u ZG i prije toga cini mi se, pa cemo se vidjeti, ali...
  • pajo
    to je super, al je kraj 9. mjeseca, ne znam ako ce biti toliko toplo onda..i do onda ima dosta :(
    mislim, ja cu dolazit u ZG i prije toga cini mi se, pa cemo se vidjeti, ali...
    Iva: ma imaš pravo, a uostalom lako ćemo se dogovoriti kad se svi vratimo s mora i sl.
    a za inmusic festival još ne znamo jer postoji mogućnost da ću ja zbog posla morati :) biti na tom festivalu... vidjet ćemo, vjerojatno ćemo ići...
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: ma imaš pravo, a uostalom lako ćemo se dogovoriti kad se svi vratimo s mora i sl.
    a za inmusic festival još ne znamo jer postoji mogućnost da ću ja zbog posla morati :) biti na tom festivalu... vidjet ćemo, vjerojatno ćemo ići...
    morat ces biti tamo??? super.
    meni se svidja to, line up mi je dobar...
    Jos kad vam kazem da u 8.mjesecu najvjerojatnije idem na Cornella u Austriju i da cu ga jos i upoznati...:eek:
    To ti danas nisam rekla kad smo se cule... ;) detalje nekom drugom prilikom.

PS a kamo svi idete na more?
    masni je sad postao da ide u Makarsku, za Ivu i Ranka znam da idu na Peljesac ovo ljeto...a vi drugi? netko ide u moju blizinu kamo, zupaniju barem? moze i susjednu, istarsku :D
  • pajo
    Iva: mi na Korčulu, preko puta Ive i Ranka... :)

a za Cornella ćeš morat ispričati, zar ne? :D
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    ja sam od subote do negdje 23.7. u Omislju(Krk),
    onda train-Europe

:)
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • cropdustress
    Cutki wrote:
    ja sam od subote do negdje 23.7. u Omislju(Krk),
    onda train-Europe

:)
    U Omislju? Pa to je je tu blizu. :)

STa train Europe?
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    U Vodice... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Naša ekipa ide u Trogir pa na Brač, ali tek od 18.8. na dva tjedna!:)

Tu se krije i odgovor na pitanje o mogućem odlasku na InMusic festival, iako bi inače rado išli.

Mi smo inače fanovi Letu Štuka i to svi, a Janko obožava Mjesto za dvoje! Kad god dođemo u auto, on naručuje tu jedno te istu stvar po miljon puta!:D Moglo bi se reći da mu je nakon WWS to najbolja stvar!:)

Također suosjećamo s crop zbog nedobivanja vize!:(

Viđenje u Rijeci - interesting!:)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Ja sam mislio skočit na Inmusic, Iggy Pop je car, makar znam 10 pjesama :D...

Da li zna netko nešto konkretno o eventualnom koncertu Muse u Zg negdje u 10 mjesecu? Načuo sam nešto, a evo i neki link.... http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=113553

I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...

A sljedeći vikend je Istra rock festival kraj Labina, i zanimljiva je postava..Laibach, Let3, Zabranjeno Pušenje, Majke i još neki... Nadam se da ću se skrpat pa i otić barem jednu večer...

Onda vikend nakon toga je Viva la Pola :D..ali tamo sam pak sto posto siguran da ne idem...

I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca :) Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer :D

A meet u Rijeci, me likes meet u Rijeci!!
    Death or glory!

• lestes
    lestes Posts: 959
    Jos kad vam kazem da u 8.mjesecu najvjerojatnije idem na Cornella u Austriju i da cu ga jos i upoznati...:eek:

:eek: pričaj :)

ja najvjerojatnije na lastovo 19.-24.7. al to je teren.
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Ja bih u Pulu na Disciplinu kičme, gledala sam ih u KSET-u prije nešto godina i bili su baš super, a na Igija i cijeli fest bih jako rado.

Al niš od svega toga.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Rijeka wrote:

Da li zna netko nešto konkretno o eventualnom koncertu Muse u Zg negdje u 10 mjesecu? Načuo sam nešto, a evo i neki link.... http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=113553

I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...

I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer

http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974

na gornjem linku imas nesto o Muse u ZG... ekipa iz Lupe koji su radili PJ u ZG se na HR forumu raspituju da li ljude zanima Muse... datum bi bio 09.10. ... navodno je sa agentom sve dogovoreno, samo se ceka potpisivanje ugovora... drugim rijecima, nista nije dogovoreno :D

ja ih vidio 2003. i bila mi je predobra svirka... tada sam znao samo onu "Time is running out"...

glede Arcade Fire, to bi htio vidjeti.. ma doci ce oni i do nas... pokusavaju ih dofurati vec neko vrijeme tako da sam optimist :)

a za Urbana i Laufer se uvijek nađe benzina u autu :) potegli jednom do ljubljane i bila odlicna svirka... jel tak jurasica? :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • cropdustress
    Ja bi na Arcade Fire :)
    Sa Muse nisam upoznata, al me zanima...
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Ma vid' mene blesavu, samo da se očitujem u vezi pobjednika našeg Kupa:

Još bih samo rekla, kao što na telki komentiraju pobjednike (a slično i masovne ubojice): "drago mi je da je pobijedila, znala sam da ima potencijala"

poglečte samo moj signature ;)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Kaj je to Muse, nekaj za prigrist?!?:D:D

Znam jednu pjesmu! Ovo-ono... Mislim znam za njih ovak po imenu - to su neki gay englezi ili ...

Arcade Fire - to je već druga priča!:) Fini bend! Nije mi sjeo baš onak skroz, ali su tak na blizu 80%!:D Bilo bi ih lijepo vidjeti u živo!