steta sto sam i ja bio jedan od tih sto su kliknuli u isto vrijeme
Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..
Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..
Exactly!
Potpisujem svaku rijec, toliko mi se sve zgadi kad vidim te likove u i oko HNS-a da sam takodjer odlucio se ne prijavljivat...ne znam, kad cujes da tipa 10% karata ide "prijateljima" saveza, 2% je rezerva itd...:mad:
hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context
just a stranger in a strange land... i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!
just a stranger in a strange land... i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!
how does one say 'cheers' in croatia???
Iva: Hi Steve! I see some explanations are in order.
1. The girl is some wannabe actress/singer/Godknowswhat.
2. When you see pajo posting with 'Iva:' written at the beginning it's actually me, Iva, pajo's wife.
3. Now that we've adopted you to this thread it's only decent that you know who's who, right?
4. We say BOK in the part of Croatia where pajo and I live. So, in a nutshell:
Bok Steve!
Dobih na poklon jedan lijepi CD s raznim Pearl Jam - Ed pjesmuljcima (sprzeno ofkors), a najbolje od toga je da ima na hrpici 24 stvari Eddie Vedder - acoustic songs. Very nice ofkors
Ne znam odakle to prav zaprav, frendica rekla da je to sam skinula s neta (torrenti) i fakat, kad se odgugla ispadaju samo takvi sajtovi, nema vise infoa.
Nisam sve jos uspjela poslusat, al to bi cini mi se bile 24 edove solo izvedbe na djitari (ima par i electric) s raznih koncerata (?).
Dal koga jos to zanima pa da sprzim? Il svi to vec imate, a ja luzerica kasnim??
PS: Ima izmedju ostalog i Unplugged and undrugged (Bootleg/Unauthorized) - a compilation of performances from their MTV Unplugged show in 1992, from the Fox theatre show in Atlanta in 1994, as well as other shows from the early 90s.
Gore je i Satan's Bed al ga je netko nazvao Already in love!
uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn, ali eto jucer smo otisli na kostin prijedlog do bogoviceve i imali smo sta vidjet..
kad smo otkrili da u bulldogu ekšli postoji klub koji radi poslije 21 (do tad je caffe ), i da imaju kvalitetan jazz/soul/stogod program kroz cijeli radni tjedan, otisli smo pogledati bianca band trio sinoc i - preugodno se iznenadili
najava je glasila: pop rock - acoustic obrade norah jones, rem, queen, itd da dalje ne nabrojavam..
cura nasih godina na gitari, jos jedna (glavnija gitara), i udaraljke/truba (ili trompon )
sviralo se svasta, od gore spomenutih obrada, napomenuo bih jos izvedbe little wing sa solazom hendrixa na trubi (moj favorit veceri definitivno ), nirvanin čovjek koji vlada svijetom, moolight shadow, everybody hurts, here i go again od whitesnake-a, time of your life green day-ja, i svih onih hitova koje pjevusite i znate, a mozda ne znate autora..
cura ima glas stvarno slican onom u nore đones, pa si prevedite to u gornje pjesmuljke i dobit cete 2h uzivancije..
slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar
pozdrav
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
U nedjelju!
Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze
U nedjelju!
Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze
A di je moja NY ekipa?
E meetup bi bio stvarno slag na tortu...tj zasecerena tresnja na totalno anti-dijabeticarskom slagu na torti sa biskvitom od punomasnog maslaca punjenog pekmezom od marelica.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
U nedjelju!
A di je moja NY ekipa?
jeeeee... ja nosim ovu tortu koju je domagoj opisao...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
U nedjelju!
Iva: jipi!mi meremo! samo nam recite kad je tih vaših par sati za ubiti...
Iva: jipi!mi meremo! samo nam recite kad je tih vaših par sati za ubiti...
U Zgb smo u nedjelju oko 13:00, a za Ri bi krenuli negdje oko 5-6, još ne znamo, moram se dogovoriti s mozgom operacije. U svakom slučaju nedjelja popodne je u igri..
Imaš neke topiće za predstavljanje, ali nije nužno. Možeš se tu nama predstaviti ako želiš, čisto onako okvirno, ne trebaš ulaziti u brojeve računa, nekretnine u posjedu i sl...
Enivej, dobrodošao još jednom, ako imaš kakvih pitanja ne ustručavaj se i uživaj..
evo ja sam ovdje novi,pa se još malo gubim,al eto našao sam "naš domaći" topic!
može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S
hej!
dobrodošao!
već dugo nam nitko novi nije došao
malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri
pa nakon 850 stranica pisanja,bilo bi i čudno da se ne znate
pa evo onda par riječi:
skoro 19 godina (vjerovatno najmlađi ovdje),iz Čakovca.
slušam PJ intenzivno kojih 5 godina i mogu reći da mi je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila
ispunio sam si životni san>>>da odem na PJ-ov koncert ( i nadam se da će se to ponoviti)
navijam za Arsenal,nadam se da neće biti problema zbog toga i tako...
i da,moje ime se piše slično kao Vedder,na što sam posebno ponosan
e još jedno pitanje:i inače nema avatara,sigova i ostalih "grafičkih" stvari ili je to samo meni?
malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri
Iva: tak je gunner_v! dobrodošao! najbolje ti je da ako si negdje blizu zg odmah dođeš u nedjelju na meet-up pa si to riješio jer ćeš nas onda i ti znati! ako ne možeš, opet dobro, vidimo se ovdje!
edit: sad nakon tvog edita vidim da si iz Čk pa pretpostavljam da nećeš doći na meet-up, ali nema frke, budeš drugi put!
ja sam ti Iva, moj muž je pajo (Mario) pa ja postam pod njegovim nickom... a kad on dođe doma, onda ćeš dobiti i odgovor na ovo s Arsenalom...:)
bok, gunner_v dobrodošao!
ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a
avatara nema, al sig kolko vidim već imaš
skoro pa susjedi
vidim da nema avatara :( a u potpisu su obično "sigovi" odnosno nekakve slikice,pa sam na to mislio,ako se ikako mogu stavljati slike... očito ne...
da,zaboravio sam reći:
uređivao sam/pisao sam jedan blog o pearl jamu ( možda ste bili na njemu http://www.pearl-jam.bloger.hr ) al je blog nešto poludio pa sam se sada prebacio na novi>zašto to govorim> bile su stavljane ankete vezane uz PJ,a zadnja je bila "koja vam je najbolja pjesma sa VS-a" al se u međuvremenu stranica raspala pa sad imam .... od toga. pa bi vas zamolio,kad to opet vratim u normalu ako biste mogli glasati
daj mi još molim te reci:ti se sviđa ona ideja da pišem o PJovim pjesmama?prvi primjer je bio "even flow"-al već onda je blog počeo "štekati" pa nisam mogao staviti spot nit slike vezane uz pjesmu,ništa,al sad radim na tome
nisam čuo nikakve komentare o toj ideji,pa ne znam jel to bilo zanimljivo ili bezveze...
VS anketa će ići ispočetka,kad se malo uhodam jer je sve otišlo k vragu... :(
Comments
Exactly!
Potpisujem svaku rijec, toliko mi se sve zgadi kad vidim te likove u i oko HNS-a da sam takodjer odlucio se ne prijavljivat...ne znam, kad cujes da tipa 10% karata ide "prijateljima" saveza, 2% je rezerva itd...:mad:
edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:
whoa! pajo! who is that???
just a stranger in a strange land...
how does one say 'cheers' in croatia???
1. The girl is some wannabe actress/singer/Godknowswhat.
2. When you see pajo posting with 'Iva:' written at the beginning it's actually me, Iva, pajo's wife.
3. Now that we've adopted you to this thread it's only decent that you know who's who, right?
4. We say BOK in the part of Croatia where pajo and I live. So, in a nutshell:
Bok Steve!
Dobih na poklon jedan lijepi CD s raznim Pearl Jam - Ed pjesmuljcima (sprzeno ofkors), a najbolje od toga je da ima na hrpici 24 stvari Eddie Vedder - acoustic songs. Very nice ofkors
Ne znam odakle to prav zaprav, frendica rekla da je to sam skinula s neta (torrenti) i fakat, kad se odgugla ispadaju samo takvi sajtovi, nema vise infoa.
Nisam sve jos uspjela poslusat, al to bi cini mi se bile 24 edove solo izvedbe na djitari (ima par i electric) s raznih koncerata (?).
Dal koga jos to zanima pa da sprzim? Il svi to vec imate, a ja luzerica kasnim??
PS: Ima izmedju ostalog i Unplugged and undrugged (Bootleg/Unauthorized) - a compilation of performances from their MTV Unplugged show in 1992, from the Fox theatre show in Atlanta in 1994, as well as other shows from the early 90s.
Gore je i Satan's Bed al ga je netko nazvao Already in love!
tenks
bok, steve
kad smo otkrili da u bulldogu ekšli postoji klub koji radi poslije 21 (do tad je caffe
najava je glasila: pop rock - acoustic obrade norah jones, rem, queen, itd da dalje ne nabrojavam..
cura nasih godina na gitari, jos jedna (glavnija gitara), i udaraljke/truba (ili trompon
sviralo se svasta, od gore spomenutih obrada, napomenuo bih jos izvedbe little wing sa solazom hendrixa na trubi (moj favorit veceri definitivno
cura ima glas stvarno slican onom u nore đones, pa si prevedite to u gornje pjesmuljke i dobit cete 2h uzivancije..
slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar
pozdrav
Iva: a daj, pa znamo mi da ste vi takvi momci... ne mora te sad biti sram...
a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along!
Ovo definitivno nije hard to imagine...
Nego, kad je sljedeći meet-up?
A di je moja NY ekipa?
E meetup bi bio stvarno slag na tortu...tj zasecerena tresnja na totalno anti-dijabeticarskom slagu na torti sa biskvitom od punomasnog maslaca punjenog pekmezom od marelica.
predobro
Bok Steve!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
jeeeee...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
U Zgb smo u nedjelju oko 13:00, a za Ri bi krenuli negdje oko 5-6, još ne znamo, moram se dogovoriti s mozgom operacije. U svakom slučaju nedjelja popodne je u igri..
evo ja sam ovdje novi,pa se još malo gubim,al eto našao sam "naš domaći" topic!
može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S
Imaš neke topiće za predstavljanje, ali nije nužno. Možeš se tu nama predstaviti ako želiš, čisto onako okvirno, ne trebaš ulaziti u brojeve računa, nekretnine u posjedu i sl...
Enivej, dobrodošao još jednom, ako imaš kakvih pitanja ne ustručavaj se i uživaj..
Iii, ja sam Viktor aus Rijeka..
hej!
dobrodošao!
već dugo nam nitko novi nije došao
pa nakon 850 stranica pisanja,bilo bi i čudno da se ne znate
pa evo onda par riječi:
skoro 19 godina (vjerovatno najmlađi ovdje),iz Čakovca.
slušam PJ intenzivno kojih 5 godina i mogu reći da mi je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila
ispunio sam si životni san>>>da odem na PJ-ov koncert ( i nadam se da će se to ponoviti)
navijam za Arsenal,nadam se da neće biti problema zbog toga
i da,moje ime se piše slično kao Vedder,na što sam posebno ponosan
e još jedno pitanje:i inače nema avatara,sigova i ostalih "grafičkih" stvari ili je to samo meni?
edit: sad nakon tvog edita vidim da si iz Čk pa pretpostavljam da nećeš doći na meet-up, ali nema frke, budeš drugi put!
ja sam ti Iva, moj muž je pajo (Mario) pa ja postam pod njegovim nickom... a kad on dođe doma, onda ćeš dobiti i odgovor na ovo s Arsenalom...:)
ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a
avatara nema, al sig kolko vidim već imaš
skoro pa susjedi
vidim da nema avatara :( a u potpisu su obično "sigovi" odnosno nekakve slikice,pa sam na to mislio,ako se ikako mogu stavljati slike... očito ne...
da,zaboravio sam reći:
uređivao sam/pisao sam jedan blog o pearl jamu ( možda ste bili na njemu http://www.pearl-jam.bloger.hr ) al je blog nešto poludio pa sam se sada prebacio na novi>zašto to govorim> bile su stavljane ankete vezane uz PJ,a zadnja je bila "koja vam je najbolja pjesma sa VS-a" al se u međuvremenu stranica raspala pa sad imam .... od toga. pa bi vas zamolio,kad to opet vratim u normalu ako biste mogli glasati
uff,jesam naporan! tek došao a već spammam
to je tvoj blog bil! glasala sam ja za pjesme...
čak su mi sad dobri bili oni pollovi na porchu, a nedostatku snihovih igrica
mi malo mučenja
zaboravila sam reć... nisi najmlađi
zapravo nije baš moj,ja sam drugi urednik/pisac
daj mi još molim te reci:ti se sviđa ona ideja da pišem o PJovim pjesmama?prvi primjer je bio "even flow"-al već onda je blog počeo "štekati" pa nisam mogao staviti spot nit slike vezane uz pjesmu,ništa,al sad radim na tome
nisam čuo nikakve komentare o toj ideji,pa ne znam jel to bilo zanimljivo ili bezveze...
VS anketa će ići ispočetka,kad se malo uhodam jer je sve otišlo k vragu... :(