Pearl Jam in Zagreb!

1414415417419420860

Comments

• RijekaRijeka Posts: 801
    masni wrote:
    steta sto sam i ja bio jedan od tih sto su kliknuli u isto vrijeme :D

Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..
    Death or glory!

• pajopajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    Ja nisam ove godine i za ovo prvenstvo. Nakon "popušenih" karata za EP 2004, SP 2006 i kvalifikacijsku tekmu protiv Engleske na Wembleyu jednostavno sam odlučio bojkotirati kupovinu ulaznica preko ove gamadi od Hns-a. Gadi mi se taj sistem jedna karta običnim smrtnicima, pa 10 komada sponzorima i hrvatskim selebritijima..Stoka sitnog zuba, važno da će svaka Severina, Antonija Šola i slični biti nasumično izvučeni iz bubnja..

Exactly!
    Potpisujem svaku rijec, toliko mi se sve zgadi kad vidim te likove u i oko HNS-a da sam takodjer odlucio se ne prijavljivat...ne znam, kad cujes da tipa 10% karata ide "prijateljima" saveza, 2% je rezerva itd...:mad:
    Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?' :)

edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    pajo wrote:
    Iva: slažem se s obojicom, ali ipak, imam jedno pitanje: 'who the hell is Antonija Šola?' :)

edit: pitala sam prijatelja gugla i evo što je rekao: http://www.antonijasola.info/5.aspx fascinating!!! :eek:

whoa! pajo! who is that??? :D
    I love to turn you on
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context :D
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    elcielo wrote:
    hahaha, when i see this part of the thread through your eyes, steve, it looks hilarious being taken out of context :D

just a stranger in a strange land... :D i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!

how does one say 'cheers' in croatia???
    I love to turn you on
    just a stranger in a strange land... :D i hope that girl wasn't pajo's sister! :eek: who is that anyway? oh well. i love coming to this thread and saying hello - thanks for the hello back!

how does one say 'cheers' in croatia???
    Iva: Hi Steve! I see some explanations are in order. :D
    1. The girl is some wannabe actress/singer/Godknowswhat.
    2. When you see pajo posting with 'Iva:' written at the beginning it's actually me, Iva, pajo's wife. :)
    3. Now that we've adopted you to this thread it's only decent that you know who's who, right?
    4. We say BOK in the part of Croatia where pajo and I live. So, in a nutshell:
    Bok Steve! :D
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Hej svi! + Bok Steve! ;)

Dobih na poklon jedan lijepi CD s raznim Pearl Jam - Ed pjesmuljcima (sprzeno ofkors), a najbolje od toga je da ima na hrpici 24 stvari Eddie Vedder - acoustic songs. Very nice ofkors ;)
    Ne znam odakle to prav zaprav, frendica rekla da je to sam skinula s neta (torrenti) i fakat, kad se odgugla ispadaju samo takvi sajtovi, nema vise infoa.

Nisam sve jos uspjela poslusat, al to bi cini mi se bile 24 edove solo izvedbe na djitari (ima par i electric) s raznih koncerata (?).

Dal koga jos to zanima pa da sprzim? Il svi to vec imate, a ja luzerica kasnim?? ;)

PS: Ima izmedju ostalog i Unplugged and undrugged (Bootleg/Unauthorized) - a compilation of performances from their MTV Unplugged show in 1992, from the Fox theatre show in Atlanta in 1994, as well as other shows from the early 90s.
    Gore je i Satan's Bed al ga je netko nazvao Already in love! :D
    shela, sprži meni, može?
    tenks :)
  • lesteslestes Posts: 959
    možeš i meni, shela? :) hvala

bok, steve :)
  • masnimasni Posts: 1,657
    uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn, ali eto jucer smo otisli na kostin prijedlog do bogoviceve i imali smo sta vidjet..

kad smo otkrili da u bulldogu ekšli postoji klub koji radi poslije 21 (do tad je caffe :D ), i da imaju kvalitetan jazz/soul/stogod program kroz cijeli radni tjedan, otisli smo pogledati bianca band trio sinoc i - preugodno se iznenadili :)

najava je glasila: pop rock - acoustic obrade norah jones, rem, queen, itd da dalje ne nabrojavam..

cura nasih godina na gitari, jos jedna (glavnija gitara), i udaraljke/truba (ili trompon :) )

sviralo se svasta, od gore spomenutih obrada, napomenuo bih jos izvedbe little wing sa solazom hendrixa na trubi (moj favorit veceri definitivno :) ), nirvanin čovjek koji vlada svijetom, moolight shadow, everybody hurts, here i go again od whitesnake-a, time of your life green day-ja, i svih onih hitova koje pjevusite i znate, a mozda ne znate autora..
    cura ima glas stvarno slican onom u nore đones, pa si prevedite to u gornje pjesmuljke i dobit cete 2h uzivancije..

slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar :)

pozdrav
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    uglavnom, svi koji me znate znate isto tako da kosta i ja nismo neki fensi tipovi koji izlaze u bulldog xl i tamo piju pive za 30ak kn

Iva: a daj, pa znamo mi da ste vi takvi momci... ne mora te sad biti sram... ;)
    masni wrote:
    slijedeca svirka im je 18.3. na istom mjestu, a kosta vec preko fejsbuka obradjuje biancu da se black uvrsti na repertuar :)

a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along! :)
  • pajo wrote:
    a ako to napravi, e onda dolazi 15-ak debila pa da vidiš sing-along! :)

Ovo definitivno nije hard to imagine... :D I još k tome, svi u PJ majicama... :D

Nego, kad je sljedeći meet-up? :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...

• Nego, kad je sljedeći meet-up? :)
    U nedjelju!
    Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze :)

A di je moja NY ekipa?
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Bok Steve! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • killroykillroy Posts: 739
    U nedjelju!
    Ne znam da li smo obznanili, al Neil Young-ovci se vracaju u nedjelju popodne iz Beca, a Ri dio ekipe ima par sati za ubiti pa ne bi bilo lose da se nadjemo svi...tko moze :)

A di je moja NY ekipa?

E meetup bi bio stvarno slag na tortu...tj zasecerena tresnja na totalno anti-dijabeticarskom slagu na torti sa biskvitom od punomasnog maslaca punjenog pekmezom od marelica.
  • masnimasni Posts: 1,657
    iz det ivn posibl? :D

predobro :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Shela, može i meni jedan cd :) thanks

Bok Steve!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    U nedjelju!

A di je moja NY ekipa?

jeeeee... :) ja nosim ovu tortu koju je domagoj opisao... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    U nedjelju!
    Iva: jipi!mi meremo! samo nam recite kad je tih vaših par sati za ubiti...
    pajo wrote:
    Iva: jipi!mi meremo! samo nam recite kad je tih vaših par sati za ubiti...

U Zgb smo u nedjelju oko 13:00, a za Ri bi krenuli negdje oko 5-6, još ne znamo, moram se dogovoriti s mozgom operacije. U svakom slučaju nedjelja popodne je u igri..
    Death or glory!

• Gunner_VGunner_V Posts: 230
    pozdrav ljudi!

evo ja sam ovdje novi,pa se još malo gubim,al eto našao sam "naš domaći" topic! :D

može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S
    Hej oh, dobrodošao..

Imaš neke topiće za predstavljanje, ali nije nužno. Možeš se tu nama predstaviti ako želiš, čisto onako okvirno, ne trebaš ulaziti u brojeve računa, nekretnine u posjedu i sl... :D

Enivej, dobrodošao još jednom, ako imaš kakvih pitanja ne ustručavaj se i uživaj..

Iii, ja sam Viktor aus Rijeka..
    Death or glory!

Gunner_V wrote:
    pozdrav ljudi!

evo ja sam ovdje novi,pa se još malo gubim,al eto našao sam "naš domaći" topic! :D

može li mi samo neko reći,jel se trebam gdje predstavljati,jer nisam našao nikakav topic s tim :S

hej!
    dobrodošao!

već dugo nam nitko novi nije došao :)

malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri :)
    hvala na dobrodošlici! :D

pa nakon 850 stranica pisanja,bilo bi i čudno da se ne znate :)

pa evo onda par riječi:

skoro 19 godina (vjerovatno najmlađi ovdje),iz Čakovca.
    slušam PJ intenzivno kojih 5 godina i mogu reći da mi je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila :D
    ispunio sam si životni san>>>da odem na PJ-ov koncert ( i nadam se da će se to ponoviti)
    navijam za Arsenal,nadam se da neće biti problema zbog toga :D i tako...
    i da,moje ime se piše slično kao Vedder,na što sam posebno ponosan :)

e još jedno pitanje:i inače nema avatara,sigova i ostalih "grafičkih" stvari ili je to samo meni?
    elcielo wrote:
    hej!
    dobrodošao!

već dugo nam nitko novi nije došao :)

malo će ti trebati da skužiš da se mi između uglavnom znamo (što od zajedničkih PJ turneja, što od redovitih meet-upova), ali nemoj da te to obeshrabri :)
    Iva: tak je gunner_v! dobrodošao! najbolje ti je da ako si negdje blizu zg odmah dođeš u nedjelju na meet-up pa si to riješio jer ćeš nas onda i ti znati! ako ne možeš, opet dobro, vidimo se ovdje! :)

edit: sad nakon tvog edita vidim da si iz Čk pa pretpostavljam da nećeš doći na meet-up, ali nema frke, budeš drugi put!

ja sam ti Iva, moj muž je pajo (Mario) pa ja postam pod njegovim nickom... a kad on dođe doma, onda ćeš dobiti i odgovor na ovo s Arsenalom...:)
    bok, gunner_v :D dobrodošao!
    ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a :D
    avatara nema, al sig kolko vidim već imaš :p
    lestes wrote:
    bok, gunner_v :D dobrodošao!
    ti si malo sjevernije od mene...ja sam iz vž-a
    avatara nema, al sig kolko vidim već imaš

skoro pa susjedi :)

vidim da nema avatara :( a u potpisu su obično "sigovi" odnosno nekakve slikice,pa sam na to mislio,ako se ikako mogu stavljati slike... očito ne...

da,zaboravio sam reći:
    uređivao sam/pisao sam jedan blog o pearl jamu ( možda ste bili na njemu http://www.pearl-jam.bloger.hr ) al je blog nešto poludio pa sam se sada prebacio na novi>zašto to govorim> bile su stavljane ankete vezane uz PJ,a zadnja je bila "koja vam je najbolja pjesma sa VS-a" al se u međuvremenu stranica raspala pa sad imam .... od toga. pa bi vas zamolio,kad to opet vratim u normalu ako biste mogli glasati :D

uff,jesam naporan! tek došao a već spammam
    slikica nema :(

to je tvoj blog bil! glasala sam ja za pjesme... :D
    čak su mi sad dobri bili oni pollovi na porchu, a nedostatku snihovih igrica :D fali
    mi malo mučenja ;)

zaboravila sam reć... nisi najmlađi ;)
    lestes wrote:
    to je tvoj blog bil! glasala sam ja pjesme... :D

zapravo nije baš moj,ja sam drugi urednik/pisac :)

daj mi još molim te reci:ti se sviđa ona ideja da pišem o PJovim pjesmama?prvi primjer je bio "even flow"-al već onda je blog počeo "štekati" pa nisam mogao staviti spot nit slike vezane uz pjesmu,ništa,al sad radim na tome :D
    nisam čuo nikakve komentare o toj ideji,pa ne znam jel to bilo zanimljivo ili bezveze...

VS anketa će ići ispočetka,kad se malo uhodam jer je sve otišlo k vragu... :(
Sign In or Register to comment.