Pearl Jam in Zagreb!

1409410412414415860

Comments

• jurasicajurasica Posts: 1,534
    evo, sad je frendica bila kod mene i ispričala kak je njen bratić prije 2 tjedna bio na havajima (inače je rođen u americi i tam živi) i pogodite koga je upoznao i družio se s njim cijeli tjedan?!?! :) sa eddijem! nemreš vjerovati... :) čekam detaljnije informacije... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    uuuuu...najs... if aj kud onli bi in his šuz:D
    brze nabavi jos informacija:)

btw, neki imaju srece i s njim surfaju, dok ga ja sanjam (znam da nisam jedini:D) i
    ugovaram novi koncert u ZGu:D:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljosiljo Posts: 2,203
    dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)

mi lajk litl brdi :)

June 12-15?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    tko ide na bonnaroo?

nisam!

:D
  • siljo wrote:
    mi lajk litl brdi :)

June 12-15?

aha....baš bi se mogli kolektivno zaletit:) netko donira kadu, netko vesla,...
    samo se moramo organizirat....:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljosiljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    tko ide na bonnaroo?

nisam!

:D

morao bi imati bezobrazno puno novaca da bi potegnuo u tenesi zbog festivala...

dakle, nisam! :)

ali... mogli bi cuti i neke druge vijesti, ne samo B....
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • killroykillroy Posts: 739
    ma svi znamo da je bonnaroo i tak samo festival za zagrijavanje za novu europsku turneju...

A di bi isli nakon sta izdaju novi album? Ne valjda po americkom jugu! :D
  • Mislim da me nece vidjeti taj Bonnaroo, iako svi znate da bih isla svakamo za njih...al ovo ljeto nis...ja se iskreno nadam da nece dolaziti k nama jer sad ne mogu nis priustit i vezana sam za posao do 9.mj...

A Bonnaroo je sto posto...a mozda i jos koji koncert...:o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masnimasni Posts: 1,657
    mogli bi kolektivno odsanjat jednu da idemo svi tamo :)

novi albumcek, a?
    mislim da ce biti grejp na coveru..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Ja se najiskrenije nadam da će biti i nekakvih other koncerata u US&A nakon tog Bonaru-a ;)

Večeras u Ri ima svega...Ima Đibonija 20 metara od mene, ima TBF i Majke 50 m od mene, ima Maškarani maraton Radio Rijeke 35 m od mene, ima i Carnival Party 57 m od mene :D... A vrijeme je užasno, totalna katastrofa. Lije ko iz kabla, a i ovi koncerti koji se odvijaju uz riječku "rivu" su malo jelte opasni jer nikad ne znaš kad i kako će se pijani Rumunj odlučiti usidrit brod :D...

Sutra Karneval u Rka...Ne ide se jer mi je predaleko :D...
    Death or glory!

• killroykillroy Posts: 739
    Fino je kod vas u Rijeci. TBF i Majke, super...definitivno se isplati pogledat. Tu je isto sad neka jadna kisa pocela padat, totalno bezveze.

E, ko za sutra jos treba prijevoz do elcielo?
    Za sad su u igri masni i kosta, znaci jos dvoje stanu + jedan u gepek. :)
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    u koliko je onda kolektivno okupljanje sutra?
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: evo nas opet doma. okupljanje je od 15h nadalje za ove koji su sjedili na ušima (očima) dok se o tome pričalo (pisalo) :D.
    helena, mi ćemo ići oko tri pa se ujutro čujemo za prijevoz. anyone else? štreberica aka lestes? ;)
    i da, ana, ne da mi se radit povrtnu salaticu pa ću napravit onu s tunom i povrćem, close enoguh, i hope... a dio peciva tj kruhića za paštetu od tune se već radi...:)
  • hey, pozdrav svima...sigurno se sad lijepo družite kod Ane.
    Nadam se kasnijem izvještaju ako ima i slika bilo bi lijepo.

Vijesti za novi album me jako vesele naravno.

Danas sam opet vodio familiju na utakmicu, ove moje Riječanke postale su velike Jugove navijačice, jedva čekaju ići na utakmicu :D
    i danas je bilo veselo, Jug-Mladost 14-8 :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    hej niko, tek sutra je druženje :)

zapravo, došla sam ovdje reći nešto totalno nevezano za meet-up.

vidjela sam u zagrebačkom profil megastoreu posebnu akciju za brdo albuma, a između njih i PJ.

uglavnom, za 99 kuna možete kupiti i 'ten' i 'vs.' ako netko još nema :)
    ponavljam, sve skupa je 99 kuna.

a našla sam i superduperkul PJ poster s naslovnicom kompilacije 'rearviewmirror', za 39 kuna. :)
  • pajo wrote:
    Iva: evo nas opet doma. okupljanje je od 15h nadalje za ove koji su sjedili na ušima (očima) dok se o tome pričalo (pisalo) :D.
    helena, mi ćemo ići oko tri pa se ujutro čujemo za prijevoz. anyone else? štreberica aka lestes? ;)
    i da, ana, ne da mi se radit povrtnu salaticu pa ću napravit onu s tunom i povrćem, close enoguh, i hope... a dio peciva tj kruhića za paštetu od tune se već radi...:)

super! hvala!:)

btw fritule sam napravila...samo ih probajte kritizirat..prvi put sam ih radila:)
    - Marlene Dietrich
  • usput tek sam sad skužila da u onom članku u kojem jeff najavljuje novi album kaže i da će bit nekoliko koncerata, a jedan od njih će bit vjerojatno objavljen i idući tjedan...
    tako da ona birdie ipak vjerojatno samo bonnaroo najavljuje:(
    - Marlene Dietrich
  • lesteslestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    vidjela sam u zagrebačkom profil megastoreu posebnu akciju za brdo albuma, a između njih i PJ.

uglavnom, za 99 kuna možete kupiti i 'ten' i 'vs.' ako netko još nema
    ponavljam, sve skupa je 99 kuna.

a našla sam i superduperkul PJ poster s naslovnicom kompilacije 'rearviewmirror', za 39 kuna.
    kul. s obzirom da mi je sestra prisvojila ten... :mad: ah, ta braća :D;)
    uživajte danas! uvjerena sam da budete :) mogla bi i ja pogledat samce ovaj tjedan... :)
    hvala I & P na ponudi :) drugi put :D
    bit ce veselo danas :)

killroyev auto dolazi oko 16.30 :)

i buduci da svi nesto nose, i mi cemo donjet jedno iznenadjenje :)

teazer: ne moze se jest ;)
    ne gledate valjda into the wild?? :(
    ajd javite kak je (bilo) i kaj sam lijepog i finog propustila ;):)

ante je mislima s nama, doći će kad uspije i još je živ :)
  • lestes wrote:
    Issss Ubit cu masnog!!!! :mad:
    Ocu i ja gledat.
    Danas sam gledala RI karneval na kanalu Ri :p I to je
    neka vrsta ITW :D
  • lestes wrote:
    ajd javite kak je (bilo) i kaj sam lijepog i finog propustila ;):)

ante je mislima s nama, doći će kad uspije i još je živ :)
    Ej, di si njega nasla? Ispario je, nema ge nigdje :confused:
    I zasto nisi na msn-u? Ja sam upalila trillian nakon hibernacije i sad
    nema nikoga...
    nadam se da ste se zabavili na meetupu, il se jos zabavljate into the wild...
    Ej, di si njega nasla? Ispario je, nema ge nigdje :confused:
    I zasto nisi na msn-u? Ja sam upalila trillian nakon hibernacije i sad
    nema nikoga...
    nadam se da ste se zabavili na meetupu, il se jos zabavljate into the wild...
    gmail :) prezauzet je s poslom, al bude ok uskoro :)

ok, sad vidim da si odgovorila :o
  • lestes wrote:
    gmail :) prezauzet je s poslom, al bude ok uskoro :)

ok, sad vidim da si odgovorila :o
    Da, tek sam sam odgovorila...
    a da mi tu ne spamamo nego chattamo negdje? :D
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Našli ste nothingmana, super...ni traga ni glasa od njega već neko vrijeme...

E, da. Bio neki karneval danas u gradu, tražio sam parking 45 min kad sam dolazio s posla, kasnije se malo spustio u grad taman da pogledam kako Halubajci zatvaraju feštu...I da, karneval je baš ITW, pogotovo ako dolaziš iz grupe koja se maškarala u Fear Factor, al valjda će tipu bit dobro...

Nadam se da je meet super (kao može bit nekako drukčiji), ako gledate ITW imajte obzira pa nemojte baš u detalje o filmu na forumu zbog nas smrtnika koji ga još čekaju :D
    Death or glory!

• pajopajo Posts: 3,292
    OK...bas nam je bilo super jucer Kod Ane...poceli se skupljat iza 17 sati na kraju, skupilo se fino i ugledno drustvo: janko, snih i asfo, helen, shela, killroy, masni i kosta, te supruga mi i ja...a kratko je navratila i Anina seka.
    Neki su nas opet promasili, ali moramo naglasit da su obecali da ce nam se jaaako iskupit tako da...

Istina je, gledao se ITW koji nam je Masni pripremio kao iznenadjenje, ali su ga ovi najmladji brzo prokuzili :) tako da na kraju i nije bio surprise...ali nema veze, decko se fakat potrudio :). Atmosfera je inace bila kao u kinu za sto su zasluzni projektor i snihov mocan sound system...jos jednom hvala snih!
    Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
    Ipak, svi se slazemo u jednome, a to j da se Edova glazba savrseno uklapa u film i da stvarno tek sada dobiva pravi kontekst...

Osim toga, naravno bilo je tu i puno ugodnog druzenja, sjajne hrane (by my wife), sjajne torte (by ana), sjajnih fritula (by helen), gledao se PJ from Buenos Aires, slusao The National, naravno i Janko je odradio svoj dio sa vrhunskim solazama na bubnjevima i gitari, a povremeno ga je na drugoj gitari pratio i masni :D

Sve u svemu, jos jedan vrhunski meet-up!
    Nesto malo fotki je ovdje, a puno vise je slikala Ana pa ce i ona negdje to sve aploudat, jel da? :)
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/ITWScreening322008
    pajo wrote:
    Sve u svemu, jos jedan vrhunski meet-up!
    Nesto malo fotki je ovdje, a puno vise je slikala Ana pa ce i ona negdje to sve aploudat, jel da? :)
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/ITWScreening322008

pajo, sve si tako lijepo objasnio da nemam što više dodati :)

osim linka sa slikicama:

http://s103.photobucket.com/albums/m141/cieloel/pearl%20jam%20zagreb/into%20the%20wild/?mediafilter=images
    lijepo je stvarno bilo..
    jos bih dodatno htio pohvaliti delicije koje smo jeli, i sve njihove tvorce :)

btw, isplatilo se ono dizanje u 8 u nedjelju :D (da, iva, u 8 ;) )
Sign In or Register to comment.