evo, sad je frendica bila kod mene i ispričala kak je njen bratić prije 2 tjedna bio na havajima (inače je rođen u americi i tam živi) i pogodite koga je upoznao i družio se s njim cijeli tjedan?!?! sa eddijem! nemreš vjerovati... čekam detaljnije informacije...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
aha....baš bi se mogli kolektivno zaletit:) netko donira kadu, netko vesla,...
samo se moramo organizirat....:D
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Mislim da me nece vidjeti taj Bonnaroo, iako svi znate da bih isla svakamo za njih...al ovo ljeto nis...ja se iskreno nadam da nece dolaziti k nama jer sad ne mogu nis priustit i vezana sam za posao do 9.mj...
A Bonnaroo je sto posto...a mozda i jos koji koncert...:o
Ja se najiskrenije nadam da će biti i nekakvih other koncerata u US&A nakon tog Bonaru-a
Večeras u Ri ima svega...Ima Đibonija 20 metara od mene, ima TBF i Majke 50 m od mene, ima Maškarani maraton Radio Rijeke 35 m od mene, ima i Carnival Party 57 m od mene ... A vrijeme je užasno, totalna katastrofa. Lije ko iz kabla, a i ovi koncerti koji se odvijaju uz riječku "rivu" su malo jelte opasni jer nikad ne znaš kad i kako će se pijani Rumunj odlučiti usidrit brod ...
Sutra Karneval u Rka...Ne ide se jer mi je predaleko ...
Iva: evo nas opet doma. okupljanje je od 15h nadalje za ove koji su sjedili na ušima (očima) dok se o tome pričalo (pisalo) .
helena, mi ćemo ići oko tri pa se ujutro čujemo za prijevoz. anyone else? štreberica aka lestes?
i da, ana, ne da mi se radit povrtnu salaticu pa ću napravit onu s tunom i povrćem, close enoguh, i hope... a dio peciva tj kruhića za paštetu od tune se već radi...:)
hey, pozdrav svima...sigurno se sad lijepo družite kod Ane.
Nadam se kasnijem izvještaju ako ima i slika bilo bi lijepo.
Vijesti za novi album me jako vesele naravno.
Danas sam opet vodio familiju na utakmicu, ove moje Riječanke postale su velike Jugove navijačice, jedva čekaju ići na utakmicu
i danas je bilo veselo, Jug-Mladost 14-8
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: evo nas opet doma. okupljanje je od 15h nadalje za ove koji su sjedili na ušima (očima) dok se o tome pričalo (pisalo) .
helena, mi ćemo ići oko tri pa se ujutro čujemo za prijevoz. anyone else? štreberica aka lestes?
i da, ana, ne da mi se radit povrtnu salaticu pa ću napravit onu s tunom i povrćem, close enoguh, i hope... a dio peciva tj kruhića za paštetu od tune se već radi...:)
super! hvala!:)
btw fritule sam napravila...samo ih probajte kritizirat..prvi put sam ih radila:)
- Marlene Dietrich
usput tek sam sad skužila da u onom članku u kojem jeff najavljuje novi album kaže i da će bit nekoliko koncerata, a jedan od njih će bit vjerojatno objavljen i idući tjedan...
tako da ona birdie ipak vjerojatno samo bonnaroo najavljuje:(
- Marlene Dietrich
ne gledate valjda into the wild?? :(
ajd javite kak je (bilo) i kaj sam lijepog i finog propustila
ante je mislima s nama, doći će kad uspije i još je živ
Ej, di si njega nasla? Ispario je, nema ge nigdje
I zasto nisi na msn-u? Ja sam upalila trillian nakon hibernacije i sad
nema nikoga...
nadam se da ste se zabavili na meetupu, il se jos zabavljate into the wild...
Ej, di si njega nasla? Ispario je, nema ge nigdje
nema nikoga...
Našli ste nothingmana, super...ni traga ni glasa od njega već neko vrijeme...
E, da. Bio neki karneval danas u gradu, tražio sam parking 45 min kad sam dolazio s posla, kasnije se malo spustio u grad taman da pogledam kako Halubajci zatvaraju feštu...I da, karneval je baš ITW, pogotovo ako dolaziš iz grupe koja se maškarala u Fear Factor, al valjda će tipu bit dobro...
Nadam se da je meet super (kao može bit nekako drukčiji), ako gledate ITW imajte obzira pa nemojte baš u detalje o filmu na forumu zbog nas smrtnika koji ga još čekaju
OK...bas nam je bilo super jucer Kod Ane...poceli se skupljat iza 17 sati na kraju, skupilo se fino i ugledno drustvo: janko, snih i asfo, helen, shela, killroy, masni i kosta, te supruga mi i ja...a kratko je navratila i Anina seka.
Neki su nas opet promasili, ali moramo naglasit da su obecali da ce nam se jaaako iskupit tako da...
Istina je, gledao se ITW koji nam je Masni pripremio kao iznenadjenje, ali su ga ovi najmladji brzo prokuzili tako da na kraju i nije bio surprise...ali nema veze, decko se fakat potrudio . Atmosfera je inace bila kao u kinu za sto su zasluzni projektor i snihov mocan sound system...jos jednom hvala snih!
Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
Ipak, svi se slazemo u jednome, a to j da se Edova glazba savrseno uklapa u film i da stvarno tek sada dobiva pravi kontekst...
Osim toga, naravno bilo je tu i puno ugodnog druzenja, sjajne hrane (by my wife), sjajne torte (by ana), sjajnih fritula (by helen), gledao se PJ from Buenos Aires, slusao The National, naravno i Janko je odradio svoj dio sa vrhunskim solazama na bubnjevima i gitari, a povremeno ga je na drugoj gitari pratio i masni
Comments
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
brze nabavi jos informacija:)
btw, neki imaju srece i s njim surfaju, dok ga ja sanjam (znam da nisam jedini:D) i
ugovaram novi koncert u ZGu:D:D
419 352
- Marlene Dietrich
mi lajk litl brdi
June 12-15?
nisam!
aha....baš bi se mogli kolektivno zaletit:) netko donira kadu, netko vesla,...
samo se moramo organizirat....:D
- Marlene Dietrich
morao bi imati bezobrazno puno novaca da bi potegnuo u tenesi zbog festivala...
dakle, nisam!
ali... mogli bi cuti i neke druge vijesti, ne samo B....
A di bi isli nakon sta izdaju novi album? Ne valjda po americkom jugu!
A Bonnaroo je sto posto...a mozda i jos koji koncert...:o
novi albumcek, a?
mislim da ce biti grejp na coveru..
Oh please let me sleep its Christmas time
Večeras u Ri ima svega...Ima Đibonija 20 metara od mene, ima TBF i Majke 50 m od mene, ima Maškarani maraton Radio Rijeke 35 m od mene, ima i Carnival Party 57 m od mene
Sutra Karneval u Rka...Ne ide se jer mi je predaleko
E, ko za sutra jos treba prijevoz do elcielo?
Za sad su u igri masni i kosta, znaci jos dvoje stanu + jedan u gepek.
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nadam se kasnijem izvještaju ako ima i slika bilo bi lijepo.
Vijesti za novi album me jako vesele naravno.
Danas sam opet vodio familiju na utakmicu, ove moje Riječanke postale su velike Jugove navijačice, jedva čekaju ići na utakmicu
i danas je bilo veselo, Jug-Mladost 14-8
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
zapravo, došla sam ovdje reći nešto totalno nevezano za meet-up.
vidjela sam u zagrebačkom profil megastoreu posebnu akciju za brdo albuma, a između njih i PJ.
uglavnom, za 99 kuna možete kupiti i 'ten' i 'vs.' ako netko još nema
ponavljam, sve skupa je 99 kuna.
a našla sam i superduperkul PJ poster s naslovnicom kompilacije 'rearviewmirror', za 39 kuna.
super! hvala!:)
btw fritule sam napravila...samo ih probajte kritizirat..prvi put sam ih radila:)
- Marlene Dietrich
tako da ona birdie ipak vjerojatno samo bonnaroo najavljuje:(
- Marlene Dietrich
uživajte danas! uvjerena sam da budete
killroyev auto dolazi oko 16.30
i buduci da svi nesto nose, i mi cemo donjet jedno iznenadjenje
teazer: ne moze se jest
ajd javite kak je (bilo) i kaj sam lijepog i finog propustila
ante je mislima s nama, doći će kad uspije i još je živ
Ocu i ja gledat.
Danas sam gledala RI karneval na kanalu Ri
neka vrsta ITW
nema nikoga...
ok, sad vidim da si odgovorila
a da mi tu ne spamamo nego chattamo negdje?
E, da. Bio neki karneval danas u gradu, tražio sam parking 45 min kad sam dolazio s posla, kasnije se malo spustio u grad taman da pogledam kako Halubajci zatvaraju feštu...I da, karneval je baš ITW, pogotovo ako dolaziš iz grupe koja se maškarala u Fear Factor, al valjda će tipu bit dobro...
Nadam se da je meet super (kao može bit nekako drukčiji), ako gledate ITW imajte obzira pa nemojte baš u detalje o filmu na forumu zbog nas smrtnika koji ga još čekaju
Neki su nas opet promasili, ali moramo naglasit da su obecali da ce nam se jaaako iskupit tako da...
Istina je, gledao se ITW koji nam je Masni pripremio kao iznenadjenje, ali su ga ovi najmladji brzo prokuzili
Film je impresivan za gledat i sigurno je da ostavlja snazan dojam, ali naravno nakon filma se pojavila sva sila oprecnih misljenja o samoj tematici filma tako da se sve pretvorilo i u ugodnu raspravu punu strucnih misljenja...:)
Ipak, svi se slazemo u jednome, a to j da se Edova glazba savrseno uklapa u film i da stvarno tek sada dobiva pravi kontekst...
Osim toga, naravno bilo je tu i puno ugodnog druzenja, sjajne hrane (by my wife), sjajne torte (by ana), sjajnih fritula (by helen), gledao se PJ from Buenos Aires, slusao The National, naravno i Janko je odradio svoj dio sa vrhunskim solazama na bubnjevima i gitari, a povremeno ga je na drugoj gitari pratio i masni
Sve u svemu, jos jedan vrhunski meet-up!
Nesto malo fotki je ovdje, a puno vise je slikala Ana pa ce i ona negdje to sve aploudat, jel da?
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/ITWScreening322008
pajo, sve si tako lijepo objasnio da nemam što više dodati
osim linka sa slikicama:
http://s103.photobucket.com/albums/m141/cieloel/pearl%20jam%20zagreb/into%20the%20wild/?mediafilter=images
jos bih dodatno htio pohvaliti delicije koje smo jeli, i sve njihove tvorce
btw, isplatilo se ono dizanje u 8 u nedjelju