Jel konta neko od vas na Whitesnake u junu u Split? Vidio sam na muzika.hr da dolaze u Banja Luku i Split sto je i objavljeno na njihovom oficijalnom site-u.. Ja sam vise za Split pa bi bilo fino da odemo zajedno ili napravimo neki meet-up na moru..
Inace meni je Coverdail kralj.. bio a mozda i ostao najjaci svjetski vokal..
Ja idem 110%, sutra idem tražit karte, račun na mene.
Ne bi to propustio ni u ludilu
Za Maidene sam već nabavio kartu ali ovo mi je još draže...naravno vrhunac bi bio AC/DC za to bi i jedan od 12 PJ concerata mjenjao, recimo Katowice
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Za Maidene sam već nabavio kartu ali ovo mi je još draže...naravno vrhunac bi bio AC/DC za to bi i jedan od 12 PJ concerata mjenjao, recimo Katowice
hahaha, htio sam reći računaj na mene :D kako te nekad greška može skupo koštati, ali plačam turu sigurno
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
pa fino se i split popunjava koncertima.. same legende dolje, whitesnake prvi put, pa deep purple, pa robert plant, pa tommy emmanuel, pa maideni, ubaci se koji thompson na poljudu izmedju, pa sad opet whitesnake
jako dobro
steta sto tommy ove godine nece u zg
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše... ja bi radije poslije...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše... ja bi radije poslije...
Iva: jeeee! svi dolazite! jeee!
mi smo u subotu na putu pa nam isto paše malo kasniji dolazak, npr. oko podne pa složimo neku klopicu (ako ćemo cjelodnevnu varijantu) ili oko 16h (ako ćemo poludnevnu varijantu)
ima netko neki prijedlog za kolpicu? čini se da će biti hladno pa ne znam koliko je roštilj majstor raspoložen za smrzavanje, a ne treba ni biti...
ili se nađemo popodne pa napravimo 'bring a dish' party?
hajmo, guknite!
Croatia. Never been there. I didn't know PJ played there...didn't know much about it at all except for the war/news years ago. Which is unfortunate. Then my brother in law showed up one day at my house with a US/Croatia sweatshirt on. He's in the US Navy. So he told me about his experiences there and all about how beautiful the beaches are over there. He talked about the people and how kind they were. It was great to get a real perspective on Croatia from someone who visited there...and I've never met anyone from your country so that's all I have to go on. I never even heard of Zagreb until a couple of years ago. So when I saw this forum I figured I'd drop in and say hello. So from the US...Cheers!!!
steve
Croatia. Never been there. I didn't know PJ played there...didn't know much about it at all except for the war/news years ago. Which is unfortunate. Then my brother in law showed up one day at my house with a US/Croatia sweatshirt on. He's in the US Navy. So he told me about his experiences there and all about how beautiful the beaches are over there. He talked about the people and how kind they were. It was great to get a real perspective on Croatia from someone who visited there...and I've never met anyone from your country so that's all I have to go on. I never even heard of Zagreb until a couple of years ago. So when I saw this forum I figured I'd drop in and say hello. So from the US...Cheers!!!
steve
Well then be sure to drop by once and we'll show you around! Until then, cheers!
For a sneak peak at how Zagreb and PJ interact see here: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJZagreb2692006 , for the sound of it we STRONGLY (and modestly, as you can notice) recommend the Zagreb boot and for the rest, well, you'll just have to visit...:)
je, roštilj je malo zeznut, balkon mi je na poziciji di jaako puše.
inače, što se tiče početka, ja bih štela reći da dođete kad god hoćete. ako se nekome dolazi u 11-12, nek dođe i radi mi društvo, tko može tek u 16, nije bed, a tko dolazi u 18, propustit će dosta toga, što da mu drugo velim
enivej, k'o i prošli put molim da si cugu sami donesete.
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
6. killroy
Moze, moze! A jel gledanje Singlesa i dalje vrijedi? Bas bih se rado prisjetio te legendurine od flima
Razmišljam koji razlog da izmislim da dođem i ja u Zagreb na meet-up neki poslovni izgovor da spojim ugodno sa korisnim...nemam baš puno vremena...shit :(
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
6. killroy
7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete! )
Well then be sure to drop by once and we'll show you around! Until then, cheers!
For a sneak peak at how Zagreb and PJ interact see here: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJZagreb2692006 , for the sound of it we STRONGLY (and modestly, as you can notice) recommend the Zagreb boot and for the rest, well, you'll just have to visit...:)
Cool pics I like the purpley coloured one....about #12
Thnx for sharing......
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
6. killroy
7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete! )
10., 11. kosta und ich..
e sad.. znate da smo mi studosti i da se ispiti poklapaju sa prijelaznim rokovima nogometasa, daklem, u ovo vrijeme
uglavnom, da ne duljim, ispit je u pon ujutro.. probat cu ovih dana stisnut malo vise pa da u nedjelju mogu doc poslije 2 negdje.. tako nesto..
5 svima
Pozdrav svima
Evo nije me bilo duuugooooo vremena hehe al sam ocito potrefio u pravi cas kad padaju dogovori(koji tajming)...uglavnom da se iskupim za ovako kasno ulijtanje recite ako treba doc ranije pomoc s pripremom,i glavni ispiti su mi prosli pa sam slobodan ko ptica...
Iva: ovako, ja sam sutra i u subotu na putu, a pajo u subotu pa nećemo biti ovdje za dogovore.
ja mogu napraviti slane kiflice (sa sirom, pršutom i sl.), neku povrtnu salaticu, paštetu od tune i još neka peciva. mi ćemo računati onda da dođemo oko 15h (a možemo i ranije), a u subotu navečer ćemo baciti oko na forum da vidimo ima li izmjena...pozdravac dotad!
e, da, i možemo dofurat Singlese, doduše samo sa engleskim titlom, ali to nije problem, jel' tako?
Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma
Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma
vidis sto se izrodi kad je fan pozitivan?
a ne one "nece, nece", "razocarat cemo se" spike
ja mogu probat napravit fritule za nedjelju ako hoćete..mislim ipak je sezona sad:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Comments
Za Maidene sam već nabavio kartu ali ovo mi je još draže...naravno vrhunac bi bio AC/DC
hahaha, htio sam reći računaj na mene
jako dobro
steta sto tommy ove godine nece u zg
lista onih koji dolaze kod mene, ilitiga elcielo, na nedjeljno druženje:
1. elcielo
2. pajo
3. iva
2. pajo
3. iva
4. helena
a matt nam očito snima pjesmu za baracka obamu...već me čudilo da se ne angažiraju baš previše oko izbora..
tu ima slikica: http://www.flickr.com/photos/stephanschier/sets/72157603778004885/
a tu se može poslušat stvar:
http://www.myspace.com/bergevinbrothersmusic
- Marlene Dietrich
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
mi smo u subotu na putu pa nam isto paše malo kasniji dolazak, npr. oko podne pa složimo neku klopicu (ako ćemo cjelodnevnu varijantu) ili oko 16h (ako ćemo poludnevnu varijantu)
ima netko neki prijedlog za kolpicu? čini se da će biti hladno pa ne znam koliko je roštilj majstor raspoložen za smrzavanje, a ne treba ni biti...
ili se nađemo popodne pa napravimo 'bring a dish' party?
hajmo, guknite!
(does this game have a name? hope it's not 'dumb and dumber'
steve
inače, što se tiče početka, ja bih štela reći da dođete kad god hoćete. ako se nekome dolazi u 11-12, nek dođe i radi mi društvo, tko može tek u 16, nije bed, a tko dolazi u 18, propustit će dosta toga, što da mu drugo velim
enivej, k'o i prošli put molim da si cugu sami donesete.
ja ću napraviti jednu jaaakoooo finu tortu.
a zašto onda samo tebe pozdravlja?
osjećam se zapostavljeno
ostali, any ideas?
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...
6. killroy
Moze, moze! A jel gledanje Singlesa i dalje vrijedi? Bas bih se rado prisjetio te legendurine od flima
Dobra zabava u nedjelju, kod nas je taman zadnji, udarni vikend maskara pa
se sve nesto zbiva...
Planira mozda netko ici na Sljeme 15. i 17.2.? ja sam razmisljala cak
mozda da idem...
2. pajo
3. iva
4. helena
6. killroy
7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete!
Cool pics I like the purpley coloured one....about #12
Thnx for sharing......
Nite Jammers!!!
10., 11. kosta und ich..
e sad.. znate da smo mi studosti i da se ispiti poklapaju sa prijelaznim rokovima nogometasa, daklem, u ovo vrijeme
uglavnom, da ne duljim, ispit je u pon ujutro.. probat cu ovih dana stisnut malo vise pa da u nedjelju mogu doc poslije 2 negdje.. tako nesto..
5 svima
olrajt pipl!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Evo nije me bilo duuugooooo vremena hehe al sam ocito potrefio u pravi cas kad padaju dogovori(koji tajming)...uglavnom da se iskupim za ovako kasno ulijtanje recite ako treba doc ranije pomoc s pripremom,i glavni ispiti su mi prosli pa sam slobodan ko ptica...
12. shela
ja mogu napraviti slane kiflice (sa sirom, pršutom i sl.), neku povrtnu salaticu, paštetu od tune i još neka peciva. mi ćemo računati onda da dođemo oko 15h (a možemo i ranije), a u subotu navečer ćemo baciti oko na forum da vidimo ima li izmjena...pozdravac dotad!
e, da, i možemo dofurat Singlese, doduše samo sa engleskim titlom, ali to nije problem, jel' tako?
ajmo se dogovoriti ovako!
kad već svima paše poslije podne, dođite svi oko 15 ili kasnije, tako da ja onda mogu ručat kod svojih
znači, ja sam u 15 doma i čekam vas
pajina iva, ako ti se stvarno da raditi sve to, super super.
ja sam zadužena za desert
vidis sto se izrodi kad je fan pozitivan?
a ne one "nece, nece", "razocarat cemo se" spike
- Marlene Dietrich