jucer mi cura kupila onaj dual pack ten+vs i odusevila me s tim..
i tako krenemo mi u pricu oko pjesama nekih, dodjemo nekako na mamasan trilogiju, ja joj objasnim koliko znam, ona skuzi da sam veci freak nego sto je zamisljala itd itd i na kraju me priupita:
"zasto je ljama na coveru od vs-a"?
pa vas ja pitam, ima li tu neke metafore ili nesto slicno?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
danas sam bio na sljemenu, bilo je prejako.. stvarno smo se izgustali ta 4 sata gore.. bilo je svega; od padanja, sanjkanja (dobijete sanjke, da), cuge (caj, kava, voda ova, voda ona, sokovi), hrane (grah s kobasicama, palacinke, sir i vrhnje, sendvici), koncerta hladnog piva koje je razvalilo (i stipe trubac iz makarske je imao pearl jam majicu kakvu je niko imao u gloriji ), svega..
fantasticna organizacija prijevoza i popratnih sadrzaja, kao i uvijek
topla preporuka ako se premisljate oko nedjelje, jer ce tad biti 5 puta vise ljudi nego danas..
svakog gosta nakon 3 posta dosta
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
kakva crna ljama???
što nije to obična ovca?
pogledaj iza nje, stoji ovan s rogovima.
jedino ak ljame ne furaju i rogove
a za metaforu ne bih znala
EDIT:
evo, našla sam, s wikipedije:
Album artwork
"The picture on the front cover is of a sheep from a farm in Hamilton, Montana. According to bassist Jeff Ament, the cover was a representation of how the band felt at the time, with Ament stating "we were slaves."
Super ste me nasmijali sa spemovima i ljamama i ofcama! Meni je ta ovca isto bila ful enigma kad je vs. tek izasao (a mora se priznati da se malo i fura na ljamu, pozerica!
Nis vise "pametno" od mene ... Trenutno bi voljela da smo preko bare i da kupujemo karte za koncertache!
Jos malo pa Uncle Neil! (kako je neki dan pisalo u novinama - "Stari lisac ponovno svira" Jeee!
A oni špaheri su zakon samo bi mi dosadili ako im je tako cijeli repertoar
Nitko nije komentirao ono kolo na koncertu Severine na Trgu Bana...mislim da se naš Ban još okreće u grobu zbog tog incidenta.
Da sam ja roditelj toj djeci zadavio bi ih golim rukama :mad:
Ti narodnajci me tako razbjesne, nema mi gore stvari na svijetu.
E da se još ispričam zbog one solaže - postova neki dan...uhvati me je žuta
minuta
pozdrav
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Jučer se vraćamo doma oko pola deset navečer, kad ono na 101 koloplet hitova, prvo Mother Love Bone, pa Thin Air, pa Alice In Chains, a još prije bio neki Cornell... Baš fina glazbica.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
a jeb.... ne radi mi link ne znam žašto,
neki likovi, orkestar koji svira samo na povrću...zanimljivi
Da to je to
a što je bilo sa linkom nemam pojma....thanks.
Hey koliko je Osjek od Zagreba autom??? Prebacili su mi Whitesnake gore i sad mi jje totalna tlaka kako doći do Osjeka :mad:
Kako je lijepo vidjeti ponovo katre in goods section i sve je već out of stock...malo me sve to vraća back in time...London itd
Nekako sam ovaj Ed-ov mali tour primio sasvim hladno s obzirom da znam da nemam mogućnosti ići tako da se nisam ničemu ni nadao, ni veselio ali sad mi je baš krivo jer to je nešto sasvim novo, prvi samostalni koncerti od našeg nam dragog prijatelja baš, baš, šteta :(
hmmm, hoće li biti postera??????
...rek'o da se malo javim, evo bas se vidjeh sa legendom doctorom a.k.a. Armanom i bas se fino napricali. Pogadjate koja je tema prevladavala, ali moram priznat razglabalo se tu i o "ostalim" temama kao npr. "sta ce Ed svirat na svojim solo koncertima?" "hoce li ukinut BiH-u vize do sljedece turneje?" "ni muzika nije sto je nekad bila" itd.
Malo se salim...bas smo komentirali koliko je Sarajevo jedno posebno mjesto i uzasno zanimljiv grad pun razlicitosti...ko nije bio, preporucujem obavezno posjetiti.
Jos jedan pozdrav svima...i btw. super su mi ove "istocne" zemlje, opet besplatan broadband internet u hotelu, ovaj put kabelski...ajd bok!
Meni isto kao totalno svejedno što nam tamo negdje po zapadnoj obali svira Edo, a u biti me sve živo interesira. Kako zvuče stvari s albuma uživo, kol'ko će sve to skupa trajati, što će i da li će uopće svirati nešto od pj repertoara, hoće li mu se na pozornici pridružiti netko od ostalih iz benda i tako?!?!?!...
Ali tako mi je svejedno, uopće me ne dira to ...
I onda počnem razmišljati o nekakvim bootovima, dvd-ima na youkanu etc... Idem spat, bolje mi je...
Kako je lijepo vidjeti ponovo katre in goods section i sve je već out of stock...malo me sve to vraća back in time...London itd
Nekako sam ovaj Ed-ov mali tour primio sasvim hladno s obzirom da znam da nemam mogućnosti ići tako da se nisam ničemu ni nadao, ni veselio ali sad mi je baš krivo jer to je nešto sasvim novo, prvi samostalni koncerti od našeg nam dragog prijatelja baš, baš, šteta :(
ja moram priznati da me malo strah ovog svega... edi solo brije, ovi solo briju bez njega... malo sam negativna ali se nadam da će sve biti ok... inače, mi nešto planiramo preko bare, kao što sam već prije napisala ali nitko nije reagirao , pa se nadam da će biti još koncerata, ali grupe nam najdraže a ne njenih sastavnih dijelova posebno...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
...rek'o da se malo javim, evo bas se vidjeh sa legendom doctorom a.k.a. Armanom i bas se fino napricali. Pogadjate koja je tema prevladavala, ali moram priznat razglabalo se tu i o "ostalim" temama kao npr. "sta ce Ed svirat na svojim solo koncertima?" "hoce li ukinut BiH-u vize do sljedece turneje?" "ni muzika nije sto je nekad bila" itd.
Malo se salim...bas smo komentirali koliko je Sarajevo jedno posebno mjesto i uzasno zanimljiv grad pun razlicitosti...ko nije bio, preporucujem obavezno posjetiti.
Jos jedan pozdrav svima...i btw. super su mi ove "istocne" zemlje, opet besplatan broadband internet u hotelu, ovaj put kabelski...ajd bok!
Hvala na ovome "legenda"
U svakom slucaju, za koji mjesec (na ljeto) bi bilo fino da svi skupa navratite ovdje na jedan meet up.. Nadam se da će do tada i Dreadisov band prosvirati
Comments
i tako krenemo mi u pricu oko pjesama nekih, dodjemo nekako na mamasan trilogiju, ja joj objasnim koliko znam, ona skuzi da sam veci freak nego sto je zamisljala itd itd i na kraju me priupita:
"zasto je ljama na coveru od vs-a"?
fantasticna organizacija prijevoza i popratnih sadrzaja, kao i uvijek
topla preporuka ako se premisljate oko nedjelje, jer ce tad biti 5 puta vise ljudi nego danas..
svakog gosta nakon 3 posta dosta
što nije to obična ovca?
pogledaj iza nje, stoji ovan s rogovima.
jedino ak ljame ne furaju i rogove
a za metaforu ne bih znala
EDIT:
evo, našla sam, s wikipedije:
Album artwork
"The picture on the front cover is of a sheep from a farm in Hamilton, Montana. According to bassist Jeff Ament, the cover was a representation of how the band felt at the time, with Ament stating "we were slaves."
ak klikneš ovdje
http://en.wikipedia.org/wiki/Vs._(Pearl_Jam_album)#Album_artwork
vidjet ćeš i vinil izdanje vs., na kojem se jasno vidi ovca
a mozda je bilo extra pice krivo
go ljama..
svejedno, fala.. i mislio sam si da je tako nesto..
I da, gledala sam One Tree Hill danas :eek:
http://www.facebook.com/album.php?aid=18036&l=b6689&id=500399631
I videa (zasad samo dva, no bit ce ih jos
http://youtube.com/watch?v=zopKZmmKC4A
http://youtube.com/watch?v=0OmLgaW_Kgk
Super ste me nasmijali sa spemovima i ljamama i ofcama!
Nis vise "pametno" od mene
Jos malo pa Uncle Neil! (kako je neki dan pisalo u novinama - "Stari lisac ponovno svira"
Pozdravac svima!
http://www.youtube.com/watch?v=ysUjYAi0WcQ
Za dobar smijeh preporucam i "Evolution of dance" na Jubitou!
Dobre efekte imaju i zbilja su super iskoristili kuhinju
A sad je vrijeme za Zivot na sjeveru na OBN-u.
E da, je netko od vas bio na Sljemenu danas?
je ko od vas kad cuo za ovu grupu http://www.youtube.com/watch?v=WrBONyFBePc
jest da su neki metalci, al imaju predobrog basistu...i bubnjar nije los:D
P.S. mislim u sviranju:D:D
da ne bi bilo zabune;)
419 352
Hey...pa nije valjda da slušaš ovaj metal
A oni špaheri su zakon samo bi mi dosadili ako im je tako cijeli repertoar
Nitko nije komentirao ono kolo na koncertu Severine na Trgu Bana...mislim da se naš Ban još okreće u grobu zbog tog incidenta.
Da sam ja roditelj toj djeci zadavio bi ih golim rukama :mad:
Ti narodnajci me tako razbjesne, nema mi gore stvari na svijetu.
E da se još ispričam zbog one solaže - postova neki dan...uhvati me je žuta
minuta
pozdrav
gemueseorchester.org/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=
neki likovi, orkestar koji svira samo na povrću...zanimljivi
http://www.gemueseorchester.org/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=
Da to je to
a što je bilo sa linkom nemam pojma....thanks.
Hey koliko je Osjek od Zagreba autom??? Prebacili su mi Whitesnake gore i sad mi jje totalna tlaka kako doći do Osjeka :mad:
Nekako sam ovaj Ed-ov mali tour primio sasvim hladno s obzirom da znam da nemam mogućnosti ići tako da se nisam ničemu ni nadao, ni veselio ali sad mi je baš krivo jer to je nešto sasvim novo, prvi samostalni koncerti od našeg nam dragog prijatelja
Ali tako mi je svejedno, uopće me ne dira to
I onda počnem razmišljati o nekakvim bootovima, dvd-ima na youkanu etc... Idem spat, bolje mi je...
i skupljat bootove i stajaznam..
bit ce to dobri dani za fanove
gdje god da smo
ja moram priznati da me malo strah ovog svega... edi solo brije, ovi solo briju bez njega... malo sam negativna ali se nadam da će sve biti ok... inače, mi nešto planiramo preko bare, kao što sam već prije napisala ali nitko nije reagirao
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hvala na ovome "legenda"
U svakom slucaju, za koji mjesec (na ljeto) bi bilo fino da svi skupa navratite ovdje na jedan meet up.. Nadam se da će do tada i Dreadisov band prosvirati
Evo i jedna tužna vijest sa muzika.hr: "Preminuo '15-minutni' bubnjar The Whoa" :( link: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14735
RIP
12.06.2007 Munich, Germany
hehe poznato, poznato
steta sto sam i ja bio jedan od tih sto su kliknuli u isto vrijeme
nema štete - treba samo ustrajati... time is of no essence trenutno, kaj ne? i ja bum se prijavila, pa kud puklo! HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!