Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Agonija se nastavlja, treći dio u ponedeljak :( jebote ako nakon svih ovih peglanja ne uspijem barem jedan kupiti....shit...
Eh...blago tebi...:)
Ovo me podsjetilo na agoniju dobivanja karata prosle godine za talijanske koncerte i POGOTOVO ove godine za London i Katowice. Ali vrolo rado bih opet prosao kroz takvu mentalnu torturu za recimo....mmmm....PJ in Roma u 9. mj.0 -
E Niko, reci mi kaj ti radiš sa svim tim posterima? Svi su uramljeni i vise po kući?0
-
asfo wrote:E Niko, reci mi kaj ti radiš sa svim tim posterima? Svi su uramljeni i vise po kući?
Još ne, samo jedan sam uokvirio do sada :( 300kn okvir, tako da sam odlučio sam raditi okvire s obzirom da ih trenutno imam 30 (bez duplikata) plus 7 narućenih a ako budem imao sreće sa BK prodajom bit će tu još materijala.
A kad budu gotovi okviri onda ću ih raspodijeliti; malo u radionu, malo doma a neki će ostati u ladici for trade.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ljeto, nikog nema...
niko, sretno sutra s posterima0 -
lestes wrote:ljeto, nikog nema...
niko, sretno sutra s posterima
bila sam na moru ovih dana malo i tako...
ako netko slucajno prolazi oko mojih krajeva, javite mi se obavezno"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ja se vratih u Ri...Ujutro razgovor za posao, ako Bog da bit će nešto i od toga...Radi ljeti za trošit na jesen
...
A natjecanje covera, o da, o da, o daaaDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:ja se vratih u Ri...Ujutro razgovor za posao, ako Bog da bit će nešto i od toga...Radi ljeti za trošit na jesen
...
A natjecanje covera, o da, o da, o daaa"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:di ides radit? Ajde, nek ti to upali. ja moram isto nesto naci
Hvala
nadam se ovdje http://www.hr.sgs.com/ , radno mjesto bi bilo luka Rijeka i terminal za ugljen i rasute terete u Bakru...
Let it beDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Hvala
nadam se ovdje http://www.hr.sgs.com/ , radno mjesto bi bilo luka Rijeka i terminal za ugljen i rasute terete u Bakru...
Let it be
NAdam se da ce biti. grozno je bit bez posla, mislim, mi koji nismo vise na faksu...ja ne znam sto cu sad, moram nesto traziti...uf uf"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
a valjda će bit šta, možda bi čak i za duže ostao s obzirom da je to prilično blizu mojoj struci (LOL, mojoj struci
:D), al sve će ovisit o faxu. Nadam se da ću sad bar 2 mjeseca odgulit tamo...
A mogli bi mi i na neku kafu ovih dana...
I opet sam imao san PJ in Arena, Pula
I još jedan edit, skinuo sam povratnički koncert smashing pumpkinsa iz Pariza, super koncert...30-ak pjesama, ok kvalitete. Vrlo su dobri..A sad je vrijeme da i njihov novi album preslušam!Death or glory!0 -
I&M: Hej, evo da se javimo i mi iz lijepljive metropole u kojoj ne puše niti najmanji dašak vjetra...
Upravo se vratili sa badmintona ispred zgrade (dobra strana ljeta - kasno pada mrak pa u 21:15h možeš igrat badminton), brojimo sitno do godišnjeg...
Držimo fige za sva moguća zaposlenja, razgovore za posao i sl.Držite se!
A Niki želimo ugodan shopping sutra!(ako se budeš zaletavao na okolne otoke javi se, mi ćemo biti na Korčuli:))
Pozdrav svima!0 -
Di ste, di ste, di ste!!!
Slušali se Gorge??
Komentari na te koncerte??
Fora mi je kako zajebavaju Tom Petty-aCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Di ste, di ste, di ste!!!
Slušali se Gorge??
Fora mi je kako zajebavaju Tom Petty-a
Hellooooo Tooom...
Gorge se sluša, maksimalno...
I, dobio sam šljaku, sad sam na stand by-u i čekam poziv kad da se nacrtam u Bakru...Radit će se puno, ali u radu (hladu) je spasDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Hellooooo Tooom
...
Gorge se sluša, maksimalno...
I, dobio sam šljaku, sad sam na stand by-u i čekam poziv kad da se nacrtam u Bakru...Radit će se puno, ali u radu (hladu) je spas
I ja sam slusala gorge 1, ali nemam jos diskove
Nadam se da cu to uspjet kupit ovo ljeto...turneja je maksimalno ozmikala moj novcanik, a pare od avio karte za USA jos nisam dobila natrag :mad:
Tako se to posluje kod nas u HR, cro airlines: Da, nazvat cu vas kad skupim novce jer mi svi placaju karticom.
Molim??? :mad:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Di ste, di ste, di ste!!!
Slušali se Gorge??
Fora mi je kako zajebavaju Tom Petty-a
nope, nema se još :(0 -
...bio na moru, ravno sat i pol... *ebeš ljeto kad je toplije u moru nego vani...Užas...
Bog nam je podario klima uređaj, nekako mi nije više do kupanja po ovim temperaturama, i u moru sam se počeo znojit:D... A da ne spominjem priceless kavu na korzu, vrućina gradskog asfalta
Kad će jesen?
O muse u Zg su svi naglo zašutjeli, pa čak i na forum.hr...Možda i dođu
A dočepao sam se i ove knjige -> http://www.dopmagazin.com/file.asp?area=8&pd=20060903_145009&print=print pa se malo kulturno uzdižem, a i obožavao sam Metallicu ranije... Ok se čini knjižica..Death or glory!0 -
U Zagrebu je užas živi, možeš si zamislit vožnju tramvajem i busom na +40°C, a nigdje ni daška vjetra... Dijagnoza nakon dva sata uživanja u blagodatima gradskog prijevoza: popizditis vulgaris...
Nabavila sam Gorge u petak, još ga nisam u cijelosti poslušala, ali budem uskoro pa cu onda valjda napisat dojmove...
Viktore, čestitke na poslu! Što se tiče Muse, nadam se da ipak na kraju bude nešto od toga...
Niko, jesi uspio nabavit koji poster?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Na forum.hr-u kažu da Muse sigurno dolazi u Zagreb, službena najava ide kroz koji dan!!!
:D:D
Kad sam se već malo maknula od PJ-a, da vas pitam...
Što slušate kad ne slušate Pearl Jam? Nešto ranije smo imali postotke, a sad možemo nabacivat imena bendova i tak...
Imate kakve preporuke? Što nabaviti kod svog lokalnog glazbenog dilera?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Što slusam kad ne svira PJ...a ima tu puno toga, zavisi kako sam raspoložen: od Gibonnia pa do Metallica dug je put, a bude tu i jazz-a, talijanske muzike kao Tiromancino pa onda malo Cafe' de Mar ili Morcheeba ako se želim opustiti ili stari rock kao Creedence ili Eagles, pa onda može malo i Bob Marley a da ne zaboravimo Pink Floyd-e, a da budem iskren bude malo i Madonne kao i Robbie Williams ili Jamiroquai...mislim da je to dosta
:D
E da, još Ben Harper i AC/DCCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Danas sam sa ocem probao napraviti prvi okvir i rezultat je: jako loše :(
Nažalost nema meštra bez pravog alata.
Morat ću žicati neki deal sa frendom okvirašem, ja njemu neka staklena vrata a on meni okvire
Klausen se još ne javlja, mislim da još nisu riješili problem sa serverom, ali zato dragi nam je Santos objavio prodaju sutra u ponoća novog 10c postera u goods section...veselo:DCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music