Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
ovo je stvarno big deal, čestitam na trudu i samo tako! idemo dalje! ne taj "idemo dalje"
... I surfaced and all of my being was enlightened...
draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.
druženje 3.2., kako stvari sada stoje.
Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wece nego baš malu slatku tutu plavu da ne mislite da je baš preveč slatka.
No dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.
Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wece nego baš malu slatku tutu plavu da ne mislite da je baš preveč slatka.
frka im je da ih sve ostale ne zasijeni... svojom golobradom, mocnom pojavom i onim famoznim bijesom u ocima...
nekako se ne uklapa u njihov selebriti/koktel/vecernjahaljina/smoking/limuzina svijet...
Dok ja skuzim, hehe.. TBF? iskreno, nisam ni poslusao galeriju, tj nabavio je.. nekako se izmigoljilo u vremenu, a buduci da ce nju samo svirat (ili bar vecinom) mislim da necu ici
5
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Helou!
Imam jedno pitanje/obavijest: kontaktirala me (vjerojatno i vas) ona fanica koja skuplja fotke fanova za ono što je trebalo biti božićni poklon (mozaik od fotki iz cijelog svijeta) članovima benda, pa se malo oduljilo. Uglavnom, mislila sam da baš svi ne šaljemo svaki svoju nego se kod domaćice 03.02. skupimo i napravimo grupnu.
Ako vas zanima...
Moram i ja poslati koju fotku, obećao sam,nikako da stignem. Malo sam se ulijenio.
A za contest nemam pojma kad će biti gotovi rezultati, nešto je vezano sa izlaskom sljedečeg Deep-a, a to će potrajati, nisam im pisao mail i onako ništa ne odgovaraju.
Malo odmaram od PJ ovoh dana koliko je to moguće, prošlo je sve zanimljivo; novi dvd, cd, natječaj, knjiga i sad je red na odmor barem za mene, malo sam se zasitio u zadnje vrijeme je bio veliki pj pressing.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Jel konta neko od vas na Whitesnake u junu u Split? Vidio sam na muzika.hr da dolaze u Banja Luku i Split sto je i objavljeno na njihovom oficijalnom site-u.. Ja sam vise za Split pa bi bilo fino da odemo zajedno ili napravimo neki meet-up na moru..
Inace meni je Coverdail kralj.. bio a mozda i ostao najjaci svjetski vokal..
Comments
Super su mi ovakve obavijesti!
ovo je stvarno big deal, čestitam na trudu i samo tako! idemo dalje!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wece
hahaha
5
http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2008/01/22/jonny-greenwood-disqualified-from-oscar-race-rolling-stones-may-sell-back-catalogue-snoop-collaborating-with-beckham-and-more/
frka im je da ih sve ostale ne zasijeni... svojom golobradom, mocnom pojavom i onim famoznim bijesom u ocima...
nekako se ne uklapa u njihov selebriti/koktel/vecernjahaljina/smoking/limuzina svijet...
Kaj, se vidimo onda 3.2.? Makar na sat-dva...
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14441
woohoo!
i tak...
on mi je genijalac...
"Come sail your ships around me..." i tak...
Kada su neka takva sportska natjecanja, snih samo najavi da ga nema
IDem idem sigurno.
Bar ti javi
stigla mi prekjucer ITW knjiga...bas je kulj:D
ste vidili kad zapocinje radnja?
april 1992. - godina i mjesec mog rodenja...:D:D
btw, tnx ivi i njezinom suprugu koji su mi nabavili i dofurali (poslali) knjigu:D
419 352
i btw, bogamu što si mlad!!!
ne, mi smo stari... ja sam '92. prvi put obrijao one pahuljaste brkove
ili je to bilo '93.?
Cave na VIP-u - mrakača! Mi valjda idemo ziher... (iako nije da ga baš previše slušam, ali skroz je kul tip)!
I da nogač u lipnju, jupiiii....
Ide li još netko osim nas (asfo & snih)!
5
BTW, koja je Sad pjesmetina!!! Sad sam ju slušala na putu doma, fakat rula samo tako!!!
Imam jedno pitanje/obavijest: kontaktirala me (vjerojatno i vas) ona fanica koja skuplja fotke fanova za ono što je trebalo biti božićni poklon (mozaik od fotki iz cijelog svijeta) članovima benda, pa se malo oduljilo. Uglavnom, mislila sam da baš svi ne šaljemo svaki svoju nego se kod domaćice 03.02. skupimo i napravimo grupnu.
Ako vas zanima...
Kak sam ovo zbrčkano napisala...
edit: i ako netko želi poslati neku svoju fotku onoj fanici, ovo je mail xmaspresenttense@gmail.com
Ovo su linkovi na thread:
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=266936
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=266917
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=266428
Moram i ja poslati koju fotku, obećao sam,nikako da stignem. Malo sam se ulijenio.
A za contest nemam pojma kad će biti gotovi rezultati, nešto je vezano sa izlaskom sljedečeg Deep-a, a to će potrajati, nisam im pisao mail i onako ništa ne odgovaraju.
Malo odmaram od PJ ovoh dana koliko je to moguće, prošlo je sve zanimljivo; novi dvd, cd, natječaj, knjiga i sad je red na odmor barem za mene, malo sam se zasitio u zadnje vrijeme je bio veliki pj pressing.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Jel konta neko od vas na Whitesnake u junu u Split? Vidio sam na muzika.hr da dolaze u Banja Luku i Split sto je i objavljeno na njihovom oficijalnom site-u.. Ja sam vise za Split pa bi bilo fino da odemo zajedno ili napravimo neki meet-up na moru..
Inace meni je Coverdail kralj.. bio a mozda i ostao najjaci svjetski vokal..
p.s. evo i link za one koje nisu čuli: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14284
12.06.2007 Munich, Germany