Pearl Jam in Zagreb!

1406407409411412860

Comments

• jurasicajurasica Posts: 1,534
    stvarno smo jadni!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo wrote:
    evo mali report s mini meet-upa :)
    bili pajo, iva, lestes, helen cross i masni.
    svi prisutni dobili knjige, osim mene, koja knjigu nisam naručila, ali došla jer sam se zaželila PJ društva :)
    pričali o svemu i svačemu, najviše o edu bez brade, radioheadu, novim ministrima i čarima studentskoga života naspram onog 'odraslog'.
    bilo kratko i slatko, a vjerujem da će nakon našeg meet-upa najsretnija biti cura od masnog jer će napokon dobiti novogodišnji poklon.

slažem se meet up je bio slatki:) i hvala još jednom ivi i paji na knjigama: bio je užitak poslovati s vama:)

a meni isto svaki od ponuđenih vikenda paše...tako da sam ja definitely za:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    hola! sorite kaj jucer nisam na kraju dosla morah na kraju radit :/

al rado bi svratila do ane kad bu meetup :) tenks na pozivu! :)
  • masnimasni Posts: 1,657
    Stvari se privode kraju konacno oko poklona :)
    Moze ga ocekivati pri kraju tjedna..

Meet up "Kod Ane" je super ideja.. Kakva ugarkovicka..

pozdrav
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Oftopik

frend mi spomenuo slikara Erica Drookera i bacio link za njegove slike. Stvarno su mi se dopale, tip je rodom iz New Yorka i opčinjen je tim gradom te iz njega vuče inspiraciju za slike. Super radove ima :)

http://www.drooker.com/

Došao božićni single danas :) Nisam ga uspio ugurati u cd player :D
    Death or glory!

• Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Rijeka wrote:
    Oftopik

frend mi spomenuo slikara Erica Drookera i bacio link za njegove slike. Stvarno su mi se dopale, tip je rodom iz New Yorka i opčinjen je tim gradom te iz njega vuče inspiraciju za slike. Super radove ima

http://www.drooker.com/

Došao božićni single danas :) Nisam ga uspio ugurati u cd player

Božićni single :D

...ti me uvijek nasmiješ sa nekim forama :D:D

I ja bi se malo družio na sljedećem meet up-u ali malo sam daleko :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: ništa od nominacije za Oscara http://a.oscar.abc.com/media/2008/html/printer.html :(
    a Into the Wild je dobio samo dvije nominacije...eto što znači biti anti-establishment...:(
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    ups, možda 'into the wild' stvarno neće doći do nas.

a ništa, predviđam skoru grupnu akciju online kupovanja DVD-a 'into the wild', i odmah se bilježim sa štovanjem.

(@masni: si vidio, 'juno' nomininiran za oscara, možda u HR dođu i film i soundtrack :))
  • lesteslestes Posts: 959
    meet up kod ane... od 3 ponuđena vikenda meni pašu ovaj prvi i zadnji. ali mooožda uspijem doći i ako bude 3.2. :)
    da malo omeđimo meet-up proporcije, a čitajući što ljudima paše, predlažem:

subota, 9.2.
    jesu to sluzbene nominacije? :)
    jucer sam pogledao doma juno, predobar je film, a sountrack je bas opicen, nemam drugu rijec.. prilazem

http://www.youtube.com/watch?v=-h07aKVu80Y&feature=related

ako vam se ne svidja zvuk ili publika (svih 15 ljudi u njoj), evo snimke sa soundtracka i sa slikama iz filma,

http://www.youtube.com/watch?v=TN6AhU10XmY

i ovo je prejaka stvar iz filma..
    http://www.youtube.com/watch?v=WtBMF0BqDrU&feature=related

inace, film je skroz ok, glume cura iz "hard candy"-ja ellen page i totalno komicno/zbunjeni lik iz "superbad"-a michael cera :D

nasmijes se cim ga vidis..

definitivno preporuka
    A sto se tice nenominacije eddija, sad se bunite, a kad bi bio nominiran, pobrao bi nagradu pa bi govorile "joj, pa ne moze tak obrijan i "kratke" kose, u odijelu, ne svidja mi se"..

eto vam na :)
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    A sto se tice nenominacije eddija, sad se bunite, a kad bi bio nominiran, pobrao bi nagradu pa bi govorile "joj, pa ne moze tak obrijan i "kratke" kose, u odijelu, ne svidja mi se"..

Ja se ne bih bunila...:cool:
    Ed ke uvijek Ed, a to sto ga nisu nominirali samo dokazuje kako
    su tamo sj... ma da, ne uzrujavam se, kad znam da je
    ITW naj soundtrack i sve su pjesme odlicne...ne treba mu Oscar
    da bi to nama dokazivao...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    Nedavno je neko postao o interview-u koji je Stone dao nekom web siteu koji pak naplacuje pristup...e pa danas sam vidio da je ekipa ne red mosquito forumu skuzila kak se moze i besplatno dounloudat...ja skinuo i prebacio kod mene na box.net pa tko hoce poslusat:
    http://www.box.net/shared/m13xcmzcc8
    masni wrote:

ako je tebi tako lakše preboliti ove nenominacije, onda ok... samo se ti olakšaj... :)

ja sam pissed off, totalno! a ni ovi rukometaši mi nisu pomogli da se bolje osjećam... jooooj, kak je to bilo strašno za gledati... ja sam se jadna sva tresla, ali nema veze... i dalje stojim pri svome HRVATSKA!!! HRVATSKA!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    ako je tebi tako lakše preboliti ove nenominacije, onda ok... samo se ti olakšaj... :)

ja sam pissed off, totalno! a ni ovi rukometaši mi nisu pomogli da se bolje osjećam... jooooj, kak je to bilo strašno za gledati... ja sam se jadna sva tresla, ali nema veze... i dalje stojim pri svome HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    Iva: pa dobro Ana J. ti mene nikaj ne slušaš! kažem ti fino da odeš na forum i presudiš koji ćemo se dan naći, a ti dođeš i opet se samo dernjaš HRVATSKA!!! HRVATSKA!!! :D:D
    anyway, subota 9.2. je out, Ana J. naime ne može. srele smo se u gradu prije par sati pa mi je rekla kak je taj vikend zauzeta i rekla sam joj da to posta na forum, ali me ignorirala...fakat ću morat probat lestes okrenut protiv nje da ju malo napegla...:)
    da pokušam presjeći raspravu, čini se da je najizglednija nedjelja 3.2., a lestes ćemo zamolit da ipak dođe (pretty please with sugar on top!)
    idemo dalje! :D mogli bi se sabrat oko 11h pa nadalje... ako bude lijepo vrijeme mogao bi na onom super balkonu past neki roštilj (gay ražnjići i tako to)...ako budemo svi skupa dobri mogle bi mi curice napravit neke kolače...da vas čujemo...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    3.2. it is (zasad)!

HRVATSKA HRVATSKA!

ali, ja nisam cula druge da se javljaju... kaj je sa snihom i asfo, potato girl, siljom, kostom itd...

javite se.

HRVATSKA HRVATSKA!
    pajo wrote:
    Iva: pa dobro Ana J. ti mene nikaj ne slušaš! kažem ti fino da odeš na forum i presudiš koji ćemo se dan naći, a ti dođeš i opet se samo dernjaš HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    anyway, subota 9.2. je out, Ana J. naime ne može. srele smo se u gradu prije par sati pa mi je rekla kak je taj vikend zauzeta i rekla sam joj da to posta na forum, ali me ignorirala...
    a ona sama ne može reći? nije valjda opet krumpir u pitanju :D:D
    pajo wrote:
    fakat ću morat probat lestes okrenut protiv nje da ju malo napegla...:)
    može, može :) al propuštam prvu priliku da to napravim... :( drugi put...
    pajo wrote:
    Iva: pa dobro Ana J. ti mene nikaj ne slušaš!

bome jesi u pravu, ali bila sam totali bumped nakon ovog poraza i nenominacija, da sam ovo izignorirala... naime, ja možda jesam najveća pa možda moj glas vrijedi najviše :) , ali smatram da ne bi trebao presuditi... uglavnom, evo da se službeno izjasnim, meni ne bi pasao samo taj datum 09.02. ali sve ostalo mi je ok... tugeder, vi šud disajd! :) kaj ostali veliju?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    lestes wrote:
    može, može :) al propuštam prvu priliku da to napravim... :( drugi put...

nemoj ti meni drugi put!!! pa jel može neki vikend kad će nam glavna razbijačica biti u mogućnosti nazočiti le boom-u.. :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    nemoj ti meni drugi put!!! pa jel može neki vikend kad će nam glavna razbijačica biti u mogućnosti nazočiti le boom-u.. :)
    ma gle.. vi se dogovorite kad vam paše :) ak budem mogla, dođem. meni samo
    taj vikend (3.2.) visi u zraku, kao ispit neki... bla bla... al ak odustanem od ispita,
    dođem :D a pol ljudi ništ ne javlja kad ima paše... di ste??? :)
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Nominacije za Oskara...koliko mi voljeli Ed-a možda on ipak nije lik za takve manifestacije bez obzira što se dosta promjenio, smirio,uozbiljio itd on je ipak ostaje rebel rocker u duši oni su svi p....

a ona utakmica sinoć je bila stvarno bolna za gledat...strašno kako su nemoćni bili, a što tek kad se pojave Francuzi, Njemci itd. a jebiga mi bi uvijek pobjeđivali a to u sportu nije baš tako.

Hrvatska Hrvatska :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    opet offtopic...

na Last.fm-u se pojavio datum 13.07.2008. i Dom Sportova... jel nacuo netko nesto o tome?

pricalo se ranije po forumima da bi kao trebali doci u 4. mjesecu, ali od tada nista... a vjerojatno je necija zeka...

a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacije :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    siljo wrote:
    a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacije :)

pa de si prijatelju? :)

nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    pa de si prijatelju? :)

nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!

tu sam :)

je, zasluzio je... nije dobio... idemo dalje... ne taj "idemo dalje" ;)
    Slazem se..
    I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..

I ne mogu vjerovat da nitko nije komentirao malo puniju mulatkinju s dredlama, koja se sama sebi smije dok pjeva pjesme? kimya dawson zvuci prezabavno.. nema tu estetske ljepote neke u pjesmama, ali lyricsi su predobri, i jednostavno zraci pjesma zabavom..

bar meni..

5 :)
    masni wrote:
    Slazem se..
    I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..

pitao sam preko maila direktora programa u Cinestaru da li ce film doci, ali naravno da nisam dobio odgovor...
    vjerojatno je tip prevelika "njuska" da bi odgovarao nekome kao sto sam ja... :)
    a neku "info" mail adresu nisam nasao...
  • asfoasfo Posts: 315
    Dobar dan svima!
    Javljam se u ime cijele obitelji jer je snih prelijen i nema pjesničke inspiracije. Najprije bih se htjela zahvaliti na pozivu izvjesnoj Ani, kako si samo gostoljubiva! Nazočili bismo rado svi pa ću se potruditi da bolje pratim što se zbiva i koje su obveze domaćica tako da mogu prenijeti snihu ;)
    Znači, za sada računamo 03.02. kao datum?

Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
    asfo wrote:
    Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!

:)
    asfo wrote:

jel to k'o neko upozorenje? :D

draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.

druženje 3.2., kako stvari sada stoje. :)
Sign In or Register to comment.