Pearl Jam in Zagreb!

1405406408410411860

Comments

• elcieloelcielo Posts: 1,149
    pa ja ne kužim, kak se nekome da izmišljati.
    samo pročitajte zadnju rečenicu.

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,1,17,,105355.jl
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Jučer sam se sjetio mog 2 najdražeg benda...ne znam kako se to može zaboraviti :) nisam ih jako dugo slušao, možda zato jer je Shannon Hoon mrtav...koja šteta.

BLIND MELON

kako mi je to dobar bend, sječam se kad su izašli, početak 90, onaj kričavi glas...

ovo vrijedi poslušati
    http://youtube.com/watch?v=2WMY-n9MF6o&feature=related

sluša ih li netko od vas???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajopajo Posts: 3,292
    elcielo wrote:

Jedna riječ: Dragaš!

Edit: pardon, još jedna riječ: Kreten!
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    elcielo wrote:

Ovo liku samo jedno poručujem...

mama mu je podvala
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Ovo liku samo jedno poručujem...

mama mu je podvala

mislim da Dragas s ovim nije mislio nista lose... nekako mi zvuci kao da je htio reci da nisu tipicni grungeri i da su u ono zlatno doba grunge-a pocetkom 90-ih smatrani kao "rockeri" koji su se silom prilika nasli u tom okruzenju i smatrani grungerima... whatever... u koju god ih kutiju stavili...

edit: vjerojatno tako misli zbog smjera u kojem su krenuli sa kasnijim albumima, uspjeha i naravno zbog cinjenice da su jos uvijek svi zivi za razliku od nekolicine drugih "grungera"...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    pa nije stvar u tome je li mislio loše ili nije.

stvar je u tome da je izmislio (prividilo mu se, valjda) da je 'even flow' s DVD-a snimljen u zagrebu.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    pa nije stvar u tome je li mislio loše ili nije.

stvar je u tome da je izmislio (prividilo mu se, valjda) da je 'even flow' s DVD-a snimljen u zagrebu.

to stoji... vjerojatno brzopleto zakljucivanje zbog hr zastave kako je netko primjetio u komentaru ispod clanka...

mislim da je Niku zasmetala rijec "podvala"... na to sam se osvrnuo u proslom postu...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    sori, sad kužim na što si se referirao :)
  • Mozda je negdi skriveno na dvd-u jer se ja tocno sjecam da smo moji frendovi i ja na even flow-u vidjeli kamermana da je snimao. stajao je tocno ispred nas, tam gdi je eddie bio za vrijeme even flow-a i porch-a. al nisam siguran jel snimo cjelo vrijeme.
  • lesteslestes Posts: 959
    Jučer sam se sjetio mog 2 najdražeg benda...ne znam kako se to može zaboraviti :) nisam ih jako dugo slušao, možda zato jer je Shannon Hoon mrtav...koja šteta.

BLIND MELON

kako mi je to dobar bend, sječam se kad su izašli, početak 90, onaj kričavi glas...

ovo vrijedi poslušati
    http://youtube.com/watch?v=2WMY-n9MF6o&feature=related

sluša ih li netko od vas???

daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! meni su super!!! totalno! a ova pjesma mi je jedna od najboljih! :)
    rip shannon hoon :(

http://www.rockandrollbadboy.com/photos/shannon-hoon-layne-staley.jpg
    rip oboje :(
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    moze meetup nedjelja iza 18. Trg u 19?

sid da ti posaljem knjigicu?

inside job je veri veri najs song :)

mozda dragash zna nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo?!? (tini-ni-ni-tini-ni-ni) mozda je i on samo nasjeo glasinama il ima neki dil s cd shopovima pa da se kao vise proda, buduci da je gore nes i iz zg-a ;)
    lestes wrote:
    daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! meni su super!!! totalno! a ova pjesma mi je jedna od najboljih!
    rip shannon hoon

http://www.rockandrollbadboy.com/photos/shannon-hoon-layne-staley.jpg
    rip oboje :(

:( a bemu misha, bas steta... laynea mi trebalo bas dugo da ga prebolim, aic su mi uvijek bili zakon, njihov unplugged mi je jedan od najdrazih ikad!

...a blind melon mi bili simpa (imala jednom neki albumchich) al ne sjecam se puno...
    no rain naravno znam (super mi je ona mala pcelica - podsjeca me sad na little miss sunshine :) - super film btw ak jos niste gledali!) i
    kak se zove ova teta u mouthful of cavities? nemrem se sjetit, googlam al neide :)
    shela wrote:
    :( a bemu misha, bas steta... laynea mi trebalo bas dugo da ga prebolim, aic su mi uvijek bili zakon, njihov unplugged mi je jedan od najdrazih ikad!

...a blind melon mi bili simpa (imala jednom neki albumchich) al ne sjecam se puno...
    no rain naravno znam (super mi je ona mala pcelica - podsjeca me sad na little miss sunshine :) - super film btw ak jos niste gledali!) i
    kak se zove ova teta u mouthful of cavities? nemrem se sjetit, googlam al neide :)
    da, aic unplugged :( meni su oni neko vrijeme bili number one. pri tome ne mislim na commander rikera :D

jena kraus? http://www.blindmelon.org/songlist/mouthful.htm
    shela wrote:
    Trg u 19?
    meni odgovara :) ostali?
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    siljo wrote:
    to stoji... vjerojatno brzopleto zakljucivanje zbog hr zastave kako je netko primjetio u komentaru ispod clanka...

mislim da je Niku zasmetala rijec "podvala"... na to sam se osvrnuo u proslom postu...
    Da, tip je bedast ako je zbog HR zastave zakljucio da je
    to iz ZG-a, a onaj ispod u komentarima je jos bedastiji.
    Ja sam ridikul. :cool: Nosila sam HR zastavu na koncert(e) :eek: Strasno.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    lestes wrote:
    da, aic unplugged. meni su oni neko vrijeme bili number one. pri tome ne mislim na commander rikera :D
    Iva: i meni je taj cd premrak, popalila ga bratu kad se ženio tj. nisam mu dala da ga ponese sa sobom...:D iako su meni ipak bili number two :)

može u nedjelju, trg, 19h :)

Iva, ak budeš ti slala Sid knjige pošalji joj dvije tj. jednu za hard suna.
    I&M: e, a zakaj se nalazimo na trgu? kaj, sad nam parkić-narkić više nije dobar?!?
    mi smo ipak za nalaženje u parkiću-narkiću!!! :D
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    Pajo! Cheers!!!! :D
    I love to turn you on
    parkić-narkić 19h!
    potvrđeno!
    Pajo! Cheers!!!! :D
    :D
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    pozdrav...evo me nazad:D
    danas mi je barba iz t-mobile dosao instalirat max tv
    i malo ja svrljam i naletim ja, mislim, na vukovar tv i taman pocne alive iz italije:)
    nes ti boljeg pocetka upoznavanja max tva:D

btw, ako sid bude isla nek mi ona uzme knjigu, a ako ne...
    cemo se vec dogovorit nes:D
    iva: il ti mogu dat kucnu adresu pa da meni posaljes:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    hard_sun wrote:
    iva: il ti mogu dat kucnu adresu pa da meni posaljes:)
    Iva: no frks, pošalji ime, prezime i adresu na pm pa ti pošaljemo...
  • masnimasni Posts: 1,657
    Sjecam se da se tokom jedne pijanke davnih dana vodila zestoka rasprava koji je D parkic narkic u Zg, buduci da sam ja tu novi bio tad, pa nisam znao..
    i nisam siguran kakav je zakljucak bio da vam priznam..

Daklem, sto sam htio rec, parkic narkic u 19h, it's a date :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    well, ekskjuuz mi, mere parkich-narkich um 19.00 :)
    nes me pere neka prehladica al nadam se da bu sutra bolje...
  • ok ja nisam baš sigurna hoću li stić sutra...možda i stignem al ne baš na početak:) ako slučajno ne, dogovorimo se onda nekako drugačije za primopredaju:)
    ali nadam se da ću uspjet doć:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • Bok ljudovi, samo da vam javim da ne bum danas došla, bolesna sam... Pajina ili Šiljina Iva, ajd pliz ak nije problem onda frknite sa strane jedan primjerak knjige pa bumo to već sredili na nekom drugom meet-upu... :)

Have fun! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    evo mali report s mini meet-upa :)
    bili pajo, iva, lestes, helen cross i masni.
    svi prisutni dobili knjige, osim mene, koja knjigu nisam naručila, ali došla jer sam se zaželila PJ društva :)
    pričali o svemu i svačemu, najviše o edu bez brade, radioheadu, novim ministrima i čarima studentskoga života naspram onog 'odraslog'.
    bilo kratko i slatko, a vjerujem da će nakon našeg meet-upa najsretnija biti cura od masnog jer će napokon dobiti novogodišnji poklon.

evo i jedan konkretan prijedlog:

u jednom od sljedeća tri vikenda možemo složiti opet neko druženje kombinirano s projekcijama.
    mislili smo puštati 'singles' i PJ spotove i nastupe.
    opet nudim my place, pokazalo se da 15 ljudi može stat i (kolkotolko) mirno gledat, a i zid je bijel. :D
    ovaj put to može biti cjelodnevno druženje, ono - red glazbe, red hrane, red fimova, red razgovora, skoro pa all-inclusive PJ aranžman :D
    koliko sam skužila, neki su se već izjasnili da im više paše nedjelja, ali dajte bacajte prijedloge, jel' vam se uopće da, što bi mogli još gledat itd.

i za kraj:

PROBUDIMO OVAJ THREAD IZ ZIMSKOG SNA!!!!!
    :)
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    A super.
    cekala sam report :)
    Drago mi je da ste se lijepo nasli i napricali...
    Iva, ili tko mi vec misli slat knjigu, nije bed, moze cekati...
    mislila sam dolaziti do Zg-a ionako, al ne znam kad...
    No sad ovaj meetup se cini dobar...
    ja ne mogu sljedeca 2 vikenda jer su maskare...osim
    ako se vi ne odlucite (nekim cudom :D) doci do nasih krajeva
    malo pa vidjeti nasu kulturnu bastinu i to sve kako je za vrijeme maskara,
    mesopusta ilitiga fasnika kako ga neki zovu...
    Pitajte malo Domagoja, on je bio lani :)

A inace sam uvijek za, samo da uspijemo nesto skomibinirat jer
    sam ja uvijek za ta druzenja i to...
    I da, neki dan je bio cijeli clanak o Uncle Neilu u novom listu.
    Cijela stranica. Slikam pa uploadam sliku da vidite/procitate. :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • killroykillroy Posts: 739
    Uuuuu, da! Isplati se ici na maskare kod vas dole. Totalno ste ludi i stvarno si dajete truda da to sve super ispadne.

Bio sam prosle godine kod Sid, bili smo u Opatiji i u Lovranu na maskarama, dva dana. Hehe, ludnica...bilo je svega...rastafarijanci, becki dvorski orkestar, svih mogucih zivotinja od sismisa, strvinara, lavova, krvavih glavi bizona...pa onda kauboja, vampira, krdo olivi i popaja, pioniri, itd... :):)

Najjaca je definitivno bila Alo, Alo ekipa. Imali su onaj "my little tenk" od Grubera, krevet od one stare babe i mr. Leclerca, a Rene je bio pljunuti on! Isti!!! Naravno, Herr Flick i onaj blesavi engleski pilot...ma predobro!

I preodlican tulum pod maskama. Tu se pojavio neki bizaran lik koji je glumio Borata. Cijeli vrijeme je skakao po pozornici a sa njim su skakali i odredjeni dijelovi koje nije mogao sakrit pod onim "ogromnim", zelenim trikoom :D
    I bend je bio odlican - prasili se gustafi i jos svasta.

http://www.flickr.com/photos/9134785@N03/2207030645/

E da, sto se tice meetupa i gledanja singlesa, odlicna ideja. Ja sam za!
    elcielo wrote:
    evo i jedan konkretan prijedlog:

u jednom od sljedeća tri vikenda možemo složiti opet neko druženje kombinirano s projekcijama.
    mislili smo puštati 'singles' i PJ spotove i nastupe.
    opet nudim my place, pokazalo se da 15 ljudi može stat i (kolkotolko) mirno gledat, a i zid je bijel. :D
    ovaj put to može biti cjelodnevno druženje, ono - red glazbe, red hrane, red fimova, red razgovora, skoro pa all-inclusive PJ aranžman :D
    koliko sam skužila, neki su se već izjasnili da im više paše nedjelja, ali dajte bacajte prijedloge, jel' vam se uopće da, što bi mogli još gledat itd.
    Iva: Nama je ideja super, pašu nam nedjelje (27.1. ili 3.2.) ili, ako nam je taj vikend na raspolaganju tj. ako elcielo još uvijek tada ima 'prazan' stan, onaj vikend 9. i 10. 2. i subota i nedjelja. :D

Leo, knjigu ti šaljem danas, a Sid tebi će ju slati definitivno isto Iva :D, ali Shela pa joj samo pošalji adresu na pm, sms, preko facebooka ili kako već odabereš...
Sign In or Register to comment.