Pearl Jam in Zagreb!

1404405407409410860

Comments

• shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Dragi moji frikovi i frkushe meni danas bio stricek postar i dostavio nekoliko primjeraka INTO THE WILD paperbackova!!! Jeee! brzo bogme stiglo na kraju :) Iva i Pajo jesu vase stigle?? pa da slozimo neki meetup or sth :) book club zapravo ;)
  • masnimasni Posts: 1,657
    ludiloo :)

kak izgleda? kul sigurno.. a, a? :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lesteslestes Posts: 959
    shela wrote:
    Dragi moji frikovi i frkushe meni danas bio stricek postar i dostavio nekoliko primjeraka INTO THE WILD paperbackova!!! Jeee! brzo bogme stiglo na kraju :) Iva i Pajo jesu vase stigle?? pa da slozimo neki meetup or sth :) book club zapravo ;)
    kul! :) samo ne ovaj vikend, pliz, ne u subotu :o
  • pajopajo Posts: 3,292
    Radiohead danas oko 9 svira u nekom Londonskom records shopu, a bit ce i webcast na http://www.radiohead.tv ...cool:D

http://www.radiohead.com/deadairspace/index.php?c=336
  • Kad svi već pričaju o serijama, da se i ja uključim... Najdraža serija ikad mi je Scrubs (Stažist) i imam 6 sezona skinuto (nemam samo ovo kaj trenutno ide u Americi, tj. 7. i nažalost posljednju sezonu :() pa ak netko to voli, a nema, nek mi se javi pa pržim... Isto tak, upravo mi je završio d/l Dead Like Me (obje sezone) pa jedva čekam to ponovno pogledat, to mi je na rasporedu odmah nakon što pogledam 6. sezonu Scrubsa... Opet... :D

Jeeej za knjige, stvarno su brzi ovi iz Amazona... Nije to Malmö, Sweden... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Većina ljudi koja me pozna smatra da nisam normalan. Mislim da nijednoj od serija novijih datuma nisam dao šansu i pogledao ih kako spada. Od novijih tu i tamo bacim oko na OTH :D ako ga ulovim, a ranije i CSI, ali onaj prvi koji se prikazivao još na HRT-u mislim. Također ako bih ulovio na tv. Ubrzo su mi ti forenzičari dopi***** s obzirom da je snimljen serijal u valjda svakom gradu u US&A. I to je to, zadnje serije koje sam ajmo reći pratio su bile Kralj Queensa i Raymond. Najdraža serija, bez ikakve dileme su mi Only fools and horses, i jako sam ponosan što sam skupio sve sezone + specijale na dvd-u :). Serija koju mogu gledati over and over again i nikad mi ne bi dosadila. I ful volim britanske sitcome, puno više od američkih...Tako da mogu reći da sam nekako "old school" što se tiče tih serija. Al zato se trudim gledat onu španjolsku sapunjaču sinkroniziranu na HR koja ide popodne na novoj, prestrašno :D:D...
    Death or glory!

Hej Niko, ako slucajno nisi skuzio, samo napomena da se na Artillery-u pojavilo nesto postera
    http://www.artillerydesign.com/main.php
    Sad bas gledam malo po Radiohead forumu, cisto da malo usporedim sa PJ-om odnosno da probam dobit odgovor na to jesmo li samo mi ludjaci :D...i izgleda da jesmo. :D
    Imaju thread o ovom surprise gigu i kao napisali su 6 stranica, ali...posta mozda 5-6 ljudi, nema nikog tko se javlja sa lica mjesta ili bar nekog relayera, nikakvih fotki ljudi koji se lajnaju itd. Sve u svemu, lejmeri :D

Ali da je super fora sa ovim webcastima, super je...nadajmo se da ce i nasi momci krenuti u tom smjeru...
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    jurasica wrote:
    a svi znamo da su "dobri" glumci najbitniji... ;)
    a jel netko gleda seriju what about brian na htv2? ima i tu dobrih glumaca... i glumica... :)
    Gleddam ja, gledam ja ! :)
    Bas su mi...mi je dobra serija :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    masni wrote:
    ludiloo :)

kak izgleda? kul sigurno.. a, a? :)

pa naravno da je kuuul! ;)
    shela wrote:
    Dragi moji frikovi i frkushe meni danas bio stricek postar i dostavio nekoliko primjeraka INTO THE WILD paperbackova!!! Jeee! brzo bogme stiglo na kraju. Iva i Pajo jesu vase stigle?? pa da slozimo neki meetup or sth :) book club zapravo ;)
    Iva: nama nisu stigle knjige :( a ni porukica od poštara da odemo po njih...:( nadam se da je to samo zato što si ti curica iz centra pa nama na periferiju moraju malo dulje putovati :D
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    Hej Niko, ako slucajno nisi skuzio, samo napomena da se na Artillery-u pojavilo nesto postera
    http://www.artillerydesign.com/main.php

Hvala na informaciji.
    Provjerio sam...nema ništa za mene.

Jučer sam dobio knjigu PJ vs AB...nešto savršeno, ok ja sam freak za postere ali ovo je stvarno genijalna knjiga, velika, teška ko Bibljija :) nešto najbolje što sam ikad kupio in good section 10C.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Hvala na informaciji.
    Provjerio sam...nema ništa za mene.

Jučer sam dobio knjigu PJ vs AB...nešto savršeno, ok ja sam freak za postere ali ovo je stvarno genijalna knjiga, velika, teška ko Bibljija :) nešto najbolje što sam ikad kupio in good section 10C.
    Iva: pa koji si ti car! :D pravi poster freak! :) da Biblija...LOL!
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    pozdrav svima, upadam u raspravu kao padobranac samo da kažem kako je INSIDE JOB stvarčina! i pol!
  • RijekaRijeka Posts: 801
    elcielo wrote:
    pozdrav svima, upadam u raspravu kao padobranac samo da kažem kako je INSIDE JOB stvarčina! i pol!

Slažem se. Štoviše dvije stvarčine, posebna inside i posebna job. Ovih dana sam je xyz puta poslušao u raznim verzijama i iako mi je od početka najdraža stvar na avocadu tek u zadnjih mjesec-dva shvaćam kako je meni to vjerojatno jedna od najboljih pjesama ikad u PJ katalogu. I love it...
    Death or glory!

koji koncert!!! cijeli in rainbows, jedna s bonusa, you and whose army, the
    national anthem, my iron lung, the bends... :):) radiohead su carevi :)
    pajo, hvala na linku :)
    lestes wrote:
    koji koncert!!! cijeli in rainbows, jedna s bonusa, you and whose army, the
    national anthem, my iron lung, the bends... :):) radiohead su carevi :)
    pajo, hvala na linku :)

Absolutely agree!
    Zvuce nestvarno dobro, a jos u ovakvom ambijentu minijaturnog kluba to sve skupa izgleda i zvuci jos bolje...:)
  • snihsnih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Absolutely agree!
    Zvuce nestvarno dobro, a jos u ovakvom ambijentu minijaturnog kluba to sve skupa izgleda i zvuci jos bolje...:)

Nisam bil doma i propustio! Fvrd! :D

Dajte mi pliz neke ključne riječi da malo potražim danas po Jubitou i sličnim mogućnostima!

Fala unaprijed!

Okbo!
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    sigurno imas vipov homebox ultimate flat collection doma :D

je ziiiiiher.... :)

nego, nije serijska kriza jer me uopće nema doma tako da niti ne stignem gledati... hvala na ponudi... dodji jedan dan tu kod mene na ručak - častim bez obzira... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    snih wrote:
    Nisam bil doma i propustio! Fvrd! :D

Dajte mi pliz neke ključne riječi da malo potražim danas po Jubitou i sličnim mogućnostima!

Fala unaprijed!

Okbo!

Ima vec klipova na jubitou...evo jednog:
    http://youtube.com/watch?v=6Fq-6lUW9-0

Kljucna rijec: Live at 93 Feet East
  • killroykillroy Posts: 739
    elcielo wrote:

Oooo da!
    :)
    killroy wrote:
    Oooo da!
    :)
    He he, a tek ona verzija iz Verone...:D
    elcielo wrote:

definitivno!!! oko te pjesme se najviše kačim sa svojim budućim jer on tvrdi da je ta pjesma pretenciozna... zamisli ti taj izraz za pjesmu pearl jama?!? pa kako ga nije sram!!! :) ali, dobro, mi svi znamo da je to jedna od naj pjesama i da je to jedan od draguljčića o kojima trebaš sanjati da ćeš ih čuti uživo i ako ih čuješ, znaš da si doživio nešto nadnaravno! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    definitivno!!! oko te pjesme se najviše kačim sa svojim budućim jer on tvrdi da je ta pjesma pretenciozna... zamisli ti taj izraz za pjesmu pearl jama?!? pa kako ga nije sram!!!
    :eek:
    Necuveno!
  • masnimasni Posts: 1,657
    pajo wrote:
    He he, a tek ona verzija iz Verone...:D

OOOO da :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    Iva: stigle knjige! kad se vidimo? sid, dolaziš ili ćeš dostavit adresu? :) pa onda ti daš knjigu hard sunu? mere tako?

za mali podsjetnik bilo nas je 8 i to:
    helen
    lestes
    shela
    hard sun
    potato girl
    masni
    sid
    mi

a meet-up bi onda mogao u nedjelju kad lestes ne može u subotu? kaj kažete?
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    može!
    može u nedjelju, ali poslije 18h... može? ili na jutarnjoj kavici.... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    Knjige! Ajme super!
    Necu moci do ZG u nedjelju...ili kad se vidimo, ili posaljite.
    Ali nije bed cekat meni dok budem dolazila...
    jurasica wrote:
    može u nedjelju, ali poslije 18h... može? ili na jutarnjoj kavici.... :)
    poslije 18. može? :o ja tek popodne dolazim u zg :o:)
Sign In or Register to comment.