Pearl Jam in Zagreb!

1403404406408409860

Comments

• pajopajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    HOĆEMO NABACITI NEKI MEET-UP ONAK BEZVEZE? :)

Pa baš bi fakat i mogli!
    Knjige bi mogle doći već tipa ovaj tjedan pa se dogovorimo...
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Pozdrav svima

Nije me bilo 7 dana, od kad sam na forumu nisam toliko izbivao.
    Bili smo sa djecom u Parizu, malo grad i 2 dana Disneya :D
    Disney je zakon, mogao bi živjeti u tim umjetnim kučicama iz crtića i prodavati kokice i bio bi sretan.

Pogledao sam video jučer...ok je, samo ona sjena na kraju je ?????? što im to predstavlja, totalni junk, ali nema veze važno da je naš ED dobio prvu nagradu i kako se u ovoj državi reće "Idemo Dalje" :D
    Slike sa premijere su zakon, bez brade izgleda 10g manje a i prijatelji su mu ok:D

Što se tiće natječaja još ništa ne znam, trajat će to sigurno cijeli ovaj mjesec a od nadanja sam odustao jer ima tako dobrih postera da bi bilo pravo čudo da bude neki od mojih izabran.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Iva: jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! bravo Edvard!!!!!

http://www.goldenglobes.org/news/id/87
  • masnimasni Posts: 1,657
    zakon :)

steta sto nije bilo ceremonije, da ga i vidimo..

nadajmo se bar da ce se oscari odrzat :)

nego, jucer sam pogledao prve dvije OTH od pete sezone na kompu.. 5. sezona je 4 godine poslije 4.sezone..

anyways, u prvoj epizodi se pustaju 3 pjesme od the national: Slow Show, Green Gloves i Fake Empire :)

mislim da je to presedan da se u jenoj epizodi puste vise od 2 stvari od iste grupe :)

pa, go National
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    Shit, nisam uspio pokupiti Into the wild vinly LP, baš mi je žao :(
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Shit, nisam uspio pokupiti Into the wild vinly LP, baš mi je žao :(
    Nisi??? Tako brzo su se prodale. Onda je zbilja limited.
    ja sam uspjela odmah cim su stavili gore...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    Nisi??? Tako brzo su se prodale. Onda je zbilja limited.
    ja sam uspjela odmah cim su stavili gore...

a kasno sam se uključio, nisam žurio i gledao na sat kao kad su posteri u pitanju, sad pokušavam sa f5 svako malo ali mislim da je gotovo :(
    a možda se budu prodavale u butigama uskoro.
    a kasno sam se uključio, nisam žurio i gledao na sat kao kad su posteri u pitanju, sad pokušavam sa f5 svako malo ali mislim da je gotovo :(
    a možda se budu prodavale u butigama uskoro.
    Prodavat ce se, naravno. procitala sam da 21.1. pocinje regularna prodaja, no
    nece bit limited edition. Al eto, opet vinilka.
    Sad samo moram kupit dobar record player :p
    I danas mi je dosao bozicni singl. jeeeeee :)
    masni wrote:
    zakon

steta sto nije bilo ceremonije, da ga i vidimo..

nadajmo se bar da ce se oscari odrzat

nego, jucer sam pogledao prve dvije OTH od pete sezone na kompu.. 5. sezona je 4 godine poslije 4.sezone..

anyways, u prvoj epizodi se pustaju 3 pjesme od the national: Slow Show, Green Gloves i Fake Empire :)

mislim da je to presedan da se u jenoj epizodi puste vise od 2 stvari od iste grupe :)

pa, go National
    De si stari OTH fanu? :D
    Ja sam neki dan proucavala sve one sezone i citala sve, da SVE, pjesme koje su ikad bile i biti ce (jos nisu kod nas) i naisla na ovaj podatak o the National i jako sam se obradovala :)
    Speaking of which, upravo Fake Empire na Svid radiju. Eto zasto volim ovaj radiJo: National, Arcade Fire, Kings of Leon izmedju ostalog u regularnoj rotaciji...nekad i nekoliko puta na dan. :D A zna se tu naci i PJ-a, da li je Hard Sun ili Daughter ili GTF...

malo sam se raspricala, danas sam, zacudo, dobre volje...
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    malo sam se raspricala, danas sam, zacudo, dobre volje...

sidonija moja, pa nije ni čudo da je forum u banani kad nam je i naša maskota jadna... reci ti nama što te muči, brzo ćemo mi to riješiti mailovima podrške i suosjećanja za sve tvoje probleme! jel tako ekipo?!?! :)

a mislim, skoro sam se rasplakala od sreće kad sam čula da je ed dobio zlatni globus... fućkaš to, ali ed je najbolji!!! :)

eeeeedi, eeeeedi, eeeeedi!!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    masni wrote:

iako još nisam ni pogledala prison break nove epizode koje me čekaju, priti pliz da mi ovo spržiš... :) he, dok nemam djece, da se barem tv serija nagledam...

nego, imam ja jednu super seriju na kompu... californication - sa starim mulderom koji glumi nekog cool, totalno neinhibiranog pisca i L.A.u... jako za preporučiti...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Evo jedan offtopic

za sve koji vole igrat na netu, igra je meni osobno predobra!

Take a look: http://s6.gladiatus.com/game/c.php?uid=91496
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:
    Iva: jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! bravo Edvard!!!!!

http://www.goldenglobes.org/news/id/87

Ma zar smo sumnjali??? ;) On je zaista uberkul :D
    jurasica wrote:
    iako još nisam ni pogledala prison break nove epizode koje me čekaju, priti pliz da mi ovo spržiš... :) he, dok nemam djece, da se barem tv serija nagledam...

nego, imam ja jednu super seriju na kompu... californication - sa starim mulderom koji glumi nekog cool, totalno neinhibiranog pisca i L.A.u... jako za preporučiti...

A jesi gledala Men in trees? To je zakon! Nesto kao Zivot na sjeveru :)
    shela wrote:
    A jesi gledala Men in trees? To je zakon! Nesto kao Zivot na sjeveru :)
    Ne vjerujem! Nista nije kao Zivot na sjeveru!
    Naj naj naj serija IKAD! Imam doma prve cetiri epizode prve sezone,
    ono od slobodne dalmacije. I jedva cekam novi dvd :) Jeeeeee.
    Ne vjerujem! Nista nije kao Zivot na sjeveru!
    Naj naj naj serija IKAD! Imam doma prve cetiri epizode prve sezone,
    ono od slobodne dalmacije. I jedva cekam novi dvd :) Jeeeeee.

Evo, barem smo malo razveselili Sid!
    Da "život na sjeveru" je nešto posebno... nikad prije i nikad poslije... to je to... :)

Iva Š. - provjerit ću kakva je serija, pa ako me zaintrigira, ajl kol ju! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    opet ja o svom deepu :)

tenclub mi je ipak odgovorio, kažu da su mi poslali novi primjerak fanzina :)

eto, vrijedi im pisati i gnjaviti ih, ali treba biti strpljiv.
    skužila sam da su jaaaako nekoordinirani.
  • asfoasfo Posts: 315
    A kaj uopće možeš očekivati od granđera (ili se piše grandžera)? nepočešljanih i sa zaraslom bradom i kariranim košuljama?!?!?!
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    asfo wrote:
    A kaj uopće možeš očekivati od granđera (ili se piše grandžera)? nepočešljanih i sa zaraslom bradom i kariranim košuljama?!?!?!

da fakat, i još jadni rade u fanclubu najnegrandžerskijeg benda od svih sijetl grandžerskih bendova.
    a šta će, kad im je taj jedini ostao.
    pa svoje nezadovoljstvo iskaljavaju na njihovim fanatičnim fanovima.

:D
  • stone dao intervju na nekoj stranici za koju moraš platit pretplatu da bi to vidio..joj joj:)

http://in.integralinstitute.org/
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    ja sam veliki serija i film freak :)
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad :) ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..

uglavnom, juras, bezveze mi ti je przit epizodu po epizodu.. oth 5. sezona u americi ide utorcima, od srijede ti je na torentima, pa ako nemas flat, onda se strpi jos 9 tjedana da se napuni dvd pa dobis 12 epizoda.. ili uzicaj jednostavno nekog s flatom svaki tjedan, to mu nije ni sat vremena, 350mb.. tak ti ja maltretiram ljude :) tocnije, 2-3 frenda u domu.. zna se kad marin dolazi po serije.. utorak prison break, pon 24, family guy, hehe :)
    Iva: super ste s tim serijama :) Mi nismo baš neki zagriženi fanovi nijedne... ono, gledamo Housea, CSI i Grey's Anatomy ako ulovimo, Men in Trees nam je zdilala moja Iva i super je serija (i ima DVA jaaaako dobra glumca :)). Ja random gledam i ostale kriminalističke (kaže Mario 'one s mrtvima') kad na što naletim.
    Od starih su na apsolutnom broju 1 Northern Exposure (neponovljivo!, sad ide na OBN-u nedjeljom pa tamo nekad ulovimo) i Friends.
    Juras, ako hoćeš dofuramo ti Men in Trees, moglo bi ti se svidjet. Ako zbog ničeg onda zbog ranije spomenute dobre glume...;)
    elcielo wrote:
    da fakat, i još jadni rade u fanclubu najnegrandžerskijeg benda od svih sijetl grandžerskih bendova.
    a šta će, kad im je taj jedini ostao.
    pa svoje nezadovoljstvo iskaljavaju na njihovim fanatičnim fanovima.

:D

a super ste mi! bas ste me oraspolozile :) grandžerice jedne fanatične! :)
    masni wrote:
    ja sam veliki serija i film freak :)
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad :) ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..
    :)

heroesi su isto zakon!
    lost mi bili zakon al su se onda zaista malo prevec zakomplicirali :)
    masni wrote:
    ja sam veliki serija i film freak
    uglavnom se sve skida s torrenta preko flat-a naravno.. sad je aktualan prison break, heroes, family guy (najbolji crtic ikad ), jericho, day break, traveler, i puno drugih serija koje ne pratim jako ali kad uhvatim onda se gleda (lost, house etc)..

uglavnom, juras, bezveze mi ti je przit epizodu po epizodu.. oth 5. sezona u americi ide utorcima, od srijede ti je na torentima, pa ako nemas flat, onda se strpi jos 9 tjedana da se napuni dvd pa dobis 12 epizoda.. ili uzicaj jednostavno nekog s flatom svaki tjedan, to mu nije ni sat vremena, 350mb.. tak ti ja maltretiram ljude :) tocnije, 2-3 frenda u domu.. zna se kad marin dolazi po serije.. utorak prison break, pon 24, family guy, hehe :)

ovo mi je bilo dosta teško za razumjeti, ali nakon 3 čitanja sam skužila! :) ne da ti se pržit i tak reci! :) zeka peka... nego, daj reci koliko epizoda prison break imaš? ja imam prvih 5 iz season 3, ali nisam ni to još uspjela pogledati tak da nije bed ako si bolji... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    pajo wrote:
    Iva: Ako zbog ničeg onda zbog ranije spomenute dobre glume...;)

a svi znamo da su "dobri" glumci najbitniji... ;)
    a jel netko gleda seriju what about brian na htv2? ima i tu dobrih glumaca... i glumica... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    ovo mi je bilo dosta teško za razumjeti, ali nakon 3 čitanja sam skužila! :) ne da ti se pržit i tak reci! zeka peka... nego, daj reci koliko epizoda prison break imaš? ja imam prvih 5 iz season 3, ali nisam ni to još uspjela pogledati tak da nije bed ako si bolji... :)

nisam rekao da mi se neda nego da ti je lakse sama skinut ili uzicat nekog da ti skine za sat vremena :) sigurno imas vipov homebox ultimate flat collection doma :D
    evo jucer izasla 9. epizoda sezone trece Begstva iz zatvora, snimljeno je do 13, a dalje se jos uvijek ne zna kad ce se snimat i prikazivat zbog strajka scenarista u americi..
    uostalom, ako ti je serijska kriza, skoknem ja s usb-om do tebe tu u t-com :)
Sign In or Register to comment.