je, ja sam se jučer skoro rasplakala od jada... mene to fakat pogađa... koji smo mi "le miserables"... :(
Da, baš je jadno!
A ovo što je morala napraviti Iva s ufuravanjem u zen da bi preživjela tu mentalnu zaostalost je također žalosno, ali i jedino moguće kad se nađeš u takvoj nezavidnoj situaciji. Ajmo Iva, izdrži još malo!
Tragično je to s kojim ljudima mi živimo u ovoj fakin državi! Pa, brate mili, pola ih valjda u svojim glavama živi u vremenu od prije jedno - nekoliko stotina godina!
Kako bi rekao neprežaljeni diktator: Stoka sitnog zuba...
I da, kaj nam se to događa s pajom? Moram to pitati javno, jer mi ne odgovara na personalne mailove i poruke već nekoliko dana, a i ništa ne posta?
My bad...eto me nazad, bio malo tamo gdje vjecno sunce sja, tamo gdje wireless internet je posvuda...jel...u Makedoniji .
Nisam bas nesto puno stigao vidjet grada niti uzivat u gastronomskim specijalitetima. Visio cijeli dan u uredu, a navecer u hotel u krpe...jedino sto me fasciniralo, jer nisam znao, da su zabrijali bit informaticki najrazvijenija zemlja regije...posvuda wi-fi, na radiju i na plakatima samo reklame za računala itd....totalno cool
Eto, vidim da su Ive narucile knjige, dosao nam Xmass single...isto cool
@rijeka: e, meni su isto banali account na jam-riveru i youkanu, ali ne uspijevam ponovno registrirat novi account...kak si ti to napravio, mozda ja radim nesto krivo...not cool :(
@rijeka: e, meni su isto banali account na jam-riveru i youkanu, ali ne uspijevam ponovno registrirat novi account..kak si ti to napravio, mozda ja radim nesto krivo...not cool :(
a promijenio sam username, mail i osobne podatke...na youkanlandu sam trenutno 27-ogodišnja Hrvatica ...
Došao hoodie, oderali me na carini za 160 kn :mad:
Jandroković je kriv za sve..
a promijenio sam username, mail i osobne podatke...na youkanlandu sam trenutno 27-ogodišnja Hrvatica ...
kako su te mogli odrati kad je vrijednost 50 us dolara... kaj to nije manje od 300 kn što je vrijednost koja se ne carini? ja bi se žalila na tvom mjestu!!! go viktor!!!
i da , GO IVA G.!!! jadna ti baba!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
kako su te mogli odrati kad je vrijednost 50 us dolara... kaj to nije manje od 300 kn što je vrijednost koja se ne carini? ja bi se žalila na tvom mjestu!!! go viktor!!!
kaj vi niš ne učite na mojem primjeru? carine sve kaj nije gift, bez obzira na iznos. mislim samo da knjige ne carine. i prekasno je za žalit. mogel je eventualno nekog obavijestit (ako mu radi tam ko) o tome da bude mu došel paket pa da progledaju kroz prste. meni su rekli il nek platim carinu il vratim paket.. :(
viktore, žao mi je :(
kaj vi niš ne učite na mojem primjeru? carine sve kaj nije gift, bez obzira na iznos. mislim samo da knjige ne carine. i prekasno je za žalit. mogel je eventualno nekog obavijestit (ako mu radi tam ko) o tome da bude mu došel paket pa da progledaju kroz prste. meni su rekli il nek platim carinu il vratim paket.. :(
došel mi je xmass single
ma nabijem ih!!!
kaj vi niš ne učite na mojem primjeru? carine sve kaj nije gift, bez obzira na iznos. mislim samo da knjige ne carine. i prekasno je za žalit. mogel je eventualno nekog obavijestit (ako mu radi tam ko) o tome da bude mu došel paket pa da progledaju kroz prste. meni su rekli il nek platim carinu il vratim paket..
viktore, žao mi je
Ma, gadi mi se činjenica što ja na majicu od 220 kn dobijem 170 kn poreza i carine...Inače, ovo je prvi put da sam platio "naknadu" za nešto od 10c-a, a naručivalo se svega...Izgleda da je i u RI poštu došao neki nadobudni Jandroković (joj, kako ne mogu smislit tog tipa, totalni oftopik ali gadi mi se taj kenjo) koji sve raportira. Džubre. A uskoro mi dolazi nova Lacoste proljeće/ljeto 2008 kolekcija, koju cifru će mi tek onda iskopat :D...Not
Iva: mi smo jednom davno nešto skidali i ispala je kolekcija filmića koje je ekipa snimala fotićima na showu. sad ne znam da li je to kaj je bilo na tom linku...
e, da, i fakat si super sa tim naporima da negdje iskopaš snimku koncerta! respect! bit će preludo ako nešto uspiješ naći!
Iva: mi smo jednom davno nešto skidali i ispala je kolekcija filmića koje je ekipa snimala fotićima na showu. sad ne znam da li je to kaj je bilo na tom linku...
e, da, i fakat si super sa tim naporima da negdje iskopaš snimku koncerta! respect! bit će preludo ako nešto uspiješ naći!
Ma, gadi mi se činjenica što ja na majicu od 220 kn dobijem 170 kn poreza i carine...Inače, ovo je prvi put da sam platio "naknadu" za nešto od 10c-a, a naručivalo se svega...Izgleda da je i u RI poštu došao neki nadobudni Jandroković (joj, kako ne mogu smislit tog tipa, totalni oftopik ali gadi mi se taj kenjo) koji sve raportira. Džubre. A uskoro mi dolazi nova Lacoste proljeće/ljeto 2008 kolekcija, koju cifru će mi tek onda iskopat : D...Not
ma znam, totalno kužim. tak su i meni sa itw i piaf napravili :mad: daj zamisli da nam deep carine
i meni se lik gadi...
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
kaze da ce nas obavijestit kad ce ga objavit cjelog. vjerojatno ce do onda stavit jos koji clip. a ovaj drugi kaj ima jos bolju snimku snima samo za svoje zadovoljstvo tak da od tog najvjerojatnije nista.
Stigo mail od 10c u kojem nude ovaj ITW vinil.
Ono sto me posebno zaintrigiralo je:
"Dear 10c member-
Happy New Year!
We're all really excited about 2008 and we really hope you are, too. While it's still too early to make any big announcements, we want to let you all know that the band is looking forward to a busy year ..."
woooohooooo
zvuci obecavajuce!!! Naravno, ne mozemo ocekivati jos jednu europsku turneju ali bilo kakva dogadjanja su pozeljna. Recimo ITW premijera u zagrebu sa Edom kao posebnim gostom
Stigo mail od 10c u kojem nude ovaj ITW vinil.
"Dear 10c member-
Happy New Year!
We're all really excited about 2008 and we really hope you are, too. While it's still too early to make any big announcements, we want to let you all know that the band is looking forward to a busy year ..."
woooohooooo
I&M: dobro kažeš: woooohooooo!!!! kaj je da je, dobro je!!!!
možda izdaju album i/ili odu svirat na jug Amerike...:) ili će svirat na Vote for Change gigovima...who knows...
a jeste jučer gledali OTH? ona dva su se skoro poseksala na cedeju od the nationalsa... odustali su jer je ona htjela da njihov prvi put bude speshl, iako su se obadva kurvala prije bez beda...
sorke na oftopiku, ali morala sam to izbaciti iz sebe... i sori snih kaj se ispričavam na oftopiku...
a jeste jučer gledali OTH? ona dva su se skoro poseksala na cedeju od the nationalsa... odustali su jer je ona htjela da njihov prvi put bude speshl, iako su se obadva kurvala prije bez beda...
sorke na oftopiku, ali morala sam to izbaciti iz sebe... i sori snih kaj se ispričavam na oftopiku...
Iva: pa ovo uopće nije offtopic! to se bar jasno vidi iz reference na the national, na koji smo išli mi fanovi PJ-a, a neki su imali i PJ majice na sebi! vidiš, totally acceptable! :D
Iva: pa ovo uopće nije offtopic! to se bar jasno vidi iz reference na the national, na koji smo išli mi fanovi PJ-a, a neki su imali i PJ majice na sebi! vidiš, totally acceptable! :D
da, nije ono baš da totalno bezveze postam...
barem da ja nekaj kenjam, kad smo se totalno uljenili... bit će bolje...
HOĆEMO NABACITI NEKI MEET-UP ONAK BEZVEZE?
Comments
je, ja sam se jučer skoro rasplakala od jada... mene to fakat pogađa... koji smo mi "le miserables"... :(
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Da, baš je jadno!
A ovo što je morala napraviti Iva s ufuravanjem u zen da bi preživjela tu mentalnu zaostalost je također žalosno, ali i jedino moguće kad se nađeš u takvoj nezavidnoj situaciji. Ajmo Iva, izdrži još malo!
Tragično je to s kojim ljudima mi živimo u ovoj fakin državi! Pa, brate mili, pola ih valjda u svojim glavama živi u vremenu od prije jedno - nekoliko stotina godina!
Kako bi rekao neprežaljeni diktator: Stoka sitnog zuba...
My bad...eto me nazad, bio malo tamo gdje vjecno sunce sja, tamo gdje wireless internet je posvuda...jel...u Makedoniji
Nisam bas nesto puno stigao vidjet grada niti uzivat u gastronomskim specijalitetima. Visio cijeli dan u uredu, a navecer u hotel u krpe...jedino sto me fasciniralo, jer nisam znao, da su zabrijali bit informaticki najrazvijenija zemlja regije...posvuda wi-fi, na radiju i na plakatima samo reklame za računala itd....totalno cool
Eto, vidim da su Ive narucile knjige, dosao nam Xmass single...isto cool
@rijeka: e, meni su isto banali account na jam-riveru i youkanu, ali ne uspijevam ponovno registrirat novi account...kak si ti to napravio, mozda ja radim nesto krivo...not cool :(
a promijenio sam username, mail i osobne podatke...na youkanlandu sam trenutno 27-ogodišnja Hrvatica
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
došel mi je xmass single
ma nabijem ih!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Jesi platila carinu?
http://www.youkanland.com/torrents-details.php?id=841
i meni se lik gadi...
začudo nisam
pa sad ga fakat ima svugdje:)
- Marlene Dietrich
kaze da ce nas obavijestit kad ce ga objavit cjelog. vjerojatno ce do onda stavit jos koji clip. a ovaj drugi kaj ima jos bolju snimku snima samo za svoje zadovoljstvo tak da od tog najvjerojatnije nista.
e da, hvala Rijeka na objasnjenju
"Dear 10c member-
Happy New Year!
woooohooooo
zvuci obecavajuce!!! Naravno, ne mozemo ocekivati jos jednu europsku turneju ali bilo kakva dogadjanja su pozeljna. Recimo ITW premijera u zagrebu sa Edom kao posebnim gostom
možda izdaju album i/ili odu svirat na jug Amerike...:) ili će svirat na Vote for Change gigovima...who knows...
Mislim super, al ne vjerujem da ce bit turneja. bar ne kod nas. Sigurno je album, a ostalo ce doci s vremenom
juzna amerika je moja slaba tocka (poslije europe naravno)
koja publika tamo.. koncert iz buenos airesa 25-26-11-2005 je nesto sto mi je poslije zg-a broj 1
Oh please let me sleep its Christmas time
Bas me ful zanima kaj ce se sve to desavat ove godine! (concerts please!!)
mozda bude juzna amerika, mozda kanada, mozda cde...:D:D
a mozda budu ispunjavali zelje s foruma:D
419 352
ma dolaze u zagreb i bok!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Oh please let me sleep its Christmas time
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
da, nije ono baš da totalno bezveze postam...
barem da ja nekaj kenjam, kad smo se totalno uljenili... bit će bolje...
HOĆEMO NABACITI NEKI MEET-UP ONAK BEZVEZE?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a možemo i kad dođu knjige