Pearl Jam in Zagreb!

12762772792812821290

Comments

• snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Bili i mi na Pipsima i slazemo se sa Masnim da je bilo odlicno (steta sto se nismo sreli).
    Ugodno se druzili sa snihom i asfo, popila se koja piva, snih i ja se napjevali (jadne nase supruge koje su to morale slusat:) ), ali i iskomentirali svaku sitnicu koncerta u maniri iskusnih kriticara iliti starih gundjala :)
    Pipsi u vrhunskoj formi, ekipa na koncertu jako dobra, nove stvari odlicne, a svirali su i "Malu fuficu" i "Gume na kotacima" sto nisu valjda godinama (a btw znali smo da ce ih svirat i prije koncerta jer je snih imao info iz prve ruke :) )

Da, gig je bio zaista dobar! Ja nisam gledal Pipse par godina i iznenađenje je bilo vrlo ugodno! Atmosfera super... i bend zvuči odlično i vrlo uvježbano!
    Da, žene su malo patile zbog naših interpretacija, ali preživjele su!:))
    Sve u svemu, očekujem sa zanimanjem novi album!
  • Sinoć sam zaspao sa gledajući talijansku televiziju, malo nogometa:)...u snu sam čuo "Love reign o'er me" na trenutak sam mislio da sanjam da sam već na koncertu...i onda sam se probudio i vidio emisiju o Roberto Baggio (jučer je slavio 40 godina) i prikazivali su njegove golove uz PJ muziku:D:D koje oduševljenje svaka čast talijanima za odabir muzike...genijalno:)

Nadam se da če svirati ovu stvar na barem jednom koncertu:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    killroy wrote:
    Znaci bilo bi nas 5. jurasica, sintija, dirty frankk, ti i ja.
    Jel svima pase taj Wombat da rezerviramo?
    http://www.wombats-hostels.com/munich-hostel/index.php

jebemu miša maloga, sad sam ovo vidjela... može domagoj! računaj sintiju i mene... :) iiiihaaaaaa!!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • dula
    dula Posts: 4
    Haj svima!! Jel mozda netko skuzio o cemu govori pjesma YELLOW LEDBETTER..

Super mi je pjesma,a nemrem ju skuzit... TNX!
  • Welcome Dula:)...što se tiće pjesme YL ne bi ti mogao pomoći, ali sam siguran da ima ovdje dovoljno PJ pacijenata koji će ti odgovoriti na to pitanje:)

@ Kupio sam avionsku kartu Du-Min i riješio prvi dio puta, 10.6 sam tamo:D gdje avantura počinje:D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Vrlo zanimljivi interview sa Jeffom gdje najavljuje koncerte u Americi poslije Europe, pa "festivals in the South Pacific", ali i "a bit of time off".
    Kaze i ovo "...maybe some recording, depending on how we feel...".

Meni najzaniljiviji dio je:
    "we have some cool stuff planned for the show in London… " :D

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=234407
  • pajo
    Interpol, kazu na http://www.tickets.de/
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Vrlo zanimljivi interview sa Jeffom gdje najavljuje koncerte u Americi poslije Europe, "festivals in the South Pacific", ali i "a bit of time off".
    Kaze i ovo "...maybe some recording, depending on how we feel...".

Meni najzaniljiviji dio je:
    "we have some cool stuff planned for the show in London… " :D

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=234407

nice :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • dula
    Welcome Dula:)...što se tiće pjesme YL ne bi ti mogao pomoći, ali sam siguran da ima ovdje dovoljno PJ pacijenata koji će ti odgovoriti na to pitanje:)

Tnx! Malo sam prekopala stare postove i rijesila svoje nedoumice.. Pjesma dobije skroz novo znacenje kad ju skuzis:)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ajde dula podjeli to s nama, koji smo culi 17 verzija pjesme :D

mrzim vas za london :)

i tak...
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    masni wrote:

ma polako... ja vise ne vjerujem ovakvim najavama... sjetite se najava za zagreb... na kraju nije bio nikakav spektakl osim malog akusticnog seta...

nek oni odsviraju svojih 130-140min... sve dodatno je samo plus :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:

nisi jedini :D

inače, sad prvi put čujem za taj interpol... al uspjela sam izguglat da su predgrupa samo u düsseldorfu. na onoj stranici ticket.de nit ne piše za koncert u münchenu.

ahaa! a na tickets.de piše da su u düsseldorfu predgrupa, za münchen niš posebno ne piše...

ma pojma nemam. sve sam zmotala :o

nego.. kak se bliže koncerti, ja sve više sanjam pj. evo, ovu noć sam čak bila u poljskoj na koncertu :D ha ha.. bar nisam zakasnila na bus za münchen ko prošli put tsss :o
  • Ne znam koliko je 140 min pjesama ali sve ispod 29 komada je malo:):)
    Samo mi je totalni bad sa Toten Housen ili kako se već zovu njemački punk band koji će otvoriti u Dusseldorfu, debili švabi... mogli su uzeti i Nenu da nam otpjeva 99luftbalons:):)
  • pajo
    noone wrote:
    @pajo&Iva
    Evo konacno sam dwnld-ovao sa youkana ovaj audio iz Budimpeste '96. koji je u .flac formatu, ali ne vredi... to je ovaj isti koji imam i koji verovatno i vi imate... jaaako los zvuk snimljen sa sony walkman-om... shit... mislim da cu posle 10 godina traganja za kvalitetnim boot-om iz Budimpeste '96. da ipak odustanem...
    fuck it...

Izgleda da ne postoji nista bolje :(
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Cini mi se da od ovih stalnih fale jos elcielo i Masni pa da kompletiramo ovaj spisak sa Killroyove stranice - http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ-Tour-2007?doneSave=1

btw: Killroy, sta je sa makedoncima iz Zg, jel neko od njih planira na i jedan od koncerata ove godine? Znam da si bio u kontaktu sa nekima pa stoga pitam..

A i mene ste zainteresovali sa znacenjem YL pa ako cete biti ljubazni.. :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Doctor wrote:
    Cini mi se da od ovih stalnih fale jos elcielo i Masni pa da kompletiramo ovaj spisak sa Killroyove stranice - http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ-Tour-2007?doneSave=1

btw: Killroy, sta je sa makedoncima iz Zg, jel neko od njih planira na i jedan od koncerata ove godine? Znam da si bio u kontaktu sa nekima pa stoga pitam..

A i mene ste zainteresovali sa znacenjem YL pa ako cete biti ljubazni.. :)

Hej,
    da, pa Katja i Emi (pozdrav ako citate :) ) bi htjele u Poljsku, ali dosta im je problem sa vizom i putovanjem. Nadam se da ce nekako uspjeti srediti to sve.

Inace, CrazyMarko (pozdrav takodjer!) isto ide u Minhen, tako da ce bit u minhenu velika ekipa i dobar provod.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    ma polako... ja vise ne vjerujem ovakvim najavama... sjetite se najava za zagreb... na kraju nije bio nikakav spektakl osim malog akusticnog seta...

nek oni odsviraju svojih 130-140min... sve dodatno je samo plus :)

ja vas ne mrzim, ali sam jaaaaaaako ljubomorna... ma vidjet ćemo još... ali htjela sam reći da si ovo dobro napisao... to je to... 2 sata pearl jama i nema boga... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Doctor wrote:
    Cini mi se da od ovih stalnih fale jos elcielo i Masni pa da kompletiramo ovaj spisak sa Killroyove stranice

ok, službeno priznajem da već neko vrijeme pokušavam dodati svoje ime u glupi redak na onu glupu tablicu. i ne ide mi stavljanje onog glupog thumbsupa.
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad:
    na kraju ispada da sam glupa upravo ja i moji pokušaji editiranja.

evo, rekla sam. sad se možete slobodno smijati. :cool:
  • siljo
    elcielo wrote:
    ok, službeno priznajem da već neko vrijeme pokušavam dodati svoje ime u glupi redak na onu glupu tablicu. i ne ide mi stavljanje onog glupog thumbsupa.
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad:
    na kraju ispada da sam glupa upravo ja i moji pokušaji editiranja.

evo, rekla sam. sad se možete slobodno smijati. :cool:

:D

ok, stavio sam te za katowice.. thumbsup u nekom polju oznacis i napravis copy/paste u drugo polje ;)

Edit: stavio sam samo tebe... ide i dragi?
  • dula
    masni wrote:
    ajde dula podjeli to s nama, koji smo culi 17 verzija pjesme :D

i tak...

Nisam se bas dobro izrazila.. Ne ide mi to..
    Konkretno sam mislila na verziju s Lost Dogs. Znam da Eddie svaki put pjeva drugacije tu pjesmu, ali imam lyrics samo od te verzije pa sam htjela dobit neku predodzbu o cemu pjeva.. Procitala sam negdje ne forumu da bi ta pjesma bila o njegovom bratu.. Eto, s tim mogu zivjeti.

Ak neko ima kakvu drugu ideju, molim da me prosvijetli.. Grozno je tapkati u mraku..