Fala bogu, ima klima na poslu. Inace ne znam kak bi.
Ono najgore je kad se ujutro probudis, a vec je 30 stupnjeva, nebo bez i jednog oblacka i znas sta te ceka
Al to je pravo ljeto...pa neka przi!
Baš smo se danas raspisali, nakon 3 dana skočili na drugu stranicu!:P
Ja klimu na poslu nemam, tj. imam ali ne u prostoriji u kojoj radim!:D
Dobra je stvar u tome kaj radim u podrumskom dijelu gdje je i bez klime temperatura dosta pristojna, tako da se ne bunim!
Baš me zanima ko bu postao za jedno tjedan dana? Samo Niko (s kojim suosjećam zbog radnog ljeta - radeći:)), Rijeka (spremaj ugljen trebat će nam:)) i naših malenkosti (idemo na godišnji tek za 4 tjedna - !
Ja čekam još 10 min do nove prodaje postera sa 10c good section.
Večeras će biti ludo ovaj poster je još bolji od predhodnog.
Ako se onaj prodao u 3 minute ovaj bi trebao srušit server....što se nadam da neće
Dršte mi fige
Idem udarat F5
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ovaj put sam popušio poster, shit!!!
5 minuta prije ponoća sam počeo udarati F5 i nisam uspio.
Mislim da je nakon 4 sekunde sve bilo gotovo. Nije mi jasno kako je moglo tako brzo završiti, kako se moglo proći sva tri step-a kad kupuješ nešto u good section u 4 sekunde???
WTF :MAD:
E jebiga valjda će biti sreće sljedeći put........
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ok, ARC je sviran 9 puta ali žašto su ga skinuli sa bootlega???
Nema ga ni na jednom???
Dobio sam Arcansas Little Rock Boot i nema ga a to sam i čitao negdje na forumu.
Šteta, baš sam se nadao poslušati live verziju te pjesme.
The track was recorded as a vocal tribute to the nine people who died at the Roskilde Festival in June 2000. "Arc" was performed by Vedder at 9 shows, one show for each of the victims, during the third leg of the band's 2003 tour. As an act of respect it was not included on any of the official bootlegs.
The track was recorded as a vocal tribute to the nine people who died at the Roskilde Festival in June 2000. "Arc" was performed by Vedder at 9 shows, one show for each of the victims, during the third leg of the band's 2003 tour. As an act of respect it was not included on any of the official bootlegs.
(s wikipedije)
Thanks, ali sve jedno mi je krivo. Znam i razumijem razlog ali....
Sječa, se da su me zaustavili radi majice
Samo meni film ne radi, pošao sam direktno na njihovu stranicu i ništa???
Radi li vama snimka??
Hey Sid, na eBay-u ti ima Ottawa Klausen poster, cijena je 70 dolara.
Nije to velika cijena za taj poster, ja se štedim za druge prilike pa ti ga prepuštam ti si ipak bila na tom koncertu :D
btw, di si??
hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda
hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda
Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
nisam, bila sam na mrežnici kod generalskog stola, a spavala sam u slunju, zimmer frei
voda u mrežnici je fenomenalna, baš za osvježenje.
s ovakvim temperaturama mora, rijeke definitivno više privlače.
Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene . Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života , ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa ...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.
Ok, sad radi i ako malo prekida snimku.
Pitanje nije bilo koja mi je najbolja pjesma nego što bi volio ćuti...LEAVIN HERE, to je tako dobra stvar u živo ali ne vjerujem da će je ikad u evropi svirati :(:(
Sad mi se vratio malo doživljaj cijele turneje...uff kako je dobro bilo, ja bi još
Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene . Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života , ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa ...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Nadam se da ti je dobra dnevnica
Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Ehehe, sve se to radi automatikom, mi samo od tog lopatama uzimamo uzorke s pokretne trake - svakih pol ure uzorak. I onda to drobimo i analiziramo i šaljemo dalje... Nije teško za radit, jedino sunce i prljavština itd. I to što radimo 12/12. Ali da pokucam, dnevnica je dobra, firma je strana i pouzdana, ekipa na šljaci je ok. Sve u svemu probat ću se uvalit za stalno ...
Comments
Ono najgore je kad se ujutro probudis, a vec je 30 stupnjeva, nebo bez i jednog oblacka i znas sta te ceka
Al to je pravo ljeto...pa neka przi!
Doma imamo klimu, hvala Bogu kaj smo bili tak rastrošni kada smo opremali stan.
Na poslu imamo samostojeću klimu koja niti zrak ne okrene, a kamoli da rashladi. Izgledam k'o špric kantica!
http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A28582863285F2863285A28582858285F286328962897289E28632863285A2860285A28602858285A28632863286328592863J
A što je to klima? :(
Inter Zaprešić-Rijeka 0:1
Još 2 ure i pičim doma, broda nam još nema na vidiku. I nek ne dolazi do 12....
Al ste se raspisali
odmah da se izjasnim, na poslu imam klimu
al zato je doma nemam, a živim na zadnjem katu, ou jea!
jedini izlaz nam je ona špricaljka za cvijeće, svako malo se malo poškropimo
imam dosta posla, pa se stvarno ne stignem javiti, ali čitam vas i sve vaše vapaje za pisanjem
ovaj vikend pičim iz zagreba, na neku rijeku, neku planinu, sve je bolje od ovog asfalta.
pozdrav!
Ja klimu na poslu nemam, tj. imam ali ne u prostoriji u kojoj radim!:D
Dobra je stvar u tome kaj radim u podrumskom dijelu gdje je i bez klime temperatura dosta pristojna, tako da se ne bunim!
Baš me zanima ko bu postao za jedno tjedan dana? Samo Niko (s kojim suosjećam zbog radnog ljeta - radeći:)), Rijeka (spremaj ugljen trebat će nam:)) i naših malenkosti (idemo na godišnji tek za 4 tjedna -
I tak...
Iva i pajo - sretan put i mirno more!
i svim ostalima koji kreću put odmora!:)
Ihi, vapim za klimom... Brod nam kasni sat i pol, što meni savršeno odgovara..
I postat ću ja još poduže ovdje kako stvari stoje
20 min do smjene..
Au revoir i laku noć
EDIT...
I svima koji putuju sretan put i dobru zabavu..
I upravo je na vidiku pilotiranje talijanskog prasca s još cca 35 000 t ugljena...
Večeras će biti ludo ovaj poster je još bolji od predhodnog.
Ako se onaj prodao u 3 minute ovaj bi trebao srušit server....što se nadam da neće
Dršte mi fige
Idem udarat F5
To me sad podsjetilo na onu foru...
"Feeling hot?
> Press F5!"
5 minuta prije ponoća sam počeo udarati F5 i nisam uspio.
Mislim da je nakon 4 sekunde sve bilo gotovo. Nije mi jasno kako je moglo tako brzo završiti, kako se moglo proći sva tri step-a kad kupuješ nešto u good section u 4 sekunde???
WTF :MAD:
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/46282
sad mogu samo plakat :(
E jebiga valjda će biti sreće sljedeći put........
Viktore, mislim da ćeš sljedeća dva mjeseca sanjat ugljen...
Niko, držim fige da ubereš još jedan u nizu postera, javi nam kako je prošlo...
Nego, jel gleda tko od vas Uvod u anatomiju?
Šteta zbog postera, al gledaj na to s ove strane... Nije Klausen... I ostat će ti pare...
(s wikipedije)
Thanks, ali sve jedno mi je krivo. Znam i razumijem razlog ali....
Vide se Niko i Sid
http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36
Sječa, se da su me zaustavili radi majice
Samo meni film ne radi, pošao sam direktno na njihovu stranicu i ništa???
Radi li vama snimka??
Nije to velika cijena za taj poster, ja se štedim za druge prilike pa ti ga prepuštam ti si ipak bila na tom koncertu
btw, di si??
Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.
Fora filmić...
nisam, bila sam na mrežnici kod generalskog stola, a spavala sam u slunju, zimmer frei
voda u mrežnici je fenomenalna, baš za osvježenje.
s ovakvim temperaturama mora, rijeke definitivno više privlače.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života
Ok, sad radi i ako malo prekida snimku.
Pitanje nije bilo koja mi je najbolja pjesma nego što bi volio ćuti...LEAVIN HERE, to je tako dobra stvar u živo ali ne vjerujem da će je ikad u evropi svirati :(:(
Sad mi se vratio malo doživljaj cijele turneje...uff kako je dobro bilo, ja bi još
Ehehe, sve se to radi automatikom, mi samo od tog lopatama uzimamo uzorke s pokretne trake - svakih pol ure uzorak. I onda to drobimo i analiziramo i šaljemo dalje... Nije teško za radit, jedino sunce i prljavština itd. I to što radimo 12/12. Ali da pokucam, dnevnica je dobra, firma je strana i pouzdana, ekipa na šljaci je ok. Sve u svemu probat ću se uvalit za stalno
I ja bi volio čut Leavin Here
Svima veliki pozdrav!