Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
to znam
prosle godine 1100kn (100 eura karta + mjesto za kampiranje 3 dana + prijevoz)..
vise nego povoljno, ako se mene pitaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:to znam
prosle godine 1100kn (100 eura karta + mjesto za kampiranje 3 dana + prijevoz)..
vise nego povoljno, ako se mene pita
uvijek sam htio otici na takav festival, ali jos uvijek nisam... ove godine opet preskacem zbog PJ-a... ne razmisljaj puno, idiStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
a i jos jedna cinjenica me ohrabruje.. broj pjesama na festivalima..
prosle godine u europi, azkena (27), reading (26), leeds (23)..
tako da opce nije lose.. ni financijski ni muzicki..
bolje ista nego nista..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Hej people, u hotelu u Chorzowu nije više bilo dvokrevetnih soba pa smo rezervirali trokrevetnu. Dakle tko hoće može prespavati u našoj sobi. Nećemo vam ništa naplatiti jer je razlika u cijeni zanemariva pa ono, tko hoće javite se. E, ali dajte samo javite što prije da možemo javiti cijenjeno ime osobe koja će biti u našoj sobi.
p.s. - doručak uključen u ponudu
Ja sam uvijek za nemoralne ponude, hehe
A kako jos nemam smjestaj, mogu onda ja sa vama?
Ako jos ima mjesta?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:a sad ekipa s iskustvom... sid, npr.. zagreb - venezia (festival) - zagreb..
sati voznje? autom ili vlakom?
ali iz Trsta do tamo ima 2 sata vlakom. Pa sad racunajo koliko
ti treba od ZG do Venecije. Mislim da se vise isplati vlakom..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Jel vi to ozbiljno?
Ja sam uvijek za nemoralne ponude, hehe
A kako jos nemam smjestaj, mogu onda ja sa vama?
Ako jos ima mjesta?
PM-aj nam prezime da javimo teti u hotelu. Mi smo tamo od 12., a ti ćeš onda crashat kod nas 13., nakon koncerta, jel' tako?0 -
pajo wrote:Da, pa ne bi se valjda šalili oko nemoralnih ponuda!
PM-aj nam prezime da javimo teti u hotelu. Mi smo tamo od 12., a ti ćeš onda crashat kod nas 13., nakon koncerta, jel' tako?
Da, ja bih 13. dosla prespavat. Misim, to je to.
Idem drugi dan u Krakow na avion.
Iskat cu se iz sobe da vas ne budim"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
A jel onda poslije 13. idete prema krakowu?0
-
killroy wrote:A jel onda poslije 13. idete prema krakowu?"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Da, to baš htjedosmo reći - idemo i siljo i iva i mi 14. ujutro prema Krakowu pa možemo svi zajedno!0
-
pajo wrote:Da, to baš htjedosmo reći - idemo i siljo i iva i mi 14. ujutro prema Krakowu pa možemo svi zajedno!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Iva i Pajo, zakon ste! Hvala!
Jos se mi *citamo*.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:a sad ekipa s iskustvom... sid, npr.. zagreb - venezia (festival) - zagreb..
sati voznje? autom ili vlakom?) i povratna karta ti je 150-200kn. Onda u Trstu odeš na vlak i brzo si u Veneciji. Eto...
0 -
pajo wrote:Iva: slažem se s crop da ti je vlak bolja ponuda, ali iz Zg imaš još jednu cool opciju - naime skoro svaki dan ti ide autobus Zagreb-Trst (nevjerojatno, ali istinito, to još uvijek postoji
) i povratna karta ti je 150-200kn. Onda u Trstu odeš na vlak i brzo si u Veneciji. Eto...
u Veneciju.:D
Ja se pak malo jedem sto sam vec odlucila i za Italiju 15. i za
Nova Rock 16. a u Italiji i se ful svidja lineup 16.A jbg.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Sad sam pricala s Masnim, ide na Nova Rock sva tri dana, a ne
u Veneciju.:D
ma danas je bio neki šugav dan na poslu pa mi je koncentracija u komi, sorry masni, uživaj u austriji!0 -
killroy wrote:Ok..ajd vidit cu, moram i ja u Chorzowu onda rezervirat za jednu noc...ustvari mozda rezerviram neku visekrevetnu sobu pa pocnem nudit nemoralne ponude LOL
Bit ce nas jos, i iz ostalih krajeva Europe"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Iva: au shit, pa to sam već znala...
ma danas je bio neki šugav dan na poslu pa mi je koncentracija u komi, sorry masni, uživaj u austriji!
ICQNe znam da li je tu postao
Joj, ovo 50 seconds rule :mad:"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music