e da...ako netko slucajno probava sa firefoxom, meni nije radilo, nego samo sa internet explorerom...pa eto...
Je ne radi sa Firefoxom, i ja se mucio dok mi nije palo na pamet probat sa explorerom.
Kazu da bi momci trebali bit na stageu iza 23 sata po njihovom znaci iza ponoci po nasem.
Je ne radi sa Firefoxom, i ja se mucio dok mi nije palo na pamet probat sa explorerom.
Kazu da bi momci trebali bit na stageu iza 23 sata po njihovom znaci iza ponoci po nasem.
Zakon! Hvala.
Sad sam dosla pa nisam ni stigla vidjet sto ima na Porchu
Probat cu to instalirat pa gledat. ajme :eek:
Majice!!!! Sutra cu ih dobit, jedva cekam. Hvala svima i Viktoru sto ih je pokupio.
hm, meni kad kliknem na taj kanal pod "Portugal" kaze: Player hasn't been initialized!
kaj sad? kaj? kaj?
Ma ja sam klikala na onaj link ispod playera pa mi se otvorio novi player s jos
jedinim prozorcicem sa strane, bo...i sad radi... Jos LP pjeva :rolleyes:
hm, meni kad kliknem na taj kanal pod "Portugal" kaze: Player hasn't been initialized!
kaj sad? kaj? kaj?
Imas Skoru na HRF-u ak ti to ne radi :)
Probaj ponovno, ugasi Explorer i instaliraj taj Sopcast player i probaj opet upalit taj kanal.
Ak ne ide probaj ispod player prozora u Exploreru kliknut na SoP Address: [url=sop://broker.sopcast.com:3912/22387]sop://broker.sopcast.com:3912/22387[/url] pa ce ti ga otvorit bas u tom Sopcast playeru, a ne u Exploreru.
Probaj ponovno, ugasi Explorer i instaliraj taj Sopcast player i probaj opet upalit taj kanal.
Ak ne ide probaj ispod player prozora u Exploreru kliknut na SoP Address: [url=sop://broker.sopcast.com:3912/22387]sop://broker.sopcast.com:3912/22387[/url] pa ce ti ga otvorit bas u tom Sopcast playeru, a ne u Exploreru.
klikam na taj link, otvara mi se manji SopCast login prozor, ali me ne zeli logirat...
Niko je dao sve od sebe, molio, kumio, ali nazalost nista od dodatnih majica. Nema gdje. Jadranke, a izgleda da nitko drugi ne moze tiskat majice...
Tako da cemo morat zbit redove i zadovoljit se ovim sto imamo:
- cure ostaju na S majicama
- Niko je velikodusno ponudio svoju musku S za given to grunge-a
- killroyu ostaje ona L
- U2fana molimo da se strpi pa ce se sljedeci tjedan naruciti jos jedna L
- nazalost nista od majice za Barteka...
- one 2 S zenske koje su ostale mozemo pokupit ako netko hoce
e,
jel' majica muska S za mene jos uvik slobodna?!
ako nije problem moga bi se nac s nekim od vas u gradu da se raskusuramo...
...ne znan ko je NIKO...
...nek se javi neka dobra dusa...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
e,
...ne znan ko je NIKO...
Majica ti je kod Nike, donijet ce ti je u Munchen pa cete se tamo raskusurat, a skuzit ces ga jer cemo svi biti skupa u istim majicama
Eto nasli se na brzom meetingu u Melinu.
Dijelile se majice (na kraju svi sretni i zadovoljni ), raskusuravalo se na veliko, spojili neke nove face sa nickovima (pozdrav viktoru i u2fanu, vidimo se sto na turneji sto poslije) i sve u svemu jos jedno ugodno druzenje.
Sad svi on the road! Nasi boys sviraju za koji sat!!
Pozdrav još jednom svima i drago mi je što sam vas imao priliku upoznati.
Comments
1. Ovdje skinuti neki glupi plugin za Internet Explorer i instalirat ga
http://www.sopcast.referencias.tv/download/SopCast.zip
2. Nakon toga otici na http://www.sopcast.com/player/#
3. Na desnoj strani klik na "Region" i skrolati skorz dolje dok se ne nadje Portugal i kliknuti na channel "22387.ROBTV - Oeiras Alive"
Kvaliteta je prilicno shitty, ali najvaznije da ih bar malo vidimo.
Sad je trenutno na stageu neki prestrasni band u nekim sick kostimima
Kao druga solucija nam ostaje ovaj portugalski radio koji bi isto trebao prenosit http://bestrock.clix.pt/player/index.asp
Fala pajo! woohoo...nema veze ako je trzavo....glavno da se cuju i da vidimo slikice
e da...ako netko slucajno probava sa firefoxom, meni nije radilo, nego samo sa internet explorerom...pa eto...
Sad sam dosla pa nisam ni stigla vidjet sto ima na Porchu
Probat cu to instalirat pa gledat. ajme
Majice!!!! Sutra cu ih dobit, jedva cekam. Hvala svima i Viktoru sto ih je pokupio.
btw, hvala pajo na linku!
Ajme, ovo zbilja radi!!!
MAlo mi steka, al se vidi. sad neki bendic pjeva, da. nemam pojma tko je to, mozda cak i Linkin Park
Za uru vremena sam nazad pa da to isprobamo! Woohoo!
Pa cu probat sa audio ako ovo ne bude sljakalo...
kaj sad? kaj? kaj?
jedinim prozorcicem sa strane, bo...i sad radi... Jos LP pjeva :rolleyes:
klikam na taj link, otvara mi se manji SopCast login prozor, ali me ne zeli logirat...
idem gledat Skoru
Doduše, sad malo trza pa iritira, ali nadam se dok se LP makne sa stage-a da će se i to popravit. U protivnom ću se probat prebacit na audio
taman sviraju In the end
Ajde Pearl Jam, ajdeeeeee!
e,
...ne znan ko je NIKO...
evo već 2 min mi nije prekinulo. Jel postoji neki full screen mode?
EDIT...lol, ima tipka FS
LP odlaze, valjda..počelo opet prekidat
EDIT 2...vratili se :(
probao, ali štanga... mozda ovi moji filtriraju
ajde ludnica!!
kad idete vi u minken?
ja san u utorak ujutro u 6 tamo, vlakon...
http://programas.sic.pt/sicradical2002/index.php?headline=19&visual=1§ion_id=4
PJ prenosit samo pola sata...i pocinje u pol 1 izgleda.
Eee da, lako moguce. A sad ti je vec i Skoro zavrsio. Koji bed.
Pozdrav još jednom svima i drago mi je što sam vas imao priliku upoznati.
Kad bolje promislim, ajde, ipak ne :rolleyes:
Evo valjda odlaze, napokon...ajde bjezi! Mrs ca, LP!
Edit: sad voditelji trkeljaju...
Evo baš sad dvoje voditelja šprehaju nešto na portuguese, aj dont andrstend eni singl vord :(
E, da...I meni je drago šta sam imao prilike upoznati svih, + majice su genijalno ispale. I like it
edit, spomenuli su pj i state of love and trust, to skužih...ovo će postat ko chat, tko bude došao tek sutra imat će šta za čitat
Evo, skuzila sam Pearl Jam!