Pearl Jam in Zagreb!

12242252272292301290

Comments

• katja
    katja Posts: 188
    Dragi moji napokon da vas obavjestim da je mali Marko odlučio da izađe van i da nam se pridriži kao trenutno najmlađi PJ fan na ovom thread-u :D:D:D

:D:D:D
    Congratulations on your new little angel!!!
    Sve najlepse malom Marku i puno ljubavi i srece!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Wow...veliki pozdrav Marku i mami i tati, hehehe...
    zamislite samo kad se Marko i Janko udruze i izguraju nas starce iz prvih redova na koncertu...:D

By the way, sve ovo me podsjetilo na Edda kad pjeva "Not for you" pa promijeni onaj jedan dio u..."small my table, sits just 3, feel so happy, lucky me"
    Super verzija!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Pa DOBRODOŠAO dragi mali PJ fan/budući vaterpolist Juga! Sve čestitke mami, tati i Markovoj seki!
    Možda sam malo predugo s mojim dragim pa me zarazio, ali sad fakat možemo komotno pjevat: 'Kol'ko nas ima!...' :):):):)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    pridruzujem se cestitkama :)
    neka bude u Jugu i slisa PJ, di ces bolje...
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Dragi moji napokon da vas obavjestim da je mali Marko odlučio da izađe van i da nam se pridriži kao trenutno najmlađi PJ fan na ovom thread-u :D:D:D

Kakav dan... ( asfo & snih- imali ste pravo, biti prisutan na porodu je ne opisiva stvar, malo lakše nama muškarcima, mi moramo samo stisnut ruku :):)
    Nemam riječi sad za opisat te emocije...............možda drugi put
    Samo ču reči jednu stvar...svaka čast ženama, neču se više nikad žaliti da me nešto boli :):)
    Mali ima 3.9 kg...a to obečava jednu stvar; da če biti dobar vatrepolista Juga :D:D

Pozdrav svima...idem sada popit koju :):D

go Marko! go Marko!

cestitamo! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    cestitam od srca!

jug je pravi klub!
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • pajo
    Iva: Hej mladi tata! Znam da je jos prerano za ovakvo pitanje, ali kad Marko i mama dodju iz bolnice i kad se naviknete na zivot s novim clanom obitelji, znas li koju ces mu prvu pjesmu od PJ-a pustiti? Znam da sam malo psycho, ali vjerujem da bi nam svima na forumu moglo biti zanimljivo razmisliti koju bi prvu pj pjesmu pustili svojoj djeci ili nekome kome je to prva pj pjesma koju cuje u zivotu. Ako sam previse psycho, just ignore me... :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Marko Iva i ja zahvaljujemo na svim čestitkama od srca....
    hvalahvalahvalahvalahvalahvalahvala :):):)

- ono mi se sviđa... Janko i Marko ( a bit če tu još kandidata ) da nas izbacuju iz prvog reda Hahahahaha,
    još če mi reči; aj tata nemoj me sramotit u prvom redu :):)
    a slušaj ja bi odmah potpisao takvu sudbinu, znači barem još 15 godina dobre svirke, koncerata :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo wrote:
    Iva: Hej mladi tata! Znam da je jos prerano za ovakvo pitanje, ali kad Marko i mama dodju iz bolnice i kad se naviknete na zivot s novim clanom obitelji, znas li koju ces mu prvu pjesmu od PJ-a pustiti? Znam da sam malo psycho, ali vjerujem da bi nam svima na forumu moglo biti zanimljivo razmisliti koju bi prvu pj pjesmu pustili svojoj djeci ili nekome kome je to prva pj pjesma koju cuje u zivotu. Ako sam previse psycho, just ignore me... :)

Pa ti nisi normalan!!?
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • pajo
    Pa ti nisi normalan!!?
    Iva: Normalna! To nije pitao Pajo nego ja, njegova supruga! :) Mozda ima veze s time koliko si u zivotu blizu odluke o djeci, ne znam...
  • pajo wrote:
    Iva: Normalna! To nije pitao Pajo nego ja, njegova supruga! :) Mozda ima veze s time koliko si u zivotu blizu odluke o djeci, ne znam...

pa mislin....ima i drugih stvari na ovon svitu (no hard feelings) ali ako je PJ jedino o čemu se razmišlja....ccc, ne znan baš koliko je to pri zemlji?!

bolje da si ga pitala ima li šta za obuć ditetu (toplu odjeću, obuću...i te stvari) ima li ok uvjete, a ti ono koju ćeš mu stvar 1. pustit? hey?
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • definitivno ne foxymophandle..!
    to je za ne, a za da..hm
    btw sad i ja slusam o'er me - hvala
    L
    you dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!
  • GIVEN TO FLY!!!
    na prvu loptu
    L
    you dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Sorry, given to grunge, al mi smo ti tu vecina tako PSYCHO kako je Iva rekla :D

Ja inace isto postavljam takva pitanja ljudima pa kad vidim da me malo cudno
    pogledaju onda skuzim da nismo na istoj razini sa PJ-em, nemoj me krivo shvatit, al to je tako tu kod mene i kod dosta nas ovdje :D;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    Btw,za Marku pustit da poslusa :D predlazem All Those Yesterdays
    kao uspavanku, jer to zapravo i je,
    te jos All Or None, Thin Air, Sometimes, Off He Goes i srodne
    laganije stvarcice. Zasad ;):D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Janko, snih i asfo: konačno da se i mi pridružimo čestitkama hrabroj mami i još "hrabrijem" tati ;)!!! Malom bebaču Marku šaljemo veliku pusu, a Janko se pridružuje čestitkama na svoj specifičan način: Wo Wa Susad:)
    Nadamo se da ste svi dobro i spremni za novu eru u vašim životima!
    Za početak predlažemo: Thumbing My Way!!!
    Očekujemo "full report"...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534

Kakav dan... ( asfo & snih- imali ste pravo, biti prisutan na porodu je ne opisiva stvar, malo lakše nama muškarcima, mi moramo samo stisnut ruku :):)
    Nemam riječi sad za opisat te emocije...............možda drugi put
    Samo ču reči jednu stvar...svaka čast ženama, neču se više nikad žaliti da me nešto boli :):)
    Mali ima 3.9 kg...a to obečava jednu stvar; da če biti dobar vatrepolista Juga :D:D

Pozdrav svima...idem sada popit koju :):D

juuuuhuuuu.... :) pa bilo mu je i vrijeme!!! :) sad samo hrabro i bit će sve super! pa možeš nam i poslati sliku svog prvorođenog, ha? obožavam ta mala smežurana čudovišta... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pa mislin....ima i drugih stvari na ovon svitu (no hard feelings) ali ako je PJ jedino o čemu se razmišlja....ccc, ne znan baš koliko je to pri zemlji?!

bolje da si ga pitala ima li šta za obuć ditetu (toplu odjeću, obuću...i te stvari) ima li ok uvjete, a ti ono koju ćeš mu stvar 1. pustit? hey?
    Iva: Bila sam ostavila opciju da me ignoriras. Drugi put kindly molim da izaberes tu opciju! Hvala! :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:

ma priznaj da nisi normalna i sve ok! :) primijetila sam ja već da ti i Sid imate ovakvih PSYCHO razmišljanja možda malčice više od ostatka ekipe na ovom forumu, ali opet, da vas nema, ja bih mislila da sam ja najveći frik.... :) pored vas ja sam čak možda i normalna... :)

a moram još nešto podijeliti s vama... svaki puta kada prođem pored doma sportova, tak mi srce zatitra... još ne mogu vjerovati da je PJ ekšli tu nastupao i da je sa mnom bila i većina mojih prijatelja.... :) ah, sva se raznježim... i naježim... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    jurasica wrote:
    ma priznaj da nisi normalna i sve ok! :) primijetila sam ja već da ti i Sid imate ovakvih PSYCHO razmišljanja možda malčice više od ostatka ekipe na ovom forumu, ali opet, da vas nema, ja bih mislila da sam ja najveći frik.... :) pored vas ja sam čak možda i normalna... :)
    Ahahahahahaha :D Hvala, hvala. hahaha :D
    Da, malcice znamo odskakat tu i tamo Iva i ja, hm :D:p
    Al eto, ima nas svakakvih.