Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
suzi d. wrote:Zamisli ovo: Netko di donese CD s PJ stvarima gdje recimo Ed pjeva, a sve ostale članove su npr. zamijenili studijski glazbenici koji su savršeno odsvirali od prvog do posljednjeg takta. Kolika je vjerovatnost da ćeš ti to uopće skužit? S druge strane vokal je nezamjenjiv. Eto o tome ti govorim.
Je, Ed je kralj i nas veliki vodja, ali kad malo bolje pogledam...koju taj Stone predivnu glazbu radi...a opet, vecinom su to Mikeovi riffovi...a da nije Matta koji se savrseno uklopio kad je Irons otisao...a cekaj, i Boom je ocito super uletio pogotovo poslije svega sa Roskilde-om...a u principu svi znamo da je Jeff dusa benda...
Moras uzet u obzir da je bend puno vise od sviranja instrumenata i da bi tesko dogurao tako daleko (a i ne bi ih gledali 2006. godine u ZG) da nisu tako posebna grupa ljudi.0 -
0
-
Ekipa,malo digresije... jel zna netko na kojoj stvari sa unpluggeda Eddie pada sa stolice?Čitavo popodne sjedim s jednom luđakinjom
i pokušavamo otkriti koja je to stvar...
Help, please..il cattivo0 -
hmmm ja zavidim svima vama koji slusate koncert i sretni ste! ja se svaki put zbediram i rasplacem... cekas nekaj dosta dugi period zivota i onda se to stvarno dogodi. nemres vjerovati. i sad je sve gotovo. a tak bi ih htjela opet cuti uzivo! i onda kad slusam koncert... i sjetim se da sam bila tam, samo mi suze dodu na oci :( kad budem ih ponovo vidla?
eh, i ja sam given to fly0 -
Porch je kad Eddie pada sa stolice!0
-
il cattivo wrote:Ekipa,malo digresije... jel zna netko na kojoj stvari sa unpluggeda Eddie pada sa stolice?Čitavo popodne sjedim s jednom luđakinjom
i pokušavamo otkriti koja je to stvar...
Help, please..
porch...
kasnim....0 -
pajo wrote:Iva: Draga Suzi, evo da probamo zaustaviti polemike povezane s tvojom teorijom o Edu. Probala sam u tvom postu boldati rijeci za koje mislim da su vazne. Naime cinjenica je da si ti napisala da je tebi Ed najvazniji u bendu ili barem vazniji od svih ostalih zajedno. I to je ok. To je tvoje misljenje, ti tako dozivljavas bend i mislim da nikoga ne smeta sto ti tako mislis.
S druge strane, ako pitas nas ostale (mislim da vecina ipak misli tako) ima li to smisla, odgovorit cemo ti da nema. Dakle, nama nema smisla, tebi ima i to je to.
A sad se rekla bih mozemo vratiti na uobicajena cavrljanja. Jel'da?
Ok, možda je moja izjava bila malo pretjerana ali i dalje stojim iza toga da je ovaj band upravo zahvaljujući Edovoj karizmi postao to što je. Pa ne idu li u prilog tome silne fotografije (pa i ovdje na message pitu koji je tvorevina PJ fanova) koje se bar 80% odnose na Eda. Znamo ko mu je bivša, ko mu je sadašnja, kako mu se zove dijete i bla bla bla... gomilu nebitnih stvari koje postaju bitne jer imaju veze s Edom. A šta znamo o ostalim članovima banda?0 -
molim vas da ne napadate suzi jer suzi je legenda!
naime ako niste znali suzi posjeduje nekoliko zadnjih desetaka minuta koncerta u zagrebu i ako budete dobri prema njoj mozda vam i podijelim.
ne fakat pa cura se malo zaletila pa boze moj
ooo suzi, uououooo suzi... tralalalaone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:molim vas da ne napadate suzi jer suzi je legenda!
naime ako niste znali suzi posjeduje nekoliko zadnjih desetaka minuta koncerta u zagrebu i ako budete dobri prema njoj mozda vam i podijelim.
ne fakat pa cura se malo zaletila pa boze moj
ooo suzi, uououooo suzi... tralalala
A ja se zbog Pearl Jama (ne samo Eda) žrtvovala, unijela kameru i riskirala da ostanem bez nje. A da stvar bude luđa kamera čak i nije bila moja. Je li vam ovo zvuči malo ljepše? I za kraj: Volim ih, mislim svih njih (ne samo Eda iako njega najviše)0 -
to s edvardom. mediji traze zvijezdu i normalno da ce sve fotke biti edvardove, a tek kad frajer dovuce manekenku i klinku..! meni je u zg-u najvise islo na zivce sto su svi vikali edi edi edi! e pa ja sam vikjo prl djem prl djem prl djem! mene osobno ne cudi sto svi vicu edi! jer to ljudi vole - jednog covjeka koji ce rijestit sve njihove.
uglavnom..dragi moji, PJ je band, jedino sto se u njemu mijenja su frizure i bubnjari, naravno da bez ikojeg drugog clana mozda to ne bi bilo to, ali naglasavam IKOJEG DRUGOG, a ne samo edvarda!
Lyou dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!0 -
suzi d. wrote:Pazi, svojevremeno sam slušala Maidene i zbilja bila njihov zagriženi obožavatelj. Ali onog trenutka kada ih je Bruce napustio to više nisu bili Maideni. Ni za mene ni za veliku većinu njihovih fanova. Jednostavno kraj. A sad kad se Dickinson vratio čujem opet čine čuda. I opet imam želju za njima. A to što su mjenjali gitariste i bubnjare nije imalo nikakvog utjecaja na njihov opstanak.
LMAO!!!you dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!0 -
na porchu pada sa stolice
hail hail the lucky ones...0 -
i ja kasnim...
ma suzi je ok. svatko ima pravo voljet sto hoce. glavno da voli
hail hail the lucky ones...0 -
suzi d. wrote:...Na koncertu sam samo njega gledala, samo njega...mislim tolika količina karizme... i svega ostalog... Ima li ovo smisla?
mislim da je u ovome problem... da si gledala i druge članove benda, vidjela bi na kaj mi svi ostali brijemo...ed je najjača faca i ja bi sigurno njemu prvom dala (nadam se da viki ovo neće vidjeti
), ali ostatak benda s njim čini tu jebenu cjelinu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
fuck!
e sad ja vama da kazem sta se desava kad je neko baksuz...
probudim se ja jutros i odmah ukljucim komp i soul seek program za sherovanje da probam po ko zna koji put da skinem taj bootleg iz zagreba... i pojavi se napokon neka osoba sa snimkom a ja 157 u redu... i cekam ja... ceo dan cekam da dodjem na red. i stignem na red (pre 5 minuta). i u tom trenutku se doticna osoba diskonektuje! :eek:
eeeeeeeeej diskonektuje se! ode! buhhuuuuhuuu....
pa to stvarno nije lepo.
nista, odo da ponovim postupak... pa cemo komentarisati snimak za jedno dva meseca...0 -
Girasol wrote:fuck!
e sad ja vama da kazem sta se desava kad je neko baksuz...
probudim se ja jutros i odmah ukljucim komp i soul seek program za sherovanje da probam po ko zna koji put da skinem taj bootleg iz zagreba... i pojavi se napokon neka osoba sa snimkom a ja 157 u redu... i cekam ja... ceo dan cekam da dodjem na red. i stignem na red (pre 5 minuta). i u tom trenutku se doticna osoba diskonektuje! :eek:
eeeeeeeeej diskonektuje se! ode! buhhuuuuhuuu....
pa to stvarno nije lepo.
nista, odo da ponovim postupak... pa cemo komentarisati snimak za jedno dva meseca...0 -
Imam ja nesto da dodam na ovu 'raspravu' Eddie/Pearl Jam....
Procitao sam davno neki 'fazon' koji ide:
"How many Pearl Jam members does it take to change a lightbulb?"
- I don't know...
"Change! Pearl Jam doesn't CHANGE!!!"0 -
miloshk wrote:Imam ja nesto da dodam na ovu 'raspravu' Eddie/Pearl Jam....
Procitao sam davno neki 'fazon' koji ide:
"How many Pearl Jam members does it take to change a lightbulb?"
- I don't know...
"Change! Pearl Jam doesn't CHANGE!!!"
LOL! Da, ima cijeli thread s tim vicevima i ima ih fakat smijesnih!
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=218564&highlight=lightbulb0 -
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads