ove godine sam prvi put pokušavala kupiti 10c karte. bezuspješno :( i mislim da ih nebude više :(
a kaj se tiče mojih planova sigurno idem u munchen. za katowice još stvarno ne znam. rado bi, al ovisi u kakvoj financijskoj situaciji budem
Da, 10c karte su out of stock, nazalost :(
Ali, to nista ne znaci, na srecu
Moze se uz obicne GA karte probit do prvog, drugog reda. Karte za minhen krecu u subotu. Jedino je pitanje da li tribine ili parter. Ja sam nekako zapeo za parter, prve redove...znaci guranje, znoj i muka.
Moze se uz obicne GA karte probit do prvog, drugog reda. Karte za minhen krecu u subotu. Jedino je pitanje da li tribine ili parter. Ja sam nekako zapeo za parter, prve redove...znaci guranje, znoj i muka.
ja sam isto za parter u zg bila na tribini pa bi sad dolje, čim bliže. u prve redove
ajmo ajmo, quotajte ovo da se vidi i kad predemo na drugu stranicu
josh vam javim ak otkrijem kak se moze varati da se moze glasati nekoliko puta!!
pozz!
ukoliko zelite glasati nekoliko puta za pearl jam evo cake:
za korisnike mozille firefox potrebno je otici u: Tools -> Options.. -> Privacy -> Clear Now... (Private Data) -> obiljeziti "cache" i "cookies" i kliknuti clear -> refresh http://www.zlatnakoogla.com i glasaj opet za pj
napomena, ukoliko ne proradi, rekonektaj se na net i to sve napravi ponovno.
za IE korisnike bi trebalo raditi isto samo sta mi se sad ne da traziti po exploreru di je to
uzivajte!
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
za korisnike mozille firefox potrebno je otici u Tools -> Options.. -> Privacy -> Clear Now... (Private Data) -> obiljeziti "cache" i "cookies" i kliknuti clear -> refresh http://www.zlatnakoogla.com i glasaj opet za pj
za IE korisnike bi trebalo raditi isto samo sta mi se sad ne da traziti po exploreru di je to
uzivajte!
Glasala sam vec, a sad cu probat i ovo
Trebali bi postat na forum da i ostali glasaju za PJ
Pa da dobiju ko lani. Samo ovaj put bi im
zbilja trebali uruciti te kugle...by us, naravno
Moze u Londonu?
ima li kakvih rumorsa o objavljivanju ove italije konacno? kad je ono bilo "za deset dana otprilike"? sve tako sporo ide kad ne treba
a ono da su rhcp i rem otpali sam isto procitao negdje gdje je neki cica napisao.. tu, na nasem forumu, bio neki link, pa procitah.. a otkud sad audioslave????!? jer to bi bilo zakon.. bar meni
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
za korisnike mozille firefox potrebno je otici u: Tools -> Options.. -> Privacy -> Clear Now... (Private Data) -> obiljeziti "cache" i "cookies" i kliknuti clear -> refresh http://www.zlatnakoogla.com i glasaj opet za pj
uzivajte!
let our guys winn fair and square!!! ne treba njima muljanje...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ima li kakvih rumorsa o objavljivanju ove italije konacno? kad je ono bilo "za deset dana otprilike"? sve tako sporo ide kad ne treba
a ono da su rhcp i rem otpali sam isto procitao negdje gdje je neki cica napisao.. tu, na nasem forumu, bio neki link, pa procitah.. a otkud sad audioslave????!? jer to bi bilo zakon.. bar meni
Iva: na nekom tal. siteu sam vidjela da bi objava trebala biti 8.2.
Ej, bok. Se mi znamo?
Nisam te vidjala na forumu, pa me zanima tko i odakle
Ja sam blizu Rijeke
da ne mislis da ignoriram, nesto u zadnje vrijeme nikako da uhvatim vremena... a ono malo sto svratim ste u nekim dogovorima (priznam, zavidim, ja nemam dosad kartu za nijedan koncert) na koje zapravo nemam sta nadodati
zapravo, vise dodem vidjeti kaj se novo dogada sa pj-om, nego sto pisem.
ja sam iz zagreba i dosla sam tu prvi put nakon KONCERTA, zato sto sam od euforije skoro skocila sa tribina i pocupala si svu kosu s glave! ali sam totalno zaljubljena u pj vec poduuuuze, rijetko sto u muzici moze znaciti toliko kao omiljeni bend kad si bio tinejder
ma ja sam pisala onoj ženi oz lupe opet i pitala je koliko joj potpisa u peticiji treba da bi se uvjerila da ne bi pretrpjeli gubitak u vezi koncerta.
nije mi odgovorila :(
a predložila sam joj i nešto tipa benaroye:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
ja nisam uspjela na urban travelu nać niš od aranžmana za prijevoz
što uopće organiziraju
i otkud vam to?
p.s. može bit da ne vidim jer sam trenutno malo pripita
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
...nisan u mogucnosti svaki dan pratit news na threadu, pa ako mi neko može PM detalje o planovima za turneju;
bus?
vlak?
cijena?
spavanje?
odlazak dan prije ili na dan minkena?
zadržavanje u poljskoj iza koncerta, da/ne??
THX
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
ma ja sam pisala onoj ženi oz lupe opet i pitala je koliko joj potpisa u peticiji treba da bi se uvjerila da ne bi pretrpjeli gubitak u vezi koncerta.
a da ih svi pocnemo zatrpavati mejlovima?
eh eh, nek stave kartu za mali koncert i 600-700 kuna tvornica bi se prodala!
five, five, against one
Iva: Urban travel nema nikakv aranžman Zagreb-Munchen-Katowice-Zagreb nego će ga izraditi samo za nas i prema našim željama i potrebama ako se ikad uspijemo dogovoriti što je to što točno želimo i ako nas se skupi barem 17, a maksimum 19. U javnu prodaju će im ići samo Nova Rock u Austriji.
Ako i kad se dogovorimo, nema nikakvih problema, poslat ćemo svima koji tu nisu često pm jer bi nam bilo drago da idete s nama.
Iva: Urban travel nema nikakv aranžman Zagreb-Munchen-Katowice-Zagreb nego će ga izraditi samo za nas i prema našim željama i potrebama ako se ikad uspijemo dogovoriti što je to što točno želimo i ako nas se skupi barem 17, a maksimum 19. U javnu prodaju će im ići samo Nova Rock u Austriji.
Ako i kad se dogovorimo, nema nikakvih problema, poslat ćemo svima koji tu nisu često pm jer bi nam bilo drago da idete s nama.
to bi bilo samo za ten clubovce il sve fanove? ne kuzim ovo s javnom prodajom? ja sam glupa
to bi bilo samo za ten clubovce il sve fanove? ne kuzim ovo s javnom prodajom? ja sam glupa
To je moguci aranzman za sve nas ovdje koji planiramo ici u Munchen odnosno Katowice pod uvjetom da nas se skupi 17 dakle vise si nego dobrodosla.
Nova Rock festival oni nude bez obzira na nas PJ freakove
ovko, sta se tice urban-travela....
....ne znan koliko su oni pouzdani...? govorin iz vl. iskustva
prošle godine san se s likon dopisiva mailovima 2 miseca uoci PJ koncerta u Vienni i ništa mi konkretno nije pomoga...ka da nisu uopće informirani o stvarima koje organiziraju...
...isto tako san uzeo njihov prijevoz busom 2005. do Vienne na U2 (znate da imaju aranžmane karta + prijevoz, i samo prijevoz). eeeej, prijevoz je bio organiziran sa 2 busa...
...na koncert smo skoro zakasnili, šofer je vozio više od pola puta u 'leru' ne bi li uštedio nešto goriva...na autoputu je drža prosjek 80km/h...
ekipa u busu je popizdila!
Onda smo došli u Beč i izgubili se (a znate kad faliješ u beču moraš okružit ponovo cili grad..)
iskustvo za ne zaboravit...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
Iva: sori, nisam se baš najjasnije izrazila
Dakle, ja sam zvala stričeka u Urban travel i pitala ga da li bi za nas (a MI smo bilo tko s ovog threada, s hr foruma, bilo koji prijatelj od bilo koga s ovog threada, susjed, prijatelj prijatelja, točnije svatko tko hoće ići na takvu mini turneju) napravio takav aranžman. Budući da će se Urban travel u organizaciju takvog aranžmana upustiti samo ako se skupi nas 17-19 takav aranžman neće oglašavati i nuditi ostalima jer će već imati pun minibus.
Ono što će biti na njihovim web stranicama i što će biti moguće kupiti kao i bilo koji drugi njihov aranžman i što će oni organizirati išli mi ili ne je festival u Austriji.
ovko, sta se tice urban-travela....
prošle godine san se s likon dopisiva mailovima 2 miseca uoci PJ koncerta u Vienni i ništa mi konkretno nije pomoga...ka da nisu uopće informirani o stvarima koje organiziraju...
...isto tako san uzeo njihov prijevoz busom 2005. do Vienne na U2 (znate da imaju aranžmane karta + prijevoz, i samo prijevoz). eeeej, prijevoz je bio organiziran sa 2 busa...
...na koncert smo skoro zakasnili, šofer je vozio više od pola puta u 'leru' ne bi li uštedio nešto goriva...na autoputu je drža prosjek 80km/h...
Onda smo došli u Beč i izgubili se (a znate kad faliješ u beču moraš okružit ponovo cili grad..)
pa to ti je zato jer idesh na koncert u2-a :P
five, five, against one
Comments
ja sam isto za parter
Zna se gdje sam ja
LOL!!!!!!
Odmah do mene!
VRIJEME JE GLASOVANJA ZA ZLATNU KOOGLU!!!
Pearl Jam je nominiran u dvije kategorije:
ZLATNA KOOGLA (INOZEMNI): WEB site godine:
1. RED HOT CHILI PEPPERS http://www.redhotchilipeppers.com
2. GNARLS BARKLEY http://www.gnarlsbarkley.com
3. MADONNA http://www.madonna.com
4. BECK http://www.beck.com
5. PEARL JAM http://www.pearljam.com
ZLATNA KOOGLA (INOZEMNI): KONCERTNI NASTUP godine:
1. FRANZ FERDINAND
2. PEARL JAM
3. MADONNA
4. MORRISSEY
5. RED HOT CHILI PEPPERS
Dajte glas Pearl Jamu na http://WWW.ZLATNAKOOGLA.COM
glasanje traje od 01. veljače do 20. ožujka 2007
ajmo ajmo, quotajte ovo da se vidi i kad predemo na drugu stranicu
josh vam javim ak otkrijem kak se moze varati da se moze glasati nekoliko puta!!
pozz!
five, five, against one
za korisnike mozille firefox potrebno je otici u:
Tools -> Options.. -> Privacy -> Clear Now... (Private Data) -> obiljeziti "cache" i "cookies" i kliknuti clear -> refresh http://www.zlatnakoogla.com i glasaj opet za pj
uzivajte!
five, five, against one
Trebali bi postat na forum da i ostali glasaju za PJ
Pa da dobiju ko lani. Samo ovaj put bi im
zbilja trebali uruciti te kugle...by us, naravno
Moze u Londonu?
a tko je ove godine na koogli?
a ja sam drito do vas kao na našem prvom zajedničkom koncertu!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
let our guys winn fair and square!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
objavit ce lineup 8.2.
zanima me tko ce osim PJ-a jos svirat i koje dane...
da ne mislis da ignoriram, nesto u zadnje vrijeme nikako da uhvatim vremena... a ono malo sto svratim ste u nekim dogovorima (priznam, zavidim, ja nemam dosad kartu za nijedan koncert) na koje zapravo nemam sta nadodati
zapravo, vise dodem vidjeti kaj se novo dogada sa pj-om, nego sto pisem.
ja sam iz zagreba i dosla sam tu prvi put nakon KONCERTA, zato sto sam od euforije skoro skocila sa tribina i pocupala si svu kosu s glave! ali sam totalno zaljubljena u pj vec poduuuuze, rijetko sto u muzici moze znaciti toliko kao omiljeni bend kad si bio tinejder
evo ja sam glasovala 5 puta za koncertni nastup godine i 5 puta za site...morala sam svaki put stisnut clear private data now i rekonektat se
sutra budem opet i tak svaki dan
pozdrav svima!!!
To the one I'll never please
- Marlene Dietrich
što uopće organiziraju
i otkud vam to?
p.s. može bit da ne vidim jer sam trenutno malo pripita
- Marlene Dietrich
...nisan u mogucnosti svaki dan pratit news na threadu, pa ako mi neko može PM detalje o planovima za turneju;
bus?
vlak?
cijena?
spavanje?
odlazak dan prije ili na dan minkena?
zadržavanje u poljskoj iza koncerta, da/ne??
THX
eh eh, nek stave kartu za mali koncert i 600-700 kuna tvornica bi se prodala!
five, five, against one
i tak..
Eto ga Iconoclasts ak vec nisi nabavila:
http://www.box.net/public/ekhr9kxl0b
hail hail the lucky ones...
To je moguci aranzman za sve nas ovdje koji planiramo ici u Munchen odnosno Katowice pod uvjetom da nas se skupi 17 dakle vise si nego dobrodosla.
Nova Rock festival oni nude bez obzira na nas PJ freakove
http://www.kartenhaus.de i http://www.eventim.de ništa...
probao sam se registrirati na http://www.tickets.de , ali mi uvijek javlja da probam kasnije... i tak...
Dakle, ja sam zvala stričeka u Urban travel i pitala ga da li bi za nas (a MI smo bilo tko s ovog threada, s hr foruma, bilo koji prijatelj od bilo koga s ovog threada, susjed, prijatelj prijatelja, točnije svatko tko hoće ići na takvu mini turneju) napravio takav aranžman. Budući da će se Urban travel u organizaciju takvog aranžmana upustiti samo ako se skupi nas 17-19 takav aranžman neće oglašavati i nuditi ostalima jer će već imati pun minibus.
Ono što će biti na njihovim web stranicama i što će biti moguće kupiti kao i bilo koji drugi njihov aranžman i što će oni organizirati išli mi ili ne je festival u Austriji.
five, five, against one
Ja uspio. Javio mi da mi username ima premalo slova.
Naravno nis ne kuzim, ali http://translate.google.com/translate_t pomaze