Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
C2V3N wrote:ja ga cekam vec 3 mjeseca od MTVadrie, a posto je mtv adria u kurcu i samo sto nisu prekinuli emitiranje ne polazem prevelike nadeu taj dvd... ali ako ga dobijem podijelit cu vam ga
znam ja ko ima
sad bogohulim malo jer idem usporedivat velike Doorse sa Pearl Jamom, al ipak...
Prije jednog od koncerata najavljivac je pozvao bend na stage i kad se maknuo tj. sisao u backstage Jim mu je rekao da se vrati gore i naslovi ih kak spada.
Naime, gore spomenuti najavljivac ih je najavio kao
Jim Morrison 'n The Doors
Drugi put se however ispravio u "samo"
The Doors!
princip je isti, ostalo su nijanse -
Pearl Jam...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Iman ja show na običnom discu u VCD formatu, neobrađeni materijal! (sadrži pisme kojih nema na obrađenom snimku)
Slika je OK, pa ako neko hoće nek me PM pa dogovorimo neki trade!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
C2V3N wrote:ako niste culi ovo morate cut!
CORNELL JE OPET FACA!
http://www.triadpictures.com/audioslave/index.php?dir=CHRIS%20CORNELL/Chris%20Cornell%20-%20Unplugged%20in%20Sweeden/
stravaaaa!!0 -
diss_ID_ent wrote:Ja sam se odvalio od smijeha kad su nekakve dve klinke pored mene povikale uglas: SKINI SEEEEEEE!!! kad je Edi poceo skidati kosulju. Naravno uz nezaobilazni vrisak posle toga.
To smo bile frendica i ja...
Šalim se, daj kaj vam je?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
C2V3N wrote:ja ga cekam vec 3 mjeseca od MTVadrie, a posto je mtv adria u kurcu i samo sto nisu prekinuli emitiranje ne polazem prevelike nadeu taj dvd... ali ako ga dobijem podijelit cu vam ga"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
@ asfo: meni takodjer hunger strike zavija lik do bola.. jedva cekas da dodje eddijev dioOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
haha
Tarantula A.D. večeras u KSET-u
Anyone?
edit: muahahahaha, postala sam životinja... to ne bu dobro...
Ajd tururututururu svima!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
0
-
Samo šljakam i čitam vas... i slušam butlegovce silne!
Htjedoh samo reći da mi se čini da je Inside Job super opener (osim kaj je sama po sebi super kompozicija!:))!
Netko bio na takvom koncertu s Inside Job na startu?
Ako je - kak se čini odispod?
Tururu:)tutu;)ruru0 -
snih wrote:Samo šljakam i čitam vas... i slušam butlegovce silne!
Htjedoh samo reći da mi se čini da je Inside Job super opener (osim kaj je sama po sebi super kompozicija!:))!
Netko bio na takvom koncertu s Inside Job na startu?
Ako je - kak se čini odispod?
Tururu:)tutu;)ruru
Jos uvijek zelim Oceans za opener btwah...
E da, sad bas citam. sutra prodaju karte it 10c za Havaje. jebemu, skupo je do tamo...al sad bih bas isla da mogu... sanjam, ja samo sanjam...
Pearl Jam i Hawaii...aaaaaa"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
potato girl wrote:haha
Tarantula A.D. večeras u KSET-u
mozda ih i pocnem slushati kad se nauce oblaciti
frajeri zvuce ko vedder u birdman sessions --> loshe!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
rado bih ih iskomentirao, ali vidim da nema razloga ni da ih poslusam samo da ih popljujemOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:rado bih ih iskomentirao, ali vidim da nema razloga ni da ih poslusam samo da ih popljujem
E sad...
Ja cu stat u obranu trojice glazbenika koji su zbilja posebni, drukciji.
Mozda njihova muzika nije bas za PJ predgrupu i nije nesto previse slusljiva al ipak im skidam kapu sto su dvaput svirali prije PJ-a, i to kako. Uzivili su se u svoju glazbu, nije ih ni sprijecilo sto je publika u Becu bila gadna (bacali su natrag na stage CD-e koje su decki dijelili). Prag je jos bio OK, al u Becu su bili bezobrazni ljudi.
Meni si OK, nije sigurno nesto sto bih slusala svaki dan, i nije svaciji jir, al zbilja, RESPECT!
I sama cinjenica da su otvorili za PJ nesto znaci, oni su ih odabrali i nesto vrijede...hm, da"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nije da ih ja pljujem, samo kazem da ocito nema razloga da ih pocnem slusat.. ma ok, kuzimo se..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:nije da ih ja pljujem, samo kazem da ocito nema razloga da ih pocnem slusat.. ma ok, kuzimo se..
Nitko nije rekao da ih pocnes slusatAl vrijedi ih POslusat
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Još nije kasno za zaletit se do KSET-a...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
potato girl wrote:Još nije kasno za zaletit se do KSET-a..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads