Iva: evo, pišem po naredbi, i meni je dosadno na poslu, tj. ne bi mi trebalo biti, ali mi se ne da raditi pa mi je
anyway, mogli bi sad opalit neki meet-up možda ovaj vikend da se dogovorimo kamo i kako će tko
dotad bi meni striček iz Urban Travela trebao javiti za bus pa ćemo imati i taj info
kaj velite ostali?
Iva: evo, pišem po naredbi, i meni je dosadno na poslu, tj. ne bi mi trebalo biti, ali mi se ne da raditi pa mi je
anyway, mogli bi sad opalit neki meet-up možda ovaj vikend da se dogovorimo kamo i kako će tko
dotad bi meni striček iz Urban Travela trebao javiti za bus pa ćemo imati i taj info
kaj velite ostali?
za ekipu van zgb možemo relayat meeting nekako
Ivi i meni odgovara nedjelja... zapravo, za Ivu sam 90% siguran, ali ne bi trebalo biti bed... ima se o cemu pricati... za ekipu koja ide i u katowice i u london, trebalo bi vidjeti da li mozemo uskladiti želje oko boravka u poljskoj i engleskoj... poljska je predobra i super je kaj postoje letovi za london iz katowica, krakowa, varšave i gdanska
Iva: ne znam baš za umor od klikanja, ali mi je desni kažiprst malo utrnuo i boli, a još smo klikali udvoje, ne mogu ni zamisliti kako su se tek izmučili oni koji su sami klikali... ali no pain no gain...
pas mater.. znao sam da ce biti tako.. tako je bilo i prosle godine (pocelo je sa saptajima, pa malo glasnije glasine, pa objava, pa 6 mjeseci konstantnog tipkanja na forumu)...
ponavlja se..
ispravak : neka se ponovi
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Da se malo maknemo od aktualnih tema, za obljetnicu evo repost prvog posta od tinne:
"(i havent been here so long, i had problems with my comp...)
i read yesterday that the organisation which will bring eros ramazzotti to belgrade negotiates with pearl jam about the same thing!
if they accept the offer, the concert will be in june 2006!
i`ve been waiting for that so long..."
Da se malo maknemo od aktualnih tema, za obljetnicu evo repost prvog posta od tinne:
i read yesterday that the organisation which will bring eros ramazzotti to belgrade negotiates with pearl jam about the same thing!
Congratulations to all!!!
je, je, skupilo se postova... dosli neki novi ljudi, neki stari se nazalost izgubili...
je, je, skupilo se postova... dosli neki novi ljudi, neki stari se nazalost izgubili...
šalu na stranu, Krakow izgleda super
Ja bio davno.... još za vrijeme komunizma, dok sam gulio srednju školu. Jest davno, ali nosim prekrasne uspomene. Grad je zakon, totalni...:) Vjerujem da ćete uživati!
ček-ček malo, PJ opet pregovaraju o koncertu u hrvatskoj??? e, ako je to istina, fakat smo im ostali u dobrom sjećanju
ali, ja ništa ne vjerujem dok se ne dogodi.
što se meet-upa tiče, meni isto paše ova nedjelja.
baš sam malo gledao plan Wembley Arene i vidjeh da imaju tri varijante: potpunosjedeći parter, polusjedeći i potpunostojeći. Na ovoj fotki je ja mislim ovaj pol-pol (s malo vode:) )
Comments
five, five, against one
kaj velite ostali?
za ekipu van zgb možemo relayat meeting nekako
Ivi i meni odgovara nedjelja... zapravo, za Ivu sam 90% siguran, ali ne bi trebalo biti bed... ima se o cemu pricati... za ekipu koja ide i u katowice i u london, trebalo bi vidjeti da li mozemo uskladiti želje oko boravka u poljskoj i engleskoj... poljska je predobra i super je kaj postoje letovi za london iz katowica, krakowa, varšave i gdanska
plenti of posibilitis
i da... lovimo 5000. post... imate tremu? ja da
Eddie Vedder & Zeke "I Believe In Miracles"
http://www.box.net/public/zl45vyfzmf
Eddie Vedder & Zeke "Daytime Dilemma (Dangers Of Love)"
http://www.box.net/public/vst3hoan5l
Jeste se odmorili od klikanja?
ponavlja se..
ispravak : neka se ponovi
wow! totalno me ovo obradovalo!
da, imam frenda. u biti on je namjeraval u subotu kupiti
Congratulations to all!!!
šalu na stranu, Krakow izgleda super
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=369316711&size=l
pogled bi bio lijep da nema ovog tipa
a snimite penzionere kak se sjedi :-)
Ja bio davno.... još za vrijeme komunizma, dok sam gulio srednju školu. Jest davno, ali nosim prekrasne uspomene. Grad je zakon, totalni...:) Vjerujem da ćete uživati!
Ti si već bio u Krakowu ili ti je ovo prvi?
Ko Dom sportova!?!:D:D
Pa je, fakat baca na Dom Sportova
ali, ja ništa ne vjerujem dok se ne dogodi.
što se meet-upa tiče, meni isto paše ova nedjelja.
hoćemo opet slagati popis za meet-up?
ajd neka im na ruku ide da koncert jos nije ni poceo..
a mozda i pavaroti pjevusi
Hehe... Ovo je s koncerta Depeche Modea...
I je, stvarno baca na Dom sportova, bila sam čak na istom mjestu ko ovaj tip...
Da li ima nekih naznaka kak će biti na PJ?
:eek: :eek: :eek:
Daj Bože!
Sad sam dosla doma i odmah na forum nakon sto
me Domagoj obavijestio o cemu se prica po foumu :eek:
Ne znam, ja bih voljela da je jos koji koncert
nama u blizini, al mi se cini da bi mogli US turneju
objaviti uskoro..no vidjet cemo, sve je moguce
E, da, ja ne mogu ovu nedjelju nikako na meetup.
Vodim klince na djecju karnevalsku povorku u Opatiju
Tako da ako se budete nalazili, znate tko mi je
relayer
reko bi stavros, dao bih stooo amerika, sve na svijetu ja bih dao, da te vodim na pearl jam, ove noci, u pauk
(zasto ja znam tu pjesmu? )
Ma da da, ne sad zezat...meni frendice uvijek pjevaju ovu pjesmu, btw.
Ja kao *amerikanka* hehe
Al ne znam, nije da ne mislim da su jedva docekali, nego mi
je nekako logicno da bar par koncerata odsviraju tamo
1. Šiljo i Iva
2. Elcielo
3. Pajo i Iva...
ima netko ideju za mjesto i vrijeme (možemo možda i mrvicu ranije, npr. oko 5, da jurasica i ja stignemo na CSI
Nego, sta zbilja mislite da cete stic doma do 8 ako se nadjete u 5?
ne znam, valjda će nam tri sata biti dosta... ili možda ne, ali ako nam bude tako dobro bye bye CSI
Samo bez mene, mozda i uspijete doci doma do 8
A sto se tice CSI, ja najvise volim LV, naravno.
No pogledam i ostale. Samo ovi smradovi stave u isto vrijeme
na HTV i RTL u pon milsim...UF! :mad:
Carry on