baš sam malo gledao plan Wembley Arene i vidjeh da imaju tri varijante: potpunosjedeći parter, polusjedeći i potpunostojeći. Na ovoj fotki je ja mislim ovaj pol-pol (s malo vode:) )
Šalamala - da, bilo bi najbolje u prvih pet minuta nabit barem deset razlike, pa smo mirni!:D
Iva: pa dobro hoćeš ti zezat poštene postere ili se izjasnit da li vi kao family dolazite na meet-up u nedjelju? taman si Janko može popdne malo odspavat i onda na meet-up!
Iva: pa dobro hoćeš ti zezat poštene postere ili se izjasnit da li vi kao family dolazite na meet-up u nedjelju? taman si Janko može popdne malo odspavat i onda na meet-up!
Još nas ne mogu na listu metit jerbo sa suprugom progovorio danas nijesam ni riječ!
Popodne će vrijeme dobro, za dodat se na listu, bit!
iako su to samo nečije pretpostavke, sviđa mi se! "the last show is never the best one, it's always the one right before the last. everytime" hehe
Da, da, vidila sam i ja.
Ono, ova zadnja 2. :eek:
KAd bi barem bilo hehe
Iako bih voljela putovat, u 7.mjesecu
to bas i nije isplativo, pa ako vec
misle doci u susjedstvo...
Da, da, vidila sam i ja.
KAd bi barem bilo hehe
Hey, stigao doma, nakon predivne vožnje s brodom RKA-DU, super vrijeme, sunce, lagana vožnja između otoka i PJ mp3
Sad sam logirao i ne mogu vjerovati napisali ste 15 stranica u 24 sata, nisam još stigao sve pohvatati...sad ću.
Jedno brzinsko pitanje možda ste već to spominjali...out of stock je li to stvarno gotovo?? Zašto ne piše sold out?? Ima li šanse za još karata u Njemačkoj recimo???
Idem sad pročitat zadnjih 15 stranica :)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hey, stigao doma, nakon predivne vožnje s brodom RKA-DU, super vrijeme, sunce, lagana vožnja između otoka i PJ mp3
Sad sam logirao i ne mogu vjerovati napisali ste 15 stranica u 24 sata, nisam još stigao sve pohvatati...sad ću.
Jedno brzinsko pitanje možda ste već to spominjali...out of stock je li to stvarno gotovo?? Zašto ne piše sold out?? Ima li šanse za još karata u Njemačkoj recimo???
Idem sad pročitat zadnjih 15 stranica :)
Nema vise nis na TICKETS u Goods :(
Sad sam bila...
Comments
na PJ bi trebalo biti pola-pola prema ovome:
http://pearljam.fanasylum.com/londonmap.pdf
Kaj velite - oćemo ih skršit? Ili rasturit?:)
i ja bih volio da ih skrsimo i razvalimo, naravno, ali bojim se..
bit ce tesko.. ali vjeruje se u pobjedu
Oh please let me sleep its Christmas time
Jel to Iva ili pajo?
Šalamala - da, bilo bi najbolje u prvih pet minuta nabit barem deset razlike, pa smo mirni!:D
ako kužite što želim reći
Oh please let me sleep its Christmas time
Još nas ne mogu na listu metit jerbo sa suprugom progovorio danas nijesam ni riječ!
Popodne će vrijeme dobro, za dodat se na listu, bit!
Pa smo kvit!:)
http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=4114988&postcount=3
Iz ovog posta se cita da ce objavit lineup 8/2 pa ce tada
i potvrdit 10c valjda
iako su to samo nečije pretpostavke, sviđa mi se!
KAd bi barem bilo
šećer na kraju
five, five, against one
Idem sad pročitat zadnjih 15 stranica
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sad sam bila...
Gotovo je 10c.
2. Elcielo
3. Pajo i Iva
4. potato girl
Možemo se nać što ranije jer je meni mama rekla da se moram doma vratit kad se počnu vani na ulici palit svjetla... :(
http://www.geografija.hr/slike/Pula-arena.jpg
Ako se nesto kuha, bilo bi lijepo
da se skuha bas tu
Meni Arena, Pula savrsena za PJ koncert
Bolja od Verone...
Sad postam okolo po forumu to, pa mozda Ed ili
netko vidi
1. Šiljo i Iva
2. Elcielo
3. Pajo i Iva
4. potato girl
5. killroy
Meni pase bilo kad, a moze i ranije. Ma mogli bi i zarostiljat......da nije prvi mjesec
Sad kad mi Eddie posalje PM
Onda moraš podijelit sadržaj PM-a s ekipom s threada...
Odoh još malo gledat tekmu, Mirkec nam brani ko velki...
*sorry na offtopicu, morala sam...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
brđanin jedan... ma nek ga voda nosi....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
dobro je, oslobodili smo se finala pa mozemo na miting...