ja se još trudin i klikan na 'reload' al ne znan.....
čekan mail od 10C da vidin ima li uopšte još koja karta (možda se zavukla negdi)
WHY?
jebemu sve :mad:
Problem sa ostalima je sto je manje 10c karata, a za
London je CIJELi floor rezerviran pa je lakse bilo kupit.
Vecina je prvo navalila na Lodon, dok se i ostalo
rasporodavalo polako, pa eto sad... Shit :(
Al nis, bit cemo tamo, kako god, 10c ili bez
ma uzet cu ja kartu za minken, onu 'običnu' al cu se nacrtat u 9 ujutro isprid stadiona i u prvi red ne upadnen li...onda jebiga!
mora bit fenomenalno kako god bilo da bilo!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
Evo i odgovora na moje "oce li bit još 10C karata?"
Our deepest, most sincerest apologies ...
We were experiencing some major technical difficulties during the pre-sale for the European Tour. We have since fixed the issue and are deeply sorry for any inconvenience this may have caused you.
Tickets are have quickly sold out in most of the markets. Please check http://www.tenclub.net/tour/index-detail.php for more information on when tickets will go on sale to the general public.
Thanks
10C Staff
još ne virujen!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
Evo i odgovora na moje "oce li bit još 10C karata?"
We were experiencing some major technical difficulties during the pre-sale for the European Tour. We have since fixed the issue and are deeply sorry for any inconvenience this may have caused you.
Tickets are have quickly sold out in most of the markets. Please check http://www.tenclub.net/tour/index-detail.php for more information on when tickets will go on sale to the general public.
Thanks
10C Staff
još ne virujen!
:mad: :mad: dođe mi da nekog ubijem! :mad: hmmm od 18 h do sad... nice :mad:
Kak to mislis ostatak koncerata?????!?!?!?!
Ako se usude objavit jos koncerata nakon sto sam potrosio sve pare na ove, ubit cu nekog u 10c-u.
Ok, nije da se ne bi veselio... :rolleyes:
da to sam vec cuo na BRY forumu, ali nije mi jasno tko organizira koncert u hrvatskoj?, probao sam saznati od lupe odgovor da li oni opet imaju nekakve veze sa pj-em ali dobio sam odgovor da mi takve informacije nesmiju dat, rokaj fest nece dovoditi pj, jedino ostaje inmusic festival a o tome bi iva trebala znati vishe...
daj boze da je istina...
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
hm, Rokaj fest je 15./16./17. 06. .... buduci da 15. i 16. sviraju italiju i bec, a 18. london, tesko da ce 17. biti u zagrebu...
InMusic je 29. i 30. 06. (mozda i dan prije ili dan kasnije, nisam siguran)...
28. i 29. su zauzeti u nizozemskoj i belgiji pa mislim da i to pada u vodu...
hm, Rokaj fest je 15./16./17. 06. .... buduci da 15. i 16. sviraju italiju i bec, a 18. london, tesko da ce 17. biti u zagrebu...
znaci imamo solo koncert :-)
shit, sad sam skuzio da cemo fulat Rokaj fest... a hebiga! :(
da to sam vec cuo na BRY forumu, ali nije mi jasno tko organizira koncert u hrvatskoj?, probao sam saznati od lupe odgovor da li oni opet imaju nekakve veze sa pj-em ali dobio sam odgovor da mi takve informacije nesmiju dat, rokaj fest nece dovoditi pj, jedino ostaje inmusic festival a o tome bi iva trebala znati vishe...
daj boze da je istina...
Iva: INmusic je 29. i 30. na Jarunu i nisu ih planirali zvati :(
no ja sam malo probala stričeku isprati mozak s njima pa je rekao da ako im headlineri koje su već zvali ne potvrde da bi mogli njih zvati, a headlineri su trebali potvrdit do kraja prošlog tjedna
nažalost ne mogu frajera sad zvati jer mu nemam odgovor na to hoćemo li surađivati pa mi je glupo zvati samo da bi ga masirala oko PJ...
ali utješio bi nas i solo koncert, šta ne?
Malo gledam one vrlo jeftine travel packages i imaju opciju za kupnju "reserved ticket within first 5 rows, section S6" ali kad se pogleda na plan Wembley Arene koji su linkali na stranici vidi se da je to sa strane, tako da bi cijeli prednji GA dio trebao biti reserved za 10C, a ostalo je vjerojatno seated.
probat cu ja kontaktirati neke veze da vidim dal netko stvarno organizira pj koncert u zg. nisam se niti trudio jer sam predpostavljao da nishta od pja ove godine u zg, josh pogotovo nakon sto su 10c karte vec prodane, ali ima nade!
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
Malo gledam one vrlo jeftine travel packages i imaju opciju za kupnju "reserved ticket within first 5 rows, section S6" ali kad se pogleda na plan Wembley Arene koji su linkali na stranici vidi se da je to sa strane, tako da bi cijeli prednji GA dio trebao biti reserved za 10C, a ostalo je vjerojatno seated.
je, tako su rekli da je cijeli GA za 10c... ako se ne proda, preostale karte idu u normalnu prodaju... i nema ranijeg ulaska za 10c koliko sam shvatio...
Comments
A nemoj sad rec da se ne isplati, ajde. Znam da je dosta,
al meni nije zao...
E kad bi sve karte bile ko Katowice
Ne znam, jos cekam za taj GA, ima vremena, vidit cemo
ja se još trudin i klikan na 'reload' al ne znan.....
čekan mail od 10C da vidin ima li uopšte još koja karta (možda se zavukla negdi)
WHY?
Al nis, bit cemo tamo, kako god, 10c ili bez
pa da znam dal sam jedina koja još pokušava.
ma uzet cu ja kartu za minken, onu 'običnu' al cu se nacrtat u 9 ujutro isprid stadiona i u prvi red ne upadnen li...onda jebiga!
mora bit fenomenalno kako god bilo da bilo!
nada umire posljednja!!
ja cu pokušavat dok ne dobijen odgovor- mail od 10C ima li još možda
tako je
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=231725
možda nas se želi rješit da ih on dobije ako 10C pusti još štagod u prodaju, al' ne virujen da je takav/takva
razočaran san za popizdit!
same here... al nikak da odustanem
Thanks
10C Staff
još ne virujen!
:mad: :mad: dođe mi da nekog ubijem! :mad: hmmm od 18 h do sad... nice :mad:
a ništa....
...idemo na lov na karte 3. veljače na http://www.tickets.de
mora bit dobro kad dođemo do jebenoga minkena, ima da se vedder ispriča svima nama jadnicima koji od 6 uri visimo na laptopima/pc-ima!
a možda i dodaju koji koncert još, možda CROATIA?!
ako neko ima love na bacanje za minken ostaje jedino ovo:
http://pearljam.fanasylum.com/munich.html
ja i ne baš!
five, five, against one
Kak to mislis ostatak koncerata?????!?!?!?!
Ako se usude objavit jos koncerata nakon sto sam potrosio sve pare na ove, ubit cu nekog u 10c-u.
Ok, nije da se ne bi veselio... :rolleyes:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
daj boze da je istina...
five, five, against one
znaci imamo solo koncert :-)
shit, sad sam skuzio da cemo fulat Rokaj fest... a hebiga! :(
hehehehe...mislim da cemo mi imat svoj privatni malo jaci Rokaj fest
ma naravno, nije bed...
samo, u zagrebu nismo navikli na takve festivale pa bi me sigurno veselilo
no ja sam malo probala stričeku isprati mozak s njima pa je rekao da ako im headlineri koje su već zvali ne potvrde da bi mogli njih zvati, a headlineri su trebali potvrdit do kraja prošlog tjedna
nažalost ne mogu frajera sad zvati jer mu nemam odgovor na to hoćemo li surađivati pa mi je glupo zvati samo da bi ga masirala oko PJ...
ali utješio bi nas i solo koncert, šta ne?
i to u Pauku
fine by me!
http://pearljam.fanasylum.com/londonmap.pdf
five, five, against one
je, tako su rekli da je cijeli GA za 10c... ako se ne proda, preostale karte idu u normalnu prodaju... i nema ranijeg ulaska za 10c koliko sam shvatio...