Pearl Jam in Zagreb!

Options
11631641661681691290

Comments

• asfo
    asfo Posts: 315
    miloshk wrote:

E, a zašto on nosi ruže? Možda je on dobio cvijeće ;)

Još samo nešto... jučer sam prvi puta vidjela spot za Life Wasted i moram reći da je BRUTALAN.

Šit, postala sam baba koja više nema želudac za te stvari.... :(
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    asfo wrote:
    Još samo nešto... jučer sam prvi puta vidjela spot za Life Wasted i moram reći da je BRUTALAN.

drugačije gledam na spot otkad mi je C2V3N rekao da je posvećen redateljevoj majci koja je preminula nekoliko tjedana prije snimanja.
    djevojka u crnom koja se nakratko pojavljuje pred kraj je upravo ona kad je bila mlada.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Evo jos malo clipova iz Beca. Sad kad gledam, Bec je stvarno bio odlican, strasan setlist.

Znaci gore su jos:
    Black - kraj (jel zna netko koji je to tag ili Ed improvizira)
    Last Kiss - Ed na kraju dvorane
    Off He Goes
    State Of Love and Trust
    Little Wing - tag na YL
    Kraj koncerta - obratite pozornost na ZG majice i na Jeffa koji nam baca pickse

http://www.box.net/public/g2v9jgx27e
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    evo da se i ja malo javim.. eh da josh sam i bolestan.. neka viroza..

nacuo ja nesto da australci šuškaju o videu za "Gone" , jel netko cuo nesto više o tome?
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • pajo
    C2V3N wrote:
    evo da se i ja malo javim.. eh da josh sam i bolestan.. neka viroza..

nacuo ja nesto da australci šuškaju o videu za "Gone" , jel netko cuo nesto više o tome?

Je ima neki thread na Porchu o tome. Skinuh onaj unofficial boot kaj si postao na hr forumu, bas je cool, tko je to snimio? Kad te prodje viroza lovim te za flac iz Zagreba :D
  • vesna
    vesna Posts: 27
    miloshk wrote:

Malena mu je preslatka..
  • porcher
    porcher Posts: 62
    da, mala olivia je ljepotica. a kako ne bi bila.

bas su kjut :)

hail hail the lucky ones...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ajde da i ja pridonesem post...
    ide netko u zapresic ovih dana? radim za sankom na festi u satoru ova 3 dana, pa mu uvaljam pivu ako dodje :D:D:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    snih Posts: 1,052
    masni wrote:
    ajde da i ja pridonesem post...
    ide netko u zapresic ovih dana? radim za sankom na festi u satoru ova 3 dana, pa mu uvaljam pivu ako dodje :D:D:D

Kakva fešta? Kakav šator? Kakva piva?:):):)

Kaj si ti iz Zaprešića!

Baš slušam Babu O Rajlija i mislim si da PJ fakat odabiru dobre stvari za "kaverisanje"!
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    radi za nekim sankom na puckoj festi, a inace je iz Zg.
    bit ce severina sutra, preksutra prljavci, pa ko voli sam nek se javi masnom ;)
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • snih
    Da li se netko igrao ovoga:

http://pearljammers.com.sapo.pt/

Which PJ song are you?

Ako ste se igrali javite koja ste pesma, a ak niste možda će Vam se dat potrošit koju minutu! Fora mi bilo!:)

Ja sam Better Man!

I drago mi je zbog toga!:D
  • pajo
    Au shit! Severina! Jadan masni! Nadamo se da ce bar zaradit dosta para za te opake muke koje ce morat prezivjeti!
  • Ej ekipa jel mi moze neko se javi na PM, ako ima te DVDe sta su se pržili nedavno?! Neki trade da dogovorimo - iman neku kolekciju pa...
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • pajo
    Iva: hej Snih! Ja sam isto betterman! :) A kako sam curica, valjda onda betterwoman! :) Pajo sad rjesava pa javimo sta je on...
  • pajo
    Pajo: Around the bend. A sta ces, nepopravljivi romantik. Iako, skroz cool pjesma.
    Iva: jeej! i meni jako lijepa pjesma!
  • snih
    pajo wrote:
    Pajo: Around the bend. A sta ces, nepopravljivi romantik. Iako, skroz cool pjesma.
    Iva: jeej! i meni jako lijepa pjesma!

Znaš, kaj... baš sam imao neki "špurijus" da će netko od vas dvoje biti Betterman samo nisam baš znao tko... čak mislio Pajusina:)
  • I am SMILE al ima san dvojbu na pitanje o filmu, pa kad ga prominin ispadnemi da san ALIVE !
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • pajo
    I am SMILE al ima san dvojbu na pitanje o filmu, pa kad ga prominin ispadnemi da san ALIVE !

Dakle podvojena licnost: SMILE/ALIVE! :) Not bad!
  • pajo
    snih wrote:
    Znaš, kaj... baš sam imao neki "špurijus" da će netko od vas dvoje biti Betterman samo nisam baš znao tko... čak mislio Pajusina:)

Iva: a kad ono mala od pajusine! :) A kaj je asfo?
  • pajo
    Ej ekipa jel mi moze neko se javi na PM, ako ima te DVDe sta su se pržili nedavno?! Neki trade da dogovorimo - iman neku kolekciju pa...

Aj nam posalji adresu na pm pa ti posaljemo devedeje.