Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
miloshk wrote:...
btw, videste li vi ovu sliku???
http://i104.photobucket.com/albums/m199/seattlesapphire/edjillmilan.jpg
E, a zašto on nosi ruže? Možda je on dobio cvijeće
Još samo nešto... jučer sam prvi puta vidjela spot za Life Wasted i moram reći da je BRUTALAN.
Šit, postala sam baba koja više nema želudac za te stvari.... :(0 -
asfo wrote:Još samo nešto... jučer sam prvi puta vidjela spot za Life Wasted i moram reći da je BRUTALAN.
drugačije gledam na spot otkad mi je C2V3N rekao da je posvećen redateljevoj majci koja je preminula nekoliko tjedana prije snimanja.
djevojka u crnom koja se nakratko pojavljuje pred kraj je upravo ona kad je bila mlada.0 -
Evo jos malo clipova iz Beca. Sad kad gledam, Bec je stvarno bio odlican, strasan setlist.
Znaci gore su jos:
Black - kraj (jel zna netko koji je to tag ili Ed improvizira)
Last Kiss - Ed na kraju dvorane
Off He Goes
State Of Love and Trust
Little Wing - tag na YL
Kraj koncerta - obratite pozornost na ZG majice i na Jeffa koji nam baca pickse
http://www.box.net/public/g2v9jgx27e0 -
evo da se i ja malo javim.. eh da josh sam i bolestan.. neka viroza..
nacuo ja nesto da australci šuškaju o videu za "Gone" , jel netko cuo nesto više o tome?one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:evo da se i ja malo javim.. eh da josh sam i bolestan.. neka viroza..
nacuo ja nesto da australci šuškaju o videu za "Gone" , jel netko cuo nesto više o tome?
Je ima neki thread na Porchu o tome. Skinuh onaj unofficial boot kaj si postao na hr forumu, bas je cool, tko je to snimio? Kad te prodje viroza lovim te za flac iz Zagreba0 -
miloshk wrote:
Malena mu je preslatka..0 -
da, mala olivia je ljepotica. a kako ne bi bila.
bas su kjut
hail hail the lucky ones...0 -
ajde da i ja pridonesem post...
ide netko u zapresic ovih dana? radim za sankom na festi u satoru ova 3 dana, pa mu uvaljam pivu ako dodjeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:ajde da i ja pridonesem post...
ide netko u zapresic ovih dana? radim za sankom na festi u satoru ova 3 dana, pa mu uvaljam pivu ako dodje
Kakva fešta? Kakav šator? Kakva piva?:):):)
Kaj si ti iz Zaprešića!
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Da li se netko igrao ovoga:
http://pearljammers.com.sapo.pt/
Which PJ song are you?
Ako ste se igrali javite koja ste pesma, a ak niste možda će Vam se dat potrošit koju minutu! Fora mi bilo!:)
Ja sam Better Man!
I drago mi je zbog toga!:D0 -
Au shit! Severina! Jadan masni! Nadamo se da ce bar zaradit dosta para za te opake muke koje ce morat prezivjeti!0
-
Ej ekipa jel mi moze neko se javi na PM, ako ima te DVDe sta su se pržili nedavno?! Neki trade da dogovorimo - iman neku kolekciju pa...First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
Iva: hej Snih! Ja sam isto betterman!
A kako sam curica, valjda onda betterwoman!
Pajo sad rjesava pa javimo sta je on...
0 -
Pajo: Around the bend. A sta ces, nepopravljivi romantik. Iako, skroz cool pjesma.
Iva: jeej! i meni jako lijepa pjesma!0 -
I am SMILE al ima san dvojbu na pitanje o filmu, pa kad ga prominin ispadnemi da san ALIVE !First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
given to grunge wrote:I am SMILE al ima san dvojbu na pitanje o filmu, pa kad ga prominin ispadnemi da san ALIVE !
Dakle podvojena licnost: SMILE/ALIVE!Not bad!
0 -
given to grunge wrote:Ej ekipa jel mi moze neko se javi na PM, ako ima te DVDe sta su se pržili nedavno?! Neki trade da dogovorimo - iman neku kolekciju pa...
Aj nam posalji adresu na pm pa ti posaljemo devedeje.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads