iva je pod tolikim stresom da ne pise "Iva:" na pocecima postova
znaš kaj mali nemoj me zaje... dovoljno sam stara da bi ti mogla starija sestra bit! :D:D
ne pišem jer sam objavila da nema paje pa sam ja pajo dok se on ne vrati...
a inače pišem da znate s kim pričate, mislim čak da je jednom netko rekao da smo malo šizofrenični s dve osobe u jednom nicku, pa da znate tko je...
btw trenutno sam ulogirana i čekam da otvori tickets... not any more, crklo...
Due to an unexpectedly large amount of visitors and multiple sessions/connections per user we are currently initiating a load balancing process to smooth out the delays you are experiencing. There are still tickets available and we are working on making them available as soon as possible.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
Joj, ljudi, ste mi zivi?
Vidim da se *zabavljate* u ovom ludom danu,
malo caksate, evo mene nazad (nakon CSI ) i
stalno si mislim: Joj, valjda je malo bolje... :(
Ajde, ajde...bit ce to samo kada??
treba to izdrzat psihicki i fizicki stiskat refresh stalno
Joj, ljudi, ste mi zivi?
malo caksate, evo mene nazad (nakon CSI ) i
Uz vas sam
je, lako tebi dok domagoj kupuje karte za tebe... da ja imam personal shoppera, ne bi se niti morala svađati sa vikijem... ovako on svako malo izbljuje vatru i ja moram trpiti... jebiga...
da se vratim na internet veze, i ja imam adsl i zato ne kužim kako netko dođe do step 3 out of 3, a ja ni blizu....
pas mater...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Sad imamo i novu fancy poruku umjesto one ruzne od Apache servera, sva u crnom i kaze ovako:
We're sorry, the Goods section is temporarily down for maintenance. Please come back later.
je, lako tebi dok domagoj kupuje karte za tebe... da ja imam personal shoppera, ne bi se niti morala svađati sa vikijem... ovako on svako malo izbljuje vatru i ja moram trpiti... jebiga...
da se vratim na internet veze, i ja imam adsl i zato ne kužim kako netko dođe do step 3 out of 3, a ja ni blizu....
Sad imamo i novu fancy poruku umjesto one ruzne od Apache servera, sva u crnom i kaze ovako:
We're sorry, the Goods section is temporarily down for maintenance. Please come back later.
Mozda to znaci da su se fakat primili posla
Mi smo ludi, narucujemo pizzu i dalje u boj
moglo bi ovo potrajat još koji sat (maintenance)....
triba i vecerat stagod...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
pas mater...
Ja, ja, Ana, ja sam kriva sto sam siromasna tako
da mi ne daju ni credit card :mad:
Dobro, jesam, al jebiga, to je tako, sta sad.
ne mogu nis napravit osim rec vam svima da ne odustajete
EUROPE TICKET SALES SERVER PROBLEMS
01.29.07
Due to an unusally high volume of traffic, the servers have given us a hard time today. We're doing all we can to rectify the situation. Please keep trying. Thanks for your patience.
They say it is unsure will the concert be in Milano, Rome or Mestre (a small town near Venice), but according to some info I picked up on the Italian forums, it will be Mestre.
Other bands headlining: R.E.M., Aerosmith, Red Hot Chili Peppers
01.29.07
The Ten Club has suffered some extreme technical damage due to multiple server overload during the European ticket pre-sale. We currently shut the store down for emergency repair and we will have the store back up as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
They say it is unsure will the concert be in Milano, Rome or Mestre (a small town near Venice), but according to some info I picked up on the Italian forums, it will be Mestre.
ako ce biti ovako, onda ce biit super duper kul.. onda idem na to
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
uh, da... ovo je bilo prelagano... u profilu imamo order sa london kartama... probao sam ih opet kupiti i kaze da ne mogu jer sam ih vec kupio... vise nego dovoljna potvrda
hebote, do danas uopce nismo razmisljali o londonu
ja neću kupovati london i doviđenja... čekat ću da karte idu u običnu prodaju pa ću onda odlučiti... ne znam... sad sam ljuta jer nema karata za minken... ne znam je li ih tko uspio kupiti? haaaaa?
ja neću kupovati london i doviđenja... čekat ću da karte idu u običnu prodaju pa ću onda odlučiti... ne znam... sad sam ljuta jer nema karata za minken... ne znam je li ih tko uspio kupiti? haaaaa?
eee, a dajte...
pazi ovo.. laganini voznja vlakom do katowica... koncert... zujka jedan dan do krakowa... iduci dan vlakom u gdansk... zuja... iz gdanska za sitne novce zrakoplovkom u london... pošoramo se s engleskim navijacima... iduci dan koncert... zuja... jeftinjaka let za zagreb...
pazi ovo.. laganini voznja vlakom do katowica... koncert... zujka jedan dan do krakowa... iduci dan vlakom u gdansk... zuja... iz gdanska za sitne novce zrakoplovkom u london... pošoramo se s engleskim navijacima... iduci dan koncert... zuja... jeftinjaka let za zagreb...
ja jadna idem spavati, a dobre duše molim da mi jave na mob (098247118) kad primijete da ima za kupiti minkena ilil diseldorfa ili nizozemske jer sam za sve to možda zainteresirana...
thank you and good night!
Iva: mi još ništa. jurasica i killroy probavajet još za minken, ja brijem da je to kao što je kad smo prošli put kupovali karte pa bi napisalo 'out of stock' a kad ono nije
sad je i london temporarily out of stock...
Comments
Monkey driven, call this living, hahaha?
koja si ti sretnica... ja nikad nisam bila tako blizu...
kakve vi imate veze? mislim za internet, jel?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ne pišem jer sam objavila da nema paje pa sam ja pajo dok se on ne vrati...
a inače pišem da znate s kim pričate, mislim čak da je jednom netko rekao da smo malo šizofrenični s dve osobe u jednom nicku, pa da znate tko je...
btw trenutno sam ulogirana i čekam da otvori tickets... not any more, crklo...
idemo opet...
samo ti zajebavaj... kad ti se "Iva:" zaleti...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sorry, mislim da više nisam zen nego više nekako da sam pukla ko kokica
strava...
Due to an unexpectedly large amount of visitors and multiple sessions/connections per user we are currently initiating a load balancing process to smooth out the delays you are experiencing. There are still tickets available and we are working on making them available as soon as possible.
malo caksate, evo mene nazad (nakon CSI
Uz vas sam
(i 'Iva:' se vratila...
je, lako tebi dok domagoj kupuje karte za tebe...
pas mater...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Mozda to znaci da su se fakat primili posla
Mi smo ludi, narucujemo pizzu i dalje u boj
hahahaha...jevbate...poludit cu!!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
moglo bi ovo potrajat još koji sat (maintenance)....
triba i vecerat stagod...
da mi ne daju ni credit card :mad:
Dobro, jesam, al jebiga, to je tako, sta sad.
ne mogu nis napravit osim rec vam svima da ne odustajete
ili ne postat uopce vise...
01.29.07
Due to an unusally high volume of traffic, the servers have given us a hard time today. We're doing all we can to rectify the situation. Please keep trying. Thanks for your patience.
According to http://www.pearljamonline.it
01.29.07
The Ten Club has suffered some extreme technical damage due to multiple server overload during the European ticket pre-sale. We currently shut the store down for emergency repair and we will have the store back up as soon as possible. We apologize for the inconvenience.
ako ce biti ovako, onda ce biit super duper kul.. onda idem na to
ajmo ekipa, pozurite!
minhen out of stock
Mi nismo 10c pa trenutačno nismo u stresu, nadamo se da će bit karata za obične smrtnike!:):D
@masni: da i mi doma zabrijali na reklami od pežoa da počinje sa Severed hand!
Koliko postova, strašno... mislim da je ovakvog postanja zadnji put bilo tam negdje kad je provalio butleg!
Još jednom svima mnogo sreće!
hebote, do danas uopce nismo razmisljali o londonu
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
eee, a dajte...
samo jos fali minhen dan prije hehehehe
thank you and good night!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sad je i london temporarily out of stock...