Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
lestes wrote:kakvo, kakvo? imate slike?
guštajte i dalje
Napisala sam ti poduzi post na FB, al sam te htjela zvati neki dan kad se sve to zbilo dok smo ga jos imale na plazi. Pa te budem zvala ovih dana malo. bas me sve to zaintrigiralo i zanima me. Nadam se da je nas novi frend vretence dobro"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Pozdrav ekipici u PGZ...
E, i mi ćemo definitivno sudjelovat u ovom mystery saleu...bas mi je fora to sto ne znas koji ces poster izvuci...
Kad malo razmislim, ne mogu se otet dojmu da i mi malo po malo postajemo poster freaks...a sta ces
Iva: LOL mi je da Shela polako pretvara Martinu u PJ fana! Drž' se Tina!
A za postere i mene malo brine što tonemo u freakdom, ali eto, što je tu je...
Nema kad jednom kreneš, nema povratka ali je ful zabavno
Edov poster šaljem u ponedeljak, već je spakiran junački.
A naravno da neću propustiti mistery sale i ako znam da ću biti 98% razočaran jer mi samo 4 postera trebaju od cijele liste ali ne odustajem.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:http://flickr.com/photos/silversmile08/2765787757/
Napisala sam ti poduzi post na FB, al sam te htjela zvati neki dan kad se sve to zbilo dok smo ga jos imale na plazi. Pa te budem zvala ovih dana malo. bas me sve to zaintrigiralo i zanima me. Nadam se da je nas novi frend vretence dobro0 -
Onaj Ed je prekul
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=298823"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
vrijeme je za turneju!
ajmo, kome se ide na my morning jacket?
dolaze u europu, i nama najbliže su u njemačkoj.
već sam gledala karte germanwings za berlin gdje sviraju u nedjelju 9.11.
povratna avionska je 80 eura (polazak petak ili nedjelja, povratak ponedjeljak), a karta za koncert je 24 eura preko eventimove stranice.
još nisam gledala smještaj, ali računajmo nekih 30 eura za spavanje.
jel' ima zainteresiranih?0 -
cropdustress wrote:Onaj Ed je prekul
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=298823
super story, taj čovjek je stvarno..........a nemam riječi!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
baš sam jučer gledala di sve sviraju i poželjela da dođu negdje bliže.. piše u newsletteru "more dates to be announced soon" pa držim fige0
-
hvala za tu informaciju, nisam znala!
ali, imam osjećaj da neće doći bliže od beča ili milana...0 -
elcielo wrote:vrijeme je za turneju!
ajmo, kome se ide na my morning jacket?
dolaze u europu, i nama najbliže su u njemačkoj.
već sam gledala karte germanwings za berlin gdje sviraju u nedjelju 9.11.
povratna avionska je 80 eura (polazak petak ili nedjelja, povratak ponedjeljak), a karta za koncert je 24 eura preko eventimove stranice.
još nisam gledala smještaj, ali računajmo nekih 30 eura za spavanje.
jel' ima zainteresiranih?
Ja nisam preveliki fan pa mislim da necu ici..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Gdje u Njemackoj? Bar imamo gdje bit u Berlinu
Ja nisam preveliki fan pa mislim da necu ici...
beč je dovoljno blizumeni je to bolja opcija od berlina
0 -
Iva: da, iako imamo gdje biti u Berlinu
(lestes bude ti uskoro objasnila in person osoba na koju mislimo) ne mislimo potegnut do tamo na MMJ. Ako se upristoje pa produže do Beča ili Italije, onda bismo i mogli skoknuti na njihov koncerat...
0 -
ajme meni, zaboravila sam na to!
ooo, berlin je toliko bolja opcija!
samopozivam se!0 -
elcielo imaš six, six, six the number of the beast ( kako to Maidenovci kažu
)
666
Ja inaće nisam neki fan MMJ da bi išao negdje tako daleko na njihov solo koncert odslušao sam ih 3/4 puta to mi je dosta ali svima vama želim lijepu zabava ako idete
Mi se spremamo na "Cirque du Soleil" u Barcelonu u 10mj.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
aaah propustila sam meet up kad je bil rokaj pa mi vjerojatno zato niš nije jasno0
-
hiwww.RLMcDaniel.com
1996: Ft Lauderdale
1998: Birmingham
2000: Charlotte, Tampa
2003: Tampa, Atlanta, Phoenix
2004: Kissimmee
2008: West Palm Beach, Bonnaroo, Columbia
2010: MSG2
2012: Music Midtown
2014: Memphis2016: Ft. Lauderdale, Miami, Jacksonville, JazzFest
2018: Wrigley 1, Fenway 1
2022: Nashville
2023: Ft. Worth II
2024: Baltimore
2025: Hollywood II0 -
Dirty Frankk wrote:elcielo imaš six, six, six the number of the beast ( kako to Maidenovci kažu
)
666
više ne.
ciaos svima, idem tjedan dana na more. pozdrav!0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
evo i druge medalje za CRO na ovim OI!
srebro je osvojio Filip Ude svojom vježbom na konju s hvataljkama!
Filipe je inače moj susjedkvart je doslovce poludio! jedva se čeka njegov doček!
Fićo,.svaka čast! skidamo ti kapu do poda!0 -
Danas sam dobio zadnja 3 boot-a
Hartford ima Smile samo ću to za sad komentirati
Hey Sid kako si ti slala onu majicu koja je bila rasparana, je si li ti platila poštarinu??? Jer sam dobio jednu duplu majicu umjesto djeći body za Marka :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
I&M: poster frikovi su uboli mystery poster. zabrinjavajuće...;)0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads