Pearl Jam in Zagreb!

17557567587607611290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    kakvo, kakvo? imate slike? :)
    guštajte i dalje :)
    http://flickr.com/photos/silversmile08/2765787757/

Napisala sam ti poduzi post na FB, al sam te htjela zvati neki dan kad se sve to zbilo dok smo ga jos imale na plazi. Pa te budem zvala ovih dana malo. bas me sve to zaintrigiralo i zanima me. Nadam se da je nas novi frend vretence dobro :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    Pozdrav ekipici u PGZ...

E, i mi ćemo definitivno sudjelovat u ovom mystery saleu...bas mi je fora to sto ne znas koji ces poster izvuci...
    Kad malo razmislim, ne mogu se otet dojmu da i mi malo po malo postajemo poster freaks...a sta ces :)

Iva: LOL mi je da Shela polako pretvara Martinu u PJ fana! Drž' se Tina! :D
    A za postere i mene malo brine što tonemo u freakdom, ali eto, što je tu je...

Nema kad jednom kreneš, nema povratka ali je ful zabavno ;)
    Edov poster šaljem u ponedeljak, već je spakiran junački.
    A naravno da neću propustiti mistery sale i ako znam da ću biti 98% razočaran jer mi samo 4 postera trebaju od cijele liste ali ne odustajem.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    http://flickr.com/photos/silversmile08/2765787757/

Napisala sam ti poduzi post na FB, al sam te htjela zvati neki dan kad se sve to zbilo dok smo ga jos imale na plazi. Pa te budem zvala ovih dana malo. bas me sve to zaintrigiralo i zanima me. Nadam se da je nas novi frend vretence dobro :)
    woooow cordulegaster! idem ti onda poduže odgovoriti na fb :)
  • cropdustress
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    vrijeme je za turneju!

ajmo, kome se ide na my morning jacket?

dolaze u europu, i nama najbliže su u njemačkoj.

već sam gledala karte germanwings za berlin gdje sviraju u nedjelju 9.11.

povratna avionska je 80 eura (polazak petak ili nedjelja, povratak ponedjeljak), a karta za koncert je 24 eura preko eventimove stranice.

još nisam gledala smještaj, ali računajmo nekih 30 eura za spavanje.

jel' ima zainteresiranih?
  • Dirty Frankk

super story, taj čovjek je stvarno..........a nemam riječi!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    baš sam jučer gledala di sve sviraju i poželjela da dođu negdje bliže.. piše u newsletteru "more dates to be announced soon" pa držim fige :)
  • elcielo
    hvala za tu informaciju, nisam znala!

ali, imam osjećaj da neće doći bliže od beča ili milana...
  • cropdustress
    elcielo wrote:
    vrijeme je za turneju!

ajmo, kome se ide na my morning jacket?

dolaze u europu, i nama najbliže su u njemačkoj.

već sam gledala karte germanwings za berlin gdje sviraju u nedjelju 9.11.

povratna avionska je 80 eura (polazak petak ili nedjelja, povratak ponedjeljak), a karta za koncert je 24 eura preko eventimove stranice.

još nisam gledala smještaj, ali računajmo nekih 30 eura za spavanje.

jel' ima zainteresiranih?
    Gdje u Njemackoj? Bar imamo gdje bit u Berlinu ;)
    Ja nisam preveliki fan pa mislim da necu ici...
  • lestes
    Gdje u Njemackoj? Bar imamo gdje bit u Berlinu ;)
    Ja nisam preveliki fan pa mislim da necu ici...
    u berlinu i frankfurtu. di to možete bit u berlinu?

beč je dovoljno blizu :) meni je to bolja opcija od berlina
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: da, iako imamo gdje biti u Berlinu ;) (lestes bude ti uskoro objasnila in person osoba na koju mislimo) ne mislimo potegnut do tamo na MMJ. Ako se upristoje pa produže do Beča ili Italije, onda bismo i mogli skoknuti na njihov koncerat...
  • elcielo
    ajme meni, zaboravila sam na to!

ooo, berlin je toliko bolja opcija!

samopozivam se! :D
  • Dirty Frankk
    elcielo imaš six, six, six the number of the beast ( kako to Maidenovci kažu :D )

666

Ja inaće nisam neki fan MMJ da bi išao negdje tako daleko na njihov solo koncert odslušao sam ih 3/4 puta to mi je dosta ali svima vama želim lijepu zabava ako idete ;)

Mi se spremamo na "Cirque du Soleil" u Barcelonu u 10mj.
  • lestes
    aaah propustila sam meet up kad je bil rokaj pa mi vjerojatno zato niš nije jasno :confused::o
  • LukinFan
    LukinFan Florida Posts: 29,119
    hi
    www.RLMcDaniel.com

1996: Ft Lauderdale
    1998: Birmingham
    2000: Charlotte, Tampa
    2003: Tampa, Atlanta, Phoenix
    2004: Kissimmee
    2008: West Palm Beach, Bonnaroo, Columbia
    2010: MSG2
    2012: Music Midtown
    2014: Memphis
    2016: Ft. Lauderdale, Miami, Jacksonville, JazzFest
    2018: Wrigley 1, Fenway 1
    2022: Nashville
    2023: Ft. Worth II
    2024: Baltimore
    2025: Hollywood II
  • elcielo
    elcielo imaš six, six, six the number of the beast ( kako to Maidenovci kažu :D )

666

više ne.

:D

ciaos svima, idem tjedan dana na more. pozdrav!
  • Dirty Frankk
    LukinFan wrote:
    hi

Hello Lukin, great job on Dc set list ;)
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    evo i druge medalje za CRO na ovim OI!
    srebro je osvojio Filip Ude svojom vježbom na konju s hvataljkama!

Filipe je inače moj susjed :) kvart je doslovce poludio! jedva se čeka njegov doček! :D

Fićo,.svaka čast! skidamo ti kapu do poda!
  • Dirty Frankk
    Danas sam dobio zadnja 3 boot-a :)
    Hartford ima Smile samo ću to za sad komentirati :D

Hey Sid kako si ti slala onu majicu koja je bila rasparana, je si li ti platila poštarinu??? Jer sam dobio jednu duplu majicu umjesto djeći body za Marka :(
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    I&M: poster frikovi su uboli mystery poster. zabrinjavajuće...;)