Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Ljudi, moram se pohvaliti sa nešto malo preuranjenim rođendanskim poklonom koji sam dobio od supruge mi (nije mogla izdržat od excitementa
), a koji je ujedno i best poklon ever!
Naime, dobih dres hrvatske repke ukrašen potpisom i posvetom obožavanog nam izbornika!!! Ali ne bilo kakvom posvetom...luda žena je preko nekih veza došla do njega, poslala mu dres, kratko pismo u kojem je iskazala naše oduševljenje njegovim likom i djelom (posebno činjenicom da djelimo ljubav prema najdražem bendu), ubacila unutra jedan PJ sticker u znak zahvalnosti i eto ti nazad dres sa potpisom i tekstom "Od jednog PJ fana drugome. Od srca!"
Zaaakooon!
Evo i par fotki sa dresom i mojom njuškom sa pomalo glupavim osmijehom:D:
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187277135066566786
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187276997627613298
A ova setlista od sinoc...:eek: Sad citam...wow!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Svaka cast Bilicu!0
-
pajo wrote:Iva: da, ja sam ga zamolila u pisamcu samo da napiše ovaj dio 'od jednog PJ fana drugome' s tim što sam napisala da ako mu nije ugodno to napisati da će i sam potpis biti više nego dovoljan. ali očito mu se svidio sticker (a i napisala sam mu da nam je mrak kad si vidimo izbornika kak daje intervju u PJ hoodieju) pa je samovoljno dodao i ovo 'od srca!' mico!
jebemu Eda, koji je to lik. Citam sad Berkeley 2 fanviews i cudim se i cudim...ma zakon! Bit ce on ko Neil Young za jedno 20 godina, i radit ce show po kazalistima...sigurna sam. I on i PJ
Al ovo sinoc, nocas...wow!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
l'pool je jučer nakon primljenog gola počeo igrati drugačiji nogomet,onaj koji rijetko viđamo kod njih
evo malo šale,ali nije daleko od istine
Taktike:
Chelsea: 9-0-Drogba
Manchester: 4-1-1-1-1-1-1
Liverpool: 9-0-Torres
Arsenal: 4-4-2
neko je reako da će mufc stići do finala-s time se moram složiti.
mislim da su u ovom trenutku najkvalitetnija momčad koja iskorištava svoj potencijal,ima odličnu "klupu" i trebalo bi se dogoditi čudo da ne uspiju
arsenal je mogao i bolje proći,da nema tu bolesnu potrebu ušetati se s loptom u gol-sljedeće sezone se kupuju pravi topnici =D
nažalost niti jednu momčad ove sezone ozlijede nisu desetkovale kao nas i to je prvenstveno razlog ovakvog završetka sezone :(
pa evo da zaokružim ovaj "nogometni post" koji su pripadnice ljepšeg spola debelo zaobišle,svaka čast biliću,čovjek me još jednom ugodno iznenadio
@ pajo-smijem uzet onu sliku bilićevog potpisa da pokažem na arsenalovom forumu? utjecaj pearl jama na hrvatsku reprezentaciju<<<hmmm,mogo sam ovo uzeti za maturalni rad =D
0 -
Poklon je više nego nevjerojatan!!!
:):):):)
0 -
nije ni blizu ovom iznenađenju, ali meni je sintija prije mnogo godina poslala razglednicu iz importane centra, a na razglednici silvio marić... nemreš vjerovati... htjela je izabrati najgluplju facu...
onda sam ja nakon par mjeseci srela marića u vinceku pa sam ga zamolila da mi da autogram za moju naaajbolju prijateljicu koja je njegov "veliki fan" i "obožava ga"... i tak smo se nas dvije zekale...
mislim, kad se priča o nogometu i autogramima... sve ostali djelovi priče nemaju veze sa pajinom pričom....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Iva G. - ne moraš komentirati, ali onaj idiot od tvog šefa je nevjerojatan... pa ja ne mogu vjerovati da on postoji i da mu uopće dozvoljavaju da otvara usta i pušta zrak kroz njih...... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:Iva G. - ne moraš komentirati, ali onaj idiot od tvog šefa je nevjerojatan... pa ja ne mogu vjerovati da on postoji i da mu uopće dozvoljavaju da otvara usta i pušta zrak kroz njih...
Jel to riječ o onom genijalcu koji je sinoć zatražio joker pitaj Drobnjaka?
A poklon je baš...genijalno originalan! SuperDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Jel to riječ o onom genijalcu koji je sinoć zatražio joker pitaj Drobnjaka?
). nadam se da mi dotad brain damage neće biti prevelik... :(
0 -
Rijeka wrote:Jel to riječ o onom genijalcu koji je sinoć zatražio joker pitaj Drobnjaka?
the one and only! ne kužim tu spiku, stvarno ne kužim...a nije da su baš svi idioti - kako nisu mogli nekog drugog tu staviti, nije mi jasno (nabijam glavom u zid i tak)...
a ti viktore, ti si isto legenda...joker pitaj drobnjaka... baš...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
pajo wrote:
Evo i par fotki sa dresom i mojom njuškom sa pomalo glupavim osmijehom:D:
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187277135066566786
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187276997627613298
ajme predobro!!0 -
Gunner_V wrote:Taktike:
Chelsea: 9-0-Drogba
Manchester: 4-1-1-1-1-1-1
Liverpool: 9-0-Torres
Arsenal: 4-4-2Gunner_V wrote:@ pajo-smijem uzet onu sliku bilićevog potpisa da pokažem na arsenalovom forumu? utjecaj pearl jama na hrvatsku reprezentaciju<<<hmmm,mogo sam ovo uzeti za maturalni rad =D
0 -
jurasica wrote:nije ni blizu ovom iznenađenju, ali meni je sintija prije mnogo godina poslala razglednicu iz importane centra, a na razglednici silvio marić... nemreš vjerovati... htjela je izabrati najgluplju facu...
onda sam ja nakon par mjeseci srela marića u vinceku pa sam ga zamolila da mi da autogram za moju naaajbolju prijateljicu koja je njegov "veliki fan" i "obožava ga"... i tak smo se nas dvije zekale...
0 -
pajo wrote:Pošto smo manje više svi ovdje postali fanovi sjajnog benda imenom The National, evo jedne zanimljive vijesti o njima:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=15460
A National...prirasli mi srcu i tocka"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Svaka čast na poklonu...genijalno!!!
Sad Iva kad imaš vezu kod Bilića dovedi ga na forum da malo poprićamo i da ga pozovemo na sljedeći tourCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ako imate minutu i po vremena molio bih vas da glasate za Nicola.
Radi se o Armani natječaju za reklamu parfema GET TOGETHER (njegova je poruka "biti zajedno na prirodan način" kao dvije trešnje)
treba samo kliknuti na VOTA, upisati mail i kliknuti na jedan prozorčić.
http://www.emporioarmaniparfums.com/contest/home.html?market=it-it&location=gallery/500931ca-bed1-4927-a1ba-071ead17b4fa
grazie
PJ powerCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ako imate minutu i po vremena molio bih vas da glasate za Nicola.
Radi se o Armani natječaju za reklamu parfema GET TOGETHER (njegova je poruka "biti zajedno na prirodan način" kao dvije trešnje)
treba samo kliknuti na VOTA, upisati mail i kliknuti na jedan prozorčić.
http://www.emporioarmaniparfums.com/contest/home.html?market=it-it&location=gallery/500931ca-bed1-4927-a1ba-071ead17b4fa
grazie
PJ power
Ispunjena je sveta PJ dužnost!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs