Pearl Jam in Zagreb!

16646656676696701290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    Ljudi, moram se pohvaliti sa nešto malo preuranjenim rođendanskim poklonom koji sam dobio od supruge mi (nije mogla izdržat od excitementa :)), a koji je ujedno i best poklon ever!
    Naime, dobih dres hrvatske repke ukrašen potpisom i posvetom obožavanog nam izbornika!!! Ali ne bilo kakvom posvetom...luda žena je preko nekih veza došla do njega, poslala mu dres, kratko pismo u kojem je iskazala naše oduševljenje njegovim likom i djelom (posebno činjenicom da djelimo ljubav prema najdražem bendu :)), ubacila unutra jedan PJ sticker u znak zahvalnosti i eto ti nazad dres sa potpisom i tekstom "Od jednog PJ fana drugome. Od srca!"
    Zaaakooon!

Evo i par fotki sa dresom i mojom njuškom sa pomalo glupavim osmijehom :D:D:
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187277135066566786
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#5187276997627613298
    Svaka cast Ivi i Bilicu! Zbilja ste pravi!

A ova setlista od sinoc...:eek: Sad citam...wow!!!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Svaka cast Bilicu!
    Iva: da, ja sam ga zamolila u pisamcu samo da napiše ovaj dio 'od jednog PJ fana drugome' s tim što sam napisala da ako mu nije ugodno to napisati da će i sam potpis biti više nego dovoljan. ali očito mu se svidio sticker (a i napisala sam mu da nam je mrak kad si vidimo izbornika kak daje intervju u PJ hoodieju) pa je samovoljno dodao i ovo 'od srca!' mico! :D
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: da, ja sam ga zamolila u pisamcu samo da napiše ovaj dio 'od jednog PJ fana drugome' s tim što sam napisala da ako mu nije ugodno to napisati da će i sam potpis biti više nego dovoljan. ali očito mu se svidio sticker (a i napisala sam mu da nam je mrak kad si vidimo izbornika kak daje intervju u PJ hoodieju) pa je samovoljno dodao i ovo 'od srca!' mico! :D
    Ma car! Nema sta!

jebemu Eda, koji je to lik. Citam sad Berkeley 2 fanviews i cudim se i cudim...ma zakon! Bit ce on ko Neil Young za jedno 20 godina, i radit ce show po kazalistima...sigurna sam. I on i PJ ;)
    Al ovo sinoc, nocas...wow!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:
    Ljudi, moram se pohvaliti sa nešto malo preuranjenim rođendanskim poklonom koji sam dobio od supruge mi (nije mogla izdržat od excitementa :)), a koji je ujedno i best poklon ever!...

WOW :D:D
    CAAAAR!!!!
    Svaka cast Ivi i Bilicu! A sta ces...PJ fanovi!
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    l'pool je jučer nakon primljenog gola počeo igrati drugačiji nogomet,onaj koji rijetko viđamo kod njih

evo malo šale,ali nije daleko od istine :)

Taktike:
    Chelsea: 9-0-Drogba
    Manchester: 4-1-1-1-1-1-1
    Liverpool: 9-0-Torres
    Arsenal: 4-4-2

neko je reako da će mufc stići do finala-s time se moram složiti.
    mislim da su u ovom trenutku najkvalitetnija momčad koja iskorištava svoj potencijal,ima odličnu "klupu" i trebalo bi se dogoditi čudo da ne uspiju

arsenal je mogao i bolje proći,da nema tu bolesnu potrebu ušetati se s loptom u gol-sljedeće sezone se kupuju pravi topnici =D
    nažalost niti jednu momčad ove sezone ozlijede nisu desetkovale kao nas i to je prvenstveno razlog ovakvog završetka sezone :(

pa evo da zaokružim ovaj "nogometni post" koji su pripadnice ljepšeg spola debelo zaobišle :D ,svaka čast biliću,čovjek me još jednom ugodno iznenadio :D

@ pajo-smijem uzet onu sliku bilićevog potpisa da pokažem na arsenalovom forumu? utjecaj pearl jama na hrvatsku reprezentaciju :D <<<hmmm,mogo sam ovo uzeti za maturalni rad =D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    ...a koji je ujedno i best poklon ever!

ja bih dodala i "best wife ever"... šta je ljubav... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Poklon je više nego nevjerojatan!!! :):):):):)
  • jurasica
    nije ni blizu ovom iznenađenju, ali meni je sintija prije mnogo godina poslala razglednicu iz importane centra, a na razglednici silvio marić... nemreš vjerovati... htjela je izabrati najgluplju facu... :) onda sam ja nakon par mjeseci srela marića u vinceku pa sam ga zamolila da mi da autogram za moju naaajbolju prijateljicu koja je njegov "veliki fan" i "obožava ga"... i tak smo se nas dvije zekale... :)

mislim, kad se priča o nogometu i autogramima... sve ostali djelovi priče nemaju veze sa pajinom pričom.... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    Iva G. - ne moraš komentirati, ali onaj idiot od tvog šefa je nevjerojatan... pa ja ne mogu vjerovati da on postoji i da mu uopće dozvoljavaju da otvara usta i pušta zrak kroz njih... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    jurasica wrote:
    Iva G. - ne moraš komentirati, ali onaj idiot od tvog šefa je nevjerojatan... pa ja ne mogu vjerovati da on postoji i da mu uopće dozvoljavaju da otvara usta i pušta zrak kroz njih... :)

Jel to riječ o onom genijalcu koji je sinoć zatražio joker pitaj Drobnjaka? :D

A poklon je baš...genijalno originalan! Super :)
    Death or glory!

• pajo
    Rijeka wrote:
    Iva: e, sad vam je sve jasno, a da vam kažem da je on samo trešnjica na vrhu vrha ledenog brijega, e onda vam je jasno u kojem smo stvarno k***u! very, very sad... ali od rujna mogu otići jer mi prestaje obaveza rada za državu pa će valjda i meni svanuti proljeće (u rujnu :D). nadam se da mi dotad brain damage neće biti prevelik... :(
  • pajo
    jurasica wrote:
    ja bih dodala i "best wife ever"... šta je ljubav... :)
    E, a ovo je "best post ever" :D
  • jurasica
    Rijeka wrote:

the one and only! ne kužim tu spiku, stvarno ne kužim... :) a nije da su baš svi idioti - kako nisu mogli nekog drugog tu staviti, nije mi jasno (nabijam glavom u zid i tak)...

a ti viktore, ti si isto legenda... :) joker pitaj drobnjaka... baš... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Gunner_V wrote:
    Taktike:
    Chelsea: 9-0-Drogba
    Manchester: 4-1-1-1-1-1-1
    Liverpool: 9-0-Torres
    Arsenal: 4-4-2
    Presmiješno :D
    Gunner_V wrote:
    @ pajo-smijem uzet onu sliku bilićevog potpisa da pokažem na arsenalovom forumu? utjecaj pearl jama na hrvatsku reprezentaciju :D <<<hmmm,mogo sam ovo uzeti za maturalni rad =D
    Smiješ, samo nemoj onu sa mojom njuškom :D
  • pajo
    jurasica wrote:
    nije ni blizu ovom iznenađenju, ali meni je sintija prije mnogo godina poslala razglednicu iz importane centra, a na razglednici silvio marić... nemreš vjerovati... htjela je izabrati najgluplju facu... :) onda sam ja nakon par mjeseci srela marića u vinceku pa sam ga zamolila da mi da autogram za moju naaajbolju prijateljicu koja je njegov "veliki fan" i "obožava ga"... i tak smo se nas dvije zekale... :)
    Legende! :D
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Pošto smo manje više svi ovdje postali fanovi sjajnog benda imenom The National, evo jedne zanimljive vijesti o njima:
    http://www.muzika.hr/default.aspx?id=15460
    Ovo moram nabavit! Vincent Moon je genijalan. Gledala sam Arcade Fire videa koja je snimao...predobro.
    A National...prirasli mi srcu i tocka :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Svaka čast na poklonu...genijalno!!!
    Sad Iva kad imaš vezu kod Bilića dovedi ga na forum da malo poprićamo i da ga pozovemo na sljedeći tour :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ako imate minutu i po vremena molio bih vas da glasate za Nicola.
    Radi se o Armani natječaju za reklamu parfema GET TOGETHER (njegova je poruka "biti zajedno na prirodan način" kao dvije trešnje)
    treba samo kliknuti na VOTA, upisati mail i kliknuti na jedan prozorčić.

http://www.emporioarmaniparfums.com/contest/home.html?market=it-it&location=gallery/500931ca-bed1-4927-a1ba-071ead17b4fa

grazie :)

PJ power :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Ako imate minutu i po vremena molio bih vas da glasate za Nicola.
    Radi se o Armani natječaju za reklamu parfema GET TOGETHER (njegova je poruka "biti zajedno na prirodan način" kao dvije trešnje)
    treba samo kliknuti na VOTA, upisati mail i kliknuti na jedan prozorčić.

http://www.emporioarmaniparfums.com/contest/home.html?market=it-it&location=gallery/500931ca-bed1-4927-a1ba-071ead17b4fa

grazie :)

PJ power :D

Ispunjena je sveta PJ dužnost! :);)