Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
e da, umalo zaboravih, pipsi sviraju u domu sportova zajedno s let3-om (ocito svugdje idu skupa) 22.11. u sklopu sdp-ove kampanje.. procitao na njihovoj stranici.. vjerojatno u velikoj dvorani.. ipak je to sdp
i sigurno ce biti vise pjesama nego 1.12., tako da izmedju te 2 opcije, biram ovu u domu sportova
eto da znate..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
e masni, sry sta pitam, al kolko si visok i to?
jer ne znam koji broj majice da uzmem...ja sam 1.80m i 75 kg, a treba mi netko mog stasa da ga pitam koji broj njemu treba...al inace nosim l/m, tako da......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
uzmi si xxl, jos si mlad, nikad ne znas sta ce bit sa tezinom za koju godinu...:D0
-
hehe...necu valjda na tolku tezinu doc...
al i xxl mi je malo prevelik...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
kupila sam si danas kartu za onu našu feštu
jeeeeeej
0 -
ako se i udebljas siguran recept za mrsavljenje u roku par sati je boravak na pj koncertima, po mogucnosti na parteru par metara od ograde0
-
hard_sun, imaš pm0
-
nothingman1911 wrote:ako se i udebljas siguran recept za mrsavljenje u roku par sati je boravak na pj koncertima, po mogucnosti na parteru par metara od ograde
još kad su LP luđaci u blizini :rolleyes:0 -
nothingman: ta ti je dobra
lestes: tnx, vidio sam...jos cu ja to malo proucit, pa cu vidjet sta cu uzet......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
"Later, the two record an MTV promo for 120 Minutes, and Stone ends it saying: "Did you know you can say penis on TV?" "
btwopet odstupanje od teme...ako ima zainteresiranih za tbf nek izvole na:
http://rapidshare.com/files/67570978/Galerija_Tutnplok.rar
valjda smijem ovako stavit link bez sankcija0 -
http://www.twofeetthick.com/style/images/lolla/lolla_schedule_250.jpg
koliko je nekad svirao pj, a koliko rhcp...jedina promjena je sta pj svira 3 puta duze...rhcp ostao na isoj minutazi, ako ne i kracoj..:)
btw ovaj post je samo zato da "uhvatim" 100. post prije hard suna0 -
hehe...ja ih imam 101 sad...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Malo gledam koncerte koje mi je Viktor dao..npr. Gorge 06
Ed u kratkim grunge gačama...dobio sam neki feeling da je više nabrijan i da više skaće kad je u old grunge stylekao u stara vremena, mogao bih i češće nositi
A na koncertu u Phily bez brade mi izgleda ful čudno...bolja mu je brada...on je ipak naš jesus
U svakom slučaju hvala još jednom na sprženom materijalu!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
u petak cu se nac sa Viktorom da mi da Gorge 06 i Philadelphiu...jedva cekam
slazem se...bolje mu je s bradom...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
http://www.youtube.com/watch?v=FY6Kb6_oZjk
http://www.youtube.com/watch?v=xcUGtYEDDjk
sta bi dao zenski (a bogme i muski) dio foruma da je mogao biti na mjestu zenske osobe na kraju ovog drugog clipa0 -
hehe...strava clipovi
btw nisam gej, al blago se zenskoj...hehe...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Ja i dalje radim i usput gledam Gorge koncert: u kadru je non stop prvih 10tak redova publike...ja ne mogu vjerovati da se ljudi šetaju u prvim redovima, ko ja po Stradunu kad je malo veća gužva, tu i tamo nekoga zakačiš ramenom.
Sorry ali meni to nije jasno...koji je k.... amerima???????????????????????????
s druge strane možda je i lijepo biti u prvom redu i "piti kavu" ali opet.......boh!
Ne kontam???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
a debili...sta ces
samo da vas pozdravim...pa se cujemo poslije...
bok...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
nothingman1911 wrote:samo je jedini problem sta nemam vegeta majicu
Ak se ne varam, kad smo printali majice, bilo je viška ženskih S...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
nothingman1911 wrote:
e, fala ti na ovim linkovima, ovo fakat nisam nikad vidjela!!!
daj zamisli da ti onako sjede u boravku i sviraju, uf!!!
a jeste skužili kako se ed u ranoj fazi uvijek njihao naprijed-nazad0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads