Pearl Jam in Zagreb!

15055065085105111290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    e da, umalo zaboravih, pipsi sviraju u domu sportova zajedno s let3-om (ocito svugdje idu skupa) 22.11. u sklopu sdp-ove kampanje.. procitao na njihovoj stranici.. vjerojatno u velikoj dvorani.. ipak je to sdp :) i sigurno ce biti vise pjesama nego 1.12., tako da izmedju te 2 opcije, biram ovu u domu sportova :D

eto da znate..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    e masni, sry sta pitam, al kolko si visok i to?
    jer ne znam koji broj majice da uzmem...ja sam 1.80m i 75 kg, a treba mi netko mog stasa da ga pitam koji broj njemu treba...al inace nosim l/m, tako da...
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • uzmi si xxl, jos si mlad, nikad ne znas sta ce bit sa tezinom za koju godinu...:D
  • hard_sun
    hehe...necu valjda na tolku tezinu doc...
    al i xxl mi je malo prevelik
    419 352
  • lestes
    lestes Posts: 959
    kupila sam si danas kartu za onu našu feštu :) jeeeeeej :D
  • ako se i udebljas siguran recept za mrsavljenje u roku par sati je boravak na pj koncertima, po mogucnosti na parteru par metara od ograde :D
  • lestes
    hard_sun, imaš pm :)
  • lestes
    ako se i udebljas siguran recept za mrsavljenje u roku par sati je boravak na pj koncertima, po mogucnosti na parteru par metara od ograde :D

još kad su LP luđaci u blizini :rolleyes: ;):D
  • hard_sun
    nothingman: ta ti je dobra

lestes: tnx, vidio sam...jos cu ja to malo proucit, pa cu vidjet sta cu uzet...
    419 352
  • "Later, the two record an MTV promo for 120 Minutes, and Stone ends it saying: "Did you know you can say penis on TV?" " :D

btwopet odstupanje od teme...ako ima zainteresiranih za tbf nek izvole na:
    http://rapidshare.com/files/67570978/Galerija_Tutnplok.rar

valjda smijem ovako stavit link bez sankcija :)
  • http://www.twofeetthick.com/style/images/lolla/lolla_schedule_250.jpg

koliko je nekad svirao pj, a koliko rhcp...jedina promjena je sta pj svira 3 puta duze...rhcp ostao na isoj minutazi, ako ne i kracoj..:)

btw ovaj post je samo zato da "uhvatim" 100. post prije hard suna :D
  • hard_sun
    hehe...ja ih imam 101 sad
    419 352
  • Malo gledam koncerte koje mi je Viktor dao..npr. Gorge 06
    Ed u kratkim grunge gačama...dobio sam neki feeling da je više nabrijan i da više skaće kad je u old grunge style :D kao u stara vremena, mogao bih i češće nositi

A na koncertu u Phily bez brade mi izgleda ful čudno...bolja mu je brada...on je ipak naš jesus :D

U svakom slučaju hvala još jednom na sprženom materijalu!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hard_sun
    u petak cu se nac sa Viktorom da mi da Gorge 06 i Philadelphiu...jedva cekam

slazem se...bolje mu je s bradom
    419 352
  • http://www.youtube.com/watch?v=FY6Kb6_oZjk
    http://www.youtube.com/watch?v=xcUGtYEDDjk

sta bi dao zenski (a bogme i muski) dio foruma da je mogao biti na mjestu zenske osobe na kraju ovog drugog clipa :D
  • hard_sun
    hehe...strava clipovi
    btw nisam gej, al blago se zenskoj...hehe
    419 352
  • Ja i dalje radim i usput gledam Gorge koncert: u kadru je non stop prvih 10tak redova publike...ja ne mogu vjerovati da se ljudi šetaju u prvim redovima, ko ja po Stradunu kad je malo veća gužva, tu i tamo nekoga zakačiš ramenom.

Sorry ali meni to nije jasno...koji je k.... amerima???????????????????????????

s druge strane možda je i lijepo biti u prvom redu i "piti kavu" ali opet.......boh!

Ne kontam???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hard_sun
    a debili...sta ces

samo da vas pozdravim...pa se cujemo poslije...
    bok
    419 352
  • samo je jedini problem sta nemam vegeta majicu :)

Ak se ne varam, kad smo printali majice, bilo je viška ženskih S... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149

e, fala ti na ovim linkovima, ovo fakat nisam nikad vidjela!!!

daj zamisli da ti onako sjede u boravku i sviraju, uf!!!

a jeste skužili kako se ed u ranoj fazi uvijek njihao naprijed-nazad :D