Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
national, national, national.... samo o tome znate pričati! a tko ide na urbana u boogaloo u petak? ha?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:da nije ta super tekma na telkici, zbog koje btw nema dečkiju na forumu, sad bi ga možda i gledala... ali, snimam ja piramidu!
ali eto, ti pogledaj frendića od tvoje bake pa nam javi što mu bi da je tamo zalutao0 -
pajo wrote:Iva: ja sad gledam CSI, a moram priznati da Piramidu ne bih mogla probaviti niti zbog Urbana... čak štoviše, čudi me malo da je on tamo zabludio...
ali eto, ti pogledaj frendića od tvoje bake pa nam javi što mu bi da je tamo zalutao
pa ti si strašna kaj sve pamtiš? a misliš da me baka nije nazvala i pitala da li ga gledam?umrla sam od smijeha... čak je prokomentirala "joj, da ga mogu poljubiti sa svim tim rečinama što ih ima po glavi"... rečine su, jel, naušnice, nanosnice i sva kaj čovjek ima pobješeno po licu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
mislim da taj koncert treba imat totalno drugaciju najavu, s obzirom na to kako se stvari razvijaju..
dakle:
23.11.2007 10c Festa, PAUK Zagreb...gosti The National
i da dodam da mi je najiskrenije zao sto necu bit prisutan, da osim rijecke ekipe upoznam i zgb ekipu, ali jbga, sta je tu je...bit ce jos prilike...iako se sa mnom nikad ne znam gdje i kada cu se pojavit...samo je jedini problem sta nemam vegeta majicu0 -
Hey, Ante. Dobila sam sms. sve ok.
naci cu nekog drugog"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ja sam vec mislio da sam poslao sms na neki krivi broj, ne znam kome
za printanje slika sam ti jos sinoc napisao na postu, ne znam jesi vidila, ako jesi vidi sta ti treba pa cemo rjesit, a ako nisi vidila post vrati se par stranica unazad pa procitaj0 -
nothingman1911 wrote:ja sam vec mislio da sam poslao sms na neki krivi broj, ne znam kome
za printanje slika sam ti jos sinoc napisao na postu, ne znam jesi vidila, ako jesi vidi sta ti treba pa cemo rjesit, a ako nisi vidila post vrati se par stranica unazad pa procitaj"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
alo...sta ima?
evo samo da se javim...i da kazem da sam si narucio fleet center poster i gimme majicu...sad samo treba ''malo'' bit strpljiv i cekat paket...
viktor ce mi u paket donest cde od the Nationala...jedva cekam da cujem kakvi su...al prema svemu sudeci, odlicni...
sid: si prebacila koji video na ipod?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:alo...sta ima?
evo samo da se javim...i da kazem da sam si narucio fleet center poster i gimme majicu...sad samo treba ''malo'' bit strpljiv i cekat paket...
viktor ce mi u paket donest cde od the Nationala...jedva cekam da cujem kakvi su...al prema svemu sudeci, odlicni...
sid: si prebacila koji video na ipod?
Ni National nisam jos poslusala :eek:
A imam doma sprzeno od VIktora...sram me...
samo radim i camim pred kompom...:o"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
strava...
ispravak: sutra tek narucujem...pardon...u komi sam, ne znam ni sta pisem...ubija me trener, pa onda skola...al gura se, hehe...
kad ce bit national u zgu?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hehe...10c Festa...
dvoumio sam se izmedu te majice, one west saloon i gorge.
al na gorge koncertu nisam bio tako da...a west saloon mi je malo sjebana boja
al ono, narucit cu i to s vremenom, hehe...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
jurasica wrote:pa ti si strašna kaj sve pamtiš? a misliš da me baka nije nazvala i pitala da li ga gledam?
umrla sam od smijeha... čak je prokomentirala "joj, da ga mogu poljubiti sa svim tim rečinama što ih ima po glavi"... rečine su, jel, naušnice, nanosnice i sva kaj čovjek ima pobješeno po licu...
0 -
Hoodies in goods section ali mislim da ću ih pustiti, samo plava za men's...shit!!
Ovi u 10c će se zabrinuti jesam li dobro:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Digresija: Upravo sam saznao da je 28.11. u Lisinskom u ZG "Sevdah noc" sa trenutno najvecim zivim legendama sevdaha iz BiH. Toplo i iskreno vam preporucujem da odete na ovo, ima da vas prijatno iznenadi...a u isto vrijeme i "sjebe" zbog iskrenosti i tezine pjesama
Zato, ako bude iko isao, neka obavezno ponese maramicu....neise je li muko ili zensko!
Ali, ozbiljno, stvarno bi bilo super da osete...ako mozete...***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
ja imam gimme T majicu, i super mi je, jedino sam mozda L trebao narucit, al ok mi je
jel ima kakve posebne simbolike u Old West majici, ili je to samo tema kao i mnoge druge?
urban? malo skupo iskreno 100kn za domaceg artista, da ne kazem izvođaca.. mislim da cu otic na nenormalnog balasevica, a buduci da sam uzeo i 2 karte za national, nema se previse paraOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads