Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pajo wrote:Kaj, a mi niš? Mi smrdimo?
Nismo još ništa poslušali, ali vrlo skoro budemo jel će nam čiča snih to zapržit, a i karte bumo si kupili. Poslije koncerta, PJ after party...cool !
pardon, pardon!nisam znala da i vi idete!
a znate kak to ide... ak idete, dodajte se na listu
kad će taj petak...
ako se svi pojavimo u pj majicama, pitam se kaj budu ljudi mislili... da nismo
možda na krivom koncertuah, freaks...
0 -
Lijepa ekipica se skuplja na tom koncertu, fora. Obavezno se pojavite sa PJ majicamaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ide masni sigurno.. karta je u dzepu
i vegeta na meni..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ja predlažem da svi stavimo vegetu!
:D
Misli li netko da je to preekstremno?!?!:D
0 -
Izaša je novi TBF!
Je li netko slušao? Voli li ih itko ođe?0 -
opa, brojna ekipica se skuplja za the national
bit ću dovoljno slobodna, i sebi pripisati 10% zasluga za to.
ostalih 90% odradili su the national sami.
koliko se priča na forum.hr, već je prodano 300-400 karata, što znači kapacitet jednog KSET-a, a kako ima još 2 tjedna do koncerta, možemo očekivati vrlo pristojno popunjen PAUK.0 -
a evo i intervju iz večernjaka s gitaristom the national, možete se sami uvjeriti da bend jako voli zagreb
http://www.vecernji.hr/home/ritam/2945809/index.do0 -
zadnje recenice: Naši agenti ovaj nas put nisu htjeli slati u Zagreb jer uvijek inzistiraju na tome da odrađujemo koncerte u komercijalno važnijim područjima poput Velike Britanije i Njemačke, ali su na naše inzistiranje ipak napravili mjesta za koncert u Zagrebu.
i bolje im je
i nisam znao uopce da su vec bili u KSET-u.. kad to tocno? ana, jesi bila na tom?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
mislim da bih trebao dobit nekakvu nagradu za ova otvaranja stranicaOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:mislim da bih trebao dobit nekakvu nagradu za ova otvaranja stranica
U kojem obliku zelis nagradu? Poster mozda? haha
Platim pivu kad dodjem u ZeGe"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:Ide Đuro na National, ide... Znači eto jedan mini meet-up...I helen cross mislim da je rekla da ide na National, tako da ću vjerojatno upoznat svih koje još nisam imao prilike upoznati
yup...idem!
can't wait da upoznam i ostatak freakova...hihiI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
jel ima netko ovo možda...
http://en.wikipedia.org/wiki/The_30th_Anniversary_Concert_Celebration
kad se već nalazimo da to bar iskoristimo za neke razmjeneI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:jel ima netko ovo možda...
http://en.wikipedia.org/wiki/The_30th_Anniversary_Concert_Celebration
kad se već nalazimo da to bar iskoristimo za neke razmjene
imam ja, nije lose, hehe
dogovorit cemo se da ti donesem nekako to.. iako bi malo blesavo bilo da s cd-om/dvd-om ides na konc, ali smislit cemo nesto..
@sid: otvaranje stranica mislim na to da kad napisem post, moj bude prvi na stranici.. mozda sam si zabrijao ja ili nesto drugo, ali cini mi se da mi je svako drugi takav.. a sta's sad, reko bi kosta..
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:imam ja, nije lose, hehe
dogovorit cemo se da ti donesem nekako to.. iako bi malo blesavo bilo da s cd-om/dvd-om ides na konc, ali smislit cemo nesto..
e baš super...mogla bi i ja tebi konačno onaj johnossi donijet....dogovorit ćemo se nešto, ok?I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads