Pearl Jam in Zagreb!

17217227247267271290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    @snih: pa da!! meni je užasan.. al na svoje oči sam vidjela da je nekima zabavan
    i nasmijava ih :( al smijem se tome kak zgleda..

@sid: awwwwww baš sam odslušala munchen boot. i sad nove slikice.. ma ja
    njih jednostvno najviše voooolim :):) btw imaš ti možda negdje svoje slike s
    prošle turneje? ja sam to poskidala i sad ne mogu nać :/
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Ovaj Ivan Hrvatska stvarno nastupa negdje u blizini?!?!?!
    Užas, ali volio bi ga vidjet :D

Oceans :)

@lestes, možem ti ja spržim minken dvd...
    Death or glory!

• lestes
    lestes Posts: 959
    Rijeka wrote:
    Ovaj Ivan Hrvatska stvarno nastupa negdje u blizini?!?!?!
    Užas, ali volio bi ga vidjet :D

Oceans :)

@lestes, možem ti ja spržim minken dvd...
    aha, na priredbi http://www.priredba.net/flash/

super, hvala, mogli bi onda to u subotu :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    E tak se igra!!!!:D:D

HRVATSKA, HRVATSKA!
  • Parasol
    Parasol Posts: 319
    congrats on the huge win :D:D
    --- Barcelona 01/09/2006 ---
    ---- Lisbon 04/09/2006
    ---- Lisbon 05/09/2006
    "One of the best...The Best! Thank You!" Eddie Vedder. 05/09/2006 Lisbon, Portugal
    2007:
    ---- Lisbon 08/06/2007 ----
    ---- London 18/06/2007 ----
    --- Nijmegen 28/06/2007 ---
    --- Werchter 29/06/2007 ---
  • pajo
    Parasol wrote:
    congrats on the huge win :D:D

It's because our coach is a huge PJ fan!

Thanks and see you in the finals. :D:D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    hrvatska! hrvatska!!! wheee! :D

e danas smo bas fino igrali even if I say so myself :) so proud!!!

ona set lista mi je skroz kul i nebi imala nis protiv - pogotovo cut Oceans!!, pa sve one stvari na "g" ;) i onda jos no more war pa onda ... uf. jedva cekam i ful mi zao da neidemo u vecem broju...sigh. al bit ce jos turnejaa! ma kad vam kazem! :)

umrla sam od smijeha dok sam citala postove na zadnje dvije strane jer naime - gledam merch i kontam - majice ok za momke (barem onak u mutno), poster s krokachem - ful kul! - stickeri - uvijek fora - i onda!!! - ajme jel ono torba? - kak kul torba!! i tak... :D
  • shela
    lestes wrote:
    ja bi trebala loto odigrati.. kakvu sreću imam zadnja 2 tjedna.. upravo vidla
    da sam dobila kartu za harteru u nagradnoj igri.. (a prije toga još jednu kartu (edit: neki drugi koncert) i cd..)
    dan je krenul na bolje :)

ajme supeeer! pa daj uplati taj loto!! :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Svaka čast momcima...čista petica :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Bootleg je već stigao u goods section ali tek se 25-og može skinuti.

E sad vi koji se razumjete u rezlike 10$ je mp3 a 15$ flac, što je flac puno bolja kvaliteta???
    Je li bolje dati 5 dolara više i pokutiti flac???

I ako bi ja najradije kartonski cd čekao :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    MALO NAS JE AL NAS IMA,NIJE VAŽNO SRUŠIT ĆEMO SNOVE SVIMA!!! :d
    PROUD TO BE CROAT!

MI HRVATI!!!
  • Stereotype
    Stereotype Maribor, Slovenia Posts: 885
    Ponavadi sicer Slovenci nismo ravno navijači Hrvaške...ampak Nemcev pa res ne maram pri fuzbalu (pa tudi Italijanov ne) :) Bravo!
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    HRVATSKA; HRVATSKA!!! :):):)

*preleti preko threada Cro zastavom dalje na forum siriti glas nas ludih Hrvata*

:D

PS Pred 2 godine je bilo: Niko, ocu tvoje dijete. Sad je: Srna, daj mi napravi bambija :D

Bilic je legenda, nasi su super igrali. Koji likovi su to! AAAAAA Ja bi u Klagenfurt. haha
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ok, sad ću nakon ovih nogometnih priča ovdje uletiti kao padobranac, ali moram se pohvaliti:

upoznala sam manic street preacherse!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

radili smo intervju za tv, i onda sam totalno privatizirala posao, i tražila ih slikice i autograme i smijala se i crvenila k'o šiparica. :o:o:o

divni su, divni!
  • pajo
    Iva: a evo nam i jučerašnje setliste (za čije relayanje je čini se zaslužna i naša crop :))

Tampa, 12.06.2008.

Soundcheck: Undone, Love Reign O'er Me

Main Set: Sometimes, Corduroy, Why Go, Severed Hand, Small Town, Marker in the Sand, Light Years, Down, Wishlist, (drunken story about Jose Cardenal), given to fly, Daughter/Ramones Blitzkrieg Bop tag, Even Flow, Present Tense, Insignificance, Betterman, DTE

Encore 1: Nothingman, Black, Life Wasted, Porch

Encore 2:Ed Solo: Hide Your Love Away, Alive, Yellow Ledbetter

Hide Your Love Away - aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :) Mislim da će ovaj boot biti kupljen u kartonskoj (cd) verziji. :D Presuper mi je setlista!

poster: http://bp2.blogger.com/_qvWxg-8A3Pg/SFHTEg-lhII/AAAAAAAABaM/q7H_29YsdbA/s1600-h/pjposter.JPG
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:
    Iva: a evo nam i jučerašnje setliste (za čije relayanje je čini se zaslužna i naša crop :))

WOW, drool...savrsena lista. Soundcheck isto!

Svaka cast nasima i Bilicu. Eto sta se desi kad pametan covjek (pj fan) uzme stvari u svoje ruke. :)

E, kad nasa mala delegacija krece u New York? Datum se blizi...
  • pajo
    killroy wrote:
    E, kad nasa mala delegacija krece u New York? Datum se blizi...

Bliži se, bliži...iva, ja i shela krećemo sljedeću subotu ranom zorom via Minken.

A ti viktore, ajd napiši svoje planove...ajmooo rijekaaa :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    elcielo wrote:
    ok, sad ću nakon ovih nogometnih priča ovdje uletiti kao padobranac, ali moram se pohvaliti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

radili smo intervju za tv, i onda sam totalno privatizirala posao, i tražila ih slikice i autograme i smijala se i crvenila k'o šiparica.

divni su, divni!

ideš beba! to te ja pitam! BRAVO I ČESTITAM!!! :) i kad će to biti na telkici? baš me to interesira... nego, ide još netko danas na koncerat?

kad smo kod čestitanja, HRVACKA! HRVACKA!!! :) ubili smo boga u švabima! sad će nas se svi počet bojati i to je to!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    elcielo wrote:

radili smo intervju za tv, i onda sam totalno privatizirala posao, i tražila ih slikice i autograme i smijala se i crvenila k'o šiparica. :o

divni su, divni!

vauuu! podsjeti me da te svakako taknem iduci put kad se vidimoo!! :D bas mi je drago za tebe znam kolko si vec dugo njihova fanovka! :) i kaj su ti rekli?? a kaj si ti onda rekla?? daj pricaj jos malo!! :)